- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smuky23
csendes tag
válasz
eladogeppc #6838 üzenetére
Szerintem akkor fog az órán mutatni pulzust ha az óráról indítód futopados edzést,nem a telefonról. Telefonról nekem is azt írja hogy nem tud pulzust mérni ha onnan indítom.
-
ultio
aktív tag
válasz
eladogeppc #6838 üzenetére
Nekem nem mutat és nem támogatott a Bip.
Kolléganőmnek Mi Band 3 van, az támogatott és néhány másodperc után mutatja telefonon a pulzusát.Az óra természetesen mutatja, ha azon indítom.
-
Jabby
őstag
válasz
eladogeppc #6724 üzenetére
Nem tudom Mi Bandage létezik-e iOS-re, de azzal lehet mérést indítani, ami folyamatosan követhető a telón, s van lehetőség folyamatos pulzusmérésre is.
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #6733 üzenetére
Android....bocs, nem olvastam vissza teljesen. (cs**ka iphone
)
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #6720 üzenetére
Nálad van a hiba, ma leteszteltem és szépen írja a telefon képernyőn az aktuális pulzust futópad módban is.
-
aradebil2
senior tag
válasz
eladogeppc #6722 üzenetére
A két legnagyobb fitness tracker/közösségi oldal, Endomondo inkább futóknak, Strava inkább bringásoknak kifejlesztett funkciókkal. Elvileg a Bip Bluetooth Smart eszköz, így a legtöbb app detektálni tudja ami összeköthető HRM-mel. De mégegyszer, én csak olvasgatok még, várok az órámra
-
aradebil2
senior tag
válasz
eladogeppc #6720 üzenetére
Nekem sajnos nincs meg az óra még, csak olvasgatási fázisban vagyok még, de olvastam h Endomondo és elvileg Strava is felismeri bluetooth eszközként és látja mint HRM. Ezt a megoldást próbáltad?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #6718 üzenetére
Fentebb írták, hogy az óráról indítható a pulzusmérés. Az miért nem jó? Még a telefont sem kell elővenni hozzá.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #6713 üzenetére
Erről az Android vs iOS dologról szálljunk már le! Ez itt nagyon offtopik.
-
aradebil2
senior tag
válasz
eladogeppc #6711 üzenetére
kifejtenéd légyszíves hogy a mellkaspánt miért a múlt? nézz meg akármilyen amatőr, félamatőr vagy profi versenyt, és azon a versenyzőket. Mindenki mellkaspántot használ.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
eladogeppc #6711 üzenetére
"Másrészről az Android nyíltságát lehet szeretni, és jó az irány, de valljuk be őszintén, dömping van a sok hulladék alkalmazásból."
Tudod, hogy a nyíltságnak az égvilágon semmi köze az alkalmazásokhoz, ugye?Hamar elárultad, hogy kár volt elolvasni az előtte lévő sorokat.
-
SzaboZE
addikt
válasz
eladogeppc #6671 üzenetére
Már ketten is írtuk. Mellkaspántot használj sportoláshoz. A perecek pulzusjelzése csak játékra van.
aradebil2: Köszi, ennek utánanézek
-
SzaboZE
addikt
válasz
eladogeppc #6648 üzenetére
Ahogy írtam, a miband 2 se ad normális adatot. 50-60-ért octacore-os androidos telefonok vannak, ami mindenre elég, de ez egy tök felesleges vita. Ha leveszed, azért világít, mert keresi a pulzust. Nincs rajta külön kéz érzékelő
Nyilván előbb-utóbb rájön, hogy nincs kézen, mert nincs pulzus.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Annyiért normális androidost biztos nem kapsz.
-
eddie17
addikt
válasz
eladogeppc #6653 üzenetére
A pulzus mérést! Persze hogy edzést lehet indítani.ultio:
Az külsős program. Óráról is lehet mérni pulzust ami utána megjelenik az appban, gondolom a Notify is így oldja meg. De az appból nem lehet mint például a MB2-nél.
-
eddie17
addikt
válasz
eladogeppc #6650 üzenetére
Nekem nincs is opció az LG telefonomon a Mifit appban, hogy manuálisan elindítsam. Miband csatlakoztatása után megjelenik.
A villogás akkor is van ha figyeli élsz-e még. -
eddie17
addikt
válasz
Úgy kérlek szépen, hogy a BIP-et nem lehet rávenni, hogy manuálisan mérjen pulzust. Csak mozgás közben és alvás közben tud. Nem programozás, ez ilyen. A miband 2-t még lehetett kérni arra, hogy mérjen egy aktuális pulzust. Ezt már nem.
-
SzaboZE
addikt
válasz
eladogeppc #6637 üzenetére
A 3-as is 7k. A perecek nem igazán alkalmasak sport közbeni pulzusmérésre, mellkasra tehető BT-osat javaslok, decathlonban elvileg van 5-6k-ért.
-
topi66
aktív tag
válasz
eladogeppc #6637 üzenetére
Végre egy szifon tulaj lefosozza a telóját
Bocs csak magas labda volt. Droidon mellesleg nekem megy.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #6230 üzenetére
Az iOS sokkal zártabb, mint az Android. Nem mindent enged, amit az Android igen.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
eladogeppc #6228 üzenetére
Steve Jobs öröksége ez a hozzáállás.
-
Apooca
tag
válasz
eladogeppc #6204 üzenetére
Nekem működik, 5SE AmazTools, Mi Fit
-
Dr.NX
addikt
válasz
eladogeppc #6156 üzenetére
Én nem igazán értem ebből, hogy mit indítasz hogyan, de miért nem az óráról indítod a mérést?
Más kérdés persze, hogy minek, a lépésszámból biztosan nem lesz valós távod, de azt legalább kiírja a futópad. -
trobi28
addikt
válasz
eladogeppc #5684 üzenetére
Milyen appal használod az órát?
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
eladogeppc #5684 üzenetére
Igen, de nem mindig és nem csak a messengerrel, hanem email, facebook is...
-
Gloob
addikt
válasz
eladogeppc #4725 üzenetére
A magyar verzió egy módosított app, azt pedig a Google elvtárs nagyon nem szeresse! Használd a playost, azon jó. Legalábbis iPhone-on az asszonynak működik.
-
somez
tag
válasz
eladogeppc #4697 üzenetére
Apósom órája is ezt csinálja. Elvileg a magyarítós csomagban lévő moddolt Mi Fit app az oka.
-
foxymaci
senior tag
válasz
eladogeppc #4546 üzenetére
semmi félre olvastam
-
CHIPman
nagyúr
válasz
eladogeppc #1865 üzenetére
1: Nem, ez egy miband ezer másik funkcióval.
2: International
3: Alapvetően nem, de megoldható
4: Passz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest