Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Egy hónapja nem használtam a T61-et büntiből megkínált egy cuki piros pixelcsíkkal : (
Külső monitoron nem látszik, sőt! Tegnap pl. a saját képernyőjén sem mutatkozott (azt hittem ahogy jött úgy el is múlt), de ma újra kijött szegénykémen : (
Ez szalagkábel vagy lcd probléma lesz, jól sejtem ? Egyéb ötlet ? Milyen kilátásaim vannak ? -
Frawly
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Erre még ragálok: a RAM mennyiség nem verseny kérdése. Ez nem e-pénisz, hogy kinek nagyobb. Egy szint felett, ha nem használja ki az ember, felesleges pénzégetés is, mert hiába van a gépben egyre több RAM, nem lesz tőle gyorsabb semmi, csak több áll üresen, kihasználatlanul. De ilyen régi üzleti notik eleve limitáltak RAM ügyileg, tipikusan 8-16 GB és megáll a történet. Ennek erejéig egy kis árkülönbözetért megéri kimaxolni, akkor is, ha nem lesz még kihasználva. Ilyen 32 GB meg afölött nem éri meg átlag felhasználónak.
Kimérni sem érdemes. Tegyük fel 4 gigát bővítesz 8-ra. Pár év múlva viszont a 8 lehet a határon lesz, adogathatod el a 8 gigát, hogy 16-ra upgrade-elj. Viszont, ha mindjárt most 16-ra bővítesz, megspórolhatod ezt a hercehurcát. Nem nagy árkülönbözet, elég korrekt szintre lementek a RAM árak.
Egyébként a Chrome-alapú böngészők két pofára tudják zabálni a RAM-ot, főleg sok füllel, vagy ha valamelyik oldalon bug miatt memory leakage-t kapnak.
-
Tikakukac
titán
válasz
kelna91
üzenetére
20 rugó az szép, szerintem ott körül már majdnem a gyárit lerendelik neked.
Itt helyben aprós részleg vagy ha nem, írsz mondjuk a Smart Service Kft. -nek, hogy mi a helyzet és kérsz árat egy magyar billre.
Ugyanitt kérdezheted a beszerelést is, mivel hivatalos gyári garizós hely. Ezen felül nagyjából bárki megoldja neked ezt a problémát, aki ezzel foglalkozik. Nem egy ördöglakat. -
kelna91
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Akkor félreértettük egymást. Az átgravíroztatás 20k lenne, ennyit nekem simán megérne egy rendes magyar billentyűzet. És olyat hol lehet kapni?
A beszerelést nem vállalnám én, simán előfordulhat, hogy sérülne valami. Hívjam fel a hivatalos szervizet? Vagy menjek el a Laptopszakiba? -
Frawly
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Nem kell megmutatni, elhiszem. Azért is írtam, hogy én is bele tudnék férni, akár 4-be is. Jelenleg Arch-on SwayWM-et és Firefox-ot használva 10 tabbal és egy megnyitott Termite terminálablakkal 1395 MB-os memóriát használok e sorok írása közben. De az Átlag Jóskának a 4 GB szűkös, kell a minimum 8. A 16 csak a jövőre felkészülés, meg ha valaki játszik, vagy valami speciális szoftvert futtat. Persze találkoztam már olyan emberkével is, aki panaszkodott, hogy a 128 giga RAM sem elég neki.
A legrosszabbak egyébként az ECDL Mancikák, nyitva van neki már ugyanaz a progi 5-ször, de mivel nem találják a tálcán az összevonás miatt, megnyitják 6-szorra is. Ezeknek hiába magyarázod, hogy mennyibe kéne beleférjenek.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy integrált GPU-s felállásban a GPU is levesz a felhasználható memóriából, meg a Win10 és a modern, full extrás asztali környezettel érkező linuxok is egyre több memóriát esznek alapból. Erre jön még rá a böngészők rendkívüli RAM éhsége.
(#103092) embe: az a baj, hogy az 1024 KB volt, csak az eredeti IBM PC és XT-nél ebbe bele kellett gyömöszöljék a 384 KB-os ROM/BIOS területet, erre készült a DOS, ezt a felosztást meg később tartaniuk kellett a visszafelé kompatibilitás miatt. Az 1024 KB egyébként elég is, ha csak 16 bites, valós módú programokról van szó. A 32 bites, meg védett módos (DPMI, DOS4GW, egyebek) programok, játékok azok már más tészta, de azok meg eleve megkerülik ezt a limitet. A 640 KB is elég lenne, ha csak a programok futnának, de ugye abból foglal a DOS meg a driverei is, amiket ugyan lehet a 640 KB feletti részbe is tenni, de nem maradéktalanul. Így meg már anno is ki lehetett futni a 640 KB-ból. De jellemzően Amigákban sem volt 1 MB RAM-nál több, szintén a 16 bit miatt. Készült ugyan hozzájuk ilyen 4 MB-os bővítés, de azt kevés szoftver használta, nem átlag progik.
-
darvinya
titán
Olvasom RAM méret versenyt, s felmerült bennem, hogy mi tölti ki ekkora méreteket.
Vagy csak CPU 64bit-es és RAM még mindig 32bit-es és emiatt sok felesleges program sor kell tárolni.
Vagy már készülnek dinamikus bit-es CPU-ra és közvetlen matematikai tároló egységre? -
Frawly
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Az Átlag Jóskának én is min. 8 gigát szoktam ajánlani. Mivel aki annyira egység sugarú felhasználó, nem zár be semmit, lustaságból fut nála minden lom, nyitva felejtett Excel, 1000 Chrome tab, 6 Toolbar, stb.. Aki viszont power user, megfelelően soványan tartja a rendszerét, beleférhet 4 gigába is. Függ attól milyen progikat használ valaki, meg milyen OS-t, a Linux jóval takarékosabban bánik a RAM-mal, még ugyanazon a böngészőn tesztelve is a Windowshoz képest. De még Windowson belül is van eltérés, a Win 7 soványabb, mint a Win 8.1, ami meg soványabb egy kicsivel, mint a Win10.
De ha már X230, én belenyomnék 16 gigát, és kimaxolnám egy életre. Nem nagy az árkülönbség a 8-16 giga között, és később nem kell újabb upgrade-et megejteni, jócskán kitolja a használatóságát a gépnek. Kicsit overkill is ilyen régi, lassan muzeális üzleti laposokba,igazad van, a régi mobilproci ereje hamarabb fog limitálni. Pl. én sem használom ki a 16 gigát az X220-ban, de nem árt, ha van, meg nem romlik benne, ha csak néha-néha ki van használva belőle 9-12 giga, már akkor megérte, el lehet hagyni a swapot teljesen.
-
FerNandor
őstag
T430-ba raktam egy hdd-t a caddybe. A caddy világít, de nem jeleníti meg a merevlemezt, mintha nem ismerné fel. Kell valami pluszt csinálni vele? A caddyben van egy pöcök, nem tudom, mi az, de elhúztam és nem változott semmi. Mi lehet a baj?
-
petata
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Értelek. Ismerem a jelenséget, már volt ilyen régen az akkori telefonomon. Annál ez garis volt simán, szóval a kérdés adott: vajon ilyenre érvényes a garancia? Csak érdekel mit mondtok, hétfőn először úgyis felkeresem a kereskedő srácot, utána meg felhívom a szervizt.
-
petata
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy T480-at, ma pedig használat közben látom, hogy a kijelző felső részén van egy kb. 2x4 mm-es sárgulás. Mit érdemes kezdeni ezzel, gondolom a gari érvényes ilyen problémára is (?)
Előre is köszi!
Peti -
biigi
tag
-
biigi
tag
Nem értem miért csak U-s procikat használnak minden típusban a (P sorozatot kivéve).
L és T sorozatba is beleférhetne egy erősebb proci. -
Tikakukac
titán
válasz
kelna91
üzenetére
Ööö, na ácsi. Baromi egyszerű kérni egy magyar billt a gépedhez. De te azt írtad minél olcsóbban kell. Na most vagy egyszerűen kell vagy olcsón. A kettő együtt nem nagyon megy.
Az átgravíroztatás egyszerűbb? Nem hiszem. Billzet ki. Billzet el. Gravír. Visszaküld. Visszaszerel. És lesz egy ugyanúgy x évet pötyögött billzeted vagy 30 rugós összértékkel
Ha tudod mit csinálsz sehol sincs semmilyen garancia bukó. Ha nem tudod és mondjuk leszántod a csavarhúzóval a fejeket esetleg rövidre nyírod az alaplapot, akkor már van gond.
-
biigi
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
P52-ben a 8750h proci nagyon szimpatikus, de Magyarországon még elég drága.
W-sorozatot nem ismerem -
kelna91
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Na remek... Azért azt gondolná az ember, hogy nem egy nagy kívánság lokalizált billentyűzetet kérni egy ennyire elterjedt márkához... De akkor lehet, hogy egyszeráen átgravíroztatom a meglévő billentyűzetet, nem vacakolok vele.
A házi billentyűzetcserével egyébként nem buknám a garit? -
biigi
tag
Sziasztok! Jelenleg egy L540-et használok munkára.
Kicsit néha már lassúnak érzem, ezért elgondolkodtam egy cserén, de nem sikerült eligazodni a sok model között A/E/L/T/P/X....
Programozásra használom nagyrészt a gépet így egy erős proccessorra és egy normál adag ramra van szükségem.jelenleg 15-ös képernyőméretel használom, ez bőven elegendő, lehet hogy kisebb is elég lenne
HDD nem kell csak egy nagy ssd de az legyen gyors
6-8 órát birjon ki, ha lehet ilyet is keréni
fullHD kijelző
billentyűzet legyen kényelmes, ez elég fonotos
csak trackpoint-ot használok, egeret nem, úgyhogy ha külön fizikai gombjai lennének az nagy előny lenne. L540-ben 1 nagy gomb van csak
Keret olyan 300-600 eFt között lenne.Milyen típusokban kellene gondolkodnom szerintetek?
Minden tippet előre is köszönök!
-
Tikakukac
titán
válasz
kelna91
üzenetére
Ha nem tudnék pont egy aprós esetet, amikor a srácot lopott billentyűzetek eladásánál fogták meg pont a rendőrök, mondanám, hogy az apró, ott tutira kapsz olcsóért
Amúgy szereld be magad és keress vagy egy bontást vagy olyat, aki okosba' kihozta a szervizes alkatrészt. Más út nem nagyon van. Nagy mákkal a kínaiak hirdetnek valahol. -
Tikakukac
titán
válasz
vicze
üzenetére
Pontosan tudom. Mivel van egy fél tucat saját gépem, meg egy elég nagy asztalim, amin a 3D-s buzulástól a tervezésen át a programozásig egészen a videóvágásig minden megy, ezért tudom milyen amikor a 32 is kevés. Mivel kellően sok oktatás csinálok és járok ki onsite is, ezért tudom, hogy az átlag kapás paraszt gépe hamarabb fut ki prociból és szakad össze, mint RAM problémája legyen. Túlértékeled a népesség IT-s és multitask képességeit
-
kelna91
senior tag
Sziasztok! Egy L380-ban hogyan lehet billentyűzetet cserélni? Most német van benne, és magyarra szeretném cserélni. Hol lehet venni és beszereltetni úgy, hogy a garanciával ne legyen gond (de a lehető legolcsóbb legyen)?
-
Tikakukac
titán
válasz
vicze
üzenetére
Halk lábjegyzet: 4GB van az X230-ban amióta hazahoztam. 3,1GB van használatban 13 tab mellett ebből 2 Youtube amiből 1 nonstop fut és mellette excel pörög 1-2 PDF-el.
Aki sír, mert kevés a 8, ott azért szaladgál még pár dolog
Fentebb írtam a példát mi fut ki a 8-ból. Na az azért az átlagtól fentebb van 2 létrafokkal. -
vicze
félisten
-
Penguin95
senior tag
Ha már így szóba került a Vantage, én is kérdeznék egyet. Mivel lassan a Windows 7 támogatása megszűnik, és Linuxra nagyon nem szívesen váltanék ezen a gépen, így adtam egy esélyt a 8.1-nek az X230T-n. Szépen felment, működik majdnem minden, kivéve azt az apróságot, hogy nem tudom feltenni se a Lenovo Settings-et, se a Vantage-et. A Windows Áruházban csak egy olyan verzió van fent amihez 10 kell, a Lenovo fórumon pedig szintén nem leltem megoldást. Ráadásul a support oldalon sincs fent egyik sem. Esetleg volna valakinek ötlete a dologra? Ha mást nem, azzal is beérem, ha valahogy tudom szabályozni, hogy mikor és meddig töltsön a gép, illetve hogy legyen akku reset.
-
FerNandor
őstag
Ha van a gépben (T430) 4GB RAM, akkor érdemes venni bele egy 8-ast és 12 legyen? 12GB-tal hatékony? Vagy inkább 8/16GB variáns a jobb?
-
vicze
félisten
válasz
vgyuri
üzenetére
Teljesen lényegtelen, ez nem változtat a verzión.
Nem egyedül vagyok ezzel.
Emennyire látom, jelenleg csak ez a megoldás, hogy megszabadulj az újtól.
Legalább elég normálisan fájdalommentesen visszarakja a régit. -
Wolfskin
őstag
válasz
Tim82
üzenetére
Olvastam. Nagyrészt az alapján telepítettem a drivereket. Végül minden működött, csak a DP kimenet nem váltott automatikusan nvidiára.
@FoxiestFox: A Lenovo Vantage is fenn volt. Sőt, a végére már nem is nullázta magát a 80/96%-s beállítás.
Most kezdhetek mindent előröl? És minden frissítés után...???

-
vicze
félisten
Arra esetleg tud valaki magyarázatot, hogy mikor települ(vagy indul) a Vantage régi vagy új felülettel?
Számomra tök randomnak tűnik. A friss telepítés és a régi felület van. Másik 1-2-3évesek telepítés és az új van, de nem jelent semmit van amin régi, van friss telepítés amin az új. Hiába szedem le rakom újra, ha már egyszer fel volt minding ugyan az megy fel rá. Nem számít a gép kora, típusa, semmilyen logikát nem látok benne.
Összességében nagyon furcsa és érthetetlenen számomra ez a jelenség. -
Wolfskin
őstag
Heló.
Tegnap lefrissítettem a wint 1607-ről 1805 vagy valami aktuális. (T420s)
A végén közölte, hogy a power managert (win-7es) letörölte, mert redmodban így döntöttek, azon kívül a wifi régi programja is eltűnt és az FB+F5 gomb is megszűnt funkcionálni.
Az új power manager abszolút fogyasztóbarát, nem tud semmit. Így viszont hamar vehetek új aksiit (fogyasztás barát is egyben).
Nem lehet se profilokat beállítani, se azt megadni, hogy hány %-nál kezdjen tölteni és hány %-ra töltse fel. Vagy csak én nem tudom, és nekem kell újra tanulnom mindent az alapoktól???
És minden frissítés után újra. Meg újra. 
B-terv: visszateszem a 1607-es, és addig használom, letiltok minden frissítést (ahogy eddig is tettem) amíg fut.
Még egy borzadály: az fn+F7 gombra előjön a képernyőválasztó, de ilyen végtelenségig lebutított vonalas ábrákkal. A rég színes ikonok egy pillantás alatt felismerhetőek voltak, itt azért eltart hosszú másodpercekig, míg megfejtem a rejtvényt, melyik mi akar lenni. Tudtom, modern, letisztult.

Kiváncsi vagyok, mit szólna a határőr, ha az útlevelemben a fotót lecserélném egy pálcikaember rajzra: az is én vagyok, csak modern, letisztult ábrázolásban.

-
FerNandor
őstag
Sziasztok!
Végülis vettem még egy T430-at itt a PH-n.
2.5"-os SSD-nél van méretkorlátozás? 7mm vs 9mm? -
embe
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
-
donjohnson
addikt
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
T450-en hogy a bánatban kell a bios beállítást behozni? F1-re nem reagál, Enter nyomkodásra sem.
Köszi! -
Tim82
félisten
válasz
üzenetére
- 2x4 GB modult, mert nem fogja lekezelni a 8 GB-os modult a T510 egy foglalatban, a prociba épített memóriavezérlő korlátai miatt (és nincsen olyan kompatibilis proci a T510-be, ami ebben jobb lenne)
- 2Rx8 (egy oldalán 8 chipes, 2 sorba rendezett chipes) modulok legyenek
- 1.5 V feszültségen üzemelni tudó (tehát normál DDR3 vagy legfeljebb olyan DDR3L, amelyik ezen a feszültségen is tud üzemelni)
- mindegy, milyen FSB-set raksz bele, 1066 MHz FSB-n fog üzemelni a T510-ben (de lehet akár 1600-as is, ha a fenti kritériumoknak megfelel) -
Tikakukac
titán
-
FerNandor
őstag
Lenne még egy újabb kérdésem. Ha egy m2 2242-es ssd raknék mondjuk egy ssd/hdd nélküli gépbe, arról ugyanúgy üzemelhet az oprendszer és a programok? És akkor egy 2.5"-os nagy hdd-t/sshd-t be tudnék rakni tárhely miatt.
-
-Faceless-
őstag
válasz
zetecR
üzenetére
Ez jó eséllyel Windows egy Dell gépemen vagy 3-szor előjött az utóbbi években. Most nem emlékszem mi volt a megoldás, de valami olyansmi ha sokáig van sleep-ben, vagy az aksi valamilyen szint alá merül átmegy hibernálásba onnan meg nem tud visszatölteni. Ezt mihamarabb csináld meg, mert nekem egyszer csak úgy gondolta, hogy be se fog kapcsolni.
Nálam a hibernálás ahogy van ki van kapcsolva, mert egy kín volt állítgatni, és volt hogy visszaállította magát egy frissítés után.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
egy Yoga S1-et használunk nagy megelégedéssel, azonban rettentő zavaró, hogy viszonylag sokszor nem akar Sleep-ből felébredni; csak újraindítással lehet használhatóvá tenni.
i3 proci, 4GB RAM, 120GB Samsung SSD és hovatalos WIn 10 Pro.
Ahogy a neten nézegetem, megjelenésétől okoz sokaknak ez bosszúságot.Valakinek nincs megoldása erre a bosszantó apróságra?
Esetleg merre lenne érdemes keresgélni? Rendszernaplóban találhatok erre vonatkozó bejegyzést?Előre is köszi.
-
SNor
tag
válasz
FerNandor
üzenetére
Lehet félreérthető voltam
:
Arra gondolok, hogy, ha mondjuk van az x240-ben egy kisebb méretű SSD, akkor azt hagynám és vennék bele egy nagy méretű SSHD-t például.
Én erre írtam, hogy ha benne hagyod a kisebb méretű SSD-t, akkor nem megy mellé SSHD.
Ha kiveszed az SSD-t, akkor a helyére mehet SSHD, természetesen. *+1db 2242-es SSD másodiknak. De azt a többiek is írták, hogy nem túl nagy a választék belőle.*vicze1 pontosította.
-
vicze
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ok, 820 G1/G2, 840/850 G1-G4.
Elég változatos 2242/2260/2280 van össze vissza.Azokban a ThinkPadokban van ugyanígy, ahol ahogy a HP-nál is gyorsító SSD-t raktak a HDD mellé, és nem SSHD-t.
Az X250 pont ilyen. Az SD kártya olvasó alatt van a második M.2-es slot. (X240/T440/T450-et tudom még ami ilyen, mindenképp kevesebb van mint a HP-nál, 4-5 modell.)
Viszont Thinkpadok 2. M.2-jébe csak 1oldalas 2242 megy, ami még ritkább mint a két oldalas sajnos. -
vicze
félisten
válasz
ThePatriot
üzenetére
E = full műanyag semmilyen fém belső megerősítése nincs.
E-s Thinkpad kizárólag az Enterprise támogatásban és funkcionalitásban jobb az Idea-nál, anyagminőség valamivel jobb, de minimálisan."multimédia alatt Photoshop, Illustrator és nagyon alap After Effects munkákat értek"
Ez esetben a E485-öt vedd, mert az AMD-s sokkal jobb GPU-t tartalmaz alapból.
Kivéve, ha RX 550-as T480-at nézel az esetben az jobb lesz."B50-80-as Lenovo laptopon művelem, ehhez a ThinkPad E480 minőségi ugrás lenne"
Még csak sebességben se feltétlenül lenne nagy ugrás."Úgy átlagban mennyivel rosszabb a ThinkPadek IPS kijelzője"
Melyik? A 8gen-ben van akár 500nit-es HDR 4K kalibrált kijelző.
Teljesen model függő, hogy melyikbe milyen kijelző megy. Minél drágább annál jobbat kap. Az E-k kapják a leggyengébbet 250nit FHD. (A 768p TN, így az kiesik a kérdésedből.)E480-ban Innolux, BOE és AOU panellek vannak.
-
ThePatriot
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Rövid leszek és tömör:
- az E480-as típussal van valakinek tapasztalata?
- az IdeaPad gépeken gondolkodtam, mivel elsősorban írásra + multimédiás dolgokra kéne egy átlagnál jobb laptop.
- multimédia alatt Photoshop, Illustrator és nagyon alap After Effects munkákat értek.
- jelenleg ugyanezt egy régi B50-80-as Lenovo laptopon művelem, ehhez a ThinkPad E480 minőségi ugrás lenne
- az IdeaPad gépekkel viszont szkeptikus vagyok, a "belső részek" miatt, gondolok itt esetleges hűtési, melegedési problémákra.Szóval a kérdéseim a következők lennének...
Úgy átlagban mennyivel rosszabb a ThinkPadek IPS kijelzője (mivel ugye elsősorban business laptop), mint mondjuk egy kimondottan multimédiára szánt notebooké?
Milyen az összeszerelés minősége, ill. mennyire kompakt/könnyű maga a gép? (Viszonylag sokat utaznék vele.)
A válaszokat előre is köszönöm, láttam több videót is róla, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
-
Tim82
félisten
válasz
FerNandor
üzenetére
Alapvetően itt is egy slot van, amibe vagy M.2 SSD vagy WWAN kártya mehet, de itt lehetséges még egy extra slot is, még egy ugyanilyen foglalattal (felszereltség vagy utólagos beszerelés/bővítés függvénye).
Szóval végeredményben megoldható az M.2 SSD, M.2 WWAN és 2.5" HDD együtt is (ez az X240-re, X250-re egyaránt vonatkozik), de gondolom, gyárilag viszonylag kevés X250 jött így alapkiépítésként.
Szerk.: [link] (X250 Hardware Maintenance Manual, pdf, saját oldalszámozás szerinti 78. oldaltól érdekes).
-
FerNandor
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Köszi, van amúgy benne egy telejesen szabad slot vagy esetleg itt is LTE meg stb adapter helyére megy csak be? (valamelyiknél olvastam ilyet, lehet, hogy az x240 volt)
Apollyoon 2019-09-16 08:50:20 (#103000)
köszi. nem is a spórolás miatt, csak valahogy nem került ilyen a szemem elé, amik meg jobbak voltak, mind drágábbak voltak, lényegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és extra végkony, cserébe mint ahogy te is írtad egy erősebb procit már nem tudna kiszolgálni.

És minden frissítés után újra. Meg újra.