Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz
cherubion08 #8321 üzenetére
Te atyaúristen...
70 nap és még 35%on vagy. Egy élet+1 nap... -
retesz147
addikt
International verzión magyar fw csücsül és Play-es Mi fit 3.3.0 van rajta.
Ha frissítem az új Mi fitre, akkor visszaáll angolra? -
retesz147
addikt
Ismerősnek úton van egy Bip. Azonnal magyarosítani szeretné, mivel látta az enyémet.
International változat.
Rögötn, még első párosítás előtt elkezdhetem neki a magyarosítási folyamatot, vagy először legújabb Mifit playről, frissítse magát és majd utánna a magyarosítás, majd újra play-es Mifit?
Az enyém ugye pár frissítés után kapott magyar fw-t, így nem tudom, hogy az eredeti fw-re rá lehet-e húzni a magyart.Köszönöm!
-
retesz147
addikt
válasz
darthsmoke #1858 üzenetére
ez engem is érdekel, én magyarosítás után play-est tettem fel, de kivettem az automata frissítést...
-
retesz147
addikt
válasz
nyzoli72 #1826 üzenetére
nem magyarosítottam....el sem jutottam odáig....és nem, biztos, hog nem jól lett törölve, mivel a teló jelzett egy frissítést, feltettem (mármint ROM frissítést), majd utánna a telepített progik közül eltűnt a Mi fit, de csak az....azóta nem tudom visszaimádkozni....úgyhogy a frissítés során veszett a mélybe, de valószínűleg rosszul....
én most ezért nem csinálok gyári visszaállt...ott r***djon meg ahol vanköszönöm, hogy próbálsz segíteni!
-
retesz147
addikt
válasz
pusihusi #1818 üzenetére
ez rendbe van....
Csak mi van akkor, amikor mindent leszedtem, újraindítottam a telót és tenném fel a Mi Fit-et ami a zip-ben van, majd a teló kiírja telepítéskor, hogy az alkalmazás nem telepíthető....persze semmi egyéb infó nincs....
Mi a további teendő?Szerk: továbbmegyek, megpróbáltam Play-est is...de azt se engedi visszatenni a teló....most ilyenkor mi van?
De egyébként erre a sorra gondoltam:
"- Visszatehetsz minden appot, amit eddig használtál. (Mi Fit csak újat!)"
Azaz a legújabb Play-est, vagy a legújabb dev Mi fit-et? -
retesz147
addikt
válasz
vampire17 #1317 üzenetére
Akkor nálam ezért nem volt soha kínai. (int-et vettem)
Első bekapcsoláskor ugye rögtön frissített angolra, aztán 3.2.8-al jött a csatlakozós képernyő. (vagy 6x flesselgettem a millchaout, de sose lett jó, ha elvesztette a BT-t visszajött a csatlakozós képernyő), tegnap pedig megcsináltam a módosított 3.2.8-at és most tökéletes.
3.2.9 még nem tettem fel, de nem is tudom, mert play azt írja az van fent, pedig nem. Újratelepíteni most nem fogom. -
retesz147
addikt
Én felraktam az általad linkelt 3.2.8-as eng-et....nekem helyrerakta a számlapot és nem lett kínai (nekem sose volt kínai szerencsére).
Most viszont nem jelez frissítést....Kikeresem play-en a Mifitet és ott azt írja, hogy verzió 3.2.9 és hogy telepítve van,nem dob frissítsét, pedig a 3.2.8 eng van telepítve... -
retesz147
addikt
válasz
Grisa bácsi #1288 üzenetére
Akkor inkább jófogásról 20-21-ért és 2 nap múlva nálad van kb....
-
retesz147
addikt
válasz
mucsgyver70 #1177 üzenetére
és (#1174) Tiger. BAZZ TÉNYLEG!!
Állítsátok angolra a telót, indítsátok a Mifit-et és azonnal bejön a számlap.
Majd mehet a teló vissza magyarra és az óra marad angol, Mifit pedig újra magyar lesz, nincs tyúkláb.kerlas: valóban
, de nekem nem kínaira állt vissza, hanem a csatlakozós képernyő jött be...nincs számlap...
-
-
retesz147
addikt
Én már teljesen bementem az erdő közepére ezekkel a verziókkal....
Ugye tegnap írtam, hogy mi van fent: Óra:0.1.0.44, Mi fit (play-es): 3.2.6+Amazfit Bip Watchface+Mi bandage.
Namármost a magyar ékezetes szövegek ugye kérdőjellel jelennek meg, de olvastam, hogy van olyan, hogy megjelenik, csak épp ékezet nélkül....Na nekem az tökéletes lenne, ahhoz mit kell csinálnom?
-
retesz147
addikt
Köszi! Este feltettem, de már nem volt erőm foglalkozni vele, csak annyit, hogy csatlakoztattam az órával.
Éjjel BT off, de órát bekapcsolva hagytam.Reggel, na mondom megnézem alvásadatokat.
Nem tud csatlakozni...Órát is és telót is többször újraindítottam, de semmi. Bandaget leszedtem, de semmi.Szóval most nem tud csatlakozni az óra a Mi fithez.
Mi a teendő? Órán FR, vagy szedjem le Mi fitet?
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
Ismeritek?
-
retesz147
addikt
válasz
gyemipapa #838 üzenetére
Igen, egy régi Mi band 1s van a kulcson, mint kulcstartó
Egész nap a zsebben.Tudom, de a band még jól működik, sokat bír az akksija, szóval nem akarom kidobni, nyugdíjazni. Eladni meg nem lehet, mert ugye szarrá van karcolva a kulcstól (ez így sikerült).
De mind1, nem akarom tovább offolni a fórumot, ha esetleg valaki ki tudná próbálni, annak örülnék, ha nem, majd én kipróbálom, ha megérkezik -
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Volna egy kérdésem:
Van egy Mi Band1s-em, ami Mifit-ben szinkronizálja a lépésszámot, semmi másra nem használom, kulcscsomón van, azaz ha valahova megyek figyeli mennyit léptem. Ezt így szeretném hagyni.De tetszik A Bip és a Pace is és valszeg beszerzem mindkettőt.
Bip-et és Pace-t az értesítésekre használnám, velük nem szükséges a telóval lépésszámot szinkronizálni, mivel ezek ezt ki is írják.
Sportra nem használnám őket.Tudom úgy használni az eszközöket, hogy:
1 M band (Mifittel)+ Bip valami más progival az értesítesek küldje ki
2.Mi band (Mifittel)+ Pace valami más progival az értesítéseket küldje ki?Több órám is van (hagyományosak), így ezeket az okosórákat 2-3 naponta hordanám és amikor hordom őket, akkor az értesítéseket ki szeretném használni.
Megoldható ez így valahogy, vamilyen alternatív progival?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest