- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #121550 üzenetére
Mert csak 25 wattos, de meleg, és üvölt. Nem vagyok ezekkel képben, gondoltam rákérdek.
-
-
-
-
-
Az i7-1270P-ről mit lehet tudni? Van már olyan jó, mint az AMD? Új gépek elvileg P14s-ek lesznek, és kíváncsi vagyok.
-
-
-
válasz
FoxiestFox #111830 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ez nektek újdonság
-
Sziasztok! Van valami oka, hogy aprón leginkább csak 470s kapható? Mennyire vállalható gép? Unokahúgomnak kellene valami szeptemberben suliba, és ez az egyik jelölt. Ezekből az összes FullHD IPS vagy még volt TN is? T470 mennyire masszívabb?
-
-
-
Az x250-en normális, hogy az ujjlenyomat olvasó minden 2., 3. lehúzásra ismer fel?
-
-
-
Mit lehet csinálni, ha az x250 space csak az egyik felén érzékel rendesen? Látszólag szépen lenyomódik, kosz sincs benne.
-
-
Délelőtt volt szó a hőtermelésről: turbót meg a többi paramétert mivel állítjátok?
-
-
-
-
-
-
-
Thinkpadből van olyan kerülendő széria, mint Dellből a 7440? 20-as, 30-as gépek napi használatra még jók lehetnek? Akku ezekbe mennyire problémás?
-
-
-
-
-
Helló, ez a dokkoló elmegy 90 W táppal?
-
-
Adott egy x250, friss Win10. Ha tápról van hajtva, akkor nem hajlandó 2,3 GHz alá menni a proci frekvenciája. Energiagazdálkodásban be van állítva minimumnak az 5%, és a CPPC is maxra van tolva. Akkuról szépen visszavesz. Van erre ötlet?
-
-
-
-
-
-
-
-
Jól látom, hogy az x250 kikapcsolt állapotban sehogy sem jelzi, ha tölt?
-
válasz
Tompika777 #104252 üzenetére
Bocs, valóban, nem is figyeltem, hogy használt.
-
Ha ennyi gond van az utángyártott akkukkal, akkor a HA-n hogy árulnak bagóért akkukat? Ennyiért ez pl. kötve hiszem, hogy eredeti.
-
válasz
Ganz-[HUN] #104172 üzenetére
Kábelestől 160 g, nélküle 100 g.
-
Én azt nem értem, hogy a Lenovo 45 wattos töltői miért ilyen nagyok. Barátnőm HP-jának a 45 W töltője 91x37x27 mm, Lenovonak meg pl. ez 93x44x28,5 mm ami majd 30 %-nyi különbség.
-
-
-
-
-
Van valami progi, amivel pl. a caps lockot ki lehet jelezni valamelyik nem használt leddel? Adott egy x250 aminek ugye nincs caps lock ledje, ami hát elég wtf, és ezt szeretném a nem használt f4 gombra - microphone mute - mappelni.
-
-
Van egy Lenovo ADLX90NLC2A tápom, és a 90 wattot az X250-hez overkillnek érzem, ezért azon gondolkodom, hogy vennék/elcserélném egy 45 vagy 65 wattos tápot/ra. Ehhez a notebookhoz a 45 W kevés lenne szerintetek? Ill. másik kérdés, hogy furcsamód ennek a tápnak kétpines csatlakozója van, aminek én nagyon örülök, mert így kevesebb helyet foglal kábele, de ha a neten rákeresek, akkor mindig csak 3 pines csatlakozósat mutat. Az mitől függ, hogy ez 2 vagy 3 pines?
-
-
-
-
-
válasz
BalazsKKa67j #17850 üzenetére
Van 4 cellás. E-bayről rendeltem egyet, ha egyszer megérkezik
, majd megírom milyen.
-
Sziasztok! Volna két kérdésem:
- Próbálta már valaki az új 7mm-es HDD-ket a thinkpadjében?
- Hol lehetne kapni T400-ashoz expresscard dummy fillert? Ebayen sem találtam.Kösz!
-
Sziasztok! Nem tapasztalt valaki olyat, hogy terhelés nélkül valami cincog a notebookban? Mert ahogy néztem a neten, elég gyakori probléma. Szerviz javítja?
-
válasz
Rez_Grof #15825 üzenetére
Ja, alaplap cserével
Mondjuk találtam a neten leírást, hogyan lehet kiolvasni a EEPROM csipből, de a gép még garis, szóval nem erőltetem. A tag akitől vettem a cégétől kapta, állítólag afféle bónuszként
, és mivel a gépeket Németből kapták, nem tudja a jelszót ő se. Mese habbal?
-
-
-
Helló! Volna 2 kérdésem. Hányszor lehet próbálkozni a supervisor passworddal? A másik pedig, valaki meg tudná mondani, hogy az 2 ismeretlen ikon mit jelent? Nincs használati utasításom, és a neten sem találtam. Amire rájöttem: balról - wifi, bluetooth, XXX, numlock, capslock, HDD, XXX, akku, 230V, sleep. Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged