Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz devil-k #102599 üzenetére
Pc-n tolom.
A rengeteg filmnek tervezek venni egy NAS-t mert 12db HDD kb 36TB anyagom van.
Illetve lassan felépítem a HM cuccot is csak center és subláda kellene még, hogy teljes legyen az élvezet.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz devil-k #102596 üzenetére
A torrent non-stop megy.
S mióta munkanélküli vagyok azóta napi 8-10 órát játszom és pihenésképpen hajnali 2 órától még egy filmet is megnézek....jobb esetben ha nem alszom el rajta.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz whatnot #102594 üzenetére
Pont a beégés miatt vettem én is LCD-t.
Tudtam, hogy napi 18-20 órát lesz folyamatosan bekapcsolva ( megszállott vagyok ) és a windows tálcája , torrentkliens, játékok stb....ha huzamosabb ideig a képernyőn ragadnak annak bizony nem lesz jó vége.
De ha csak napi 2-4 órát használod és az is filmnézés akkor nyugodtan vehetsz plazma készüléket.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
whatnot
őstag
válasz Lajos1966 #102587 üzenetére
És mit jelent az, hogy vigyázni kell a beégésre?
Mivel én játszani is fogok a tévén és várhatóan olyan játékokkal is, ahol bizonyos elemek fixen ülnek, hát...
Mindegy, szerencsére én elégedett vagyok a tévével (leszámítva a 3D-t). Az meg már végén odavert volna, ha még a tévével is szívtam volna használtan...[ Szerkesztve ]
-
escape
aktív tag
Üdvözletem! Van valakinek ötlete arra vonatkozóan, hogy mire van szükségem ahhoz, hogy TV adásokat tudjak nézni mondjuk projektoron? Sima Digi-s kábeltv 75 ohmos koax kábelből.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ragadozó #102590 üzenetére
Pont akartam kérdezni hogy hogy lehet megkülönböztetni a vezetéken a +/- -t, de akkor már meg is válaszoltad.... Köszi!
Bejáratnom nem kell, használtan veszem, elég korrektnek tűnt az eladó telefonba, és mondta ő szépen bejáratta az elején precízen hogy kell....Mivel karcmentes (elvileg), doboza, tüskéi, illetve mindene megvan így ezekből lehet következtetni hogy tényleg oda figyelt rá.
-
Ragadozó
Ármester
válasz B-L-A-C-K #102589 üzenetére
amelyik szimpatikus az olcsóbbakból, csak egy szériás legyen.
2 x 1,5 hátsókhoz, 2 x 2,5 az frontok és a centerhez.
irány jelölésre figyelj, a nyíl az erősítő felől mutat a hangsugárzó irányába...
és idő kell a bejáratásához is, de hangsugárzók is járatódni fognak, én amíg bejáratos egy hangfal nem terhelem meg, kisebb hangerőn hallgatom, minél többet, fokozatosan emelve hangerőt...normál hangerőn én 3 hét múlva hallgattam a hangfalaim, de nem volt lehetőségem egész nap járatni, csak este és hétvégén...
zene nagyon jó e célra...legtöbb erősítőn van olyan beállítás, hogy felkeveri zenét több csatornára, nem ez célzott zene hallgatás (arra a sztereót tartom annak, direct, pure direct módban), de bejáratáshoz jó.
[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Lajos1966
tag
válasz whatnot #102566 üzenetére
Egy NeoPDP Pana plazma megeszi reggelire!
A plazmák sajnos a néphülyítő marketingesek áldozatai lettek.Az valóban igaz,hogy a beégésre oda kell figyelni,de a képminősége kárpótol mindenért.Az is igaz,hogy talán valamivel többet fogyaszt,de én azt mondom,hogy aki ilyen tv-t vásárol,annak nem lehet probléma egy-két száz Ft havi plusz többlet adott esetben.[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
válasz BBéci #102493 üzenetére
Ma kipróbáltam az ülőgarnitúrát. Eszméletlen jó. Szóval veszek egy italtartós 2-es kanapét és 1 vagy 2 db 1-es fotelt. Még az elhelyezéstől függően 1 vagy 2 db. Néztem milyen anyagok vannak, de a kiállított tetszett a legjobban, ez nem bőr és nem is textilbőr hanem textil. Textilbőrt nem is ajánlják senkinek, legalábbis az alsó kategóriásat.
Különben erről van szó antik barna:
[link]Lehet a natuzzi lenne a legjobb vétel viszont nekem nincs szükségem ennyi helyre 3+2+1, és a helyben is spórolnom kell.
-
-
devil-k
nagyúr
válasz Janaboy #102577 üzenetére
Ne haragudj, de ez egy hülye kérdés volt így, ebben a formában. Fordítsuk meg. Mennyit szánsz vetítőre és vászonra?
"És most nem elszállt árra gondolnék, de minimum olyat, amit érdemes megvenni!?"
Mi számít elszálltnak? Norbinak BenQ W1070-es gépe van, nekem Sony HW55 (3 méterről nézem egyébként), akkor én elszállt vagyok?
Minimum gép >>> BenQ W1070
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
sixer66
senior tag
válasz Lacielvtárs #102574 üzenetére
Félre értés ne essék én se vagyok annyira jártas ebben, sokat láttam/olvastam a témában, főleg, hogy mielőtt megvettem a plazma tv-met hónapokig a fórumon is és személyesen is gyűjtöttem a tapasztalatokat és rá kellett jönnöm, hogy gyorsan el kell passzolnom az 1-2 hónapos LED tv-met, mert ugyan abban az árban olyan plazmát kapok, hogy hajjaj. Az én plazmám is egy alap kategória, de ár/érték arányban elég jó (UT50), de a plazma topicban erről többet tudnának mesélni. Persze vannak nagyon jó LED tv-k is és a plazmával egy két kompromisszumot azért kötni kell, többek közt beégésre vigyázni, stb...
-
& sixer66: elnézést kérek, akkor nem jól tudom...
vagyis azt tudom hogy a plazma tévé veri a jelenlegi is kapható tévék minőségét, viszont az köztudott tény hogy ezekben nem vagyok jártas
azért jövök ide - ami ugyancsak köztudott - hogy tanulja, informálódjak"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
sixer66
senior tag
Pioneer LX70 házhoz szállítva 145K-ért (nem lehet ellenőrizni a felhasználó megbízhatóságát, de így személyes próba játszik) Vs. Denon 3808 140-ért postázva (ugyan csak nem lehet ellenőrizni a felhasználó megbízhatóságát és 160km-re is van )
-
-
Borisz76
veterán
válasz Lacielvtárs #102563 üzenetére
Ha az "elavult" szó alatt azt érted, hogy szinte már nem is gyártják....
A Pana készülékei voltak a legjobbak az elmúlt 1-2 évben de ha jól tudom akkor befejezték a plazma gyártást.
A Samsung és az LG kínálatában ugyan vannak még platma tv-k de gyengébb minőségű képet produkálnak a Panasonichoz képest.Minőségben talán ez a sorrend :
- LCD
-Plasma
-OLEDBár személy szerint egy 55"-os Samsung LCD-t használok de már alig várom, hogy ebben a méretben megfizethető OLED készüléket vegyek !...és ha lehet akkor 4K-s felbontással.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
sixer66
senior tag
válasz Lacielvtárs #102563 üzenetére
Ha nem is egészben, de megeszi a vele azonos és még valamivel drágább LED tv-ket, főleg a Panasonic plazma. A képminőséget, az igazi feketét össze sem lehet hasonlítani a LED tv feketéjével. Hangsúlyozom azonos vagy valamivel nagyobb árkategóriáról beszélek és nem az OLED-ről csilliárd euroért.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #102510 üzenetére
Ha jót akarsz gyüjtezs és még kapható panasonic P40G60 plazma..
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Költözés előtt állunk, és a nappaliban a TV és a kanapé között maximum 2-2,5m hely lesz!
A TV egy gipszkarton falon lóg majd, a kanapé mögött pedig a szoba fala!!
A TV alatt lesz egy szekrény ami kb. csak 400mm mély.
Ide szeretnék valami normális hangfalrendszert, ami ezen a helyen elférhet...
A TV előtti szekrényen lenne a PS4, valamint egy media lejátszó.
Tehát nincs túlságosan nagy hely, de nem is kell, hogy iszonyatosan szóljon...Max.: 150-200K a keret erre...
Eddig Logitech Z-5500 használtam, de a mélynyomója túl nagy lenne ide...
-
mp54
senior tag
válasz Lacielvtárs #102554 üzenetére
de egyenlőre nem akarok átlépni jó néhány lépcsőfokot.
Pedig ez a gazdaságos módszer a végső cél eléréséhez (már aki tudja a végső célját...): ha lépsz, minél nagyobbat... -
-
Kroland25
tag
válasz Jaded #102549 üzenetére
Szólok
Lacielvtars..egy évvel ezelőtt én is csak az alapokkal kezdtem de ezt nem lehet abbahagyni
ha az embernek van lehetősége nem tud megállni[ Szerkesztve ]
Házimozi és ennek komponesnseinek beszerzésében lehetőségem van segíteni akit esetleg érdekel privin megtalál!!
-
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Tannoy MX2-ről szeretném kikérni a véleményeteket. Sztereóba populáris zenehallgatásra lenne használva.
-
válasz Jaded #102547 üzenetére
hát majd látjuk...
mondjuk nekem nem kell sem a smart, sem semmi, nekem a 3D tudás kell és a kijelző, a hangnak megvan "minden".
indulnák remélem elég lesz, aztán meglátjuk mit hoz majd a jövőKroland25: elismerésem a terveknek, lehet egyszer én is itt fogok tartani
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Kroland25
tag
válasz Lacielvtárs #102546 üzenetére
Én először vettem 46 colt..majd 2 hónap múlva 55-re cseréltem..most 100 106 colos projektor van tervben...
Házimozi és ennek komponesnseinek beszerzésében lehetőségem van segíteni akit esetleg érdekel privin megtalál!!
-
Jaded
őstag
válasz Lacielvtárs #102546 üzenetére
Én is "megszoktam"=beletörődtem sőt,se 3D se Smart nem kellene már. A 3D-t a moziban is kerülöm ha lehet,a Smart pedig csak parasztvakítás.
[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
-
Jaded
őstag
válasz Lacielvtárs #102544 üzenetére
Nagyobb kellene. Kb egy hétig a 32"-os után nagy volt,aztán mintha összement volna.
-
-
vendingo
veterán
Szerintetek hogy kapnék jobb sztereo élményt?
-X2000 + Cav DP288-nál jobb frontok?
-Sztereo erősítő+ Cav Dp288, esetleg picivel jobb frontok ~120k környékén? (új hangfalak jöhetnek csak szóba)
Sztereó erősítőm már van, csak hangfalak kellenének hozzá.Mozira bőven jó nekem a jelenlegi felállás, de érzem, hogy zenénél lehetne egy picivel jobb. Ha kis pénzből (100-120k) nagyot ugrana a színvonal az jó lenne.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Jaded
őstag
válasz Lacielvtárs #102529 üzenetére
Én októberben vettem 40"-ost,de már bánom.
-
paramparya
őstag
válasz Norbi 72 #102505 üzenetére
Nem merek használtat venni, nyugodtabb lennék friss, garanciális cuccal. Ha azt hozzávesszük, hogy 4%-át visszakapom a hó végén mert hitelkártyával veszem, akkor 110 lenne a V477-es, 180 az A830-as, így csak 70 különbség van.
Bár még abban sem vagyok biztos, hogy milyen sugárzók kellenének hozzá. Most kb 4x5-ös a szoba, de hosszában, szóval 4x4-nek számolhatunk, de egy évnél tovább itt nem fogunk lakni, és szeretnék nagyobb nappalit, legalább 5x5, nagy belmagassággal. -
Csabroncka
addikt
válasz PrinceHerceg #102537 üzenetére
Mihez?
Mármint hangfal típus, mert nálam a Dalik ki nem állhatták az ezüstözött kábelt. A fórumon "vastag rezet" tanácsoltak, a 6mm-es OFC rézzel egyelőre úgy tűnik jó lóra tettem.Próbálkoztál esetleg forrás oldalon javítani ezen, vagy minden forrás esetén kevés a magas tartomány?
Jó IC-vel is sokat javíthatsz!
"in medias res"
-
Borisz76
veterán
válasz PrinceHerceg #102537 üzenetére
Mintha egy farmert meg egy cicanadrágot félbe vágnál és úgy varrnád össze, hogy egyik lábad a farmerban másik pedig a cicgattyban lenne
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Az jó ötlet vajon, hogy két különböző típusú, keresztmetszetű kábellel kössem össze az erősítőmet a frontjaimmal? Jelenleg van egy 4mm-es OFC-s réz, de gondolkoztam egy ezüst madzagon is...
Terv a köv:
Vennék 2m-t SPC-ből és kettészedve a jelenlegit és az újat, fele-fele arányban mennének a balnak +a jobbnak, így lenne réz és ezüst is a jel útjában és hátha hozna valamit a magasak terén, de azért maradna közép és mély is!
Ti mit szóltok erre?
Túl elvetemült, esetleg problémás, vagy azért nem olyan buta gondolat?
[ Szerkesztve ]
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.
Remélem itt tud nekem valaki segíteni,eddig az erősítőm hdmi-vel össze volt kötve a pcvel a kártyán keresztül ahogy kell,semmi gond nem volt,na de a kártyám sajnos szervizbe kellet vinnem és így a hdmi átkerült az alaplapi hdmi csatiba de azóta nincs hangom az erősítőn,hol lehet a gond?Előre is köszi. -
whatnot
őstag
válasz Lacielvtárs #102531 üzenetére
1,5 méterről nézem a 50"-es tévét.
-
-
devil-k
nagyúr
válasz Lacielvtárs #102529 üzenetére
Sokan voltak olyan hozzáállással, mint Te, aztán pedig ráléptek a "bűnös" útra. MuHahahaha. Egyébként hány méterről is fogod nézni?
Borisz
Vetítésre fel!
- mozi bolondéria -
-
válasz devil-k #102527 üzenetére
hát pedig hidd el kérlek, nincsenek nagy igényeim...
tisztában vagyok a lehetőségeimmel - ami itt már jó néhányszor bizonyítást is nyert -, nekem ez a mostani is elég nagy...
igazából csak azért cserélem le mert ez már régi és ideje cserélni. no meg akciósan tudtam rendelni ezt is.
szóval nekem megéri, de tény hogy majd pár hónap múlva vissza térhetünk az általad idézett mondatomra"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
devil-k
nagyúr
Egérmozi! Főleg 3D-re.
"nagyobbra nincsen szükségem, ez is megfelel a méretet illetően..."
Ilyet is ritkán olvasni. De ha mégis, akkor pár hét múlva gyökeresen megváltozik a vásárló véleménye.
Ha az elrendezéssel van problémád, szólj Norbinak és egybenyit 1-2 szobát. Pedig abba a helyiségbe beférne egy jó kis vászon és mehet a vetítés.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
lemmy9
őstag
Az AVC-n, legalábbis az enyémen, Pure Direct-nél, még az Audyssey-t is engedi használni, gondolom a szobaakusztika miatt. Mindent lehet össze-vissza variálni. Az analóg 7.1 bemenetnél, ki lehet választani, hogy átengedje a DSP-n a jeleket, vagy hozzá se nyúljon. Persze zene, Pure D.-ben megy, minden nélkül, de mozinál Pure+Audyssey a legkellemesebb. Éz a gép még mindig tud meglepetéseket okozni, egy kis állítgatással.
Szerintem!
-
-
sixer66
senior tag
Akad itt Pio LX70 tulaj, lenne pár kérdésem az erősítővel kapcsolatban. Pusztán csak véleménykérésről lenne szó.
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #102517 üzenetére
de azért gondolom legalább a képe a tévének jobb mint a jelenlegi tévémen?
Még nem néztünk tv-t nálad..
Én inkább veszek egy használt plazmát,mint egy lcd-t.Apámnak 42 lm660-asa van,hát a mozgás elég gatya rajta..
(#102519) Gabesz26 Azok a fránya hangyák..
[ Szerkesztve ]
-
válasz mivamma #102520 üzenetére
köszönöm a topik ajánlót...
megyek is kérdezni érdeklődni
nagyobbra nincsen szükségem, ez is megfelel a méretet illetően...
alapvetően ennyi helyem van és nincsen most lehetőségem bútorokat venni, ahhoz hogy be tudjak üzemelni egy sokkal nagyobb tévét"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mivamma
senior tag
Itt segítenek neked.
Magánvélemény: én ebből a pénzből inkább vennék egy nagyobb TV-t, ami nem 3D
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
Gabesz26
senior tag
Az Arcam AVR400 és 600 között mik az érdemi különbségek? (Dac, végfok vagy egyéb más?) Illetve az Anthem MRX 700 hol helyezkedik el ezekhez képest?
-
válasz Norbi 72 #102513 üzenetére
de azért gondolom legalább a képe a tévének jobb mint a jelenlegi tévémen?
meg azért valamit csak ér, de okés a projektor tuti jobb, mégis nagyobb és látványosabb.
de tudod én kis lépésekkel haladok előre.
kis lépés ez nekem, de nagy lépés azemberiségnek, vagyis az én érzésemnek
legalább is remélem..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
kcsa
veterán
Sziasztok,
Van egy (az összefoglalóból ítélve közutálatnak örvendő) egydobozos Onkyo szettem (HT-R390).
Egy ideje nem használom, mert rövid használat után is lekapcsol, de relé nem csattan.
Lehetséges hogy kicsit túlmelegedett párszor, mert elég szűk helyen van, ezt tudom, én hibám, ezért nem is kérek leteremtést De olyan sosem volt, hogy erős használat után is valaha lekapcsolt volna, ezt a jelenséget egyszercsak elkezdte, és azóta most már rövid - akár csak rádióhallgatás - használat után is lekapcsol.
Van itt a topikban olyasvalaki, aki javítással foglalkozik?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
dunkel
őstag
válasz Csabroncka #102507 üzenetére
Kábelezésre vannak újabban gazdaságos megoldások mint pl. sín tápkábel, vandamme hangfalkábelek. A doboz kerül egy ilyen mellé még pénzbe, de kisebb kategóriás hangsugárzókkal sem megy tönkre. Bele kell dugni a hdmi kábelt és kész is van.
(#102509) Sefter
Eszem ágában sincs eladni, engem szerencsére nem érint.[ Szerkesztve ]
-
no Uraim, jó reggelt, tegnap döntöttem, belekóstolok a 3D világba
ilyen tévét választottam...
ez is köthető a házimozira
tudjátok hogy érdekel a véleményetek, amit előre is köszönök"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Pöttön
őstag
válasz Norbi 72 #102502 üzenetére
Köszi, nem hangzik rosszul.
A HDMI-s erősítőknél nem értem a működési elvet.
Ott két távirányítót kell használni?
Eggyel (TV távirányító) bekapcsolom a tv-t, és rákapcsolom a használt hdmi port-ra a másikkal (Erősítő távirányító) meg állítom az erősítő hangerejét, hangzását?
Vagy ezeknek az erősítőknek univerzális a távirányítójuk, és működik vele a tv-is?[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Csabroncka
addikt
válasz liszi70 #102497 üzenetére
Nálam az LX-60-on is így van. Az LX-ek közepén van egy kék csík - elvileg a digitális jelfeldolgozást jelzi - ez is lekapcsol ha....
Abban az esetben ha analóg a forrás a kijelzőn: Analog direct (digitális jelfeldolgozás nincs)
Abban az esetben ha PCM a forrás a kijelzőn: PCM direct (digitális jelfeldolgozás van)dunkel: már csak kábelt és hangfalat kell hozzá akciósan venni Nagyon jó erősítő, nagyon jó áron de azért ezt a kategóriát már ki is kell szolgálni minden oldalról igen mélyen zsebbenyúlósan
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
dunkel
őstag
Ármesterünk kissé alul-értékeli a portékáját, pedig anélkül is egy igen jó vétel lenne: 4308
-
Norbi 72
veterán
válasz paramparya #102503 üzenetére
Ez a nagyobb Yamaha jobban megéri.
-
Jaded
őstag
válasz BBéci #102500 üzenetére
Nem tudom, nekem szól. Igaz plus-ra van állítva (no, yes, plus választható). A frontok large álláson vannak. Amikor átkapcsolom pure directre, nem is lehet állítani csak a mélyet és a magasat. Kilövi az MCACC-t is. De lehet hogy beállítási hiba. Mint pl, hogy a mélyládát kiiktatva, kvázi nincs mély.
Z_A_P: Elvileg itt sem nyúl bele. Directben is szól.
Ennyit ír a használati: Direct: A forrás a kézi hangsugárzó beállítások (hangsugárzó beállítása, csatornaszint, hangsugárzó távolsága) és a duál mono beállítások szerint hallgatható. A források a jelben szereplő csatornaszámok szerint hallgathatók. Ebben a módban a fáziskorrekció, az akusztikus EQ kalibrálás, a hangkésleltetés, az automatikus késleltetés, az LFE csillapítás és a centerhangkép funkciók állnak rendelkezésre.
Pure direct: Az analóg és PCM források digitális jelfeldolgozás nélkül hallgathatóak.Renault Megane IV Limited
-
paramparya
őstag
A Yamaha A830-ast érdemesebb megvenni akciósan 200-ért (280 helyett), mint egy V477-es 115-ért?
Hirtelen félmilliós szett nem lesz hozzá társítva, de fontos lenne, hogy zeneileg jobb legyen. Az összefoglalóban ez a kategória javasolt jobbféle zenehallgatásra, de egy darabig nagyjából 200k környéke maradna hangfalszettre, ami lehet használt is. -
Z_A_P
addikt
válasz Jaded #102499 üzenetére
Nekem onkyo 607-esem van, ott tudtommal csak a 2 front megy pure audional, es semmilyen belenyulas/korrekcio/alakitgatas a hangba,meg a kijelzo lcd-t is lekapcsolja. Aztan van a direct,amikor mar tobb mindenbe belenyul,majd stereo,ott mar tuti megy melylada is,aztan jonnek a virtualis modok,ott mar kirak a hatsokra/centerre is. Mindezt persze sztereo bemenetnel.
[ Szerkesztve ]
OK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest