- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #102899 üzenetére
Ki mihez van szokva. A 10mp és a 30mp között elég nagy a különbség.
Egy NVMe és Hybrid boot meg 5mp-re is képes.
440p-em bootol vagy egy percig. (de ez az én saram), csak mint mondom nagyon nem mindegy mihez vagy szokva. -
válasz
vicze #102898 üzenetére
Amúgy nélküle is pillanatok alatt bootolnak még Core2 gépek is, de i Sandytől és felfelé abszolút korszerű sebességet tudnak még mindig.
Ezeréves 60-as Kingson SSD-n van a 10-es az X220t-men, pöccre indul. Asztalon dokkon benyomom, közben kitépem és viszem az ágyba, és már be van bootolva. Mondjuk többnyire csak alszik. -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #102897 üzenetére
Azért a felhasználok 99%-ka nem kapcsolja ki.(vagy ennyi se) Nekik általánosan jó is, de
rengetek problémát okoz sajnos.-------------------------------------------
Na most már "végleg"(visszavonták korábban 1x) lefrissült a Vantage az új felületre.Ugrottak is a registry beállításaim... (Sóhaj, akkor előröl.)
-
-
vicze
félisten
válasz
Oldman2 #102895 üzenetére
Kb. lényegtelen. A Windows 10 a hybrid hibernáció(ennél a cikknél már sokkal extrémebb) miatt, gyakorlatilag állandóan hibernálva van, és sosincs 10mp-nél nagyon több boot idő, mert lényegében nem bootol.
-
-
SPeti1984
senior tag
Köszönöm a segítséget. Ez akkor jó is lenne bele igaz?
-
Tim82
félisten
válasz
SPeti1984 #102887 üzenetére
Igen.
Egy M.2 2242 SSD és egy 2,5" SATA SSD vagy HDD mehet bele.
T440p hivatalos Hardware Maintenanca Manual (pdf, kattintásra megnyitja/letölti a böngésző, saját oldalszámozás szerint 64. oldalon látod az M.2 SSD beszerelésről az infókat.)
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Találtam egy cikket ami alapján jól látom, hogy T440p laptopba tudok még egy SSD-t beletenni? Ez ha jól látom 2242-es típusnak kell lennie.
-
darvinya
titán
válasz
-Faceless- #102885 üzenetére
Én ezt raktam T61 Bill-re. [link]
Nem csúszik. -
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
West-en kívül hol lehet itthon jóféle x250 bill matricát venni?
Még múlthéten írtam neki, és csak ideiglenesen raktam rá egy 300 forintos vackot, de kín rajta írni.
Illetve trackpad matricát találtam, de normális egérgombra való is létezik esetleg?
A bal gomb teljesen ki van fényesedvem, és csak kínai virágmintásat találtam ami még a promó képen is félreáll.
Köszi előre is! -
törölt tag
Köszönöm bluetooth fülhallgató témakörben a gyors válaszokat mindannyiótoknak!
Két tippet kaptam:
- Próbáljam ki a 3.0-ás FRU60Y3271 bluetooth modullal. Ilyenem egyrészt nincs, másrészt ennek ugyanakkora az antennája, mint a 4.0-é, és fizikailag ugyanott van a gépben. Ebből ráadásul kettő kellene, mert 2 gépem van.
- Próbáljam ki külső BT adapterrel, ami fizikailag a vázon kívül helyezkedik el és lehet, hogy jobb az antennája, meg talán a drivere is. Ennek a további előnye, hogy ha nem válik be, akkor visszasétálok a boltba, visszaadom az adaptert és visszakapom a pénzemet.
Beszámolok a fejleményekről. -
Frawly
veterán
-
donjohnson
addikt
válasz
#42365184 #102877 üzenetére
vegyél egy bluetooth usb adaptert.
-
Van itthon a nejemnek egy X200-asa Core2 Duo procival, egy SSHD-vel és 4GB RAM-mal.
A Win10 mit produkálna ezen a kicsikén valódi SSD-re váltás után?
-
törölt tag
Használ valaki bluetooth fülhallgatóval olyan 30-as sorozatú Thinkpadot, amiben 4.0-ás BT kártya van?
Vettem a minap egy SONY WI-C310 fülhallgatót (BT 5.0, SBC, AAC), de fél percenként beleszaggat vele a hang.
Vettem egy Maxell Solid BT100 fülest (BT 4.2), de azzal is ugyanúgy szaggat.
X230 és W530 gépeken is ugyanúgy produkálják a szaggatást.Ugyanakkor van egy Samsung Level Mini Box (BT 3.0 SBC) bluetooth hangszóróm azzal nem szaggat.
Tudja valaki, mi lehet a gond a fülesekkel?
-
vicze
félisten
válasz
bacsis #102873 üzenetére
A névhasználati jog is része volt a vételnek 5 évre.
Amúgy a Legend csak 2003-ban váltotta a nevét Lenovora, ez volt az IBM felvásárlás előzménye. 2004-ben lett a felvásárlás bejelentve és 2006-ban zárult le. Igazából kellett az idő az új brend felfuttatásához ennek része volt az IBM felvásárlás is. Nem használták ki a teljes 5évet, mert inkább a saját brandjüket építették. -
-
bacsis
Közösségépítő
...Azt mondjátok meg nekem, hogy a Thinkpad T43 és a T60-ason miért díszeleg még az IBM logó? Ha jól tudom, valamikor a T42-esek idején vásárolta meg a Lenovo az IBM-et. 2004-ben kezdődött ugye a buli. De még 2006-ban is IBM logós Thinkpadok, és (és Thinkcentre) gépek kerültek forgalomba.
...2006-ban kezdtem el dolgozni Székesfehérváron az akkori Sanmina SCI-nál. Ahol Lenovo asztali gépeket gyártottunk. Emléxem, hogy még mi is IBM-es logóval ellátott gépeket gyártottunk, majd egyszer csak jöttek a csoportvezetők, és hozták a Lenovo logókat, és egyszer csak elkezdtük azt csinálni, hogy a gépek házai a gyártótól még mindig IBM logóval jöttek, de mi azt az összeszereléskor szépen cseréltük is át.
Ennek van valami története?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Tim82 #102868 üzenetére
Teljesen mindegy, fizikailag amúgyse passzolt na meg xar is volt a kijelző
de azèrt köszönöm
Az infó viszont hasznos, kèsőbbiekben ha cserèlnèk kijelzőt, kell szalagkábel is mindenkèpp
Amúgy csak Settlers3-ra van használva a gèp, de csak cseszi a csőröm, hogy az 1400-aa T42esem lènyegesen jobb -
Tim82
félisten
válasz
bacsis #102867 üzenetére
Ha jól olvasom a lejjebb írtakat, a T43-ad eredetileg 1024*768-as felbontású kijelzős volt. Akkor a szalagkábele nem lesz jó az 1400*1050-es felbontású kijelzőhöz.
Most dolgozom, nem fogom tudni megmondani fejből, hogy milyen FRU-s szalagkábel kell, de arra emlékszem, hogy van ilyenem elfekvőben itthon, akár a rendelkezésedre tudom bocsátani majd teszt erejéig.
-
bacsis
Közösségépítő
Hááát.. az átépítés kb 25%-os sikernek mondható el, maximum.
1: a kijelző sérült... 2: továbbra is csak 1024-et lehet beállítani 3: valamiért végig szétesett a kép vele. Lehet ez azért mert amúgyis sérült/foltos középen lent ill. fent a kijelző?
De a legnagyobb probléma, hogy rájöttem, a T43-asom (is) 15 colos, nem 14,1Mikor vettem észre? mikor beraktam az eredeti helyére
gratulákok bacsis, most ezt jól megcsináltad -
Frawly
veterán
válasz
Tim82 #102863 üzenetére
Nem is téged kritizállak, hanem az IBM-et. Azt értem, hogy a gép szalagkábel alapján kezeli le. Az IBM vagy a panelgyártó részéről meg nem érv, hiszen a szoftverek meg keresik az EDID-et, próbálják abból kiolvasni a támogatott felbontásokat, frissítési frekiket. Persze működik enélkül is a gép, lesz kép, meg minden, csak default minden OS 640×480 60 Hz-et akar használni (megfelelő GPU driverrel is), mert nem tudja detektálni, hogy a kijelző tudna jobbat is. Nyilván lehet ez valakinek kisebb kényelmetlenség (a 60 Hz meg ebben az esetben nem limitáló tényező szerencsére), mert kézzel átállítja (OS szinten, az alkalmazások meg a futó rendszer felbontásához igazodnak, vagy átállítja az ember az alkalmazásban is), de azért jó, ha van EDID. Ez egy vitatható, gányolós megoldás volt az IBM részéről, még ha nem is ők gyártották a panelt, akkor az, hogy ilyet beleraktak. Függetlenül attól, hogy C2D vagy nem, az EDID-es megoldások akkor már jó 10+ éve léteztek. Ezzel nem azt mondom, hogy akkora tragédia az EDID hiánya, hogy ezért harakirit kövessen el valaki, főleg nem egy T43-T60 szintű régi notin, de minimum furcsa. Főleg egy IBM-től, aki a ThinkPad-et minőségi termékvonalnak szánta, ennek megfelelő árazással, ilyenbe nem fér bele semminemű spúrkodás. Persze minden cégnek megvoltak mindig is az ilyen érdekes húzásai, próbálnak költségcsökkentéssel profitot maximalizálni.
És ez még nem is annyira gáz, mint 1366×768-as TN panelekkel kiadni egész drága laptopokat is. Vagy hogy az Intel is olyan apróságokon spórol, hogy ócska pasztát tesz a kupak alá, meg nem ad gyári hűtést, vagy csak valami ócskaságot, ami épp csak lehűti a procit, jó hangosan. És képesek ezt 1000+ dolláros prociknál is eljátszani. Mikor lehet egy 15 dolláros plusz költségért lehetne normális paszta a kupak alatt, meg normálisabb hűtő alapból, és lényegesebben hűvösebben járna a proci.
A másik, amin fejem szoktam fogni, az a forrasszunk mindent rá az alaplapra hozzáállás. Inkább nem mondom a férfi felmenőjük micsodáját kéne az ilyeneknek forrasztgatni valahová, mielőtt a világra hozta ezeket. Szerintem mindenki be tudja helyettesíteni, hogy mire gondolok konkrétan, csak nem akarok messzebb menni a szóképekkel, mert tudom, hogy ennek a topiknak alacsony az ingerküszöbe ebben a tekintetben.
-
Tim82
félisten
válasz
Frawly #102862 üzenetére
Egyrészt nem hiszem, hogy ez IBM mérnökökök döntésein múlt volna, hanem inkább a panelgyártókon. A Core 2 Duo éra valószínűleg vízválasztó abban, hogy hardveresen miből, hogyan kezelik le a kijelzőt.
Másrészt meg nem azt mondtam, hogy az EDID szabványt nem ismerik, nem alkalmazzák a Core 2 Duo éra előtti Thinkpad generációknál, hanem azt, hogy hardveres EDID chip nincs a régebbi gépekbe került kijelzőpaneleknél és a Core 2 Duo éra Thinkpad-jeinél meg kell, hogy meglegyen ez a chip (és fel legyen megfelelő módon programozva).
Amit valóban mondok, az az, hogy más hardverelemből "nyeri" ki a szükséges információkat a kijelző korrekt kezeléséhez egy T43, mint egy T60. A régebbi modellekbe került kijelzőkbe ennek megfelelően nem volt szükséges, hogy olyan hardverelemmel ellássák, amivel az újabb modellek kezelik a kijelzőket.
Remélem, sikerült tisztáznom, pontosan mire is gondolok. Alapvetően én "érdeklődő felhasználó" vagyok, talán egészen korrektnek nevezhető tudással a 2013-2014 előtti Thinkpad-ek terén, de nem vagyok hardvertervezésben stb. jártas, így lehet, hogy nem a legjobban sikerül megfogalmaznom a problémafelvetést.
-
Frawly
veterán
válasz
Tim82 #102859 üzenetére
Ez engem is meglep, mert úgy tudtam, hogy minden LCD panelben van EDID. De hiszek neked, látszik, hogy jobban ismered a témát.
Viszont az EDID nélküli panel akkor is gáz. Nekem már 1996-ban voltak olyan CRT monitorjaim (14-15 colosak), amik kezelték az EDID-et. A T43 régi gép, de nem ennyire, 2005-ös.
Azt értem, hogy a szalagkábel alapján kezeli a BIOS. De azt kell érteni, hogy az OS-eknek meg a szoftvereknek viszont kellene az EDID, mert abból kérdezik le, hogy milyen felbontást használhatnak. Azt értem, hogy valami IBM mérnök eldöntötte, hogy a szalagkábel detektálós megoldás olcsóbb, nyernek vele 0.5 centet a gyártásnál, de akkor is kakarágás.
-
Tim82
félisten
válasz
vicze #102860 üzenetére
Annyiban jó az a lista, hogy ugyanaz a panel (és ezért az FRU is), a szalagkábel csatlakozás is azonos, csak a régebbi gépekbe még EDID chip nélküli változat került a panelből - nyilván menet közben változtatott/változtattak a panelgyártó(k).
Ha T60-ból vennénk ki a panelt, T42-ben, T43-ban működne (mert ott a szalagkábel számít), fordítva attól függ, hogy megvan-e és fel van-e programozva az EDID chip a régebbi gépből származó panelen.
Voltak erre mindenféle házi barkácsmegoldások, mint halott kijelzőpanelről ráforrasztani EDID chip-et és felprogramozni, de azért ahhoz az átlagnál komolyabb elektronikai felszerelés és felkészültség szükséges.
-
vicze
félisten
válasz
Tim82 #102859 üzenetére
Igazatok van elnézést.
Viszont ebben az esetben, az általam linkelt lista nem stimmel. Én abból indultam ki, ha ugyan az a FRU megy 2 modellbe, akkor azonos módon kapcsolódnak.
De most már látom, hogy az a lista hibás, és továbbra is csak a hivatalos Lenovo oldalt szabad elfogadni. -
Tim82
félisten
válasz
vicze #102858 üzenetére
Olvasnivalónak, ha már nem voltál hajlandó keresni: [link]
A topikban további linkeket is találsz, jó művelődést.
Ahogy itt is, az "EDID" keresőszó jobbra fent beillesztésével.
Btw, T43 és visszafelé konkrétan nem EDID chip-ben található infók, hanem a megfelelő szalagkábel alapján kezeli le a panelt (tehát pl. XGA felbontású kijelzőhöz jó szalagkábel nem jó SXGA+ felbontású kijelzőhöz ezen Thinkpad-generációk esetében).
Nekem is van itthon olyan 15" 4:3 IPS panel, amelyen kellene lennie EDID chip-nek, épp csak nincsen. T4x-R5x gépekben működik, T60-ban, R61-ben (amiből ugye volt még 15" 4:3 verzió) nem.
-
vicze
félisten
válasz
Tim82 #102857 üzenetére
Miben írtam valótlant?
EDID a 90-es évek óta létező VESA szabvány és minden LCD panel része kell legyen, olyan nincs hogy nincs, mert különben nem tudja megmondani, hogy pl. milyen felbontásokat támogat.
T43 és T60 esetében van átfedés a támogatott panel típusok között, így ha azonos a panel lehet cserélgetni.
Az hogy BIOS-ban esetlegesen korlátozva van bizonyos panel típusokra a kijelző, úgy mint a WLAN kártya és esetileg egyebek, egy teljesen más problematika. Pont ezért néztem meg a linkelt listában, hogy használt-e a két típus azonos paneltípusokat, mert ha igen akkor esélyes, hogy csereszavatos és nem lesz gond se a kábel csatlakozással, se az esetleges BIOS korlátozással.
-
Olajka02
aktív tag
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #102853 üzenetére
Lényegtelen, még egyszer azonos(modell, sorszám, anyámkínja) panelek mennek a két modellbe esetileg, így tök mindegy.
EDID chip pusztán arra való, hogy azonosítsa a panelt és a paramétereit(VESA standard), így ez minden egyes panelben van a világon, mert különben nem tudná a videokártya(akármi), hogy mi a fene van rákötve és milyen jelet adjon neki.
-
Butcher82
senior tag
válasz
FoxiestFox #102853 üzenetére
Az "EDID chip", tudtam, hogy előjön
-
-
vicze
félisten
válasz
bacsis #102851 üzenetére
Amennyire látom van átfedés, így mennie kellene.
-
bacsis
Közösségépítő
Urakok!
Fentebb volt róla szó, hogy a Thinkpad T60-asom nem akar működni mert VGA kártya hibás.
Van egy Thinkpad T43-am, ami Radeonos, szeretem, jó kis gép. Viszont csak fostos 1024-es a kijelzője.
Kompatibilis a Thinkpad 1400X1050-es kijelzőjével? HA igen, hogy tudnám átrakni? elég a panelt, vagy az egész hóbelevancot kábelestől mindenestől kéne átműtenem?
Köszi előre is -
Frawly
veterán
válasz
Olajka02 #102836 üzenetére
A power limit throttlinggal nem tudsz mit csinálni. Elvileg BIOS moddal meg lehetne kerülni. Elméletileg. Gyakorlatilag nem tudom van-e hozzá kész megoldás. Egy szinten túl az alaplapon, tápon is múlik.
De ha ez vígasztal, ez az összes modern, nagy teljesítményű noti népbetegsége mostanában, hogy vagy thermal vagy power throttling miatt nem használható ki a teljesítményük. Még a ThinkPad-eknél drágább gépeken is tömegesen fordul elő.
-
ro_bert17
őstag
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #102839 üzenetére
off rész:
bios simulator új linkje: [link]Javítva az Összefoglalóban.
-
donjohnson
addikt
válasz
Olajka02 #102836 üzenetére
nekem is volt ilyen problémám régen.
megoldás:
optical drive speed-et tegyétek high performance-ra a bios-ban.
másrészt egy hdd sentinel sem árt ami állandóan fut és be van állítva rajta, hogy ébren tartsa 0-ás vagy 1-es lemezt, de az a legjobb ha *-ot teszel arra a helyre, amit most nem tudok fejből.off rész:
bios simulator új linkje: [link] -
Olajka02
aktív tag
-
lakkusjj
aktív tag
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T540p-m.
Az optikai meghajtó hejére be van építve egy HDD, viszont csak minden második alkalommal kapcsolja be a lapos.
Azza boot alatt mindig megy az is, viszont mikor bejelentkezik a win, minden második alkalommal leállítja.
A merevlemez kezelőben sem látom olyankor.
Valami energia management szólhat ebbe bele szerintem, de szívesen meghallagatok tippeket.
A másik, hogy a billentyűzeten az FN fordítva működik.
Tehát az F5-tel állítom a fényerőt, FN+F5-tel meg a gomb normál funkciója működik.
Ugyan ezu iggaz minden más gombra, kivéve a biilentyűzet világítás.
Ami még érdekelne, hogy a porcim i7-4900MQ hiába feszelem alul akkor is Power limtbe ütközik egy idő után és nem az előírt 3,6 Ghz-en megy, hanem 3,3 Ghz-en.
Nem thermal trhrotlingol, hanem power llimit.
Mit udok ezzel csinálni?Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Olaj
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Úgy tűnik a gépem akksija nincs rendben. Nincs benne sok ciklus, ritkán használom. Nagyon rövid alatt lemerül, és gyanúsan rövid idő alatt "feltölt".
Eddig a thinkvantage szoftverekben volt akku reset/kalibbrálós alkalmazás. A mostani lenovo vantageben egy darabig még láttam, de a mostani verzióban már nincs nálam.
Létezik valami megoldás erre? Köszi előre is! -
Ad@m
tag
Sziasztok,
x250 vagy T450 vasarlasan gondolkozom,
Van valami tipushiba vagy valami amire erdemes figyelni a gép megvizsgalasa alatt?
A fo kulonbseg ha jol latom csak a ram slot és a képátló van még valami emlitesre melto?Hardverapron egesz sok példányt láttam van esetleg ajanlott elado? (aki vallal 6ho garit és nem tunik el kozben?)
köszi
üdv Adam
-
biega
aktív tag
Van egy T510i laptopom, amin egy akkumulátor resetet szeretnék csinálni. Windows 10 64bit-re Lenovo Vantage telepítve, de nincs benne a reset funkció. Hogyan tudnám elérhetővé tenni?
-
válasz
animatrix11 #102826 üzenetére
Én vettem már ilyen gépet használtan (nem Thinkapd volt), egy életen át kellett bizonygatnom az eladónak hogy mit látok és hogy ez így szar, mire hajlandó volt visszavenni tőlem...
-
azbest
félisten
válasz
animatrix11 #102826 üzenetére
szia
fogadd őszinte együttérzésünket
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Olyan jelenséget észlelt valaki T460s-nél, hogy nagyon halvány, nagyon vékony függőleges csíkok vannak a kijelzőn, főleg akkor látszik ha mozgatom, és mintha kicsit vibrálna, valaki észre sem veszi nekem viszont szembetűnő, a kijelző a ludas, más gépben is ugyanezt adja elő
-
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Beragadt a CD/DVD meghajtó a T400-as notimba, a kis kattanós húzós izével nem jött ki az ég egy adta világon sehogy.
Szétkaptam a laptopot mint foxi a lábtörlőt, és hiába, amatőr módon összekevertem egy idő után a csavarokat...
Leszedtem a saját guide-ot a laptophoz, néztem több videót, de egyszerűen megbolondulok annyi csavar van ebben a laptopban
Nem tud valaki infót/guide-ot/tutorialt adni, hogy melyik mi hova való és miért?
Próbáltam kisilabizálni, de.... mérgemben egyelőre úgy hagytam szétszedve -
Tim82
félisten
válasz
TunerJoe #102817 üzenetére
És nagyon zavar téged az, hogy említettem még egy alternatívát?
A linkedet meg gondolom, kötelező Lenovo-fiók regisztrációval (vagy alul alternatívákkal, mint MS fiók stb., ami elég egyértelműen adatgyűjtésről szól a Lenovo részéről) bejelentkezve lehet használni, mert nekem annyit dob fel, hogy legyek szíves ezt megtenni.
A másik meg az, hogy már nem supportált gépekkel ugyanúgy nem működik, mint a fentebbi opciók, kipróbáltam most egy T61 sorozatszámmal.
-
Apollyon
Korrektor
Ahh, ebbe a gépbe szerelmes lettem
:
-
Tikakukac
titán
válasz
bacsis #102812 üzenetére
Deee, deee, ez volt az. Csak a Lenovo azóta háromszor áttakarította a weboldalait, minden régi drivert és egyéb dokumentumot törölt és ennyit hagyott meg belőle új felülettel.
Ez is kiírja mi volt benne, csak a régi vasakat meg sem találja.
Nekem fél tucat gépemre totál megszűnt minden dokumentációm.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
donjohnson #102810 üzenetére
neeem, nem ez volt az... Itt a fórumba találtam rá arra a linkre még jó pár éve...
Egy tiszta 90-es évek végi feelingű weblap.. beírom a gép alján lévő Type akármi azonosítót/SN-t vagy mifenét, és procira ramra pontosan kiírja milyen komponensekkel lett kiszállítva a gép..
Amit most linkeltetek, erre konkrétan a Typra- semmit nem dob ki nincs találat.. SN alapján kidobja mettől meddig volt rá gari meg hogy mely országba volt kishippelve és kb ennyi infó -
Tikakukac
titán
válasz
bacsis #102809 üzenetére
Parancsolj. 3 darab T60-on néztem meg eddig, egyikre sem működik már.
donjohnson: Egy darabig igen. X230 sima, T60 nem, R400-am van kéznél, talán még ott megy.
-
Nestor16
senior tag
válasz
Tim82 #102790 üzenetére
Köszönöm a válaszotok!
A billentyűket is sikerült így kitalálni mire jók, legutóbb amikor próbáltam nem működtek, lehet kellett neki a frissítés.
Akkor a licensszel nem lehet probléma, minden stimmel, a matrica a gép alján, a kódot ki tudtam olvasni.
Lenovo Vantage feltelepítve.Köszi!
-
bacsis
Közösségépítő
Hol is van az az oldal ahol a Thinkpadokat a "Type" kód alapján meg lehet nézni, milyen konfiggal gördültek le a gyártó sorról? Az a biztos, mert aztán a végén kiderül, hogy csak 1024-es panel
-
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Docker konténerizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest