- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb656
csendes tag
Hahó!
Lenne egy kérdésem felétek, hátha tudtok segíteni. Apukámnak vettem egy G40-es IBM-et. A problém az lenne, hogy 1 év után elkezdett hülyéskedni a kijelző(?). A probléma úgy jelentkezett, hogy "pixelesen elrózsaszínesedett" a kép, olyan mintha, nem használná az összes színt. Sajnos képet nem tudok róla küldeni. A probléma pár napig megvan aztán 1-2 hétig probléma mentes. Először videókarira tippeltem, de mikor rádugtam egy külső monitort (még hibásan) akkor a külső monitoron szép volt a kép, míg a kijelzőn ugyanúgy rózsaszínes maradt. Már boot-olás során ilyen rossz a kép. A kérdésem az lenne, hogy ez most milyen hiba: alaplap, kijelző, videókari?
Hátha találkozott már valaki hasonlóval, minden építő gondolat érdekel.
Üdv.:
Bala -
sb656
csendes tag
-
sb656
csendes tag
2 fájl van a honlapon, egy CD-s verzió és egy floppy-s. Nos mindkettő megvan. A CD-s nem jött be. Viszont a no-1802.img-t nem tudom megnyitni. Próbáltam Daemon tools-al és egy másik virtuális meghajtóval is. A Daemon tools hozzá sem szagol, a másik virtuális meghajtó meg ISO9660 descriptor not found hibát ír ki.
-
sb656
csendes tag
Hahó!
Segítségre lenne szükségem egy G40-es TP-el kapcsolatban. A gondom az, hogy egyik napról a másikra nem volt hajlandó elindulni a gép és 1802-es hibát lökött ki. Azóta olvasgattam, sőt itt a fórumon találtam rá a probléma megoldására, azonban elakadtam. Letöltöttem a no-1802.iso-t amit CD-re kellett kiírni. Ezt be is töltötte a gép, de olyan hibát írt ki, hogy a C: meghajtó nem FAT32-es rendszerű. Ez is volt itt már a fórumon és valaki ajánlotta, hogy USB-vel tegye fel. Nos én is így jártam el, viszont ott csak annyi történik, hogy elindul a DOS(?) és nem tölti be a programot. Lehet nekem kellene elindítani, viszont annyira nem értek hozzá a sok fájl közül nekem melyiket kellene. Sőt, abban sem vagyok benne biztos, hogy nekem kellene manuálisan elindítani...
Ami furcsa, hogy igazából nem volt szétszedve a gép, tehát nem kapott új WLAN kártyát, és mégis most jött elő ez a probléma. De az is lehet, hogy a gépben már eleve nem dedikált WLAN kártya volt, csak valahogy törlődött a Whitelist-ből...Nem tudom.
Ha valaki tudna segíteni, vagy el tudna látni tanáccsal az szuper lenne.
Előre is köszönöm!Bala
-
sb656
csendes tag
Hahó!
Lenne 1-2 kérdésem azokhoz akiknek G40-es IBM-jük van. Nem rég vettem édesapámnak netezni, de gondolkodom rajta, hogy kicsit fejleszteni kellene. Gyárilag 2x256 Mb-os RAM-mal gyártották. Több helyen olvastam, hogy lehet bővíteni, ez ugye nem gond. Viszont, hogy mennyi a maximális memória amit még lekezel, arról elégé megoszlik a vélemény. Már bújom egy ideje a netet, de van ahol 1Gb-ot másutt viszont 2Gb-ot adnak meg maximális kapacitásnak. Gondoltam, hogy szériától függ, de ami a fórum elején van PDF, ott azt írják, hogy mindbe 1Gb a max. Viszont találtam pár inglis oldalt ahol meg 2Gb-ot írnak. Mostanra sikerült teljesen elbizonytalanodnom, így most hozzátok fordulnék segítségért, hátha van aki biztosra tudja, vagy aki már próbálkozott hasonlóval.
[Itt] van Everest összesítő.
Üdv.:
Bala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest