- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #112463 üzenetére
Köszi a választ. Valóban általában töltőről használom, de be van állítva, hogy 80% felett ne töltsön. Így is fenntartod az ítéletet ?
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #112380 üzenetére
Hát a VM-eknek a 16GB max erős korlátot szab.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #112376 üzenetére
Ez továbbra is attól fugg mire használod, pár böngészőfül ok, de miután 4évig használtam napi sznten munkára, inkább azt mondanám, hogy nem éri meg.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #112374 üzenetére
Tehát ha visszaved a fogyasztását amennyire csak lehet akkor nem fogyaszt annyit mint a gyári érték?
T440p a 35W-t se hűti le rendessen nem hogy a 47-et.
Ha merülő forrót kb vagy kéz melegítőt akarsz télire akkor megéri. -
barnam_
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN] #110131 üzenetére
A legutolsó (83ET82WW (1.52 )), whitelist mentes bios van Intel AC 7260-al. Egyedül annak a BT modulja miatt rinyál, de azt eszközkezelőben letiltottam - illetve fnF5-el a BT letiltva az is eltűnik az eszközkezelőből. Összes Win update felrakva. Acpi eszközökhöz nem talált frissítést. Lenovo PM device: 1.67.16.42 - 2019. 11. 06; Lenovo power manager: 10.0.132.0 - 2020. 10. 13; IGP: 9.17.10.4459 - 2016. 05. 19. Ezek az aktuális verziók, windows update/eszközkezelő nem talált frissítést.
De egyébként most, hogy diskurálunk róla, nem tudtam előidézni a jelenséget... szóval lehet, hogy csak win10 hülyeség volt. Most se fut más program, mint általában, de az utóbbi időben rendszeres jelenség volt, hogy nem tudott a gép kikapcsolni vagy alvásba menni.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN] #110124 üzenetére
Ezzel kapcsolatos kérdés, persze mindenkihez aki hozzá tud szólni
T420 van Win 10 2020-as kiadás (minden frissítés fenn van), a jelenség az, hogy kikapcsolásnál vagy sleep-nél elsötétül minden, de nem kapcsol ki. A gyors boot-ot kikapcsoltam, így a leállítással nincsen baj, de sleep-nél még előfordul, hogy nem kapcsol ki. -
válasz
Ganz-[HUN] #110124 üzenetére
Kíváncsi vagyok, kapunk-e még valaha egy annyira zsír rendszert, mint a Win7 volt.
Ez az OS as service szart a hajára kenhetné az MS igazán. -
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #110117 üzenetére
Olyan T450s volt pedig eladó pár hete. Meg T460s is. Na ott bevallom agyaltam. Aztán a Dellben ez a kis NV chip azt mondta: gondolj a Fusion360-ra. És igen, ott feladtam
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #110115 üzenetére
Hulladékreciklálás?
Tényleg, ma jött be kollegina a T440s-el, mosolyogva ültem míg pötyögtem a gépe előtt, kérdezte mi az, mondtam neki, hogy ez az utolsó a cégnél, reméljük kotlás lesz hamarosan és lezárunk egy érát idebent is
-
carr
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #110104 üzenetére
ööö... mi?
Bocsi, nem értem milyen core i, milyen celeron? Vagy nem nekem? C340 az ryzenes ha arra gondolsz... -
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #110104 üzenetére
"nincs TB gyökérsége"
Ez mit takarna? A sérülékenység? -
carr
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #110097 üzenetére
Köszi, elfogadom.
tika: Nem még, csütörtökön járok IPAközelben.Csere lenne előbb-utóbb úgy is, mert az e és az fn gombok már hiányoznak, a másikról még csak a tab hiányzik.
Tényleg, van arra mód, hogy sérülés nélkül amputáljam a tabot a régiről az új-ra?
donjohnson: 200k körül van a C340 lenovo, amit kinéztem utódnak.ha ennek az ára 4 számjegynél megállna, az lenne a valós értéke szvsz.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #110089 üzenetére
Fújja ahová szeretné
-
fungi
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #110074 üzenetére
"Ugyanitt találkoztam olyan T420/410/T60-X201-társai billentyűzettel, ami olyan volt mintha taknyon gépelnék"
Ezekben is többféle van-volt, NMB meg Alps is nagyszerű, a Chicony meg nem egy nagy szám.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109986 üzenetére
Ezt írtad csak nem ezt csinálod
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109977 üzenetére
Úgy 3 darab T450s ereje van az asztalimban. A Youtube ott is képes nem gyenge akadásokra és laggolásokra. Most akkor mindenki vegyen 1 óra akkuidős 12 magos laptopot, mert sz@r a fejlesztők munkája?
-
RAiN91
őstag
válasz
Úgy alapból gyors, csak néha olyan mintha megállna az egész pár másodpercre, aztán megint megindul. Alig van pár program a gépen, azért karbantartott. Viber fut meg az utorrent nonstop.
(youtuben kívül még a Facebook is nagyon ki tudja nyírni).
Újra fogom rakni a Windowst illetve csinálok egy bios resetet, aztán monitorozok, ha ez nem normális. -
válasz
Az új Youtube fullscreen szörnyű. Még erős asztalin is másodpercekbe tud telni, mire kirakja, kilép belőle.
-
HSM
félisten
válasz
Azért a részletek sem mindegy... Egy ilyen kétmagoson adsz neki egy 1440p 60fps VP9 videót, és azonnal vége a procinak... De a 8GB ram is hamar elfogyhat, ha sok lap van használatban.
-
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109973 üzenetére
Nekem a T450S nagyon bejön.
Viszont sokszor gyengének érzem, általában a Chrome megzabálja a gépet, főleg ha youtube is megy közben.
És néha kattintgatásnál le van maradva 1-2 másodpercet, ami elég idegesítő. Gondolom ez normális, mert azért nem egy bika gép (5300u), vagy megint driver gondom lehet?
SSD + 8GB RAM. -
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109933 üzenetére
Ha ujjas, de nem viszi, akkor jó szórakozást tudok hozzá kívánni, ez a gazdasági totálkár minősített esete kb.
-
válasz
Ganz-[HUN] #109933 üzenetére
-létezik
-szopás
-kell -
Apollyon
Korrektor
válasz
Ganz-[HUN] #109736 üzenetére
* Boomer akkor lenne, ha a hdd-ket támogatná, akkor így már inkább zoomer.
-
z123456789
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #109633 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109624 üzenetére
Akkor maradunk abban, hogy neked atompontos és csodálatos, az internet pedig rágyújtotta a gyártóra a fórumokat és ahogy lehet mindenki moddolja át. Használtam én is, pont azt rakták bele ebbe is, mint a konzumer lenovokba akkoriban, amik szintén katasztrófák voltak
-
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109601 üzenetére
Igen, ott megy a gyári.
Azért offolom, mert már ez egy kibeszélt téma, nem akarom elvenni ezekkel a "helyet"BIOS flash-t egyébként a leírások alapján bevállalnám, viszont mégsem fogom, mert többen jelezték, hogy 2x5 másodpercig csipog a gép minden egyes indításkor.
-
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109592 üzenetére
write protected
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109583 üzenetére
Akár linkelhetnéd a fórumtársnak ide azt a nem nehéz leírást.
-
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109576 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109507 üzenetére
Pont a fényerő az, ami marhára kéne abba a rohadt irodába, hogy ne csöpögjön ki a szemed.
-
válasz
Ganz-[HUN] #109477 üzenetére
az is van benne igen, de ez most sokadlagos
-
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109447 üzenetére
Annyira jöttem rá, hogy amikor ezt a problémá csinálja (Chrome klikkelés késés), akkor már alapból boot után ilyen egyből. Ha restart van, akkor utána jó lesz, bármeddig is fut utána a Windows. Aztán következő indításnál megint csinálja. Nem tölt be valami drivert?
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109455 üzenetére
Nekem is. Kb. univerzális töltőnek használom a type C töltőfejeket, van vagy jön hozzájuk a Thinkpad-kompatibiliseken kívül még jó pár adapter.
Amit sajnálok, hogy régi (T60 előtti, nem "hordó" csatlakozós) Thinkpad-ekhez passzoló adaptert eddig még nem találtam hozzájuk. Mondjuk olyan meg a Lenovo utazótöltőhöz van.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109448 üzenetére
-
donjohnson
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #109448 üzenetére
szereztél hozzá átalakítót is slim tip fejre? mert az a töltő még a régebbi gépekhez készült alapból.
-
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109445 üzenetére
Köszi. A BIOS updatevel csesztet naponta, de mintha valahol olvastam volna, hogy kijelzőcserénél nem mindig nyerő az új BIOS. De belegondolva, nem lehet probléma majd ha új kijelzővel ha megjön, mivel FRU-s lesz.
-
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109415 üzenetére
Szépen váltogatja a frekit, kb. 2 GHz-ig is felmegy. Rakjak fel valami intel drivert, hátha az megoldja?
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109415 üzenetére
Nagyon hasonló, maximum a felületkezelés más mivel előtte lesz még ugye egy mattosabb plexi.
Ezeket így cserélni és javítani pontosan azért gond, mert az a hely és ember aki ezt megcsinálja olyan óradíjban van, mint egy teljes panel már összeszerelve. -
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109413 üzenetére
Hőfokot tegnap néztem stressz teszten, max 65 fok volt ha jól emlékszem. Viszont most nem veszi le 2.3Ghz alá az órajelet, és most jó is a böngészés. Előbb, újraindítás előtt 800 Mhz-ra is lement, lehet ott lesz majd a gond, mert néha jó, néha nem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109410 üzenetére
Ha tudnád mennyi X-es kijelzőt toltam már be a gépekbe
Nem, nem az a gond, hogy a mögötte lévő panel nem majdnem ugyanaz lenne olykor, mint a T-s verzióké. Hanem, hogy utána ezt mire átvarázsolod és megcsinálod JÓL minimum kétszer kapsz agyvérzést.
Ha carpe diem megoldás elég, persze, neki lehet esni. -
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109410 üzenetére
Ezt hol tudom megnézni, az órajeleket? AIDA CPUID-nél néztem, az váltogatja, de szerintem nem változik Chrome-nál, mikor csak a címsorba írogatok.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109374 üzenetére
Ez nem igaz.
Az itt említett kijelzőnél X240-nel nem működött Windows alatt a fényerőállítás, ami - mint az közismert - a whitelistnek köszönhető. Két külön X240-nel is tesztelve...
-
válasz
Ganz-[HUN] #109338 üzenetére
Ez igy van a HP, Dell, etc. gepeknel is.
-
válasz
Ganz-[HUN] #109336 üzenetére
Nem ugrik, nyugodtan ki lehet nyitni.
-
válasz
Ganz-[HUN] #109333 üzenetére
én sem tudom. csak tán nem lehet ezt utólag ellenőrizni. lehet, h holnap megpróbálom. ha gariztatás lesz, majd írok.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109325 üzenetére
Az AUO meg - így négy darab megvett panel, mint tapasztalat alapján, ebből csak egy volt Lenovo FRU-s - gyakorlatilag is teljesen biztosan, így nyilván arról írom, hogy biztos, amit kipróbáltam.
-
RAiN91
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109321 üzenetére
Még annyi kérdés, hogy ha pl. kinéztem egy típust (LG LP140WF3-SPD1), ez szerepel az ebay hirdetésbe, megnyitok többet, valamelyik azt írja, hogy nem IPS, valamelyik meg IPS, valamelyik matt, valamelyik fényes. Itt valami hibázik, vagy tényleg típuson belül több féle létezik?
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109307 üzenetére
Tudom, az utolsó mohikán.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109304 üzenetére
Nézd úgy hogy 4gen-től nincs socket úgy ez a problematika megoldódott.
De alatta a vPro képességek közül egyedül az AMT van alaplaphoz kötve a többi többi CPU függő. Pl. Intel AT van anélkül is.@yodee_: Csak jóval későbbi modellek(9. generáció) támogatják a Wifi kapcsolatot BIOS-tól. Wifi-n ugye nincs Wake on, mert kikapcsolva nem aktív, kivéve az always connected modellek(Smart connect), amikből szintén nincs olyan sok. Amennyiben be van kacsolva és van IP-je MAC alapján kéne működjön az AMT WiFi-n is.
-
yodee_
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #109304 üzenetére
Proci is, lap is. Én így olvastam legalábbis.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #109297 üzenetére
> #ThinkstagramPicture
#ThinkCat ..
Neked nincs macskád?
Kérhetnél kölcsön valamelyik szomszédodtól ( csak a kép kedvéért )
https://www.reddit.com/search/?q=thinkcat( amúgy macska nélkül is jó a képed ..
https://www.reddit.com/r/thinkpad/comments/j7jqfc/there_are_a_few_impostors_among_us_this_is_my/
) -
sketchifun
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #109290 üzenetére
Hazaérek,megpróbálom.
Köszi a tippet.
-
válasz
Ganz-[HUN] #109290 üzenetére
Hogy egyáltalán ne legyen net? Ravasz.
-
válasz
Ganz-[HUN] #109281 üzenetére
Én is BT-s egeret használok egy SP3-on és igazából semmi baj, annyi hogy sleep után kell egy másodperc mire újra csatlakozik. De ez inkább a szar wifi+bt modulnak tudom be.
De BT esetén igazából mindkét oldaltól függ a dolog, meg persze a környezettől. Nekem eddig nem volt különösebb gondom velük. -
válasz
Ganz-[HUN] #109282 üzenetére
White mode ewww
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109282 üzenetére
2db USB?
És csak 1db USB 3.0 még csak nem is 3.2 pffff
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #109260 üzenetére
> Ugye most bemutatták az X1 Nano-t,
jól néz ki ..ami viszont zavaró trend ..
- a "ThinkPad X1 Fold" -on nincs piros pöcökegér ..Milyen thinkpad az ilyen??
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109263 üzenetére
A sima USB hiány a gond. És ezért lett sok macbook is dongle noti, pontosan ahogy írod.
A herélés már rég megtörtént, csak apránként megy le a torkon, úgy nem annyira feltűnő
-
válasz
Ganz-[HUN] #109260 üzenetére
Nagyon szép renderek vannak róla, de vsz ez az a kategória ami már annyira könnyű, hogy értelme nincs.
Ki az, akinek pl 1.2kg túl nehéz? Vagy másképp teszem fel, ki az akinek az ennél több port túl sok?A 16:10 persze üdvözlendő.
-
fungi
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #109255 üzenetére
+1 Vettem párszor használt gyári tápot, és még egy sem ment tönkre. Nyilván elromolhat bármi, de ezekre nem jellemző, és ha mégis megtörténik, nem egy érvágás..
-
válasz
Ganz-[HUN] #109247 üzenetére
Lehet, csak ha kapsz egy másik tíz évest, lehet fél év múlva az is ugyanígy megáll. Kösz, inkább maradok a vadiúj utángyártottnál.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109211 üzenetére
Es nyugi. X230-tól még inkább félek a papír kijelző ház miatt.
X240 meg túlélte hogy nagymuter rálépett full test súllyal (90kg) és nem reccsent a panel.Előbb lépkednék az X230i-m fedelén, mint az X240-én...
-
válasz
Ganz-[HUN] #109208 üzenetére
hurrá
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109211 üzenetére
És ezek az értékek olyan durvák vagy mi? Meg szerintem még ez mindig egy Asus gép, nem a te géped. Egy jó mérést adj neki, mielőtt kiteszed a trónra.
Én teljesen nyugodt vagyok, a szar x230 paneleket nem féltettem, nem kár érte.Túlélni sok gép sokat túlél. Nálunk a géppark olyan, hogy tényleg minden történik és mennek és mennek. Aztán egyszer úgy döntenek, hogy hát mégiscsak nem tett jót az esés, víz, nagy rápakolás és akkor ennyi volt.
FoxiestFox: Pontosan a mérték itt a lényeg. Anyám konkrétan a T60-ra rakta a vasalt cuccokat. Méter feletti hegyeket képzelj el. Fogadásokat állom továbbra is a szétveréssel kapcsolatban, emelem a fedlapokkal is
A régi gépek pont azért, mert el volt terjedve, hogy mindent bírnak, szó szerint ütötték őket. Én szedtem elő úgy gépeket, hogy egymáson volt 5 darab és a tetején 60 kilós hangfal. Mindezt raktárba bedobva 3-5 évre.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109208 üzenetére
Mért vagy írott ez az érték?
A kijelző ház masszívsága, nos, az is megérne egy misét. Na vajon miért volt csupa folt az előző is
Hát nem azért, mert a fedlap masszív lett volna.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109202 üzenetére
Csak pont travel adapternek nem olyan jó szerintem, mert MQ-val leesik az üzemidő ~1 órára, és hát folyamatosan töltőn kell legyen, ha meg nem akkor nézed a rohamosan eső csíkot.
Így használtam 3 évig 65 úton, hogy ne legyen túl nehéz, és 90 otthon, de nem 1x merült le és a 65W tényleg csak épphogy tartja, nagyon sokáig tart mire feltölti, nem ajánlom senkinek.
Mivel nagyon ritkán utaztam vele, így nem foglalkoztam ezzel túlságosan, de hosszabb időre minding vittem a 90W-t az biztos. -
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109202 üzenetére
De hát múltkor írtad, hogy olyan bika a gép, hogy ihaj. Nem kell félteni azt a kijelzőt akkor
Mondjuk én próbáltam keresni mitől érdekes az a panel, nem találtam semmi érdekeset.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109199 üzenetére
Az "el"-t úgy értelmezd, hogy 3-4óra alatt tölti fel és vagy szinten tudja tartani terhelés mellett.
90W erősen ajánlott szerintem, ha kell is a teljesítménye. -
válasz
Ganz-[HUN] #109199 üzenetére
El.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109195 üzenetére
Igen a nem sokkal rosszabb egy érdekes dolog, mert ugye miben mérjük.
Ha mondjuk elkezdem az egyikkel a másikat szétverni én egy fogadásban benne vagyok. Felrakom rá a házat. Tartod?Anno mikor megjöttek újonnan ezek a gépek, független attól, hogy 1-2 hónappal a kiosztások után rakott molnárkocsikkal tologatták a laphibásokat már a szervizben az orrom előtt, beszélgettünk az egyik nagy nepperrel az akkor még itteni boltjában. Nyomogattuk, nézegettük, forgattuk és nem nagyon szóltunk egymáshoz csak b@zdmegeltünk és úristen ezt most komoly jelleggel társalogtunk. És neki több százas tétele ment havonta mindenféle business class gépből én pedig konkrétan egy tesztlaboron ültem, egy kiskerrel plusz egy szervizzel, minimum havi 3-4 nagy teszttel és egy rakat belsős kicsivel. Plusz ugye a privát.
Nekem emiatt emlékezetes a gép meg arról, hogy megmondtam, ebbe a lakásba nem jön be ilyen szutyok. És ezt a mai napig tartom is. X230 volt az utolsó X amivel foglalkozom/tam. Így a szebb emlékek maradnak csak meg.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109193 üzenetére
Ez a vicc, hogy sajnos elég kevés pontban ahhoz képest, hogy a kettő között van egy laza 7 év
És hát ugye a többit ismerjük. Mind a kettő legendás. Csak a skála 2 másik végéből. -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #109190 üzenetére
Sziasztok újra! Most csak kérdezni jöttem! Win10 alatt nem tudom életre kelteni a lenovo vantage akku részét, mivel hiába telepítem a power manager drivert, azt írja, hogy vagy nincs telepítve, vagy hiányzik! RoboGuru fórumtárs, összefoglalóban található cikkét is átbogarásztam és úgysem megy, ahogy leírta! Mit rontok el? F5, F6 funkciók mennek. T410-ről van szó! Köszi
u: Ramcsere óta hibamentes! -
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109189 üzenetére
T440-ekkel nem tudom milyen elit rétegbe lehet tartozni, de ne olyanba, amiben a T60-ak is vannak, mert ha meghallják egy este felszecskázzák azt a szerencsétlen gépet
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109181 üzenetére
Nem tudok eloszlást, annyit igen, hogy a 40-es széria Dellben is full kukás lett, vezérlőkkel hullottak el a lapok szépen.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109053 üzenetére
Mielőtt nekiállnál pánikolni, csekkold le a szalagkábelt. Általában rá van írva jól láthatóan, hogy "HD" vagy "fHD", de még ha nem, az FRU biztosan fel van tüntetve.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109050 üzenetére
Az 1600-as kábel tutira jó. Ott a sima HD emlékeim szerint még elspórolós volt.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #109048 üzenetére
L450-nél - eDP ide vagy oda - volt HD és HD+/full HD szalagkábel verzió is, az előbbi nem tudott kezelni 1080p kijelzőt, szóval a biztonság kedvéért csekkold le ezt.
Btw, hogy akartál a Sandy Bridge procikat kezelő 8460p-be négymagos Ivy Bridge procit tenni?
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #109048 üzenetére
eDP, 30 pin, bal lent. Szal ja.
-
válasz
Ganz-[HUN] #108990 üzenetére
Tudsz céget, ami csinál ilyet?
Engem mind elhajtott, amit google-ben találtam akkufelújítós.
Van pár régebbi notim, aminek az akkuját fel akarom újíttatni, mert már utángyártottat se kapni hozzájuk. -
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108888 üzenetére
A lakatfogó legkevésbé szokott laptophoz előkerülni. Azt 99%-ban autókhoz szedem elő.
-
válasz
Ganz-[HUN] #108859 üzenetére
A bele nagyon hasonlít a többi A sorozatúra amúgy. Csak ez még jobban bővíthető.
Konkréten a LAN, a BT, a wifi (külön-külön!), a két utrabay, a HDD, és a CPU cserélhető, illetve ott az Ultraport csatalakozó is.Szerintem egy ilyen meglehetősen hasznos lehetett, ha sokszorosítani kellett egy lemezt.
Khm, sokszorosítani. If you know what I mean. -
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #108859 üzenetére
Most képzeld el, hogy mind a kettőről max. sebességen olvasol egyszerre. Az már tényleg felszáll.
-
azbest
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #108853 üzenetére
Csak általánosságban mondtam, hogy a kondi gondoknak jellemző tünete régi gépeken az instabil ram. Azt nem tudom, hogy a kerámia smd kondik mennyire döglenek, az elektrolitosak szoktak fáradni.
-
vicze
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #108836 üzenetére
Az Inteltől letöltött telepitő szinte soha nem működik jól. Intel és a driver írás két külön fogalom. Pont az a baj, hogy Win felrakja a leújabbat, ami nem működik. Lenovo oldalán van többnyire a jól működő, volt már hogy az is szar volt, de ritkább.
-
Dhampir
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #108827 üzenetére
Például a T510-nek kicsit halk a hangszórója, de az is képes térhatásra.
-
válasz
Ganz-[HUN] #108820 üzenetére
-
válasz
Ganz-[HUN] #108716 üzenetére
Hehe, jó vicc. Törik az, ha nem vagy ügyes. Néha még akkor is, ha ügyes vagy.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108713 üzenetére
Most tényleg azon vitatkozunk, hogy a fenti pasztázásnak volt-e értelme úgy, hogy látványosan a nem 1 hónapos porrengeteg is ott van? A kevés és több között hova raknád a fentit? Kicsit sok lett, vagy mondjuk tízszer több? Anyag, idő, minden pazarlása.
Ne kelljen takarítani többet, semennyit se. Bakfitty légypiszok szutyok kis chipekről van szó, sikerüljön már ezt eltalálni. Kiszorítani meg sajnos nem fogja, pont azért, mert egy hártya nudli a hűtő ami rámegy és simán el fog tartani és a kicsit többed pont, hogy rontani fog.
Az a 10 deka réz ami csak a talp, amit én lehúzok az asztalim lapjára a vizes blokkal nem kevés nyomatékra, na az igen, az kiszorítja. Azzal a blokkal atomjaira bontom a laptopos hűtőt, de még a csavarokat is kettéhasgatom. Érdemes megnézni a vízhűtéses blokkokat tesztelő cikkeket, ott azért elég komoly profizmus mellett vannak megcsinálva a tesztek, le lehet vonni a tanulságokat.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108505 üzenetére
Lejátszott meccs. Hacsak nem pont arról az emberről beszélünk aki oda-vissza másolgat nonstop tera mennyiségű adatokat, pont mindegy a SATA3 vs 2.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108412 üzenetére
Na ez lesz az a gép, aminél erről instant le fogsz szokni. Majd megtudod hamarosan, hogy miért is. Ugye 3 giga RAM limit van, ezt megküldöd Chromeban 1-2 ablakkal és lesznek mókás események. Nem brahiból cseréltem anyám gépét.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108408 üzenetére
Nem tudom milyen szenzitív dolgot akarsz egy T60-on csinálni
-
válasz
Ganz-[HUN] #108408 üzenetére
Linux! Ha Win, akkor XP recovery letölt, retro játékkal telepakol.
Ha netezni, használni kell, egy könnyített disztrónál jobb nem történhet a géppel.
Win7 feletti Winhez a belépő egy T61 deszka, legalább 4 GB memória, és egy combos CPU. -
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108406 üzenetére
T60-ra plafon Win7 való.
A LED-re kíváncsi vagyok.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #108400 üzenetére
Igen.
FoxiestFox: szerintem van valahol neked kellő szalagkábelem, megnézem a héten. Nyilván ingyen adom, amúgy is teszteletlen.
Nem tudok róla, hogy meg lehetne mókolni a jelenlegi kábeledet.
-
Tim82
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #108398 üzenetére
Az alap Intel 3945ABG is tudja az 5 GHz-et, a T60 generációjában az a leggyakrabban előforduló kártya.
-
válasz
Ganz-[HUN] #108391 üzenetére
Ja..lol.. abból indultam ki, hogy full menőben nyomod, és már benne van a T61 deszka.
Ja, itt találsz hozzá BIOS-t.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108393 üzenetére
Pedig ennek ez a varázsa. A CPU nyakalások azok T61 srácoknak valók, a T60 bája nem az
-
válasz
Ganz-[HUN] #108389 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
Ganz-[HUN] #108386 üzenetére
Következő menet: ledesítés
-
MrSealRD
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #108350 üzenetére
Oké ez triviális, csak a szoftveres problémát akartam kizárni, hogy ne fussak fölösleges kört.
Ma délután egy Live Ubuntuval sikerült megállapítanom, hogy hardveres a hiba... Holnap intézem a gari részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest