- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelim74
csendes tag
-
darthsmoke
Korrektor
A miui.hu-s leírás alapján dolgoztam, a MiFit 3.3.0.2 van fenn. Amikor frissített 0.1.0.89-re, akkor jelent meg az Alipay menüpont. Egyelőre hagytam fenn ezt a MiFit-et, de ebben az Alipay nem jelenik meg abban a menüpontban, ahol a sorrendet és a látható menüpontokat be lehet állítani.
-
CHIPman
nagyúr
Nem, eggyel kevesebb, az "é"-t két karakternek számolva is. Azt írtad, hogy limitálva van, az pedig egyértelműen felső korlátot jelent, az általam írt pedig teljesíti azt.
(#1475) Tiger.: Igen, és ezt már harmadszor írtam le itt. Mondtam már, hogy ha nem csak írnál, hanem olvasnál is, akkor sokkal könnyebb lenne megoldanod minden problémát.
-
CHIPman
nagyúr
Ha már csinálunk valamit akkor ne mutatóba legyen hogy ilyet is tudunk, hanem normálisan, pl "Névj." ha már magyarul írunk. Amikor a magyar karaktereket megcsináltam, senki nem nyalta a s****m érte, mégis gondolj bele hányan használják, és a kiindulási alap még ocsmány is volt, ezért azt is át kellett szerkesztenem. Nem is néznek ki gányul.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Star Trek
- Battlefield 6
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest