Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
fzoli86 #1383 üzenetére
De akkor az értesítések között is van egy olyan sor nem? Márpedig akkor jogos hogy kiküldi, mert az app ikonja van előtte, jogosan gondolja hogy az az app küldte.
Az meg hogy mi kerül oda, szerintem nem nagyon állítható note4-en mostanában elég sokszor változik pont a mailek értesítési formája, és más global romon, developeren, illetve van hogy egyik hétről másikra átalakul.
Nekem most miuihu rom van fent, itt pont annyi értesítés van mint ahány üzenet. De volt régebben hogy 1-el többet rakott be, volt hogy az összesről volt egy, stb. -
gyemipapa
senior tag
válasz
fzoli86 #1368 üzenetére
Ha picit utánaolvasnál, tudnád, mára már a populáció 10-15%-a balkezes, vagyis nagyjából minden 9.-10. ember balkezes. Pedagógusként ezt tapasztalom is, látom, hányan írnak balkézzel.
De tényleg nem értem, miért nem teszed át az órát a jobb kezedre, és akkor belülre esne a gomb?
A 180 fokos forgathatóságot pedig javaslom, add be újításnak. De tényleg, lehet, kaszálhatnál is vele rendesen, pláne ha le is védeted. -
gyemipapa
senior tag
-
szebe
addikt
-
dknight
tag
válasz
fzoli86 #1283 üzenetére
A jelenlegi csak angol nyelvre állított telefonnal műxik, ha az neked nem probléma, akkor mehet a legfrissebb MiFit. Ha gond, akkor apkmirror 3.2.7-es verzió megbízható.
https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/mi-fit-3-2-7-release/vagy mókolt 3.2.8-as: https://mobilarena.hu/tema/huami_amazfit_bip_okosora/hsz_1269-1269.html
-
gyemipapa
senior tag
Én viszont nem szoktam a paplan alá dugni a telefont.
Az ágyat alapvetően alvásra, és egyéb korhatáros tevékenységre használom.
Ha mégis az ágyban nyomkodnám, ha befejeztem, kiteszem a telót az ágy melletti asztalra.
65 négyzetméteren nálam nem tud eltünni a telefon.
Az elveszés már fontosabb kérdés lenne, ezért kellene az antilost.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest