Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
leftyke #12156 üzenetére
lehet én voltam, nekem első perctől fogva kiírja a nevet. android 6-os miui8-as Xiaomi telefon, a Bip-re csak egy font fájlt küldtem rá gadgetbridge-en, aztán uninstalláltam azt is. Bip-en legújabb hivatalos firmware, Mi Fit a legújabb hivatalos Play-ből, más program nincs telepítve. volt Mi Band Tools, de a Band2-eshez való és már rég uninstalláltam. a Mi Band-nál volt olyan trükk, hogy először angolra kellett váltani a telefon nyelvét, de szerintem én nem váltottam azt sem, mindig magyaron volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- iPhone 16 Pro Max fólia (2db)
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest