- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
adamhr #104152 üzenetére
emlékeim szerint a hangszóró kábele középről van átvezetve két oldalra. Ha odacsípődött valamelyik alkatrész közé, akkor a szigetelésük elnyíródhatott. A szorítás-lazítás meg az elnyírt vezeték összeérésére lehet hatással. Lehet az egymást keresztező vezetékeket összenyomja és ezért nincs hang.
Felülnézetőből pl
A proci foglalat alatt szépen be kell fűzni, hogy ne legyen útba és ne nyomja össze. (nem a piros jelzés, hanem a középről induló két fekete csavart vezetékpár haladását kell nézni)Lehet előtted más már szedte szét és nem jól rendezte vissza a kábelekret.
-
Butcher82
senior tag
válasz
adamhr #103295 üzenetére
Nem tudom mi számít soknak vagy, hogy honnan lett ez megállapítva, de ha nem is gyakran szólok bele itt a nagyok dolgába, attól még olvasom a fórumot. Van fészbúkom szó se róla, de pfejj
(bocsánat, természetesen ez a magánvéleményem plusz "öreg" vagyok már ragaszkodom a régi jó dolgokhoz.
)
-
-
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102947 üzenetére
Sajnos én nem nyertem fogadást, úriember biztosra nem fogad, pedig tudtam volna mire
Nekem is az az érzésem, hogy a véleményed nem fog változni. Ha a fél gépet ki kéne cserélned és ha az ujjad elgörbülne azon a hulladék touchpaden, akkor sem. Nem ma kezdtem ezt a szakmát, pontosan ismerem ezt az ügymenetet. A hit hegyeket mozgat.
Félre ne értsd, nekem aztán az én szögemből teljesen mindegy, hogy ki mit vesz. De azért azokat az igen magas és merész kijelentéseket, amiket ideraktál... minimum osztanám kettővel. Mint aki lehúzott pár évet tesztelőként, csak iránymutatásnak: 1-3 hét közötti időintervallumokra kap egy teszter egy laptopot. Ezek új, sokszor olyan gépek, amiket piacbevezetés előtt vagy közvetlen akkor szórnak ki, tehát elég ritkán tudunk másoktól is olvasni valamit, fórumok meg tartós használatról szóló bejegyzések, szervizes tapasztalatok nulla. Na, ha most én a teszt végén leírnék akár csak fele annyira bátran dolgokat, mint azt te tetted, lenne gond elég hamar. Ehhez képest eltelt sok-sok év, született mérhetetlen mennyiségű user teszt, szervizes tapasztalatokból hegyek állnak. Nem értem mit szeretnél bizonyítani, meg főleg hogyan egyetlen gépből. Ezt a meccset lejátszották, te most a visszajátszott kazettával hadakozol a VHS előtt
-
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102944 üzenetére
Mások tiszteletben tartásával kérdezek akkor egyet. Vagy párat.
Szerettem volna egy megbízható, megkímélt T-t. Sikerült.
Ezt 3 hétből?A touchpad elsőre furcsa volt, de megszoktam és már szeretem. Lehet ezért megköveztek.
Én biztosan nem. Fogunk egy T450-et meg egy T440-et és azonos feladatokat kell elvégezned. Mérünk időt és végül 1-10-ig pontozzuk az ujjleszakadást és b@zmegelést. Az biztos a szeretem szót 40-es touchpadről khm, nos, nem sűrűn olvasni. Finom voltam.A gép anyag minősége hozza a szokásost.
Szokásos mit? Mert nem ThinkPadot, ezt tudjuk, látjuk, mérhetjük, tapasztaljuk.
Tehát megbízható, strapabíró.
Ugrás az első pontra, grátisz egy gépből ezt levonni...
Tehát a Thinkpad nem változott negatív irányba x40-es szériával.
Továbbra is tisztelettel: ömlik az önigazolás szegény értékelésből. Ezt én így nulláról betolva 2-3 hét tapasztalattal erősnek érzem. Kicsit olyan szemben az autópályán érzés. -
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102724 üzenetére
Eléggé igazak. Vegyed a T440-et, de szóltunk előre. Nem a proci a gond, hanem az egész gép úgy ahogy van.
Keresés, keresés, keresés. Apró padlásig van lehúzós szerencsétlenekkel, nem kell velük foglalkozni. T440-et pedig tényleg az vegyen, aki nagyon nem szereti magát.
-
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102722 üzenetére
Passz, hardverapró és mehet az ügyeskedés, hogy van-e bármi rejtegetnivaló mögötte. 85k-ra jött ki az egyik létező legfullosabb konfigos latitude húgomnak pár hónapja. Tényleg mintha dobozból vettem volna ki.
Keresés, keresés, keresés. T450-et pár hete konkrétan olcsóbbra ki lehetett volna hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest