- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shkiz0 #104198 üzenetére
A "lutri, hogy egyáltalán működik" kifejezés pontosan leírja a problémát.
Persze ettől még bejöhet, "vagy jó lesz vagy nem lesz jó"-alapon.
A közelmúltban két IPS panelt vettem AliExpress-ről (a fentebb írtak teljes tudatában): egy full HD AUO IPS panelt egy E440-be és egy HD IPS-t X230-ba. Az előbbi teljesen rendben van, az utóbbi mind X230-cal, mind X220-szal csak háttérvilágítást ad, képet nem.
Na, ilyesmi hibaaránnyal számolj és azzal, hogy a működő és szép panel esetén sem valószínű, hogy működik Windows alatt a fényerőállítás.
Az említett BIOS flashelős móka sem triviális, én pl. nem ismerek személyesen olyan embert, akihez elvinném megcsináltatni és nekem biztosan nincs hozzá sem elég tudásom, sem céleszközeim.
-
válasz
Tikakukac #104197 üzenetére
Miert mi a baj a kinti uj kijelzokkel?
Talaltam olyat is amit gyari lenovonak ir.
Meg itt a topicban is olvastam mar aki sikeresen cserelt.
Itthon az a baj rohadt felarat kernek erte.
Amugy a baj az is, hogy most sem igazan talalni fhd-t itthon, ha akad is horror aron merik. -
válasz
Ganz-[HUN] #104190 üzenetére
Az annyira nem gond amugy, most neztem 22-25k kozott mennek az uj ips kijelzok ebayen.
Ahogy latom nem erdemes kifizetni a felarat a gyari fhd-ert, meg kell venni a legolcsobb (de amugy kulsoleg szep) gepet es venni bele egy kijelzot max meg ssd-t ha nem lenne benne. -
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek az miért van, ha a laptop ki van kapcsolva, és úgy teszem fel töltőre egyből bekapcsol? Valami beállítási probléma lehet? -
válasz
ghost364 #104188 üzenetére
Keret masodlagos, inkabb jol felszerelt es szep legyen, ugye nem 1-2 evre vennem.
Arban azert latom nagy a szoras aproban is, de nyilvan egy 5300u 8gb 225ssd hd kijelzosert nem fogok 100k-t adni mint ahogy par ember ennyit ker erte.
De osszessegeben ha kell kinyilik a penztarca, es inkabb en is az x250 fele hajlanek. -
ghost364
senior tag
válasz
Shkiz0 #104187 üzenetére
Leginkább keretfüggő a dolog, mivel az X230-at nagy eséllyel sokkal olcsóbban megúszod mint egy FHD-s X250-et.
Az X230 üzemidejéről tudok nyilatkozni, egy gyári újközeli (99%-os) 6 cellás van benne most, ezzel egy 5 órát megy el finom használat mellet. Mivel viszont 35W-os processzor van benne, ha bármi erőforrásigényebbet próbálsz használni elég masszívan tud csökkenni az üzemidő. 9 cellással ugyan nagyobb, de azzal már tényleg elég sokat elmegy (8-9 óra sem lehtetlen), ráadásul elég kényelmesen meg lehet fogni a kilógó résznél a gépet (gondolom ez nem hátrány autódiagnosztikánál). i7 ennél a gépnél semmiképp nem éri meg, ha az üzemidő fontos.
Ha viszont belefér a keretbe, én a 250-et választanám. Könnyebb hozzá jó aksit találni (X230-hoz majd' fél évig kerestem). Kissebb, könnyeb, kevesebbet fogyaszt, sokkal jobb a kijelzője (már ha az FHD-ról van szó). Ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de mintha az rémlene hogy ezeknél az ULV-s prociknál sem érdemes az i7-et választani, ugyan úgy 2 magos. -
Sziasztok!
Adott egy 2530p HP notim, (SL9600, 4G DDR2, WWAN, ODD, 180GB mSata SSD, 2.4/5G wifi) amit autódiagnosztikához használok főleg. Oda még bőven elegendő az ereje (bár hozzáteszem, akármilyen régi masina, még a netezés, filmnézés is megy flottul, és volt már kezem között olyan újabb 15.4"-es noti, ami érzésre ennyit sem tudott.) viszont kellene ennél egy erősebb noti a mindennapjaimhoz is, de kb havonta 2-3x lenne csak használva a diagon kívül.
Így arra gondoltam, hogy nem vennék ezért külön még 1 gépet, hanem a meglévő HP-t eladnám, és ennek a helyére néznék egy szintén ilyen méretű gépet és a Thinkpad sorozat szerintem erre tökéletes lenne.
Nagyjából beleolvasgattam már a topicba felületesen és azt leszűrtem, hogy x240 felejtős, és ami számomra megfelelő lehet az egy X230 vagy egy x250.
Amire igazából szükségem van az a hosszú üzemidő, e miatt a mérleg nyelve a dupla akkus x250 felé billen inkább így laikusként, és az újabb generációból adódó kisebb fogyasztás végett.
Viszont lenne még itt pár kérdésem azokhoz, akiknek van tapasztalata az említett gépekkel.- Mennyire gáz ekkora méretben a FHD felbontás?
- Mekkora a különbség az i5 és i7-es procik között teljesítményben, érdemes ez i7-es gépet vadászni, vagy elegendő bőven az i5 is, illetve drasztikusan rövidül e az üzemidő ha i7-es proci mellett döntenék? (akár x230 akár x250-ről legyen szó)
- Mi az a max üzemidő órában mérve, ami elérhető az x230 vagy x250-es géppel, anélkül hogy bazi nagy akkukat aggatnék rá amik mind súlyban, mind méretben problémásak lennének? (a 2530p-m esetén jelenleg kb 3-3.5 óra egy nem túl új akkuval)
- Nagy különbség van e a 3. illetve 5. generáció között cpu/vga erőben?
- Van e értelme érintősért nézni, illetve mennyire használható maga ez az érintős dolog a fenti két modell esetén?Nézegettem már itt az apróban, jófogáson, vaterán, de még ebayen is, és az i7 elég ritka, inkább I5-ből van bőven.
TN panelt nem szeretnék semmikép, csak IPS kell (akár még utólagosan cserélve is) ha nem gáz a FHD ekkora méretben akkor természetesen FHD kijelző lenne, ellenkező esetben megelégednék az 1366x768 IPS mellett is.
Azt is olvastam, hogy mókolnak sokan a kijelzővel, és ha nem megy a fényerőállítás akkor azt nem szabad megvenni.
Esetleg ezen kívül még valami jó tanács? Mire figyeljen az ember vásárláskor?Köszi a válaszokat előre is!
-
tothjozsi96
addikt
válasz
donjohnson #104185 üzenetére
Még nem! Viszont most az új Intel HD driver óta úgy veszem észre hogy szinte majdnem megszűnt, már nem nagyon észlelem, több órája talán 1 vagy 2 alkalommal fordult csak elő a fehér lap.
-
donjohnson
addikt
válasz
tothjozsi96 #104183 üzenetére
chrome újratelepítést próbáltál már?
-
HSM
félisten
válasz
tothjozsi96 #104183 üzenetére
Én azért utána mennék, miért csinálja ezt. Pl. kipróbálhatnád egy Ubuntu telepítőről, arról csinálja-e. Dolgozik-e még valami a háttérben, tényleg jó-e az az SSD, más file művelet nem-e lassabb a kelleténél, stb.
-
vicze
félisten
válasz
tothjozsi96 #104177 üzenetére
Tehát a "Video Decode: Hardware accelerated"?
Nézted más böngészővel? -
HSM
félisten
válasz
tothjozsi96 #104179 üzenetére
Igen, kell futni egyszer vele egy ilyen kört, mert amíg a Lenovo-s maradványai fenn vannak, addig nem engedi telepíteni az Inteleset.
Én úgy emlékszem, töröltem mindenhonnan (eszközkezelőből a drivert is), majd egy újraindítás után engedte telepíteni.
A Vantage nyugodtan fenn lehet, nem zavarja, nálam is megy, a régebbi, még elrontás előtti "Enterprise" változat. Csak a grafikus driverhez tartozó dolgokat kell lepucolni. -
tothjozsi96
addikt
Értem, köszönöm!
Most letöltöttem ezt a legfrissebb driver-t, viszont ezt írja "a telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez".
Kerestem a Google-be hogy ez miért lehet, de nem találtam érdemben semmit.
Gondoltam letörlöm a régit és úgy jó lesz, de nem.
A Lenovo Vantage miatt lehet tré és nem engedi feltenni?
-
HSM
félisten
válasz
tothjozsi96 #104177 üzenetére
20GB ram van benne. De ennek semmi jelentősége most, hiszen írtad, hogy kb. 55% van csak használatban nálad, tehát egyértelműen nem ez okozza a problémát. Ami inkább lehet, pl. a grafikus driver, az nálam a legfrissebb Intel DCH (26.20.100.7463 [link] ), bár az előzővel is jól ment ami verziószám alapján nagyon hasonló ahhoz, amit a Lenovo Vantage is javasolt.
Ki is próbáltam, a FF meg egyéb futó cuccaim mellett sem fehér lapozott a friss Chrome lejátszás alatt lévő Twitch és két nyitott PH oldal mellett sem a lapozgatáskor.
-
tothjozsi96
addikt
Maga a stream szépen fut nálam is, szintén 1080p60hz, csak ha váltok lapokat azt nem értem hogy miért fehér lapozik váltáskor.
T460s-edben mennyi RAM van?
BIOS a legfrissebb van fent, HD Sentinel szerint hibátlan a Samu.(#104175) vicze1,
Köszi! Most nézem, pedig be van kapcsolva a hw gyorsítás a chrome-ban.
-
HSM
félisten
válasz
tothjozsi96 #104174 üzenetére
Valami OS, driver vagy BIOS gondnak tűnik. Ennek a konfignak vígan vinnie kellene, amit próbálsz csinálni rajta. Én a T460s-en 1080P60-as streameket szoktam néha nézni, meg se rezzen vele, visszafogott i7-6600U-val.
SSD-t viszont nem zárnám ki, ha valami baja van, az okozhat "késő" reagálást dolgokra.
-
vicze
félisten
válasz
tothjozsi96 #104174 üzenetére
A 30%-os proci arra utal, hogy nincs HW gyorsítás a böngésződben. (Egy FHD@60 stream nekem kb. 5-10% CPU és 20% GPU gen4-en.)
Inkább SW probléma nem HW. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
T560-asom van (i5-6300U, 8GB DRR3), a probléma az hogyha Chrome-ban váltok lapot akkor fehér kép fogad és nem hozza be egyből a már megnyitott oldalt.
Összesen kb 4 lap van most is megnyitva, Twitch, Facebook meg Prohardveren 2 lap.Ha váltogatok sokszor fehér lapot dob be és kell 0,5-1 másodperc mire megjelenik a tartalom.
A Twitch videó terhel kicsit, a proci kb 30%-on jár és 55% a RAM használat.
Esetleg ezt a dolgot megoldaná memória bővítés?
850 EVO 500GB SSD van a gépben, ez miatt nem lehet lassú.
Valami tipp?
Eléggé zavar hogy nem tudom gördülékenyen használni a böngészőt.Köszönöm.
-
válasz
Ganz-[HUN] #104172 üzenetére
Kábelestől 160 g, nélküle 100 g.
-
Én azt nem értem, hogy a Lenovo 45 wattos töltői miért ilyen nagyok. Barátnőm HP-jának a 45 W töltője 91x37x27 mm, Lenovonak meg pl. ez 93x44x28,5 mm ami majd 30 %-nyi különbség.
-
-
vicze
félisten
válasz
Tim82 #104167 üzenetére
Csak a tapasztalatom írtam le. Nyilván simán lehet, hogy valaki bulkban inkább 45-tel rendeli be, de még az X1C-khez is kivétel nélkül 65W-st adtak.
A gyorsabb töltés miatt én is alapból a nagyobbat venném.@MrPetya19: Irodában dokkoló van, így választhat. Az elgondolás ugye, hogy a 45W könnyebb ezt kivéve nyilván a nagyobb jobb. Mivel erősen fogyó eszköz így nem árt ha van több.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104163 üzenetére
45W vagy 65W, ez a kétféle volt a gyári opció X240-hez.
Az X240-ben lévő u-s procikhoz bőven elég a 45W-os.
-
Ganz-[HUN]
addikt
valaki meg tudná mondani hány W-os a gyári töltője az X240-hez? 45W-ost kaptam most hozzá gyáriban. Surface Pro 3-ból kiindulva elég lesz.
-
adamhr
lelkes újonc
Egy próbát megér. Veszteni nem fog a T420Sel. Én most 410St akarok hozatni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Tudna valaki mesélni még esetleg erről az akku kalibrálós témáról? Működhet a dolog X240 alatt is? Kicsit cingár szerintem az internal battery.
-
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
vicze #104153 üzenetére
Könnyen lehet. Sőt, biztos is vagyok benne hogy hibás. Csak az a legnagyobb bajom hogy ahogy elnéztem, egy rémálom kicserélni
7k-ért tudnék most venni de a gyári táp most priority.
T440p-t használtam, 5-ös sorozatú touchpaddal, és nagyon tetszett amit éreztem rajta, reszponzivitása zseniális, két újas scrolling egy álom.
Az érintőzónás kialakítással eddig semmi bajom, és igazából ha nem lenne olyan érzés mintha szét lenne akadva a mechanika, és nem lenne irreszponzív maga a touchpad, semmi bajom se lenne, és meg se fordulna hogy upgradeljek 50-es sorozatú touchpadra.
Nem beszélve arról, hogy a trackpoint az ízlésemnek lassú úgy is, hogy maxra fel van tekerve a sebessége. Valami nem fasza ezzel a géppel szerintem.
-
azbest
félisten
válasz
adamhr #104152 üzenetére
emlékeim szerint a hangszóró kábele középről van átvezetve két oldalra. Ha odacsípődött valamelyik alkatrész közé, akkor a szigetelésük elnyíródhatott. A szorítás-lazítás meg az elnyírt vezeték összeérésére lehet hatással. Lehet az egymást keresztező vezetékeket összenyomja és ezért nincs hang.
Felülnézetőből pl
A proci foglalat alatt szépen be kell fűzni, hogy ne legyen útba és ne nyomja össze. (nem a piros jelzés, hanem a középről induló két fekete csavart vezetékpár haladását kell nézni)Lehet előtted más már szedte szét és nem jól rendezte vissza a kábelekret.
-
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104151 üzenetére
T440, T440s, T440p, X1C 2nd, mind pontos és responzív. (Mondjuk X1C már nem
)
Használni egy katasztrófa és szar, de funkcionalitásra sose volt gond. Nem lehet, hogy hibás a tied? -
adamhr
lelkes újonc
Sziasztok! Pasztaztam T430 Thinkpademet.
Csavarozás előtt teszteltem gond nélkül volt hang, leteszteltem. Összecsavarozás után videó nézés közben elment a hang, csak jackrol volt. Szétcsavaroztam ismét. Burkolatot nem vettem le. Megint volt hang. Majd ismét elment, Live usbvel sem volt. Majd a képen látható csavarokon egy fél fordulatot tekertem és ismét jó, mint a szétszedés előtt. Emelgettem, csukogattam, fejtetőre fordítottam, burkolatot nyomtam, most ismét van hang. Mi lehetett /lehet ez? Most tesztelem. Eddig ok. Csavarhúzóval az alaplaphoz nem értem, nem ejtettem le stb. Ezért furcsáltam a dolgot. Lehet a csavart túl meghúztam? De mihez érhetett hozzá esetleg. -
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104149 üzenetére
A win driver egy dupla ujjas scrollt se tud, kb. semmire nem jó, a gombok méretét se tudod definiálni 0 beállítási lehetőség.
Egyetlen egy 4genesen se volt gondom az Synaptics driverrel, sőt nélküle használhatatlanok. -
Tikakukac
titán
válasz
Tim82 #104146 üzenetére
Én azt látom, hogy te ugyanannyira hajlandó vagy belemenni minden alkalommal a sárdobálásba, ezek után persze azzal jössz, hogy "nálam pattog a labda", amit igen, le is csaptam.
Ezt így a fentire ki mered jelenteni? Tényleg? Az, hogy megvédem magam és tételesen cáfolom a hazugságait a kedves illetőnek nagyon nem sárdobálás.Ha így látod, sajnálom.
Ahol nincs gazdi, ott instant modkerezés van. Annyira nem bonyolult
Tényleg no offense, csak saját magadnak csinálsz így több munkát, tök feleslegesen.
Most meg irány a kocsma, ez a hét azt hiszem most érett meg a lezárásra -
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #104144 üzenetére
Én azt látom, hogy te ugyanannyira hajlandó vagy belemenni minden alkalommal a sárdobálásba, ezek után persze azzal jössz, hogy "nálam pattog a labda", amit igen, le is csaptam.
Az a dolgom, mint topikgazdának, hogy a topikban rendet tartsak. Pont. Az, hogy arról, hogy azt nem a szájad íze szerint csinálom, mit gondolsz, engem teljes mértékben hidegen hagy. Legrosszabb esetben szívbaj nélkül visszaadom a topikgazdaságot, aztán nagyon jó lesz neked is, akkor nem lehet kinek sírni.
-
Szerintem mindenkit banolni kell, csak engem nem.
(Figyeld meg, hogy ez ráveszi Timet a törlésre
)
Na és milyen az idő nálatok? Lesz havas karácsony? -
Tikakukac
titán
válasz
Tim82 #104143 üzenetére
Volt egy eset. Megtörtént a figyelmeztetés. Emberünk megint nem bírt a vérével--> gazdi ír moderátornak, ember kirak, csókolom.
Én amoda legalábbis így csinálom. Az, hogy törölgeted valakinek a második nickjének írásait, ami "szakmainak mondható diskurzus" szintű dolgokhoz még szagolni sem szagolt soha meg beírod, hogy ejnyebejnye nem old meg semmit.De te vagy itt a főnök, te tudod. Kövi alkalomra akkor megcsinálom én, az a gond, hogy el van tüntetve a hivatkozási alap is már.
-
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #104142 üzenetére
Korábban is leírtam, hogy nem érdekel, hogy ki kezdte, meg mi az előtörténet.
Ha nem tűnt volna fel, én nem modi vagyok, hanem topikgazda, engem az érdekel, hogy a topikban szakmainak mondható diskurzus folyjon két fél homokozóban történő vagdalkozása helyett. Majd "ha" modi leszek, akkor annak a feladatkörnek megfelelően fogok eljárni.
Fáradj be a modkerbe, tedd meg a szükségesnek ítélt bejelentést, ne tőlem várd azt, hogy olyan lépést tegyek meg, amit neked kellene megtenned.
-
Tim82
félisten
Lehet abbafejezni, mindkét félnek.
A modker amúgy nyitott, nyugodtan oda is lehet fáradni egymást jelentgetni.
-
LattilaX
tag
Sziasztok!
A t420s mennyire jó gép a sima t420hoz képest? Netezni, videónézésre, szövegszerkesztésre kellene és találtam jó áron ilyen gépet, [link] Mi a véleményetek erről? Várom a tapasztalatokat vagy más alternatívát arról az oldalról. Előre is köszönöm. -
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #104132 üzenetére
Fenn van a Synaptics driver és kikapcsoltad a különböző zónákat rajta és a palm rejectiont?
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104132 üzenetére
Kezded érten miért nem teszi be a lábát szervizre sem 40-es szériás TP itthon.
-
törölt tag
válasz
donjohnson #104131 üzenetére
Köszönöm, eddig jól működik az általad ajánlott megoldással.
-
Ganz-[HUN]
addikt
csövi
X240-nnek tényleg ennyire tré lenne a touchpadja? Nem, nem a trackpoint gombokra gondolok, hanem arra hogy irreszponzív, és néha fogalma sincs arról hogy hozzá érnék. A simogatást nagyon nagyon pontatlanul veszi, amit úgy értek hogy a nagyon kis szögű diagonális mozgást nagyon nehezen értelnezi, és inkább egyenesen lefele megy, mint hogy le+1°mondjuk.Fene se bánná az érintőzónás touchpadet de ez így.. majdnem useless.
-
donjohnson
addikt
válasz
#34322688 #104130 üzenetére
megoldás:
optical drive speed-et állítsd high performance-ra a bios-ban.
ilyenkor nem megy le alvóba a dvd meghajtó, hanem állandóan áram alatt tartja vagy több áramot ad neki, nem tudom pontosan, de ez meg szokta oldani. -
törölt tag
Sziasztok4
Újabb problémámba ütköztem a T430-al kapcsolatban. Bekapcsoláskor 10-ből legalább 7-szer nem találja a dvd-írót, pontosan "DWD-RW meghajtó kikapcsolva" ez mitől lehet? -
Ganz-[HUN]
addikt
aprón van egy szép kis frankenpad
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #104126 üzenetére
Köszi, sikerült megtalálnom és állítani rajta. Most tesztelem, remélem sikerült beállítani.
-
törölt tag
Olvasgattam vissza itt a fórumon, és látom hogy többeknél jelentkezik valamilyen hiba a touchpaddal. Nálam is szokott furcsaságot csinálni Windows 10-alatt, mégpedig egyik pillanatról a másikra egy darabig nem reagál az egérkurzor a mozgatásra, olyan mintha megfagyott volna. Feltettem a lenovo oldaláról a drivert, de nem változott a probléma. Valakinek valami ötlete?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #104121 üzenetére
-
-
Tim82
félisten
Csak nem bírjátok megállni.
Nincs még egy "utolsó szó" alapon a topikban elsütött személyeskedés, törlés van.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
vicze #104095 üzenetére
touchpad estében főleg gen4-nél erősen ajánlott a "Lenovo" gyári driver.
Jopar hs-eszel ezelőtt küldtem el a fenébe a 40-es szériát touchpad driver mizéria miatt. KB 2 órát szívtam az X240-esemmel mire elméletileg jó lett. De a gépet meg csak team vieweren lattam. Elobe nem. A gyári Lenovo driver nem ment. De a windows updates igen. Wtf?
-
törölt tag
Sziasztok!
T430-laptopnál, nem sikerült rájönnöm, mit akar jelenteni a Windows 10-betöltésekor a kezdőképernyőn egy pillanatra megjelenő kis házikó, benne egy A-betű áthúzva. Hogyan lehet ezt kikapcsolni, vagy mi akar ez lenni? -
S_x96x_S
addikt
válasz
vicze #104112 üzenetére
> Nyugodj meg bullshit, nem kicsit.
( vagy keveset tudsz vagy túl sokat
)
Netán tagja vagy valamelyik titkosszolgálatnak ?100%-osan nem lehet kizárni, hogy nem bullshit.
Vannak extrém szinten őszinte eladókÉs a potenciális Darwin díjasokat se felejtsük el. Ha már a laptop alján ott van a "Secret service" - akkor hátha drágábban lehet eladni, pl. gyűjtőknek .
sokszor eltűnnek laptopok, de nem mindegyik lesz nyilvános
https://www.politico.com/story/2017/03/secret-service-laptop-pins-radio-stolen-236191 -
S_x96x_S
addikt
> HA-n találtam egy T480s-t ezzel a szöveggel: "Különleges kiadás!
> titkosszolgálati szervek számára készült,
> beépített mikrofon és kamera nélkül!"
> Ugye ez csak bullshit, és szimplán valami nem működik a gépben?Ha tényleg titkosszolgálatoknak készült ..
akkor esetleg mást is rakhattak bele . (pl. nyomkövető GPS? )
az igazi probléma akkor van, ha nem bullshit ..
és egyszer eljönnek hajnalban a kommandósok a gépért .. -
Tim82
félisten
válasz
#95397632 #104107 üzenetére
Amennyiben nem látok tőle személyeskedést ebben a topikban, nincsen miért szólnom neki, mert a stílusa önmagában nem feszegeti az Alapelvekben foglalt, a fórumozást illető szabályokat.
Ha úgy látom, hogy szólnom kell neki, megteszem, ahogyan erre korábban is volt rá példa.
Részemről itt tennék pontot.
-
törölt tag
válasz
Tim82 #104105 üzenetére
Kedves Tim82!
Köszönöm megtisztelő korrekt hozzászólásodat. Részemről lezárt, ha Tikakukac nem folytatja tovább. Várom a Ring topikban, a többi véleményemet osztóval együtt. Viszont kérlek a stílusa miatt mint topiggazda beszélgess el vele. Köszönöm szépen korrektségedet. -
Tim82
félisten
válasz
#95397632 #104102 üzenetére
Az, hogy mi a bajod Tikakukaccal, nem a fórum témája. A nem is annyira leplezett személyeskedés, amit itt és most nem ő kezdett, hanem te, sem ide tartozik és mellesleg már így is a necces kategória, nem kell tovább fajulnia.
Nem, nem érdekel, hogy mi volt az előtörténet és az sem, hogy "kinek van igaza", ezt a szálat sürgősen kezdjük el hanyagolni, mert nem szeretnék elkezdeni hozzászólásokat törölgetni. A megértést és együttműködést előre is köszönöm, minden potenciálisan érintett fél részéről.
Ha nem megy privátban a boxolás, javaslom a Ring topik használatát.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #104096 üzenetére
Igazad van ebbe mondjuk. De akkor is.
Tikakukac: Figyelj kezeltesd te... Sajnálom ,hogy ekkora az egód. Áruld már el, pl anno X230-at, T430-at is szidták? Miért kellene... Annyit írj inkább, nem a te igényednek megfelelő és pont, és onnantól a kutyát nem fog érdekelni, mindenki eldönti. Nem használtad, nem ismered jól, akkor ne kommentelj feleslegesen.
A szarfoshúgyhullikmindviszláthaladjtovább stílus vicces az elején, -talán- de már nem. Ne haragudj.
Az éremnek két oldala és egy döntő oldal széle van... Az dönti el merre dől. És ez se te, se én, se a Többiek nem azok. Ez mindenkinek magában dől el. De azért ne szarfosozz le termékeket. Nem minden egyforma minőség Thinkpadek között se, ezért van az ár úgy ahogy. De, hogy írtad én fogtam már T440-et. És a touchon kívül semmibe nem más, de tudom hülye vagyok, megelőlegezem ezt neked. Én nem tartom rólad ezt.
Karácsonyra látásmód váltást kapj ajándékba! -
zsolti75
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest