Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozy84
senior tag
válasz Norbi 72 #140975 üzenetére
Írtam a srácnak.
Mondjuk el kell adnom akkor az enyémet.
De ami a lényeg, hogy a 10 éves laptopomat kellene lecserélni először.
A 838 tud "100efttal" többet a 608nál? Vagy hülye kérdés mert alapból más liga?
Vagy igazából a Heco 702 rendszeren és egy Proson R10 sub-on nem fogok nagy különbséget hallani?
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
válasz Norbi 72 #140972 üzenetére
Igaz.
Ezt is használtan vettem de olyan volt mint az új.
Nem félek a használttól.
Azt sem tudom, hogy most mennyiért mennek a 608asok. Ha jól emlékszek 75eft körül vettem.
Max 100eftot dobnék rá a 608 eladási árára(Meg persze fölösleges lenne többet költeni rá ameddig a Heco 702 van. Szerintem).
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Sziasztok! Régen jártam már itt.
A "régi" Onkyo 608as erősítőm cseréjén agyaltam éppen mert jó lenne ha pl laptopról minden féle kábel nélkül mondjuk egy sima Youtube vagy bármilyen zenét vagy internet rádiót tudnék hallgatni a rendszeren miközben éppen pakolok a lakásban vagy csak nem akarom a tv-t bekapcsolni. (ha megy a tv akkor nagy mértékben romlik a hatásfokom mert mindig oda nézek )
Gondolom wifis erősítő kell ami nem nagy dolog mostanában már.
Szóval egy HECO 702 5.0 + Proson Rumble R10 Sub pároshoz hogy ha már cserélek akkor némileg a minőség is javuljon merre nézelődjek? -
zozy84
senior tag
THX Ultra2/Select2 Subwoofer-t az erősítőn a menüben kapcsoljam be vagy nem kell? Ha igen akkor a BGC-t is?
Az összes hangfal 80Hz(THX) -re van állítva. Az LPF of LFE is 80Hz-en van. Jó ez így? (LFE Level 0dB a Dolby, DTS, stb.)[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
R10 lett meg Real Cable sub kábel.
A Stream-es srácok elött meg le a kalappal. Csak ajánlani tudom én is. Nagyon korrektek.[ Módosította: radi8tor ]
-
zozy84
senior tag
válasz Janaboy #108099 üzenetére
Ma menne érte haverom aki Pesten van most. Még szólhatnék, hogy inkább egy PSW 125 legyen mint az R10.
Sokszor kérdeztem már, hogy melyik a jobb sub a 3 közül szerintetek. A Klipsch-ről nincs sok vélemény se teszt, még új. A Polkról igazából senki semmit nem mondott. Az R10-et meg inkább dicsérték.
Aztán most az R10 van akcióban. Ennyi. 80eft-nál nem költenék rá többet első körben. az eredeti ára 120eft. Na annyiért tuti nem venném meg.
De akkor pl miért van az, hogy a kis Polk is 250mm meg az R10 is 250mm de az áruk meg 70eft és 120eft? Közel a duplája. Sima marketing nem lehet. (hülye kérdés volt?) -
zozy84
senior tag
válasz #09634560 #108098 üzenetére
Nincs még megvéve. Ma megy el érte egy barátom.
A Klipsch R-12SW és a Polk PSW125 és az R10 volt a 3 kiszemelt.
Ha csak a számokat nézem akkor igen , a Klipsch 300mm, 29-120Hz, 15kg, 200/400Watt.
A Polk 300mm, 32-250Hz, 18.2kg, 150Watt.
Az R10 250mm, 25-180Hz, 14.2kg, 180/250Watt.Sima matek alapján persze könnyebb lenne a választás.
Pont itt a fórumon dicsérték sokan az R10-et, azért került képbe.
A kis Polk is 250mm de arra azt mondták gyenge és lötyögős. Viszont az R10 is 250mm de az már teljesen más, jobb.
Sajnos nem lesz lehetőségem meghallgatni mind a hármat. Ezért kérdezlek Titeket.Más. Ugyan ott vannak Real Sub kábelek. Pontosabban a Real Cable Sub 1801-re gondolok (20eft 3m). Valakinek volt már velük dolga? Vagy inkább legyen -az is ott- egy QED Performance Subwoofer kábel 15eft-ért?
Az Irish Red-et nem nagyon ajánlották ők sem. (ahogy többen itt sem) -
zozy84
senior tag
válasz Norbi 72 #108094 üzenetére
A Heco ..... inkább a Polk vonal. Inkább mozis, rockosabb. Szerintem. Ha lehet ezt így mondani. (hát nem az a csilingelős mondjuk nem is hallgatok Diana Krall-t meg sok jazz-t. Inkább rock, metál néha , de a legtöbb a mozi)
Gyere el!! Szívesen látlak bármikor. Sör, pálesz lesz csak gyere. Itt is tudsz/tudtok aludni.
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
válasz Norbi 72 #108092 üzenetére
Akkor ez olyan mint pl a .... az Onkyo mozisabb a Denon zeneibb? Onkyo-hoz inkább Polk mint Dali. Stb.
Akkor nem a legjobb páros az Onkyo + HECO páros mellé?Mondjuk viszonyítani nem tudok. Egyiket sem hallottam.
Ennyire máshogy szól az R10?
Elbizonytalanítasz b@szki.[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
válasz Norbi 72 #108090 üzenetére
Röviden, nem.
De a többi kiszemeltet sem. Ez most jó áron van 80eft-ért. Ha nem tetszik akkor sem buknék nagyot ha eladnám. Klipsch volt még meg Polk 125 a kiszemelt. Az R10-et sokan dicsérik.
De mond ha tudsz valamit amit én nem mert még nem vettem meg. Sőt egy barátom megy el érte mert én nem járok sűrűn Pesten és ő fizeti ki holnap. Én meg majd itthon megadom neki.
Azt mondják ebben a kategóriában kifejezetten jó, pontos, stb. (a 80eft-os árkategóriába, sőt, az nem akciós 120eft)
(2. emeleti nappaliba Onkyo 608 meg Heco 702 mellé csak elég lesz. Első subom lesz)[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Rendeltem egy R10-et az akcióból. Csak rászántam magam.
Ti hallottatok már a REAL Cable Sub 1801-es sub kábelról? Tapasztalatok? Vélemények? (20eft a 3m)
-
zozy84
senior tag
A StreamAudio a beharangozott akció elött, hogy megemelte az árait. Hogy lett az R10-ből 120eft? Meg 80eft helyett 110eft a Klipsch R-12SW? Még jó, hogy pár boltban még mindig tartják a 80eft.
Ha választhatnátok, hogy Klipsch R-12SW vagy Proson R10 között, akkor melyiket vinnétek haza?
-
zozy84
senior tag
válasz spiky03 #107600 üzenetére
Tudom. Ezért írtam, hogy mind1ik 80eft.
Most már kell vennem egy subot. A 80eft meg úgy is lélektani határ nálam.
A Prosont nagyon dicsérik. A kicsi Polkot nem nagyon dícsérik, nem tudom a nagyobb tesó mennyivel jobb. A Klipsch meg csak szimplán tetszik.
A Proson most 120eft. Most, hogy lesz akcióban megemelték az árát?? Mert úgy emlékszek 100eft volt. -
zozy84
senior tag
Még mindig sub téma.
Három kiszemelt maradt. Mindegyik 80eft.
Polk Audio PSW 125
Klipsch R-12SW
Proson Rumble R10Melyik a jobb a 3 közül? (inkább mozira és rock zenére, meg egyre inkább blues-ra is)
-
zozy84
senior tag
válasz Janaboy #106787 üzenetére
Synologyit szerettem volna de pont szólt egy haverom, hogy kb 1 éve vette de nem használta 1 hónapot sem és egy 1TB WD Green-nel oda adná 20eft-ért. Az alap ds115j is 32eft. Gondoltam ennyiért megér egy próbát. Még nem vettem meg! Itt hagyta pár napra. Ha mást nem a green-t 10eft-ért megveszem.
[ Módosította: radi8tor ]
-
zozy84
senior tag
válasz Borisz76 #106780 üzenetére
Gőzöm sincs milyenek az UTP kábeleim. Van vagy 5 db de egyiket sem vettem. Valahogy mindig csak kaptam és több lett. Pl egyszer egy számteches haverom benyúlt a táskájába és adott 2db-ot mert kellett. Azt mondta szinte áruk sincs , tartsam meg.
Most azért kezdtem gondolkodni rajta mert minek költök pl Forestre ha a HDD-ről a 20-30GB film (ha tv-t cserélek akkor a 3D film) a médialejátszóba úgy jut el, hogy már sokat bukok a minőségből. Tehát az első láncem lesz rögtön a leggyengébb.
Vagy tök rosszul gondolom. -
zozy84
senior tag
Na most egy hülye kérdésem lesz. Igazából csak kiváncsi vagyok, hogy jól gondolom-e.
Most újítok egy NAS-t. (egy nem nagyon dicsért D-Link DNS320 + 1TB WD Green-t 20eft-ért egy havertól mert nem használja, még fóliás)
Csak torrentezés miatt kellene mert most egy külön pc-t tartok ezért mivel lejátszani külső HDD-ről játszom le egy Med600-al. Így rohadt fölösleges egy sokat fogyasztó hangos pc-t tartani ezért.
Nos. Minőségben nem lesz romlás ugye? Tehát a NAS letölti a filmet és a hálózatban látja a Med600 és SNB szerverben játsza le. A minőségnél pl a kábelekre gondolok. Az erősítő meg a tv között Forest van. A Med600 meg az erősítő között is egy jobb HDMI. Viszont filléres UTP kábelek vannak a 100 éves TP-Link routerbe kötve. Tehát a Med600 is egy ilyen UTP kábelen keresztül kapja az "anyagot" ha NAS-ban lévő HDD-ről nézek filmet. Onnantól már hiába vannak jó HDMI-k. Vagy nem?(ez még nekem is bonyolult ahogy leírtam )
-
zozy84
senior tag
Onkyo tx-sr505-höz jó lehet tanítható távirányító?
-
zozy84
senior tag
Haverom szeretne venni 50eft körül erősítőt. Semmi extra nem kell neki. HDMI legyen. Kb 22nm szoba. Normális hangafalai most még nincsenek csak bögreszett. Szinte csak filmre kellene meg youtube, stb.
HK 247 nézte ki.
Szerintetek az milyen? Esetleg más valami ilyen árba?
Köszi -
zozy84
senior tag
A 42G20 Panám helyett keresek egy 55" utódot ami legalább olyan képpel rendelkezik mint a G20. Sajnos a használt piacon nem találtam eladó Pana plazmát. Ezért nézegetem már az LCD-ket (hányok) mert nincs más.
Ha már LCD akkor azt hallottam, hogy a Sony W8... már elfogadható. (persze tudom, hogy egy LCD minőség nem lesz soha plazma szintű)
Bocs ha off. -
zozy84
senior tag
Ha meg lesz a set-top box akkor azt is kössem az erősítőbe HDMI-vel és onnan a tv-be? Vagy HDMI-vel a tv-be + optikai az erősítőbe? (most az utóbbi van mert scartal van a tv-vel összekötve)
De az első verzió a jobb gondolom. -
zozy84
senior tag
Norbi 72 : Mióta újra megcsináltam az Audyssey azóta az erősítő kiírja az éppen játszott hangformátumot. Addig nem. Hogy mi mit keresgéltük az okát, hogy miért nem.
A Med600 óta meg a többi "gond" is helyre állt.
A Forest kábelt meg bekötöttem a tv meg az erősítő közé és van egy jelenet amit mindig megnézek ilyenkor. Van benne egy rész amikor kicsit beszemcsésedik a kép. (sok a por az autós üldözésben és akkor) Mióta van Med azóta sokkal kevésbé látszik de a kábel óta még kevésbé. (a film hibája ez a rész szemcsésedése de mióta cserélgetem jobbra a komponenseket azóta nagyon sokat javult. Amúgy az új Tansformers elején van a rész amikor megtalálják a Fővezért a pajtában. )Gondoltam megosztom ezt veled(tek).
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
A tv meg az erősítő közé kötöttem. (Forest)
Max majd kipróbálom a Med600 meg az erősítő között is. -
zozy84
senior tag
Megkérdezem még1x biztos ami biztos.
A legjobb minőségű HDMI kábelemet hova kössem. Erősítő és tv közé vagy (ahogy már mondták páran) az MP és az erősítő közé?? -
zozy84
senior tag
Valakinek tapasztalata ezzel a sub-bal?
Heco Victa Prime Sub 252A
Baráti árban lenne egy 2 hónapos.
-
zozy84
senior tag
Kábel ügyben már csak finoman érdeklődnék.
De akkor sub kábelből is bőven elég egy AQ Black Lab kábel és egy Irish Red már felesleges pláne mert csak 3m lenne nem 258m?
(a sub max egy PSW125 lenne) -
-
zozy84
senior tag
válasz Callisto #105319 üzenetére
A Forest? edigitalnál Az összes AQ kábel -20% március 4.éig.
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Na rendeltem egy Forest kábelt akciósan. Addig úgy sem nyugodtam volna meg. A többi az általatok ajánlott Kácsás kábelek lesznek.
Aztán ha nem látok\hallok különbséget akkor így jártam. Legalább nem b@ssza tovább a kérdés az agyam. -
zozy84
senior tag
válasz devil-k #105249 üzenetére
De nekem pl a régióvezetőnk sztereó rendszere már hájend. Minig kimosolyog a házimozis dolgaimmal. Múltkor rákérdeztem a hangfalkábeleire. 2x2.5m volt 100eft. (asszem valami "Vándáám" volt )
Na nekem 5m hangfalkábel 100eft-ért már hájénd kategóri. (az erősítője 400eft plusz volt. A 2 front meg annál is jóval több. A márkákat már elfelejtettem. De Jazz fan a pasi. ) Szóval bő 1mft "csak" sztereóra nekem pl hájend.
(persze nem az ár határozza meg a kategóriát) -
zozy84
senior tag
Lassan lehetne nyitni egy High End Házimozi Topik-ot is. Talán kevesebb lenne a feszkó.
(mondjuk a sok pro-kontra érvelésből lehet a legtöbbet tanulni) -
zozy84
senior tag
Lassan írok az EON-nak, hogy cseréljen ki minden kábelt a lakásig mert akkor jobb lesz a hang meg a kép.
Így a nap végén jó végig olvasni a napi történéseket.Mindig van téma amin elgurul a gyógyszer.
Ez olyan mint a HDMI téma. Valaki csak a Cinnamon-ra vagy jobbra esküszik, valaki meg 3000ft-nál nem költene többet rá mert csak "egyesek meg nullák mennek át".
Ezzel nincs semmi gond. De sokan hogy magukra tudják venni a dolgokat ... -
zozy84
senior tag
-
-
zozy84
senior tag
Vélemények a KEF PSW-2010 sub-ról? Valakinek tapasztalat vele? 40eft-ért?
-
zozy84
senior tag
válasz devil-k #104851 üzenetére
Az LPF of LFE 120Hz-en van. Gondolom az nem kell 80Hz-re állítani.
Sub-ot pedig régóta szeretnék de nekem a 90eft is már plafon + kábel. Használtan vadásztam de semmi. Polk 125 92eft. Persze pont a sub-ból kellen minőségit venni mivel ha hangfalakat cserél az ember a jó sub akkor is marad.
Arról nem is beszélve, hogy a 42" tv-t mikor fogom így lecserélni. -
zozy84
senior tag
válasz devil-k #104846 üzenetére
Gyorsan hozzá tenném, hogy az életben nem mertem volna a dB-eket pl -3-ra tenni, pláne nem mertem volna minden dobozt különböző dB-re állítani.
DE most sokkal jobban szól. Amiket sokszor hiányoltam (pl a bal oldali frontot néha kevésnek éreztem meg a surr-okat gyengusnak) helyre álltak.
Most 43-as hangerőn úgy szól, hogy csoda, hogy a szomszédok még nem jönnek. Meg persze jobban is nem csak hangosabban.Hát még ha lenne egy subom.
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Ha már Audyssey.
Most csináltam egy beállítást vele.
Amiket lemért távolságok azok még jók is. Viszont a Hz-eket levette 40Hz-re.
Pl centernél (máshol is) lehet Full Band , 40Hz-től 200Hz-ig. A 80Hz van mindenhol, hogy (THX).
A dB pedig a bal frontnál 0dB a jobbnál -3dB, a centernél -2dB , de a surr-nál is az egyik 0dB a másik -1dB. Gondolom a távolság miatt. Vagy rosszul gondolom? Ha a távolságok rendben vannak akkor a Hz-en meg a dB-en állítsak? -
zozy84
senior tag
válasz Norbi 72 #104197 üzenetére
igen.
Eddig is azon volt. Eddig egy filmnél jött ez elő. Az új Transformersnél. A többinél nem volt gond. De ott a kép szörnyen széthullott vörös meg lilás szemcsékre.
Vissza állítottam a Hangnál a HDMI kimenetet Automatára és jó lett. A hang nem változott. Most nincs időm tesztelgetni. Majd hétvégén.
Hdmi kábel meg a Med600 gyári kábele megy az erősítőbe. Szerintem nem kábel hiba mivel eddig 1 filmnél jött elő. -
zozy84
senior tag
válasz Norbi 72 #104183 üzenetére
Norbi. Meg van a Med600.
Hirtelen újra jó a hang, sőt. Ettől függetlenül még mindig azt írja ki az erősítő, hogy pl BD\DVD és nem azt hogy pl DTS. Viszont ha megnyomom a Listening mode-nál a Movie\tv gombot akkor rögtön azt írja ki amilyen jelet kap. Tehát, hogy Dolby vagy DTS.
Tehát boldog vagyok. -
zozy84
senior tag
Ma megjött a Med600.
Érdekes módon rögtön 40es hangerőn úgy szólt mint elötte 50esen.
Jajj de vártam már. És még a pc sem búg alatta. -
zozy84
senior tag
Kiváncsi vagyok, hogy a Med600-hoz milyen HDMI-t adnak. Lehet, hogy azt kell lecserélnem egy Pearl-re.
-
zozy84
senior tag
Gyors kérdés.
HDMI kábelből az AudioQuest Pearl 1m 7eft, a Forest 1m 11eft.
A Forest annyival jobb, hogy 4efttal drágább legyen?
Szeretnék egy minőségibb HDMI kábelt is.Más.: Ha minden HDMI kábellel van összekötve akkor a legjobb minőségűt hova érdemes kötni? Az erősítő és a tv közé? Vagy pl a médialejátszó és az erősítő közé?
(nem kívánok megint egy HDMI kábel vitasort indítani, hogy ki mire esküszik, hogy 1m-nél a Tesco-s is jó mert csak 0 meg 1-ek mennek és csak sok méternél számítana, stb. Csak szimplán kíváncsi vagyok. És ma megyek Pécsre. Bemegyek a boltba és megveszem. Pont. Szerintem nem az a kategória, hogy haza vigyek párat kipróbálgatni )
-
zozy84
senior tag
Teljesítményorientált multi kötetlen munkaidővel = annyi melót kapsz, hogy ha este 9re érsz csak haza akkor sem végzel és azt válaszolják rá, hogy őket nem érdekli, hogy mikor csinálod meg csak legyen készen.
A hétvégén meg amikor !használnám! és lenne időm elmenni meghallgatni akkor meg a boltok 90%a zárva van. Plusz az útiköltség meg stb ára lejön a sub-ra költhető összegből.
Szóval hétvégén használom mozira meg néha ps3 meg zene.
Remélem kiveséztem a témát. -
zozy84
senior tag
Jelenleg a kutyasétáltatást is meg kell szerveznem mert arra nincs időm. A múlt héten is 2x kellett megkérnem egy barátomat, hogy vigye le sétálni. (Ilyenek a multik )
Most is csak haza ugrottam enni 2 falatot meg elutalni a pénzt a Med600ra mert tudom, hogy 9 elött nem érek ma sem haza. Ha nyitva lennének a hétvégén akkor sem tudom megoldani mert akkor meg kutyasuli van délelött.
A Klipsch-et meg sokszor hallottam itt a fórumon, hogy dicsérik és most akciós. Ez a tipikus "Melyik sub számít most best-buy-nak?" kérdés lett volna. -
zozy84
senior tag
válasz Norbi 72 #103629 üzenetére
Drága életem. Hát tudod, hogy kaposvári vagyok és nem fogok szabit kérni azért, hogy minimum 15eft-ból felmenjek Bp-re meghallgatni 2 subot. (tudom, hogy az lenne a legoptimálisabb de akkor rögtön az utazással meg kajával együtt a 80eft-os sub 100eft lenne és a 80eft-ot is nagy nehezen tudom\tudnám kiszorítani. + kb 8-10eft egy normális sub kábel. Plusz ma rendeltem meg a Med600at is. Háá' milliomos vagyok én? )
Ezért kérdeztem a véleményeteket. -
zozy84
senior tag
Ha 80eft lenne a plafon sub vásárlásánál. Akkor melyik lenne a jobb választás?
Klipsch R.125SW vagy Proson R10Esetleg más?
-
zozy84
senior tag
válasz Janaboy #103127 üzenetére
A frontokhoz meg a centerhez ugyan olyan kábel kell. A surroundokhoz lehet gyengébb minőségű. Persze ha nem számít az összeg akkor mindenhova mehet egyformán jó kábel.
Nekem annak idején így javasolták. A frontokhoz meg a centerhez minden képen egyforma kell. (nekem 1400ft\m, Surroundokhoz meg 6-800ft\m) Ez a "belépő" szint. Szerintem. -
zozy84
senior tag
Soha nem kellett set top boxon gondolkodnom eddig.
Most miután leválok a T-home-ról egy helyi kábelcégnél leszek. (hosszú leírni de a város közepén 3-4 utcában a kórház mellett 1 szolgáltató van csak. Vagy tányér az erkélyre vagy a T-home-os ipTV ami kaki)
Szóval kell vennem egy set-top boxot.
A srác ma kötötte a netet. Ismerős jó fej srác. A tv-hez saját boxot javasolt. (a miértje mind1 )
Na szóval Amiko 8270-et ajánlotta. Azt mondta mindenképpen dvb-c kell.
Esetleg Ti mit ajánlotok?
Bocs hogy off volt. -
zozy84
senior tag
-
zozy84
senior tag
-
zozy84
senior tag
válasz Norbi 72 #102000 üzenetére
Reset meg volt. Van hang.
Kérdés. A menüben a 7. pont a Hardware. Ott 3 opció van. A 3. a HDMI. Ott mit mire kell állítani? Mert ameddig itt át nem állítottam addig pl lehetett HOME gombbal állítani a basszust meg mindent. Most meg megint csak a centert lehet állítani.
Pl,: Lip Sync Enable vagy Disable?
Felette : Audio TV Out legyen On vagy Off, De ha a HDMI Control (RIHD) -t On-ra kapcsolom akkor "Auto"-ra vált.[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Na szóval. Akkor le kell töltenem a frissítéseket a pc-re. Aztán elindítom újra a frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest