Hirdetés
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Én is meg vagyok elégedve. A "felfedezhetőség" be van kapcsolva most, úgy olvastam talán azzal jobb a BT kapcsolat, illetve a hőfokot sem dobálja el annyira.
Meglátjuk.
A lekapcsolódás jelzés nálam nincsen bekapcsolva, nem veszem észre ha elmegy a BT "alóla".
Egyébként 14 ezerért akcióban vettem semmi többet nem akarnék, totál megfelel.:. bl4ze .:.
-
CHIPman
nagyúr
válasz atab5phone #6398 üzenetére
A Bipen zárt rendszer van, a Stratoson nem. A Stratos Androidot futtat, így alkalmas lenne navira, csak megfelelő programot kéne rá írni, ami együttműködik a custom frameworkkel.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Keem1
veterán
válasz atab5phone #6396 üzenetére
Utóbbi. Ugyan kirajzolja az óra is az útvonalat (a végén), de nincs alatta térkép.
[ Szerkesztve ]
-
atab5phone
csendes tag
Sziasztok! Az órára lehet gpx fájlt feltölteni és mozgás közben látható, hogy az útvonalhoz képest hol vagyunk? Vagy csak az útvonalat rögzíti és a végén telefonon látom a rögzített útvonalat?
-
Upo
addikt
De az már nem a mi fit hibája szerintem.
Most nekem tényleg minden bluetooth feature megy. Távol megyek, jelzi hogy levált. Képernyő feloldás BT eszközzel működik. Értesítések, időjárás, hőfok működik. Pulzus működik. Ennyi pénzért többet nem is kívánhatok.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz juve600 #6383 üzenetére
Átálltam én is rá a strava auto export miatt. A hőfok jelzés tökéletes, mintha a gyári mi fit-et használnám. Hónapok óta nem láttam hogy eltűnt volna a hőfok, mint a régi hibás mi fit-ekben.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
HKorn
veterán
Basszus, hogy nincs egy app amivel faszán működne a Bip jelzés.
Mi Fit fent van, de ugye hívófél kijelzés nem megy vele, plusz ékezetekkel is gond van ezért feltettem Bandage-t. Ezzel megy frankón a hívófél kijelzés, ékezet nélküli karakterek, de bizonyos app értesítéseket 3x küldd el,
és nem jeleníti meg az app logóját, amire a mai napig nem jöttem rá miért.Namost kipróbáltam az Alertbridge nevű app-ot, ami tök jó értesítésekben, megy szépen minden logóval, de nem tud hívófél kijelzést.
Ha fent hagyom Bandage-t is, akkor azonk ívül, hogy 3 app lesz fent, az Alertbridge összeakad Bangade-val és sms üzeneteknél nem jelez a Bip, úgy eem hogy Bangade-ban minden értsítésjelzés ki van kapcsolva, csak a hívás kijelzés aktív.
Ha felteszem a moddolt Mi Fit-et, akkor minden gondom megoldódik, vagy mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
VMatteo
őstag
válasz SamiCsillag #6379 üzenetére
Juve...oké csak csak....Inter...háát Milánó sötét oldala....de FRADI? Mi jöhet még?
Tisztelet a Gépésznek!
-
juve600
nagyúr
üdv
a 3.5.0 revolution verzióban jó az időjárás/hőfok kijelzés ?
-
Habsteve
tag
Sziasztok,
Keresek szíjat lehetőleg Debreceni átvétellel! Akinél porosodna egy, ne tartsa magában!
-
Dr.NX
addikt
A Mi Fit tcx mod fejlesztője átköltözött Telegramról az xda-ra.
https://forum.xda-developers.com/android/software/mod-mifittcxexport-based-oficial-mifit-t3857636Mostantól szabadon tölthető innen:
https://androidfilehost.com/?w=files&flid=284328Elfogadom a sütiket.
-
Upo
addikt
Szerintem variálhatsz akármilyen appal, nem lesz jó. A huawei nagyon agresszív és jórészt beállíthatatlan dolgai vannak, ez is nyilván valami energiagazdálkodási beállítás, egyszerűen elveszi a rendszer az app-tól a bluetooth elérést, illetve a BT energiagazdálkodás miatti lekapcsolgatásánál nem veszi figyelembe a mi fit és társai app-okat. Ez még nem is lenne baj, ha lenne rá beállítás, de nincs. Én emiatt váltam meg annak idején a huawei-től, 2 hónap alatt teljesen kiidegelt a hasonló baromságokkal, eladtam (pedig amúgy jó volt). Volt olyan ami miatt ha sokan hupákoltak, akkor a következő rom frissítéssel javították, de volt amire nagy ívben csokiztak. Annyit adok nekik, hogy akkor még nem volt védett appok (vagy hogy is nevezik) beállítás sem, csak azok mentek lekapcsolt képernyőnél a háttérben amit ők fixen bedrótoztak a romba, ez azóta bekerült.
Esetleg próbálj keresni valami beállítást a bluetooth-ra, vagy valami spéci huawei rejtett beállítás appot, mert tuti hogy a rendszer lövi ki az óra alatt a kapcsolatot az energiagazdálkodás miatt. Mi fit részről már a 3.2.valahány óta nincs hőfok gond, az ő részükről javítva lett az eltünedezés. Ami azóta van, az az alatta levő android sara, vagy beállítási hiba, vagy rendszerhiba.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Azért a hülyeséget ne terjesszük. Miért kell olyant beírni amiről fogalmad sincs? Azonos kategórián belül egy eszközzel használható. Karkötő, mérleg, cipő használható egyszerre, de mindegyikből csak egy. Nekem egy BIP és egy Scale 2 van párosítva. Ha másik karkötőt akarok párosítani akkor írja hogy a mostanit előbb válasszam le. Mérlegnél szintén. Cipőt tudnék még hozzáadni, arra nem akar semmit leválasztatni.
-
Apooca
tag
Légnyomás pontosságára vannak valakinek tapasztalatai ? Nálam kb. 10 hPa (minuszba) eltérés van a hivatalos mérésekhez képest....
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Apooca
tag
válasz szaboakos88 #6360 üzenetére
Nekem 5SE, de ahogy nézem az IOS a gond. Várjuk a csodát hátha egy frissítéssel megoldódik....
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
bl4ze
veterán
A MiBandage használattal teljesen kiváltható a MiFit ?
Nem vagyok megelégedve a MiFit-tel teljesen. (modded)Olyat keresek amivel 100% kiváltható a MiFit, tudja az értesítéseket kezelni, látom a hívó fél nevét vagy telefonszámát, és az aktuális hőfok nem tűnik el sokszor vagy folyamatosan....
Tudtok ilyen appot amivel a MiFit törölhető , de teljes értékű használat biztosított a fentiek alapján?
(ha csak fizetős tudja ezt - milyen áron vásárolható meg?)Előre is köszönöm
.:. bl4ze .:.
-
Jabby
őstag
válasz papeti01 #6350 üzenetére
"Van esetleg aki együtt használja a mi fit appon belül a mi scale 2-vel?"
A Mi Fit egy időben csak egy eszközzel használható.
Tehát Bip leválaszt, mérleg csatlakozás, mérés, mérleg lecsatlakozás, majd Bipel csatlakozol, s használod.
Tehát kicsit macerás a dolog."Lépcsőzést tud számolni, illetve valahogy runkeeperbe átküldhetőek az adatok?"
Mi Fit (moddolt), és Bandage nem lismeri lépcsőzést, viszont a moddolt Mi Fit tud GPX formátumba menteni, ami szerintem a Runkeeperbe exportálható (én a Sport Tarckertst használom, ott lehetséges).
[ Szerkesztve ]
-
Apooca
tag
Valaki már írta, de most én is megnéztem, és nekem sem jó. Pulzusmérés 30 percenkéntire van állítva, a grafikonon visszanézve azonban 5 percenként van eredmény. IOS alatt használom. Másnak is ilyen ? Gondolom akkuidő miatt nem mindegy...
-
juve600
nagyúr
eustock-on 21k
másnap nálad -
CHIPman
nagyúr
Főleg, hogy GB-ről szinte csak olyan szállítással lehet éppen venni, ami vám-, és áfamentes.
(#6352) atthany: De, jobb. De jó ajánlatot akart, nem pedig azt, amit ő is megtalálhat árukeresővel, vagy guglival.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a BIP órának most mi a reális ára?
Van esetleg aki együtt használja a mi fit appon belül a mi scale 2-vel?
Lépcsőzést tud számolni, illetve valahogy runkeeperbe átküldhetőek az adatok?Ha tudtok valami jó ajánlatot tudnátok linket küldeni (németországi rendelés lenne)?
Előre is köszi!
p.[ Szerkesztve ]
#proudfather
-
ultio
aktív tag
Hamarosan birtokba veszek egy Bipet.
Most Band 2-t használok, azt már tudom, meg kell szüntetni a Band párosítását a mi fittel és nem árt üríteni a cachet és egyéb dolgokat törölni.Viszont mi a helyzet az elmentett adatokkal? Súly, sportok, stb. Ezek is elvesznek ilyenkor? Vagy valahol megmaradnak? Ha igen, hol?
rasti rusti
-
leftyke
aktív tag
Üdv mindenki! Tudom,hogy az lesz mindenkiben az első gondolat hogy hanyadjára de sajna nem sok időm van vissza olvasgatni és ha valaki pár mondatban leirná nekem melyik a legegyszerűbb módja az ékezetes karaktereknek és a hívó azonosító kijelzésnek az megköszönném!
-
DrBubo77
veterán
válasz SamiCsillag #6315 üzenetére
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
kissati66
tag
Sziasztok, megtenné valaki, hogy magyarítja ezt a WF-t? Köszönöm.
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
juve600
nagyúr
válasz SamiCsillag #6315 üzenetére
+1
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Urak EMUI (8.0.0 nálam P20 Lite) alatt nektek is beszól, hogy nagy fogyasztó a MiFit ?
Első Huawei (EMUI) telefonom..:. bl4ze .:.
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki BlackBerry - vel az órát? Össze lehet valahogy hozni? Ha igen, melyik program kell hozzá? Köszönöm szépen előre is a segítséget!Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
Mike76
tag
válasz somi 72 #6303 üzenetére
Mike76 kapacitásai is végesek, de ha pár napon belül más nem foglalkozik vele, akkor összerakom.
Addig is valami más. Nemrég találkoztam egy Simple Analog Digital nevezetű nagyon jópofa Pebble számlappal. Nem volt egyszerű az ötletet Bipre konvertálni, elég trükkös megoldásokat kellett használni, hogy ki lehessen cselezni a Bip korlátait, de végül majdnem minden összejött, még az akksikijelzést is el tudtam rejteni lezárt módban (egyetlen hibaként 00:00 és 00:59 között az órát jelző 12-es számjegy nem jelenik meg, erre sajnos nincs ötletem).
-
HKorn
veterán
DND módba rakva lelövi a BT?
Run&Ride
-
gyemipapa
senior tag
válasz gyuri2008 #6296 üzenetére
Bár a BT sugárzása lenne az, ami a leginkább káros lehet ránk. :-)
Önmagában a mobil, az összes elektroszmog, mikrosütő, kipuffogógáz, a rengeteg E-x tartósítószer az ételekben stb... épp eléggé káros.
Szóval szerintem a BT "sugárzásától" kell a legkevésbé tartanunk.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
somi 72
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni ezzel kapcsolatban:[link]
Számomra minden tökéletes lenne, ha a hét napjai és a dátum formátum magyar volna.Lekötelezne ha valaki (Mike76 esetleg ) ezt megcsinálná.Nem lustaságból kérem,de sajna ehhez láma vagyok![ Szerkesztve ]
-
Jorgos01
tag
válasz gyuri2008 #6300 üzenetére
Már miért ne mutatná. Ott a pulzusgrafikon azon minden látszik.
Nekem melette van a Notify, ott pedig a percenkénti adatokat be lehet tölteni, ha nagyon kíváncsi vagyok rá. Mindehhez elég egy reggeli szinkronizálás.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
nylontacsko
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest