- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
wiperxxl
csendes tag
válasz
bajnokpityu #47555 üzenetére
Mind a kettő elszállt sajnos.
Találtam eredetit postával 32000-ért.
Valamilyen más típust szeretnék bele, mert félek ugyanúgy elszáll.
Egy 1905-ös erősítőm van és csak -3 on volt a hangerő.
Azt szeretném megtudni hány ohm-os hangszórót vegyek bele? -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47476 üzenetére
Igen, ez a kulcsszó: "ha valaki ért hozzá"
De Ő kapásból mélyközepet akar beletenni. Persze lehet építgetni, de elég lehangoló tud lenni, ha a végeredmény meg sem közelíti az elvártat, mellette pedig a költségek nem elhanyagolhatóak. -
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #47472 üzenetére
Olyat már nézegettem,de elég komplikáltak....
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #47470 üzenetére
Esetleg valami más?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #47321 üzenetére
Pfff szívás!Na én ezért nem szeretnek hasznaltakat venni!Hiaba akarok megbizni valakiben,ilyen teren inkabb csak szemelyesen!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #47319 üzenetére
És te sem vetted észre?Vagy nem szemelyesen vetted?
-
Pgabor79
aktív tag
válasz
bajnokpityu #47247 üzenetére
Van analóg sztereo kimenet (2xRCA). 2xRCA-Jack átalakítóval megoldható lenne.
Ennyit azért nem akarok rá költeni.... Szerinted csak ez a kategória jobb a tv hangszóróinál? -
Pgabor79
aktív tag
válasz
bajnokpityu #47245 üzenetére
Kicsit off a téma, de belevágok:
Szeretnék egy kompakt méretű (PC-s) aktív hangdoboz párt, amit a TV sztereo kimenetére köthetnék. Általános tv nézéshez kellene, mozihoz már megvan a rendszer de nem akarom a híradó alatt is bekapcsolni az egész cuccost. Sajnos a tv kis ciripelője nagyobb hangerőn már rezonál is, meg amúgy is egy kaka a lapostévék hangja. Tudtok ajánlani valami típust, vagy teljesen mindegy milyet veszek, úgyis jobb lesz a tv-nél? (valami kisebb méretű lakk fekete illene a környezetbe....) -
krenkoka
tag
válasz
bajnokpityu #47222 üzenetére
3 éve még bögreszettem volt, utána vettem,a Yamahát, aztán később ezeket, akkor tetszett, most is tetszik, csak szerintem a mostani erősítővel többet ki lehetne hozni belőle, de komoly tapasztalatom, viszonyítási alapom nem igazán van.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #47224 üzenetére
Ezek közül meghallgatnék néhányat, teszek is lépéseket az ügy érdekében!
Arról senki nem tehet, hogy a régi vasak jobban muzsikáltak.(#47229) spiky03
A tévével kezdtem, aztán jött egy sztereó rendszer, majd surround erősítő, ami a CD-ről hallgatott zenét illetően némi visszalépést jelentett. És így tovább.(#47231) python1
Egyetértek. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #47205 üzenetére
Könyörgöm, ne egy 15-20 éves erősítő használt árát hasonlítsd a 2011-12-es vadiújéhoz!
A Roteled mai megfelelője legalább 150000 forintba kerül.(#47204) Dorian
Az avx féle használtra gondoltam, az ment el 30-ért.(#47212) spiky03
Az nagy hiba, ha a rendszer alkotóelemei nincsenek arányban egymással. 55 centis tévé köré házimozi hangrendszer?
1995-ben váltottam 51 centis Videotonról 72-es Trinitronra. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #47207 üzenetére
Kellemetlenül érzem magam, hogy eladtam aztán később elromlott, de nálam nem volt baja, ill. azóta már eltelt jó fél év.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #47205 üzenetére
Akinek eladtam fél éve az origi Rotelt (bx940) most írt, hogy valami nem stimmel, tompák lettek a magasak. Totel-hez akarja vinni javíttatni. Mondtam, h előtte kérdezze meg mennyi lesz, mert lehet, h Zoli tuninggal együtt megvan annyiból.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #47202 üzenetére
Hangdobozokról, Infinity Primusról volt szó. Az erősítő más tészta, de a három kategória ott is túlzó megállapítás.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #47124 üzenetére
Legalább addig átveszik az anyagok az otthon melegét és átjárja a kellemes atmoszférája.
Pedig azt valamennyire rögzíteni kellene,hogy ne lebegjen.
Szerintem az is jó ötlet,ha elég nagy a fajsúlya és sűrű az anyagszerkezete.
-
Arcus77
csendes tag
válasz
bajnokpityu #47091 üzenetére
Érvényben éppen vannak szabványok, az viszont más kérdés, hogy a magyar mindig azt nézi, hogy a törvényt/szabályt/szabványt hogyan lehet kicselezni. Mondjuk villanyszerelő szakmában ennek elég komoly következményei lehetnek. Ha a fociban tudnánk úgy cselezni, mint a jogszabályokban, a magyar nép VB győztes lenne minden évben
De hát ezért tart itt az ország, és nem is fogunk sehova sem jutni szvsz ilyen hozzáállással -
krenkoka
tag
válasz
bajnokpityu #47104 üzenetére
a magyar nép már csak ilyen...
-
krenkoka
tag
válasz
Vannak még bizony olyan szakmák, főleg olyan területek, ahol régebbi szabvány szerint tervezett épületek, üzemek vannak és mikor felújítanak, akkor sokszor MSZ szerint "dolgoznak".
-
raycoon
tag
válasz
bajnokpityu #47101 üzenetére
Így jártam.
Bár nagy az esély, hogy én ebből semmit nem fogok érezni. Egyrészt nem lesz összehasonlítási alapom (hacsak nem húzok ki a padlóra néhány kábelt), másrészt nincs túlságosan audiofil hallásom..
-
Toobee
veterán
válasz
Rémlett, hogy neked 210-es van. Szerinted érdemesebb a 300-ast venni? Ér 20e ft-tal többet?
-
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #46854 üzenetére
De én erröl a [Vardus]ról beszéltem. Ettöl is jobb a crystal ?
-
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #46848 üzenetére
De a Vardus vr-400 asnál is jobb a Crystal cr30.5 ?
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46748 üzenetére
Ugyanolyat, Denon 2310, és Arcam 350.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46742 üzenetére
Tudom tisztában vagyok vele
Azért hallás ízlésben, ha van ilyen, azért vannak közös jó élményeink, pl. Rubicon.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46740 üzenetére
Na az ilyenek miatt csíplek
A Concept, Zensor, Lektor közötti különbség hangban, mint árbanA Polk is jó, de azért nagyon más világ.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #46736 üzenetére
Szia Bajnokpityu!
Azért szeretném, ha Hendrix, Clapton, és populáris rock is azért jól szóljon rajta
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #46683 üzenetére
Concept 6 tuning után kevésbé szólt dögösen. A zúzós rock-metál kifejezetten rosszabb volt rajta. De minden más jobb, úgyhogy megvontam a vállam, max nem nagyon hallgatok ilyesmit. Aztán közben csomó mindent (kábelek, stb.) cseréltem, fejlesztettem és nemrég lepődtem meg, amikor újra ilyesmit hallgattam: "ha kell dögös,ha kell finom"
Tomics:
Szólni éppenséggel fog, de nagy minőséget ne várj. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #46679 üzenetére
Avx-en most olvastam, hogy a Blue-t 1980-2000-ig gyártották.
Amúgy a Concept rendszeremben a hangképben az is kihallható volt, amikor a frontok tuningoltak voltak és a center még nem, ill. amikor a frontok új kábeleket kaptak, a center még nem, tehát valóban nem árt ha egységesek a dolgok. Amúgy a Concept center gyengébb (=kevésbé jó minőségű), mint a C6-ok. -
Z_A_P
addikt
válasz
bajnokpityu #46679 üzenetére
de sztem nem kéne keverni még azonos gyártó különböző modelljeit sem, HM szettben.
Hat igen, ezert filoztam rajta, bar BBeci azt irja ha nem zavar ne csereljek. Az a baj, hogy nem tudok viszonyitani, hallanom kene a masikkal is
@BBeci:
Hol olvastad, hogy az újabbnak dögösebben kell szólnia?Sehol,csak gondolvan hogy ugyanazon ceg ugyanazon kategoriaju -belepo szintu- hangfalarol van szo, az ujabb legalabb egy picivel jobbra sikerul
Hisz kulonben minek masik csalad?
-
Z_A_P
addikt
válasz
bajnokpityu #46670 üzenetére
Koszi @Dorian + Pityu.
dögösebb hangot adott ki a blue
Erdekes, mert a concept ujabb (ha jol tudom)Azert kerdeztem, mert most a front az concept2, a hatsok concept1, a center viszont blu c1000. Lenne lehetosegem concept centert szerezni, de ahhoz gyorsan el kene adni a c1000-et, es osszesegeben nem jonni ki olcsora a buli.
Es nem tudom mennyit szamitana, hisz a hangszorok meretre ugyanakkorak, meg az is lehet ugyanazok(?). Habar a blue freki tartomanya joval szelesebb -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #46549 üzenetére
Én egybe gondolkoztam
Nem tisztem összeszámolni, de ha belegondolok mi mennyit ért, és mire emlékszem szerintem nem sokkal maradhat alatta, de neked ez a hobbid erre nem sajnálod , más meg inkább el issza cigizi -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #46546 üzenetére
Ez kétértelmű, érthetem úgyis hogy a cuccaid összértéke jóval több mint félmillió.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #46546 üzenetére
Fölötte inkább nem
Már csak azért mert emlékszem, hogy valami 90 ezer körül mondtad a DACodat pl: a Denon plusz a sztereó + a hangfalak+ kábelek stb stb ... meg lesz ott az a közeli élmény
Használt árakban gondolkoztam -
Bull Boss
őstag
válasz
bajnokpityu #46233 üzenetére
de most komolyan
mit lehet vele tenni? szedjem és és töröljem át alkohollal a panelt ? vagy csak fújassam ventillátrral? az a baj ha bemelegszik, akkor méginkább érezni
arra gondoltam, hogy valami spray féle nincs erre a célra ?
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #46233 üzenetére
hisz az erősítő is füsttel működik: ha kijön belőle, akkor tovább már nem működik
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #46144 üzenetére
Érdekes, odaát meg mégis jókat mondanak róla, hogy az ár érték arányban a Gotham kábel jó.
-
Thom!
veterán
válasz
bajnokpityu #46144 üzenetére
az nem túl jó, de hátha
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #46143 üzenetére
Akinek válaszoltam ő akar ilyet, nekem nincs rá szükségem
-
Callme
tag
válasz
bajnokpityu #46114 üzenetére
Sziasztok!
Először is Boldog, Békés Karácsonyt kívánok midnenkinek!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy megfelelő lenne-e egy kilátásban lévő Polk audio tsi 300-as hangfalszetthez egy Creative X-fi Sound Blaster 5.1 hangkártya? Egyelőre csak egy Logitech z5500-at kellene meghajtson, de később tervezem a laptop vásárlást is, és nagyrészt arról hallgatnék zenét(filmre ott az asus oplay r1).
Ez a creative usb 5.1 csak analogon tudja az 5.1-et, optikain viszont nem..másik vetélytársa az Asus xonar, ami pont fordított tulajdonságokkal rendelkezik, tehát optikain tudja az 5.1-et, analogon a 2.0-át...azzal is tisztában vagyok, hogy az erősítő, amit a hangfalak mellé veszek majd, mindenképp fel fogja nekem tuningolni a hangot, akár dolby digitalra is(aztán ha tévedek, akkor rosszul olvastam)
Mégis, szerintetek melyik lenne a jobb választás?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45984 üzenetére
+ villamosmérnök
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45965 üzenetére
Tudom, Myotis-nak hívják. Tulajdonképpen egy Castor + régebbi Lupus. Nemrég volt az apróban 75-ért.
Ill. a H/K erőlködőkben szokott lenni DAC.Na, mire megírtam...
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45953 üzenetére
Én, úgy tudom, hogy nem tudja kódolni
Bár most nem találom a szerverben hol lehet beállítani, hogy hol milyen jelet küldjön ki.
De keresem. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45949 üzenetére
Mindjárt felrakok egy szervert és megnézem a beállításokat, de én úgy tudom, csak 44be tud kiadni és a felette lévőeket konvertálja vissza a szerver.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45947 üzenetére
És szerinted ami 92KHz-es zene azt hogy adja ki? Csak úgy ha azt konvertálja
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45944 üzenetére
Végül is a 96 ról 44re az tényleg semmi
Nem tudom te hol és meddig hallgattad a kettőt együtt egymás mellett ugyan ott, de nálam elég sokáig itt volt mind a kettő, és nem neveztem volna pontosabbnak a Logit inkább mosottnak nálam.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45942 üzenetére
Hát azért azt én nem nevezném hajszálnak
Élettelenebb sokkal az analógja, a loginak az a baja, hogy a szerver alakít, és ott elveszhet információ. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45940 üzenetére
A squeezeboxnál szerintem jobb lesz, bár nálam az én rendszeremen analógban verte a Dune a logit
Egyedül a kényelmes távvezérlés ami hiányzik -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45938 üzenetére
És ahhoz van androidos app , amivel a zenéket is letudom játszani, tv bekapcsolás nélkül, nem csak elektronikus táv funkciót tölt be
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45869 üzenetére
Volt már ennyiért, de az ritka alkalmi vétel volt. ~85 a C6 normál használt ára. C8 többek szerint lusta, de 25-30m2-ig simán elég a C6.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #45869 üzenetére
Az enyémet 70-ért vettem, 2. rendszerben szolgált egy régi építésű panelban. Szóval nem lett széthajtva.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #45854 üzenetére
Komplett 5.0 rendszert pl .a Valdust Hivox elvállal?
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #45851 üzenetére
Veszem észre, nem tudom én se eladni a cuccaim, ha nem megy el marad, és megtuningolom a hangfalakat.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #45805 üzenetére
Hát már arra én is!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #45814 üzenetére
Azért érdekes a kérdés, mert én csak az Arcam AVR400-hoz tudom hasonlítani, annál valamivel jobb az Oppo DAC-ja.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #45798 üzenetére
Számomra hatalmas csalódást jelentettek a Macok. Sztereóban és moziban is.
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #45784 üzenetére
Korábban már linkeltem a 2 cég történetét és tulajdonosi struktúráját, de íme: [link]
2002 Marantz Japan and Denon merge to form D&M Holdings, to later be joined by other elite audio equipment brands, most famously McIntosh Labs and Boston AcousticsBBéci: azért a Denon AVP-A1HDA és a Denon POA-A1HD nagyon elütnek az AVR sorozattól
A Marantz-Denon kapcsolatot egy hivatalos Denon márkakereskedő nyilatkoztatta ki, nem az én agyszüleményem. -
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #45732 üzenetére
Nemrég nézegettem, 150 alatt nem találtam optikai kimenetes laptopot. Viszont HDMI-s bitstreaming képes laptop van 145-ért 2-3gb memóriával és 500gb merevlemezzel, 15.6". (AMD).
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45730 üzenetére
Ja értem. Sajnos a jelenlegi kínálatot nem ismerem, a 2 évvel ezelőtti laptop beszerzést intéztem.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45725 üzenetére
Nálam a dokumentációban ennyi szerepel:
"Fejhallgató vonali kimenet, S/PDIF támogatással"Sokat szívtam, mire rájöttem, mert egyértelműen azt hittem, hogy s/pdif az koaxiálist jelent (még csak ilyen jack formájú csatlakozóval találkoztam) és az optikaira amúgy is mindig a toslink kifejezést hallottam. Bedugtam a jack végű koax kábelt, akármit csináltam, meg sem mukkant. Már majdnem visszaküldtem garanciába, hogy nem működik a digitális kimenet, amikor rájöttem, hogy optikai.
-
daniel2121
őstag
válasz
bajnokpityu #45693 üzenetére
JBL,Wharfi vagy Jamóval többször találkozhatsz eladókkal mint Daliból az egészen biztos.
Persze meg van az oka is nyílván. -
daniel2121
őstag
válasz
bajnokpityu #45690 üzenetére
Több pár azért nem nevezhető túl soknak, mint néhány más ismertebb típusból amelyekből van bőven. Mivel elég sokan Denon erősítőt vesznek és ahhoz nagyon ajánlott a Dalik, de persze kinek mi tetszik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #45675 üzenetére
vagy másképp fogalmazva:muti nekem egy 15,6osat, kb 150bruttoig,amin van akármilyen spdif.már kezdtem beleélni magam egy c660as toshibába,mikor észrevettem,még egy tetves hdmi sincs rajta
egyébként tegnap a lupuson kipróbáltuk a squeezebox között az optikait a koakszszal szemben.én sokkal nagyobb difire emlékeztem,durva digitális hangra,ehhez képest egy adag plusz magas torzítás volt,a legalsó mélyek hiánya.most,vagy a squeezebox,és a lupus rendelkezik az átlagnál sokkal jobb optikai átalakítókkal,vagy rossz az emlékem.
persze,normális hifi láncban bűn optikait használni.
-
Alpee
aktív tag
válasz
bajnokpityu #45601 üzenetére
Akkor ebből a pénzből használtan mit ajánlasz?
-
Alpee
aktív tag
válasz
bajnokpityu #45599 üzenetére
170K -ért újan tudsz ajánlani jobbat, párra értve?
-
rayoliviero
veterán
válasz
bajnokpityu #45568 üzenetére
Akkor újonnan se lehet egy drága cucc... Csak a minőségére lennék kíváncsi.
-
Alpee
aktív tag
válasz
bajnokpityu #45400 üzenetére
mondjuk ha megerőltetem magam, akkor meg tudnám nézni / hallgatni, csak az a baj, h fogalmam sincs, h mire kell figyelni, mondjuk ha recseg ropog azt azért meghallom, de pl az olyan jeleket, ami csak utal egy lehetséges hibára vagy jövőbeli hibára vagy észrevegyem h egy hangszóró nem látható része javítva volt, hát azokhoz én kevés vagyok...
Asszem ez felejtős lesz...
De megtetszett náluk a Yamaha AX-596 erősítő. Valakinek tapasztalata van vele?
Mondjuk hangzásilag sok különbség lenne pl egy új Yamaha A-S500-hoz viszonyítva? Ha igen, ki javára?Használt hangfalból milyen idős az ami nagy valószínűséggel "jó fogás" lenne? Olyan értelemben h kevés valószínűséggel fogsz rosszat ki belőle... 5, max 10 éves?
-
Alpee
aktív tag
válasz
bajnokpityu #45381 üzenetére
Yamaha AX-596 elég szimpatikus.
Marantz, Denon nem annyira jók sztereóban (pl Denon PMA 560)?
-
Alpee
aktív tag
válasz
bajnokpityu #45336 üzenetére
ugyérted h jobb a 1912-es DAC-ja vagy gyengébb?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45336 üzenetére
Ez az egész most nekem kissé zavaros.
Dune hangját egy erősítőjéhez hasonlítani? Egy dachoz kéne.
De ha egy használt áron 40ezres CD hangját megugorja, akkor olyan rossz nem lehet, Marantz 6000 OSE KI-ket adnak annyiért.(#45338) Alpee:
Béci szerintem meg fogja pontosan mondani, mert hallotta már mindkettőt. -
Peak
addikt
válasz
bajnokpityu #45206 üzenetére
a lejátszót mind HDMI-n, mind SPDIF-n ( koax és toslink? ) Passthrough-ra tettem, majd az erősítőnek az Optical1 bemenetet adtam meg hangforrásnak.
az LPCM adatfolyamot PCM-nek ismerte fel az erősítő, a DTS HD MA-t szintén PCMnek ( toslink optikain NEM TUD átmenni ekkora adatfolyam egészében ), a 3. Dolby Digital hangsávot helyesen Dolby Digitalnak irta az erősítő.De ezt csak úgy tudtam ellenőrizni, hogy ha CSAK compositon és optikai kábelen kötöttem össze a lejátszót az erősítővel, mert ha a HDMI be volt dugva, akkor az erősítőt hiába állitottam Optical1-re, néma maradt... amiből vagy az következik, hogy a lejátszó letiltja a toslink kimenetet, ami orbitális hülyeség lenne, vagy hogy az erősítő szarul kezeli a bemeneteket
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45189 üzenetére
De úgy a másik is olcsóbb
Na nem kötözködöm, de szerintem is jelen pillanatban a sigma csippes gépek jobban, majd kiderül , hogy lesz-e változás ezen a téren
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #45185 üzenetére
De nem is egy árkategória a kettő
-
Z_A_P
addikt
válasz
bajnokpityu #45114 üzenetére
Bakker de hulye vagyok
NemIkon 2, hanem Concept 2-rol van szo. A meglevo is Concept 1. Igy is jo biznisz? Ahogy en tudom, a Concept-et valtotta az Ikon.polchangfal nem jelent rossz minőséget,honnan veszed?
Hat pl itt sem vesz senki olyat, akinek van lehetosege mindkettore. Ez jelent valamit - az itteni tarsasagot ismerve -
Z_A_P
addikt
válasz
bajnokpityu #45111 üzenetére
Hali,
baja nincs, ez 100% (kulfoldon vagyok, itt veszem, nem sokszor szoktak atverni. Tole vettem az ikon1-et is fel eve) Na jo, 99%.
Most hirtelen atnezve, 2db Dali 606 is van ugyanennyiert, Dali concept 8 par 150-ert, stb.
A hasznalt cuccok eleg olcsok.
Szoval akkor szerinted jo ar! Tehat megerne?ezek a hangfalak azért már valami normális erősitőt
De ezek csak "polchangfalak", tehat szuper hangzast nem nagyon varhatnek toluk, nem? Ehhez is keves az onkyo? -
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #45071 üzenetére
Világos. akkor visszaküldöm neki, h nézze meg mibaja
Egyébként tőle vettem. Amúgy nem a sztereo és a hm vas közé kell, csak ott is csinálja a gebaszt. Tökmindegy, h hová teszem a rendszerbe, ha valamelyik erősítőm bemenetére bedugom, jön a zúgás. mind1 ha deck-cd-tuner lóg rajta. Amúgy a cd-m és a sztereó közt volt természetesen. Most ott 1 audioquestet használok így. A hm elő és a sztereo közé mondjuk 1 kácsás is elég lesz? Mármint vmi olcsóbb féle? Azthiszem Silver line sorozat? Most nem tudom fejből. merthogy a tescostól mindenképp jobbat szeretnék
Az exc ic-t meg megcsináltatom, mert az olyan jóóó. (nekem) Bár amikor csak a sztereom megy és abba közvetlenül tolom a cd-t akkor nincsen zúgás. Akkor lehet nem is az ic-vel van baj? Te pityu ami neked van kácsás ic azokból adsz nekem (pénzért, persze
) az elő/vég közé, vagy javasolsz vmit? A hm vas Denon 2803 a sztereo yamaha ax590 egyébként.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #44749 üzenetére
A kínai gyártmányokra mostanában poénból már csak azt szoktam mondani, hogy ami nem Kínában készül, az hamisítvány!
-
Patice
nagyúr
válasz
A Rubicon-okról jó pár elismerő hangú tesztet olvastam, valamint a Te véleményed alapján is megakadt a szemem az eladó hangfalak közt.
Tetszetős darabok, ha most ilyen árkategóriában nézelődnék, akkor mindenképpen esélyes lenne nálam.
Ma megyek a Dalikért!
-
BBéci
legenda
válasz
Amikor teszteltem, 180000 körül árulták párját.
(#44744) littlerock
A BD-, DVD-lejátszók nem fogadnak semmilyen jelet, mert nem tartozik a feladataik közé semmi más, csak a behelyezett lemezekről kiolvasott információk lejátszása, azért ez a nevük. Amikre Te gondolsz, azok a bögreszettek központi egységei, külön nem kaphatók.
Az, hogy a tévéd a HDMI-n kapott jelet optikain csak sztereóban adja ki, nem ár függvénye, mindegyik úgy működik. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #44666 üzenetére
Na de várj, mert a számítógép procija nem ugyan olyan mint a Duneben lévő, két különböző, az egyik direkt videókra a másik meg általános célú úgy mond. De a Cinemasterban, mégis számítógépes proci van, és jobb mint a Dune
-
Leo66
csendes tag
válasz
bajnokpityu #44527 üzenetére
annyi is elég lenne, nem kell méteres. A réz vagy ezüst jobb kábel? Az ezüstkábel nem húz magasba? Azt nem szereti a fülem...
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #44523 üzenetére
A 2x-esen árnyékolt olcsóbb
Épp most cseréltetem ki egy projekten a behúzott koaxot, mert ezen akart spórolni a vállalkozó csak lebukott, mert túl nagy volt a jel csillapítása, megnéztük és kiderült... -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #44458 üzenetére
Értem,hasonló következtetésre gondoltam én is,csak nem voltam biztos a dolgomban.
Bár sztereó üzemmódban mintha nagyobb dinamikával szólna valamivel. -
válasz
bajnokpityu #44325 üzenetére
-
válasz
milyen VGA-d van pontosan?
-
robi-k
őstag
válasz
Tudnál feltenni screen képeket, hogy a hangnál milyenek a beállításaid? Hátha rájövűnk, mi lehet a hiba
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #44320 üzenetére
Az oldalukon valóban nincs fent, de kiadja mindkét HD hangot. (HD2 és a HD mini2)
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #44320 üzenetére
Ez különös. Nincsen ismerősöd aki ért hozzá, hogy beállítsa?
Ha pesti lennél tudnék segíteni... -
válasz
bajnokpityu #44271 üzenetére
Hali!
Miután feltelepítetted a legfrissebb ati drivert, be kell állítanod, hogy 5.1-et, vagy 7.1-et nyomjon ki, ne csak sztereót. Ezt hangszóró gombra jobb egér, audio eszközök, ott az Amd hdmi out-ra tulajdonságok és ott kell beállítani. Catalystból a csomagot szedd le, majd külön a Control Centert magyarul és telepítéskor ne telepítsd a Control centrelt, csak utána, amit külön leszedtél magyart. Lejátszáshoz én splash playert használom, ott nagyon egyszerü beállítani,hogy hdmi-n menjen ki a hang.
Üdv!
-
válasz
bajnokpityu #44263 üzenetére
Nálam hasonló a helyzet, 6950 --- HDMI --- Denon 1910 --- HDMI --- LCD TV
Szedd le a legfrissebb catalyst drivert a netről. Telepítsd fel, majd restart. Kösd össze az eszközöket és mondjuk az XBMC-ben a system alatt az audio-nál válaszd ki hogy melyik eszköz legyen használva, ATI Primary device vagy mi.... és még azt hogy use AC3-DTS capable receiver is legyen belőve...
Üdv,
Vik -
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #44271 üzenetére
Akkor nincs más, mint teljesen eltávolítani az ATI drivereket és a Catalystet, és megpróbálkozni a legutolsó 11.11 verziójú Catalyst-tal: [link]
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #44265 üzenetére
Szedd le a legfrissebb Amd Catalyst-ot
[link]
Ha nem tudnád mi micsoda ( amit mondjuk kétlek)
1. Desktop Graphics
2. Radeon HD series
3. Radeon HD 6xxx series
4. Végül az Op rendszeredet kiválasztod. -
robi-k
őstag
válasz
PC-re BD nézéshez javasolnám az Arcsoft TotalMedia Theatre 5-st, ez tud iso-ban lévő médiaanyagok közvetlen lejátszását. Nekem bejött ez a program, van benne program igazítás a hardverhez is.
Vagy PowerDVD11 + DaemoonTools az iso virtuális lemezként történő megjelenítéséhez. -
MaTTeS
senior tag
válasz
Nálam (ati 5670), annyit kellett csinálni, hogy HDMI drivert felpakolni, erősítőt bekapcsolni HDMI bemenetre, hogy érzékelje, hogy be van dugva. Total Media Theatre 5--> beállítások (AV Center)--> Audio Output fül--> Sound Card: AMD High Definition Audio Device (vagy Default device, de akkor vezérlőpult-hang menüpontban kell HDMI-re állítani), Output mode: HDMI, Mixing Mode: Original primary audio only.
-
Gorneck
legenda
válasz
bajnokpityu #43954 üzenetére
Azé majd akkor egy link érdekelne...
-
Gorneck
legenda
válasz
bajnokpityu #43950 üzenetére
Erre van vmi konkrét linked is? Amit pl jónak tartasz. Vmi ilyesmire gondolsz? [link]
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #43950 üzenetére
Én ajánlanám a tömör villanydrótot is, legalábbis a frontokhoz. Kissé vékonyabb basszus, viszont feljebb sokat hozhat. A bumm-bummot intézze a sub..
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #43812 üzenetére
Szóval végülis egy próbát megérhet. Köszi! Este megnézem elég lehet-e az 5m.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #43808 üzenetére
"másik előny meg,h át tud menni a hangkarin az a3c,dts..."
Az nem számít, csak zenét hallgatok gépről. Azt veszem ki a szavaidból, hogy azért lényeges változásra nem feltétlenül kell számítani.(#43807) hackeeeee: ZS-nek írja jelenleg az xp, de elvileg sima 2 pedig (így néz ki). Ja, driverektől falra lehet mászni, megküzdöttem vele
viszont most többnyire ubuntut használok, azon nem volt gond.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #43803 üzenetére
"Digital Out jack" <--elvileg ilyen van a hangkártyán.
Ezzel jobb hangminőség érhető el, mintha csak sima analóg jack-rca kábellel használom? Csak zenét hallgatnék róla. -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #43800 üzenetére
Köszi! Lehet kevés az 5m, majd este ha otthon leszek megnézem és írok.
Egyébként biztos ilyen kell nekem?én csak találgattam.
Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest