Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Nekem kb. ugyanannyit mért futás után, mint a felkaros vérnyomásmérő (pulzus mérős is) 2-3 +- . Azonnal mérem így nem a nyugalmit méri!!!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
[link] Itt minden jó! Időjárás min-max-pillanatnyi! De én nem rakok mindent energia takarékos módban, igaz 15-20 nap kell tölteni! Nem gond,de minden úgy működik ahogy kell!!!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz gkrisz78 #2207 üzenetére
Szia én használok, úgy csináltam hogy előszőr magyarítottam, s már így is jól jön minden. De ha angolt akarsz letőltöd ill. frissíted a legújabb MiFit -el! Pl 3.3.4.6-al. Innen le tudod tőlteni Aptoide[link] Bárki mondja hogy ez nem jó hogy béta holnap alfa lesz! [link] S ezzel lefrissíted újra angol!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
MiFit 3.3.4.6.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok aki Iphone-val használja, az leírná pontosan hogyan működik?Apk mennyi van hozzá? Milyen értesítést jelenít meg? Stb.....Köszi!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz igmetall #2116 üzenetére
Miért, nem azért van hogy állandóan műkődjon? Énnálam minden megy kb 20 nap alatt merül le!
"Csak én nem szeretem a Mifitet" Nem muszály törölni, elég kikapcsolni! V. nem?
[link] ez a legujabb.
beci: Szerintem a miFit fent maradhat, nekem fent van a Mifit, MiBandage,Gadgetbridge,Notify & Fitness for Amazfit.Tools & Amazfit-s faszául működik minden.
Gadgetbridge,Notify & Fitness for Amazfit-MiBandage ez a 3 kikapcsolva, ha kell valamit csinálni akkor aktíválom! A telefonom Nokia 8 8.1droid.[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz vampire17 #2025 üzenetére
Szia ezt megértettem az első pillanatban, de a fiamnak kínai verziója van , magyarítottam egy hónapja s magyar még mindig a nyelve. Tegnap volt itthon nem csinált vele semmit s még mindig magyar! Végül is jó a megoldás amit felraktál mert kis hazánkban "nagyon sokan" tudnak angolul!
Ezt már nem vitaként-ennyi!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
A magyarítást így csinálod szórol szóra?
"hibával leáll."-Mert valahol elkúródott a magyarítás. Addig csináld a magyarítást mig nem sikerül. mert hard reset itt nincs! S nyugodtan-olvasd át újra meg újra!!!!!!!!!!!Töltsd le a gépedre ezt a fájlt: http://miui.hu/files/amazfit/bip/0.1.0.89_magyar.zip
- Csomagold ki
- Töröld a párosítást a meglévő Mi Fit appban
- Törölj minden Bip appot a telefonról (Mi fit, Bandage, stb.)
- Tedd fel a kicsomagolt Mi fit appot
- Párosítsd az órával és hagyd, hogy felfrissítse
- Töröld a párosítást és utána az appot
- Tedd fel a kicsomagolt Gadgetbridge appot
- Másold a telefonodra egy "bip" könyvtárba a .fw .res .gps .ft fájlt
- Indítsd el a Gadegbridge appot és párosítsd az órával
- Töltsd le Play áruházból az ESF Explorer fájlkezelőt
- Keresd meg vele a "bip" mappát és bökj a .fw fájlra
- Töltsd fel az órába a Gadgebridge appal
- Tégy így sorban a többi fájllal
- A pontos sorrend: FW - RES - GPS - FT
- Visszatehetsz minden appot, amit eddig használtál. (Mi Fit csak újat!)
[link] Ha nem sikerült a zipet tőltds le újra+meg újra! A sorrendiség fontos. Én Windows 10 alatt csináltam. A telefonomon Oreo 8.1 van.[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Szia itt kérdezd meg! Szerintem valamit nem jól csinálsz a magyarításnál!
Az apkmiror oldalról letöltesz egy régebbi mi fit verziót (3.2.7.2) telepítés után a telefon nyelvét spanyolra kell állítani... Fw frissítés... Majd ismét a választott nyelv... Ennyi nagyjából..-Ott olvastam![ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz darthsmoke #1864 üzenetére
"az automatikusan felül fogja írni a magyarítást. Vagy nem jól gondolom?"-ezt írtad! Válasz-
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz retesz147 #1827 üzenetére
Akkor a Fit ott bujkál valahol. Meddig tart egy vissza állítás egy hétig? Max 1-2 óra! Én úgy szoktam hogy az App backuppal csinálok egy teljes apk mentést! Lementem sd-re v. A pc-re. Mikor újra rakom a telefont akkor minden alkalmazást vissza tudok telepîteni. Pl. Az iGO születésnapi ajándék apkját csak így tudtam telepíteni egy másik telefonra.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz energomatt #1605 üzenetére
energomatt: Telepítsd fől és meglátod!
Bingoo. Kezd újra, ha a leírás szerint csinálod kúrva egyszerű. Én pl. 3x töltöttem le a zippet!
Tiger.Felraktad? Igen v. nem? Ha nem akkor hanyagold a véleményed, mert nem mérvadó! Te meg csak minden topikban pufogtatod a frázisokat![ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok valahogyan meg lehet oldani hogy üzeneteknél stb. rendesen jöjjenek a betűk?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Viper26 #1490 üzenetére
Hej te tégla tégla vagy.......... Más-kijelzővédőt érdemes felrakni rá? Van-e valakinek fölösleges?(priviben)
sanyci-S ha elromlik netán mennyi a szállítás az eladóhoz???? Én megszívtam-vettem egy okos akármit , elromlott, ki kellett küldeni Spanyolországba 3200,-ft-szívás!!! S ha kifogod elromlik ami visszajött-dupla szívás. Akkor inkább megveszem itthon drágábban, s nem szívok.[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Amazfit Bip 0.1.0.89 magyar kezelőfelület telepítése'' Próbálta már valaki?Semmi probléma?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Xiaomi Amazfit Youth Edition-Huami Amazfit Bip- Mi a különbség??????
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link]Tools & Amazfit-Sziasztok ezt használja valaki, magyar nyelvű? Jobb mint a MiFit v a Notify? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest