- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
részemről oké, de ha dbius-nak sürgős az író, akkor viheti
(jah, ugye jó x200-ba?) -
!Overdose!
őstag
Azt írtam, hogy úgy néz ki, hogy elviszik a gépet, de sajnos nem vitték el. Hogy őszinte legyek meguntam, hogy legalább 50 privit váltottam különböző emberekkel, de csak egy konkrét ajánlatot kaptam, aki később visszalépett.
Ha cellpetinek kell a P8400, valamelyikőtöknek a DVD író és Gondwana vinné a hűtőt, akkor leveszem a Vateráról.
-
xcds
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Múltkor meg aszondtad, elkelt.

-
cellpeti
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
milyen CPU van abban?

-
Gondwana
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nekem egy komplett T500 CPU-hűtő kellene!
(Szerbiából hiába is vateráznék, inkább itt jelentkezz pvt, ha ki tudsz segíteni)Szerk.: Egy jobban elhatalmasodik a Theseus-paradoxon a T60-amon, ez a hűtő is erre kellene - most kapott T7200-at, viszont elkezdett kerregni a ventillátora.
-
soldi3r
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
mert sajnos most jutott eszembe, ha külön is eladó, akkor nyugodtan jelezd

-
dbius
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Küldtem privit, engem érdekelne a dvd író

-
BalazsKKa67j
tag
Ha valaki esetleg mostanában válna meg a (fullos) T500-ától,az jelezzen,vevő lennék rá.
-
franc0
őstag
BIOS reset oldotta meg.
common bug -
cellpeti
nagyúr
X1en nem gondolkodtál?
apróból hivatkozol rá akkor "csak" 221.400.- Viszont a felbontás lehetne jobb is.
-
cellpeti
nagyúr
fogyasztás miatt érdekelne csak a dolog. Eddig P8400 mellett vagyok,de azt néztem ezek kevesebbet esznek, mint a sima P széria. 10W is valami.
T széria: 35W
P széria: 25W
SL, SP széria: 17WJó gondolom nem is nyújtja ugyan azt a teljesítmény az SL és SP széria, mint a T.
T430 és T430 Ultrabook nem egy és ugyan az?
Nem Péter, két különböző gép. -
cellpeti
nagyúr
SL, SP, SU szériás CPU-k is belemennek az SL500asba?
-
cellpeti
nagyúr
jaja. Széles, magas. A videó alapján nekem nagyobbnak tűnik, de lehet, hogy nem.

J00hnny:próbáld meg a Notebook beárazás topikban.
-
Sensei
aktív tag
Összejött az X300.
Sajnos még nincs nálam, mert nem sikerült személyesen átvennem. Aki átvette nekem, tüzetesen átnézte és elvileg minden ok, az akku viszont valószínűleg a végét járja sajnos. Jövő hét végén fog hozzám kerülni (ill. az asszonyhoz, mert az övé lesz
), akkor írok majd róla. -
Várós a T430. Gyári recovery telepítő médiát lehet igényelni a gyártótól?
-
amargo
addikt
Én registry szinten megnéztem és nálam semmi sincsen, ami a skype-hoz köthető lenne.
-
Tim82
félisten
-
J00hnny
aktív tag
Szerintetek mi lenne az alábbi W500 reális eladási ára?

- 4 GB RAM DDR3
- 250Gb HDD 7200rpm
- 15,4 Zoll WUXGA+ Display 1920x1200 Display
- Dual Graphic: ATI FireGL + Intel HD VGA
- Original Windows 7 PRO x64 key
- DVD író
- WirelessLAN a, g, n
- WebCAM
- Fingerprintreader
- Bluetooth
- új 6 cellás eredeti akku (1 év gar.)
- 200 nap garancia
- Dokkoló
- Logitech notebooktartó billentyűzettel
- Hama bőr táska
- állapota mint az újKöszi!
-
brd
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Ez az első biztos jel, hogy a Skype-ot már a Microsoft programozói készítik... (...a Microsoft kívánalmai szerint).
De hogy értelme is legyen a hozzászólásomnak: a Skype telepítésekor települ egy IE-be épülő kártevő is, a bővítmények közé (ill. a hagyományos értelmezés szerint nem az, de haszna nem sok, kárt viszont okoz, úgyhogy én annak tekintem), ezt kell letiltani, és kilőni az iexplore.exe-ket.
Legalábbis van egy ilyen hiba, ami nem tudom, mindig előjön-e, de én már több gépen találkoztam vele. -
-
buherka
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
Főleg ekkora összegnél. Nekem is ez volt az egyik kitételem, hogy minél több garival vegyem az SSD-t. Így esett a választás az OCZ-re, mert ahol vettem ott 5 évet vállalnak rá.
Tele van az itt is apró új SSD-vel. DE csak 1-3-6 hónap garikat vállalnak rá.
Rizikós nagyon.
Nekem már járt bórul kollégám aprós SSD-vel. Egy hónap gar....három hónap után adta meg magát (AData). 30K...ment a levesbe.
Tanulok más hibájából...
-
lapa
veterán
válasz
franc0
üzenetére
rosszul berakni szerintem ha akarod se tudod. a wlan nem is fog szerintem elindulni abban a slotban. erre nem merek most megesküdni, de sima biossal semmiképp. modbiossal nemtom.
oké, hogy nem vagy sügér, de megnézném azért a biost pontról pontra.
utána ubuntu 10.04 vagy 12.04 live usb --> indít --> terminál --> lsusb. ott kéne legyen egy ericsson cucu. ha nincs, akkor szerintem inkább a kártya halott, de lehet a slot is.
-
buherka
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Egy 100%-ra feltöltött aksinál kb. 30-40 percet dobott rá nekem üzemidőben az SSD a HDD-hez képest.
Mondjuk a HDD-m egy SAMSUNG Spinpoint MP4-es (HM500JJ 500GB 7200 RPM)
Ez nem az a spórolós fajta. Ezek kajolnak rendesen. Meg jó zajosak is a fordulatuk miatt.Az mSata meg szerintem tök jó dolog. Egy 64Gb-os bele a gépbe (rendszernek), meg mellé egy csendes 5400-es HDD (adatnak). Mellette meg ugye még meg is marad az ODD is.
Ha ezt megcsinálhattam volna a T500-nál, akkor ez lett volna...csak hát ugye nálam nincs mSata támogatás. -
cellpeti
nagyúr
az mitől lehet, hogy egyszer csak úgy gondolja a masina, hogy az asztalon nem lehet semmire se kattintani, egér mozog, böngésző jó, de az asztalon nem működik semmi, de a tálca soron meg már igen

start menü is jó, csak a tálcán lévő dolgokhoz nem tudok hozzáférni

-
buherka
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Az alapvető következtetések nálam máshogy működnek. Én kipróbálok valamit, aztán próbálok dönteni. Ami le van írva a Notebookcheck-en az kutyafüle.
Kipróbáltam a T500-on (HD3650) a Starcraft 2-őt és közepes beállításon gyönyörűen futott. Pedig azt mondták, hogy álmomban se próbáljam meg. -
brd
nagyúr
Ezt sokan rosszul tudják (még ha hozzáértőnek néznek is ki), semmi köze az SP3-nak (vagy bármelyik javítócsomagnak) ehhez, egyszerűen, ha van az adott Windowshoz driver, akkor megy, ha nincs, nem megy. XP-ben ilyen driver alapból nincsen, ezért integrálni kell a telepítőbe egy AHCI drivert, ezt pl. az Intel oldaláról tudod letölteni, vagy itt egy Lenovos link, ezekből az ICH8M, vagy 9M chipsethez tartalmazó kell neked (tedd bele mindkettőt, baj nem lesz belőle). A másik lehetőség az, hogy a BIOS-ban átállítod compatible módra, de az lassabb.
-
jss
aktív tag
Nem lehet itt valami kompatibilitást állítani a BIOS-ban?
-
^Clown
addikt
válasz
soldi3r
üzenetére
Nem tudom összehasonlítani az X200-as szériával, mert olyan gép(ek) még nem volt(ak) a kezemben. Én nagyon szeretem, nem tudok rosszat mondani rá. Vannak hiányosságai, amik spec. engem nem zavarnak (pl. 1,8"-os SSD (macera a bővítés), DDR2 ram, a 6 cellás akkuval is csak max. 3,5 órás üzemidő, nincs dokkolócsati). Mivel én az X41-em helyére vettem, és kicsit ódzkodtam a 12"-tól akkoriban, így emellett döntöttem. Plusz egy X200s-t jóval drágábban tudtam volna beszerezni, ez alkalmi vétel volt.
-
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko
üzenetére
nem fizetek annyit egy gépért, amennyibe a 230 kerülni fog
ha a 220 mellett döntök, akkor megvárom amíg kijön a 230, biztos esni fog az ára
apropó, keresnék x200 dokkolóba dvd írót, nincs valakinél elfekvőben?
(#32340) audi100td, asszonypajtásnak elég lenne, igazából az x60s is elég
-
jss
aktív tag
A ThinkPad T61-emben van egy Hitachi 2,5 "-os 100 GB-os SATA HDD.
Van egy régi WIN XP telepítő CD-m, ahonnan nem tudok telepíteni, mert megáll a telepítés
azzal, hogy nem talál a gépben HDD-t. Hozzáértők szerint azért van ez így, mert csak a ServicePack3-as WIN XP tudja kezelni a SATA-t. Nekem viszont dereng valami, hogy talán a BIOS-ban lehet valami kompatibilitást állítani...
Tudna erről valaki valamit nyilatkozni? -
Chaser
legenda
A most vett t60-amban 6 cellás pana akku van, csekély 40 körüli cc-vel, de csak 71%-os. Gondolom nagyon lemerítve tárolták az nem tesz jót neki. Érdemes megpróbálni feljavítani a powermanagerrel v hagyjam?
szerk: persze pont pár nappal előtte vitték el a fullos 9 cellás akkuimat hogy meglett ez a gép
előtte nem kellett hetekig senkinek -
cellpeti
nagyúr
Aidaban, hol kellene látnom, hogy támogatja-e az 1066FSB-s procikat? Alaplapnál?
-
dbius
veterán
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Nincs nekem semmi bajom a sebességével, az csupán megjegyzés volt (hogy a jelenleg kapható sata 3-mas 500/xxx MB/s sebességű ssd-khez viszonyítva lassabb, csak ezt nem tettem hozzá, ami mondjuk egy eleve csak sata 2-es vezérlővel ellátott gép esetében)
Tudom, hogy milyen előnyei vannak, ill. lennének esetemben is. De szerintem nem sikerült jól előadnom a saját álláspontomat: egyszerűen nem érzem szükségét. Továbbá saját értékrendszeremben mérve nekem nem éri meg - még -.
Egyébként ha kipróbálnék egyet pl. egy hétig használnám a lapost azzal, és utána visszatérnék a hdd-hez, valószínűleg tökön szúrnám magam és a hdd menne a caddybe a dokkolón át, egy ssd pedig a hdd helyére

Mielőtt valaki felajánlaná, nem kérek ssd-t, nem akarok jelenleg pénzt költeni erre

-
Dr. Akula
félisten
Mi a baj a sebességével? Nekem X-25M van, az szélvész. A SATA3-as Vertex3-am se gyorsabb a valóságban. Elvileg a V-s a lassabb típus, de az M 270/70, ez meg 270/205?? Ha ez tényleg igaz, nagyon megéri.
Nemcsak a bootot gyorsítja az SSD, hanem minden fileműveletet. Programok betöltését, mentést, swappelést. A létező legjobb tuning az SSD, főleg notiban. Egy duplaakkora proci vagy ram se képes ilyesmire.
-
Chaser
legenda
Hehe
Majd ha kipróbálod nem ezt mondod...modern gépeket nagyon visszafogja a hdd, régebbi gépeket még jobban. A T400-am ssd-vel gyakorlatilag hangtalan, ez meg a másik. Nem csak a boot idő rövidül le, hanem a sw-ek betöltése. böngésző is kib@szott gyors lesz. Valszeg nem használod a win media centert, én se. De indítsd el, nézd meg hány sec alatt tölt be. Jó ssd-vel ez 1-2 sec. Viszonyítási alapnak jó hogy legyen fogalmad mire képes hdd-hez képest.szerk: akkus üzemidő is hosszabb lesz, ezért is jó, meg ugye párhuzamosan indított sw-eknél sincs az ami hdd-nél.. brrrkkrrrbrrkrrrrzakzakbrrrkrrr

-
dbius
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
Amikor elkezdtem írni, akkor még nem, csak közben felálltam a géptől és mire befejeztem, addigra már bekerült ezek mikulásbácsi révén

Szerk: Egy ideje én is szemezgetek az ssd-kel, de eddig még sikerült távol maradnom tőlük. Nem mondom, ha "hozzám vágnának" egyet, akkor kellene, de egyébként még mindig drágának tartom őket. Ráadásul nálam mivel nem munkaeszköz, ezért nem érdekel, hogy két perc alatt áll fel teljesen a rendszer, vagy fél perc alatt.
-
-
tototos
addikt
Sziasztok!
A billentyűzetem szeretném tisztítani. Szerintetek a gőztisztító tesz valamit kár t a tp billben? Arra gondotlam hogy először kis mososzeres vízben megmosom majd utána gőztisztítóval.
-
Chaser
legenda
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Samsung 470... hónapok óta ennyi. Nem is értem az embereket 50k-ért pár hó garral mért veszik mikor 3 év garral számlával alig drágább. Erősen agyaltam rajta én is
De rájöttem a 64 giga elég, ami cucc sűrűn kell az ráfér. x64 W7-et úgy beállítottam szólóban nem foglalt csak 10 gigát, na még ilyen se volt
audi100td: Mondjuk az áthidalható egy nano usb wlannal. Néztem nagyot mikor az egyik tag mondta hogy erősebb! a sok k-s n-es belső wifijénél. Lehet a T60-ba is olyat rakok.
-
audi100td
nagyúr
-
Dr. Akula
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Most hogy nézem ez standard SSD, nemtom miért először mSATA SSD-re gondoltam hogy az ennyi.
Milyen az a miniPCIE SSD? Ugyanaz mint az mSATA?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- A képek szerinti szép állapotban eladó DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igen Péter, 2012. áprilisában megjelentek az Ivy procik 

előtte nem kellett hetekig senkinek