- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz Chaser #31697 üzenetére
Nem csak a csatlakozó, hanem az ODD 9.5mm magassága sem szabványos (vs. 12.7mm)
Ki keresett Lenovo ThinkPad Wireless billentyűzetet?
Mostmár van, de ilyen meg minek...... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
MrSealRD
veterán
válasz Chaser #31697 üzenetére
Hát igen....Nekem egy korábbi gépem ODD csatlakozója közel sem olyan mint a Lenovos ODD-knek. Itt nincs átjárás a gyártók között...nincs de-facto szabvány...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Chaser
legenda
Jól tudom hogy a T60/T61-ek odd csatija p-ata? Egy caddyt akartam másik gépbe rakni és nem olyan a csatija az ott levő optikának, pedig az is p-ata.
szerk: De nem is sata, egy dell ins. 1525-ről van szó. Nem szabvány lenne a lenovok optikáai csatija, vagy hol a gond
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
sz.viktor
csendes tag
860 ciklus van benne, és 2008-as gyártású.
Ami engem meglep csupán hogy, tegnap még simán működött 2 óránál tovább, aztán ma reggel jelzett hogy kevés a power (8-10%), elindultam hogy feltegyem, és kb nem várta meg azt a 2 percet még előszedem a töltőt, és kikapcsolt, aztán kapcsolom be, és azóta ez van... Szóval nem volt elrakva hónapokig, használtam, töltöttem, full jól működött...még akkor is ha 4 éves... megpróbálok egy resetet...
-
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz sz.viktor #31691 üzenetére
Sajnos annyi az akkudnak. Nekem is van egy ilyen T400 akksim, ami feltöltve lett elrakva, de kb fél évvel később már nem lehetett tölteni. Próbáltam keresni valami megoldást, de nem találtam.
lapa: szerintem már nem megy a gép róla, resetelni se hagyta nekem. A cellákat kiforrasztottam, átraktam egy régi akksiba, és teljesen feltöltöttem, visszaforrasztva se működött, mert túl van okosítva az elektronika, nem lehet resetelni...[ Szerkesztve ]
-
sz.viktor
csendes tag
válasz MrSealRD #31690 üzenetére
Nem volt fent a gépen a power manager , feltettem, és megvan a power maintanence menü, de nekem itt nem egyértelmű hogy mit kellene tenni. Olyan lehetőségek vannak, hogy beállíthatom mikor kezdjen el tölteni ( ha X % alá esik) vagy mikor hagyja abba. nos mivel ez 96% alatt van, ezért gondolom nem ez a gond. azt írja 4% van visszs az akksiból. amit még itt tudok csinálni az a Battery gauge reset, vagy még be tudom állítani hogy mindig maxra töltse.
Ennyit látok mást, nem.
Illetve még az írja ki ha az egeret ráhúzom az akksi ikonra, hogy "this battery has failed due to normal wear. The battery can not be charged. Please replace it."Ezekszerint dobhatom ki ezt az akksit, vagy csak meg kellene találnom a megfelelő menüt a minimális töltöttség beállításához? Vagy csináljam meg a 'Battery Guage Reset"-et?
-
MrSealRD
veterán
válasz sz.viktor #31689 üzenetére
Nem a windows 7-hez tartozik szorosan.
Elvileg ha a tálcán az órától balra van egy nagyobb elem ikon, amiben zöld színnel van jelölve a töltöttség, akkor fent van a Lenovo PowerManager programja.
Ha ez fent van akkor Battery résznél ott lesz fent a maintaince gomb is...onnan már egyértelmű.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz MrSealRD #31673 üzenetére
Na kitakarítottam a új kis T61-et. Elég pormacskás volt. DE most a hűtőborda mint a patyolat. Ventilátor szintén. Ha már ott jártam zsírt is kapott. Persze még a gyári paszta volt alatta, kapott újat...
Max terhelésen kicsit alulfeszelve T7300 2.0Ghz@1.05V 62 fok fölé nem ment...nem is rossz.Amúgy a hűtés még most is kicsit furcsán megy...de ezt egyelőre betudom az 1.14-es BIOS-nak....
Jut eszembe nincs itt valaki Pécsről, aki egy BIOS frissítés erejéig kölcsönözne nekem egy T61 akku-t?
// Ha valakinek van eladó 6 cellás akku, ami kb 30perc / 1 órát bír és az ára is jó, akkor érdekelne...(nagyobb nem kell.)[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok! Létezik T410-be beszerelhető BR író?
A munkám miatt kellene és nem igen szeretnék külsőt magammal cipelni....
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
-
sz.viktor
csendes tag
Sziasztok!
Mit baja lehet a gépnek, (t61) ha rádugom töltőre és azt írja hogy "csatlakoztatva, nem töltődik"? 2 külömböző töltővel is próbáltam, egyikkel sem cisnál semmit. Tegnap este még tökéletesen működött...
plízhelp
-
kopygege
tag
Sziasztok!
Ez nem biztos, hogy típushiba, de olyan gondom van, hogy T41-es házú, de R52-es alaplapú thinkpad wifije össze-vissza érzékeli a hálózatot. Kb. 5 másodpercenként más routereket érzékel, de azt ami fél méterre van tőle, azt nem és nem is hajlandó csatlakozni hozzá értelemszerűen. Ez alaplap/wifi/vagy driver probléma. win7-hez hol lehetne ilyet találni (driver)?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
lapa
veterán
szerintem is 2gb a min. de idenézz mi van nálam. hátha ezzel winen is szalajt. 1,6 ghz-n még 20%-ot eldob (bár fut a háttérben mindenféle):
BENCHMARKs: VC: 19.057s VO: 1.219s A: 0.384s Sys: 2.561s = 23.220s
BENCHMARK%: VC: 82.0713% VO: 5.2478% A: 1.6526% Sys: 11.0283% = 100.0000%
BENCHMARKn: disp: 435 (18.73 fps) drop: 109 (20%) total: 544 (23.43 fps)[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Na majd holnap, mert már holnap van, és aludni is kell holnapra. Csak annyi még, hogy érdemes 1 GB-os megoldást keresgélnem? Mert az ennél nagyobb dugóstáron mindenféle telepítős, okosságbabootolós varázslás van, azt nem túrnám szét, és gyorsan megkérdeztem az ugyan túlságosan kíváncsi, de ezért hálás havert, hogyan megy ez, de a legtöbb helyen 2 GB-os minimumot említenek.
The only real valuable thing is intuition.
-
lapa
veterán
próbáld ki azt, hogy ubuntu 10.04-et usb-re, és felteszed rá az mplayer2-t. nekem ezt dobta ki az mplayer2, de nem világos teljesen mi mit jelent (okébocs, annyi hogy ez ramdrive, hogy a titkolás ne kavarjon be):
lapa@roarrr:~$ mplayer2 --benchmark --framedrop /tmp/x264_killa_sample.mkv
MPlayer2 UNKNOWN (C) 2000-2012 MPlayer Team
mplayer: could not connect to socket
mplayer: No such file or directory
Failed to open LIRC support. You will not be able to use your remote control.
Playing /tmp/x264_killa_sample.mkv.
[mkv] Track ID 1: video (V_MPEG4/ISO/AVC), -vid 0
[mkv] Track ID 2: audio (A_AC3), -aid 0, -alang und
[mkv] Will play video track 1.
Detected file format: Matroska
VIDEO: [avc1] 1920x1080 24bpp 23.976 fps 0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
Load subtitles in /tmp/
Failed to open VDPAU backend libvdpau_nvidia.so: cannot open shared object file: No such file or directory
[vdpau] Error when calling vdp_device_create_x11: 1
[ass] auto-open
==========================================================================
Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
Asking decoder to use 2 threads if supported.
Selected video codec: [ffh264] vfm: ffmpeg (FFmpeg H.264)
Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders
AUDIO: 48000 Hz, 2 ch, s16le, 448.0 kbit/29.17% (ratio: 56000->192000)
Selected audio codec: [ffac3] afm: ffmpeg (FFmpeg AC-3)
AO: [pulse] Init failed: Connection refused
AO: [alsa] 48000Hz 2ch s16le (2 bytes per sample)
Starting playback...
Movie-Aspect is 1.78:1 - prescaling to correct movie aspect.
VO: [xv] 1920x1080 => 1920x1080 Planar YV12
Colorspace details not fully supported by selected vo.
A: 22.9 V: 23.0 A-V: -0.221 ct: 0.001 0/ 0 38% 8% 1.1% 0 0
BENCHMARKs: VC: 8.831s VO: 1.981s A: 0.259s Sys: 11.959s = 23.030s
BENCHMARK%: VC: 38.3474% VO: 8.6000% A: 1.1241% Sys: 51.9285% = 100.0000%
BENCHMARKn: disp: 544 (23.62 fps) drop: 0 (0%) total: 544 (23.62 fps)
Exiting... (End of file)[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Te valami nagy magician lehetsz, nekem az asztali gépem, CoreAVC-vel, 6 MB cache-es, 2,47 Gugahertz-en zizegő központi flip-floppal megszenved vele, fel kell rántani 3,7 Gugára, hogy folyamatos legyen (mondjuk én 50 FPS alatt nem nagyon vagyok hajlandó filmet nézni, lehet, túl érzékeny vagyok az akadozásra, de 2,47 Gugán még az egérpointer is akadozik közben). Igaz, ez ablakok, lehet, ott a mágia.
Szerk.: jó, megy, mert be volt kapcsolva az átméretezés is, az 50 FPS-es interpolálás előkészítéséhez. De akkor is, így is ~75-80%-ra terheli a CPU-t... 1,86 és 2,47 között csak ennyi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz Chaser #31670 üzenetére
én nemtom hogyan aránylik a két cpu sebessége, de kíváncsi lettem erre a dologra. leszedtem innen a "killa samplét", és megnéztem az L9300-as x200s-en (gyorsítás nélkül ofkorsz). hát, nem volt tökéletesen folyamatos, de nem fagyott meg csak kicsiket (<0,5mp) akadt.
akkor gondoltam egyet és beraktam az L9400-ba (1.86ghz). biztos nem volt 30 fps, de pár, tizedmásodperces röccenéstől eltekintve gyakorlatilag folyamatos volt a lejátszás. mondjuk úgy, hogy gazdasszony nem venné észre hogy ott nem volt valami teljesen rendben, akkor se ha egy valamivel hosszabb filmben direkt a hibát figyeltetném vele.
mit csinálok rosszul? kéne egy gyorsabb proci? vagy telepítsem újra a legújabbwindowsdrivermanagert? persze nagy a pofám, de nálam is csak mplayer2 (smplayer) óta megy így. viszont azóta így megy.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
(#31666) DjKoxi : Ja, már értem. Köszi. Mint utóbb kiderült nem az volt a gond.
-
Tikakukac
titán
válasz mitulabattyi #31671 üzenetére
Ó, hát így benne a ZH-k rengetegében nem mókolok én ilyenekkel Csak mondom megnézem már mi a helyzet, ha belövöm a mindentbeleakksi gombot és hát fura eredményt kaptam. De majd beállítok mindent pótlási hét után. Meg úgy is elhoztam az Elitebookot amiről kérdezősködtem, és még azt is rendbe kell tenni a vevőnek
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Ja igen tegnap esti észrevétel. Battery stretch bekapcsolása után felugrott a fogyasztásom, 12 watt alá nem is ment. Mivel akad össze vagy mi nem klappol a dolgokkal? Ha csak simán lehúzom a csúszkát akkor 7-8 wattra lemegy, gondolom egy SSD még 1-2 wattot lecsípne, de kicsit furcsálltam.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
hruodnand
senior tag
Esetleg, ha valakit érdekel: LINK
Eladó a régi gépem. -
-
MrSealRD
veterán
válasz Tikakukac #31661 üzenetére
Bár ez most csak ideiglenes rendszer, és a 15,4-es nvidiás TP-ből kirántott 80GB-os HDD-t tettem bele az új jövevénybe, de az normális, hogy csak két hűtési módot ismer? 0 és 3000rpm. ?
Nagyon akkor elégedetlenkedem, ha rendes telepítés után is ilyet akar játszani...
Ja 90W-os táppal simán feltolja 2.0Ghz is. Igaz RMClock-al megy ez a dolog.
Miért nem kérdezted?
Sajnos ezt már csak innen tudod leszedni, szóval tedd el jó alapos és több helyre is, mert az új progi ami ezt váltotta, az nagyon szar. Tapasztalatból mondom.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz franc0 #31654 üzenetére
Kösz.
Tudtam, hogy már láttam ezt valahol...csak nem szeret mindig a kereső.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz azbest #31652 üzenetére
modbios 2.29
-------------------------
Nemrég érdeklődtem kértem pár véleményt gépvásárlással kapcsolatban.
Ma sikerült pontot tenni az ügy végére, és alfa156-tól egy 14"-es integrált vga-s T61 vettem.
Akku,RAM,HDD,DVD nélkül volt 40K. Ebben a futár is benne van. Meg egy Dokkoló 2505...ami valószínűleg eladásra kerül mert nem lesz kihasználva. (HDD és RAM volt elfekvőben, DVD meg nem kell. később lesz bele egy akku, de csak a rend kedvéért meg, hogy a BIOS frissítés lefusson mert most 1.14 van rajta.)Pár minimum sérülést leszámítva nagyon tuti kis gép és szép az állapota.
Igaz német a bill, de legalább ALPS és nagyon kényelmes a Chicony-hoz képest és észre sem veszem, hogy nem magyar...lehet elkobozom.Az egyetlen problémám, az intel VGA driverrel kapcsolatos. Hangerőnél/némításnál van kijelzés viszont a fényerő szabályozásnál nincs...Tipp?
-
rgeorge
addikt
-
brd
nagyúr
válasz audi100td #31643 üzenetére
'hát, ha amúgy rendben van, nem biztos, hogy érdemes a problémával foglalkozni. Ha nem esik ki a helyéről, nem áll ki belőle semmi és nem kell naponta ki-be rakosgatni(=simán használható), legfeljebb az ár egy részét kérném vissza a helyedben.
-
MrSealRD
veterán
válasz audi100td #31641 üzenetére
Ennek mi a jelentősége tulajdonképpen, hogy AHCI vagy Compatibilty? Teljesítményre van hatással? Azt tudom, hogy az AHCI elvileg a natív SATA...de most kb ennyi. Kicsit sietek ezért kérdezek és nem google...
-
MrSealRD
veterán
válasz audi100td #31639 üzenetére
Úgy emlékszem 2010-es gyártás.. 500GB-os Scorpio Blue. (5400rpm,8MB)
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz audi100td #31632 üzenetére
Aggasztó a dolog, mert már egy néhány napja használgatom, de a tegnapi után az előbb ismét dobott egy ilyen kékhalál/Error 2100-at...
-
audi100td
nagyúr
Nem ebay, német TP fórum, írtam az eladónak.
Mintha a rugó valamiért be lenne feszülve, kézzel tudom mozgatni a pöcköket, de maga a retesz nem bírja őket feloldani, túl nagy erőre lenne szüksége hozzá. Az nem lehetséges, hogy esetleg kifolyt valami trutyi a cellákból és emiatt nem működik a retesz?
-
brd
nagyúr
válasz audi100td #31635 üzenetére
Ebay? Annyira védik a vevőket, hogy elvileg te nem is járhatsz rosszul (ha a bosszankodást nem számítjuk). Még akkor is vissza tudod szerezni a pénzt, ha mondjuk nem érkezik meg a cucc'. Ha meg egyébként sok jó értékelése van a tagnak, és kevés rossz, akkor neki sem igazán éri meg, hogy most legyen egy nagyon negatív.
-
audi100td
nagyúr
Tegnap megérkezett az eredeti 9 cellás akksim az X201-hez, viszont a záróretesszel valami nincs rendben. Amikor először beleraktam a gépbe, már furcsa volt, hogy nem zárt valamiért, kikaptam finoman megmozgattam a reteszt, majd úgy tűnt, hogy rendben van, igaz nem járt olyan finoman mint ahogy azt megszoktam, talán kicsit darabosan. Ma ki szerettem volna venni az akksit, de nem engedte kioldani, nagy nehezen ki tudtam szedni, de azóta is teljesen merev a zárómechanizmus. Toolbox szerint még júniusig garis, felhívtam a Smartservice-t, de azt mondták számla nélkül sajnos nem tudnak csinálni semmit, az meg nekem nincs, mivel használtan vettem, mindössze 5 ciklus van benne. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy csak akksiház csere?
-
MrSealRD
veterán
válasz audi100td #31630 üzenetére
Na ez érdekes...Mondjuk annak "örülök", hogy nem csak WD-vel jött elő....
Mindenesetre elég bosszantó egy hiba...gyakorlatilag random bevághat...fenébe,
-
audi100td
nagyúr
válasz MrSealRD #31629 üzenetére
Nekem 1TB Samsung dobott ilyet az X61-ben, 2-3 alkalommal is, majd 750-es WD Black-el is előjött, már X201-ben. Fogalmam sincs mi okozta, SMART szerint hibátlan volt mind a kettő vinyó, inkább valami driver vagy OS bugra tippelek, de nem tudom, a Seagate-tel egyelőre nincs ilyen gondom.
-
MrSealRD
veterán
Nemrég cseréltem a HDD-t a T61-ben. Erre tegnap kicsit elgondolkodott a gép. Majd dobott egy kékhalált. Bekapcs után error 2100....áramtalanítás, majd újra minden megy.
Thinkpad fórumon írják, hogy WD-től óvakodni kell mert dobhat ilyet.
Valakinek hasonló tapasztalat innen?
-
hruodnand
senior tag
válasz kaller1 #31625 üzenetére
Vastagabb egy picivel... Sok mindenben nem különbözik.
R61-ről váltottam T61-re, pár napja.
MOD: Mondjuk az Ultrabay Enhanced R61-ben. Tudsz belerakni második winyót, azt hiszem a T61-be nehezen megy bele, bár lehet ebbe is bele megy... Csak T61-ben sima Ultrabay Slim van :S
Van is egy eladó R61-em.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
Akartam már kérdezni, de mindig elfelejtettem, az R sorozat miben másabb a T-nél?
.::> <::.
-
cadeyrn
aktív tag
Hopp, felfezdezés: Ubuntu 12.04 & acpi + grub CMDline acpi_backlight=vendor = 16 lépés fényerő linuxon!
-
audi100td
nagyúr
válasz kaller1 #31613 üzenetére
Az X60 nem IPS, csak a tablet verzió (de az máig), egyedül X200(s) X201-et lehet AFFS-re moddolni. Illetve X60 X61-be lehet faradni SXGA+ IPS panelt, de az nem olyan egyszerű.
kaller1: Alfánál hamarosan lesz T400, az eddigi áraiból kiindulva remélhetőleg olcsó lesz az is.
Chaser: "Jaja, sztem is elég nagy különbség."
Nem tudom, de amikor fater 14,1" D630-asához leülök nem érzek nagy különbséget, a felbontás ugyanaz, AFFS vs Tn viszont ég és föld. Hozzátenném, hogy 4:3 12,1"-ön tényleg rohadt kicsinek érződik, a billentyűzet is a feles gombok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
kaller1
veterán
válasz Chaser #31614 üzenetére
Na kb. erről beszéltem, de láttam egy t400s-t is, az meg 130k.
-
Quaresma
aktív tag
Milyen aksira kell keresnem, ha optikai meghajtó helyére szeretnék aksit a T60/61-es gépekbe? Tudna valaki linkelni egy példát innen HW-ról?
Ps: brunorbert
-
Chaser
legenda
válasz kaller1 #31610 üzenetére
Nem sokkal drágábban volt W7-tel meg magyar billel, de azok perpill nem fontosak. Volt még egy harmadik is, elvitték gyorsan azt is. HA vagy, böngészd az aprót
14.1" 1280x800 (WXGA) widescreen - ilyet vettem és nagyon jó képe van, ledöbbentettaudi100td: 45nm, ddr3, dxva, extra halk venti..hát megér ez egy kis felárat Meg ugye nem is régi gépek még. Meg ha jól tudom mindben van 3G előkészítés, T61-eknél úgy tudom ez nem alap. A következő áldozatom talán egy X lesz, szerencsére én nem hordozom olyan sűrűn a gépet, hogy 14" megfektetne. A 15 az már sok volt néha nekem is.
szerk: Quaresma: Ultrabay..ne nagyon keresd, qtra drága még a bayes ugy. is, nemhogy eredeti
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz buvartacsko #31612 üzenetére
na de jó, hogy az x-es ips, de 3gb max ram, a t-s meg ennek az ellentettje.
-
audi100td
nagyúr
-
kaller1
veterán
válasz audi100td #31607 üzenetére
14.1" 1280x800 (WXGA) widescreen
14.1" 1440x900 (WXGA+) widescreenEzekből van ips panelos? Van valami tapasztalat a wide képernyős modellekkel?
Chaser jó, hát kifogtad, de ez az ár szerintem nem jellemző még. Nyilván, ha ennyi lenne a beállt ára, akkor nem gondolkodnék sokat rajta.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
Használja vki ezt a TPFancontrol programot? Mennyire megbízható? Azt akarnám megcsinálni vele, hogy bizonyos hőfok alatt teljesen passzívan menjen a gép.
-
Chaser
legenda
válasz kaller1 #31606 üzenetére
64-ért vettem hdd nélkül 2GB rammal..nézelődni kell. Elég jó állapotban van, akku is majdnem fullos..simán megérte 3 éves, ezért is nem vennék T61-et, annak a hw-e már nagyon elavult.
szerk: Legalábbis ha 8GB ramot akarok T61-be az aranyárban van, meg egy crystal hd dxva-hoz 10-12k...nincs értelme. Ráadásul cpu is elég jó a gépben. Azt is csak mert "mért ne?" alapon fogom cserélni egy T9400-re ha megmarad a gép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) AkciÓÓ!
- Keresek egy internetezésre, film nézésre alkalmas gyors - eredeti magyar billentyűzetes laptopot
- Asus Expertbook B3402FB
- Lenovo T470 Thinkpad 4G LTE 14 FHD IPS i5-7300U vPro 16GB RAM 128GB SSD Intel HD620 W11 Pro Garancia
- Laptop alaktrészek
- Dell Latitude E5470 i7-6600U/256GB SSD/8GB RAM/Win10/Radeon R7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest