- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sendrov
csendes tag
válasz CHIPman #3084 üzenetére
Időkép app a telefonon. Telefon értesítési sávjában az üzenetek rendben megjelennek róla. MiFitben időkép app bejelölve. A Bip-re mégsem jön át az üzenet az időképről. Telefon újraindítása után sem.
Az órát még nem indítottam újra.Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
-
Sendrov
csendes tag
válasz juve600 #3088 üzenetére
Biztosan rosszul csináltam valamit, vagy valami beállítás nem stimmelt, de már nem érdekel.
Az Amazfit Bip Watchface alkalmazás nem veszik össze a MiFittel, mivel nincs közvetlen kapcsolatban az órával. A Gatgetbird többi funkciója meg számomra jelenleg érdektelen. (Eredetileg csak az ékezetes karakterek telepítése miatt raktam fel).
Lehet le is törlöm a telefonról.Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
-
Sendrov
csendes tag
Szia!
Köszönöm az óralapot.
Mától ezt használom, mert minden rajta van+ magyar.Előszőr Gatgetbird-el raktam fel az óralapot, de miután a Gatgetet kilőttem és a telefont visszaváltottam az általam kedvelt gyári Mifit-re, akkor az új óralapot is buktam.
Utána rátaláltam a GooglePlayen az "Amazfit Bip WatchFace" alkalmazásra. Ezt rádobtam a telóra.
A programban rengeteg watch face van, de van lehetőség egyedit is hozzá adni, mert a bal alsó sarokban van egy ".BIN" gomb. Erre bökve betallóztam a telefonra letöltött óralapodat, majd a program kiírta, hogy más teendőm nincs, csak a Mifit-ben betölteni az idétlen kínai pagodás óralapot és láss csodát, helyette a te óralapod jelent meg.
Így van új, egyedi óralapom és marad a normál, bevált gyári MiFit alkalmazás is.Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
-
Sendrov
csendes tag
Üdv!
Időjárás adatokat honnan szedi a Bip? Lehet ezt állítani valahol?
Mifit alkalmazás van fenn, automatikus helymeghatározással.
A város és a hőmérséklet stimmel is, de a csapadékot nem igazán találja el.
Most is szakad az eső, holott a Bip szerint csak enyhén felhős az idő. A google ellenben jelzi az esőt.Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...