- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
leftyke
aktív tag
Üdv mindenki
3éve van egy bip-em és simán mi fit-el használom az ékezetes betűket még akkor megoldottam és teljesen jól el voltam vagyis vagyok vele. Viszont nemrég azt olvastam,hogy valakinek aki nemrégen vette kiírja alapból a hívó félt ezt hogyan tudom megoldani én is? -
leftyke
aktív tag
Üdv mindenki! Tudom,hogy az lesz mindenkiben az első gondolat hogy hanyadjára de sajna nem sok időm van vissza olvasgatni és ha valaki pár mondatban leirná nekem melyik a legegyszerűbb módja az ékezetes karaktereknek és a hívó azonosító kijelzésnek az megköszönném!
-
leftyke
aktív tag
Hello mindenki. Új tulaj vagyok és teljesen tetszik minden nekem a mifit is elég lenne. Ha valaki röviden össze tudná nekem foglalni hogy legegyszerűbben hogyan tudnám az ékezetes betűt belerakni meg az időzített ne zavarj módot nagyon szépen megköszönném! Neveknél az a bajom egyszer írja egyszer nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintőceruza
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest