- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
"bár valami miatt ha BD-t indítottam el úgy hogy menü is legyen akkor a Dune csak ycbcr színképet küldött, de ha a m2ts fájlt indította akkor rgb színképet küldött ki ami a képen meg is látszott pozitívan!"
Emiatt csomagoltam ki a hétvégén vagy 90 blu-ray iso-t. Eddig én is így használtam (.iso indítás), de rámszóltak, hogy így egy csomó részlet nem kerül elő. Te pedig megerősítetted.
Még most is forró a Power iso-m, annyit dolgozott.... -
kasee
aktív tag
-
robi0604
őstag
A 11. kerbe gondoltam.
Ugyan az, mint sok más embernek is, hogy forrásváltásnál, ha nem sztereo van beállítva, akkor nincs hang, ill. ha egy adott forráson hangsávot váltok, ugyan ez.
Valószínűsíthetően egy szoftverfrissítéssel ez orvosolható, de szeretném, hogy ezt Ők csinálják.
Mit mondtak, hogy mikor lesz kész és mi a baja?
xtremetuning
Jobban járna ezekkel a falitartókkal, mint az állvánnyal.
-
xtremetuning
addikt
Egy bizonyos szint után, sajnos a kicsiért is sokat kell perkálni. És aki megvesz egy komoly cuccot 5-10-15-20 milláért, annak ez nüansz. Ez van.
Anno autohifiben is 200k-ért jó rendszert tudtunk összerakni. Aztán, ha tovább akartál lépni, csak a közép-magas készlet volt ennyi. Nem kell ezen csodálkozni.És azért nem 'pici' a javulás. Ráadásul, ha a vetítőd már mindent kiköpött magából, akkor csak a front-enden tudsz hozni rajta.
-
xtremetuning
addikt
De, teszteltem 3 méteres vásznon a csúcs Sim2 vetítővel.
A kép agyonveri a dune képét (+30%), a hang (+20%). Mindezt 3500 eurótól.
Kértem ezüst színű házat, a válasz nem. Kértem min. 7 collos kijelzőt a házra, a válasz nem. Akkor én sem nem se.Ezért gondolkozok saját építésben Origen házzal, amiből van ezüst és még kijelzője is akad. Annyi, hogy kell találnom egy profit, aki bolondbiztosra megcsinálja a winfost alá.
Meg egy hangkarit, ami komoly koax kimenettel van szerelve. De asszem ebben már bajnokpityu segített. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
jos3ph
tag
A Linux az nekem magas, és nem hajlok arra, hogy megtanuljam (próbáltam már) nem tetszik. A kicsomagolást arra értettem, hogy van ha leszedek egy MKV-t akkor tömörítve van, és arra értettem, hogy azt kicsomagoljam, ahhoz nehézkes volna távval irányítani az egeret, bár nem lehetetlen, nyilván nem csak tömöríteni szoktam, hanem rendszerezni, vagy ha szelektálni akarok, ehhez egér kell, vagy távoli kapcsolat.
-
jos3ph
tag
Valóban nem olcsó egy HTPC ház, de, ha szorult pici kreatívság az illetőbe, aki HTPC-t szeretne olcsón, akkor az tud mezei 2000Ft-os házból is szép igényes, célnak megfelelő fekvő házat kreálni, átalakítani. Aki meg igényesebb, tehetősebb, az megveszi horror összegért. Én spec silverstont vettem 13ezer körül, aminek annyi volt a baja, hogy a tetején volt egy karc, de már kijavítottam, az új ára 25-30Huf. A házat leszámítva 60ból raktam össze 1 terrás vinyóval, egy alaplapi integrált videó/hangkártyás, HTPC-re optimalizált gigabit alaplapot, 4GB rammal, 500as corsair táppal, és erre jöttek rá az extrák ami távirányító, billentyűzet, egér, amit nem muszáj megvenni feltétlen ahhoz, hogy használni lehessen a gépet.
-
python1
veterán
Nekem 600 W-os táp van benne,
médialejátszókat nem lehet bővíteni,max firmware frissítés amivel csak finomítani lehet rajtuk.
Egyszerűen ha valamit nem tud,mert arra gyártották amire,akkor nem lehet őket bővíteni,most soroljátok éppen a hiányosságait amit én spec HTPC-nél még nem tapasztaltam,hogy valamivel ne birkózott volna meg,továbbá HTPC bármikor bővíthető,jön egy új formátum,file,hang,stb akkor csak 1 hardver csere.Persze aláírom némi informatikai ismeret kell hozzá meg drágább is de,hogy a médialejátszók minősége nem jobb és bővíthetősége 0 az biztos.
-
xtremetuning
addikt
Nem erősítő, SSP.
Egyébként kétszer találkoztam az emberrel.
Először melósruhában voltam - hozzám sem szólt, átnézett rajtam.
Másodszor az itthoni high-end shown tavaly - akkor öltönyösen érkeztem, egy mondhatjuk 'ritka' órával a karomon. Meglátta és nem lehetett levakarni rólam.Ezt rohadtul nem szeretem.
Amikor 13 évesen már dolgoztam, ez volt az első, amit megtanítottak nekem. Ember-ember, darab-darab. Ne látszat alapján ítélj. Én megtanultam és ami fontos : nem felejtettem el. Ő lehet, ezt nem tanulta, vagy ha igen, már elfelejtette azzal együtt, hogy honnan jött. Ne ettől legyek potenciális vevőjelölt.Hozzátenném, természetesen az öltönyt kölcsönöztem, a vekkert pedig kölcsön kaptam....
-
xtremetuning
addikt
Sosem vennék szinemacit
. Belőlem nem lesz gazdagabb S.Sanci.
Pedig az új verziója sokkal jobb lett, mint a régi. De akkor sem.
Ráadásul az hdmi-n működik, vagy analógon. (mármint a hang).
Ennél a szerkezetnél pedig figyelembe vették a kérésemet, hogy coaxon tegyen csodát. Valami 32 bites hangról halottam... -
xtremetuning
addikt
Én is azt a pletykát hallottam, hogy új olcsóbb modellek jönnek a régi chippre építve.
Lefelé akarnak terjeszkedni. Pro verzió a kanyarban sincs
Mindegy én már nem sokáig dunézek, ha minden igaz... ma megyek megnézni az új csodafegyver képét, hangját. Holnapra minden kiderül. -
ricsik
őstag
Tippem szerint az új csipes modellek alfa változatai lesznek, amit csak karácsony környékén dobnak ki. Nem látom értelmét kihozni új játékosokat régi csippel, mikor az új a küszöbön kopogtat. Valószínűleg a Popcorn is az új csipekre hat, mivel nem mai az A/C-200, de semmi hír az újakról. Meglátjuk.
-
mata89
csendes tag
Csak el ne süllyedjen az a hajó
Gál István: egy az, hogy elég régi darab, használt és én nem veszek olyan használt cuccot amit lehet, hogy agyonhajtottak, a másik, hogy fekete és nem is tettszik. Az én igényes szobámban igen csúnyán mutatna a cseresznye színű szettemben. Azért köszi az ajánlást. -
muzsikpeti
aktív tag
Ne is mond ezt a garanciális javítások intézését. Vettem májusba egy több százezres bringát. 4 hete van a nagykerbe mert recseg rajta a 80e ft-os hajtókar, és a mai napig csak igérgetnek, hogy ekkor vagy akkor majd eldöntik, hogy egyáltalán kicseréljék vagy sem. Utálom az összes garanciális ügyintézést. Addig vagy jó vevő míg vásárolsz, aztán ha gond van a cuccal akkor már a seggükbe se vagy.
-
muzsikpeti
aktív tag
-
bajnokpityu
félisten
ettől még nem szűr
pont,h a dinamikán érezni javulást. a szűrők meg ebben rosszak,azt mondják.a fekete szinpad fekete lesz,minden elcsendesedik.valami ilyesmi.dacom elé téve meg elvékonyitja a hangot,mélyeket megszünteti. erősiőmön meg pont mélyben érezni először a változást.
-
xtremetuning
addikt
Látom figyelsz - ez tetszik. Igen megvettem. Most a dune popójából lóg ki.
Hozott a képen, a hangról meg inkább nem is beszélek. Az egyetlen kábel, amivel a Seal - Soundstage koncert nem visít és végig lehet hallgatni. A Terminator - Salvation-t is ez tette rendbe (meg a két JL)
Bbéci tudja miről beszélek. -
bajnokpityu
félisten
vannak neten frequenz generátor proggik is ingyé.
nemtom a digitátvitel,vagy a denon dac-a miatt van,de elég retkes a zaj,ami ezekből a flacokból kijön.még a magassugárzó is ad ki magából szöszölős hangot.jól emlékeztem, a 25Hzen már kicsit szenved a rubi frontja, de kiadja.31.5 már elég erősen kijön, sztem ez lehet a -5-6dBa jelszint.
-
Mr Paris
tag
[itt írnak egy olyan megoldásról, hogy "külső lejátszóval" megerőszakolható] ha szeretsz "barkácsolni"
-
Mr Paris
tag
Sziasztok!
Ha van androidos telod akkor [ezzel az app-al ] tudod távirányítani az XBMC-t zenét filmet mindent, nem kell bekapcsolni aTV-t bár filmetnézni úgy bajos -
python1
veterán
Használtan már 30-tól lehet találni,de nem zárkózom el az Antec vagy Thermaltake házaktól sem.
Igazából ezek a házak időtlen designel ill minőségnek örvendnek,HTPC-nél nagyon lényeges a ház kivitele illetve szerelhetősége,szellőzése.Hardvereket gyűjtögetem éppen,szereztem némi tapasztalatot "zajtalan"gép építésben és itt az kamatozik.
-
python1
veterán
Igazából nem tudom megmondani,hogy lehet-e távirányítani kikapcsolt tv-nél mert ugye nekem a monitorom is az, még nem próbáltam.
Igazából most rakom még csak össze az igazi HTPC-met és azon viszont lesz kijelző direkt erre a célra.
Linuxot szeretném mindenképpen kipróbálni,letöltök párat mert nem tudom,hogy melyik változata a legjobb, de gondolom a legújabb. -
Integra
titán
na, csak megvan a link
2011 will also see the introduction of the next generation of Sigma chipsets. The 865x range will then be suceeded by the 8670, offering a 700Mhz clock, 30% lower heat, and hardware 3D video acceleration. This is expected in mid 2011. Late 2011 will then see the introduction of the 8910 chipset incorporating VXP image processing for superior video quality, and 1080p 3D. This chip will be aimed at premium players and will be dual core running at 1200Mhz.
na, én ezt már csakazértis kivárom
-
Integra
titán
nem venném készpénznek ezt az infot sem, mert máshol még nem olvastam ezt sem, csak ebben a cikkben, amit most nem találok sajnos.. de úgy megakadt rajta a szemem, hogy erre tisztán emlékszem. meg hogy az új sigma chip már 2 magos lesz. natív gigabit lan támogatással. akkoriban mikor a sigma chipeknek olvastam utána, kutatás közben akadtam erre a cikkre rá. ha megtalálom belinkelem úgyis.
ez a chip lesz az, sigma smp8910
vpx video processing, asszem ez az -
robi-k
őstag
Az új, Sigma SMP 8670/8671 csipre épülő HDI Dune termékek árusítását augusztus 15-én megkezdték, igaz, most csak a Dune HD TV-201 modellel [link]
De ősszel jönnek az új csipre épülő multimédia lejátszók, így akinek nem nagyon sürgős, annak javaslom, hogy egy kicsit várjon
-
Integra
titán
húúúú, ha én most tudnám, hogy hol az a link..
persze, azt sem lehet 100%-ra venni, és akár ahogy mondod, január is lehet belőle. nekem még van egy csóri o!play-em, én már addig kibekkelem vele. de ha kibírod, lehet, hogy neked is valami ilyen használt vacak kéne és akkor beruházol az új generációs dune-ra. még mindig olcsóbb, mintha most veszel egy mostanit, aztán meg elkezd fájni a szíved az újra és eladnád és megvennéd mégiscsak majd januárban.. -
nebulo5
senior tag
Félre érthető voltam.
A szomszédomat zavarta a két emelettel feljebb lakó zenéje. Mivel oda nem tudott átkopogni, így felment hozzá. Mivel amúgy is egy izgága kis csontkollekció, biztosan nem szép hangnemben kérte a zene lehalkítását. Így a kezdeti vita, tettlegességé fajult, és a szomszédomat felpofozták. És ő kihívta a rendőröket. -
Pgabor79
aktív tag
A Smart sorozat nem szimpi. Húztam halasztottam eddig a MP vásárlást, de most már a régi DVD játékos is halódik, ezért most már tényleg aktuálissá válik valamiféle fejlesztés, és azt hiszem inkább Dune Base lesz mint egy másik optikás lejátszó...
Csak el kéne bizniszelnem kb. 250-300 írott, normál tokos, borítós DVD filmet... Van ötletetek hol tudnék megválni tőlük?
Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest