Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Nézzétek meg a 200 mostani árát. Na az a bestbuy. Ebben IGAZI telefotó kamera van.
-
Pinyo16689
senior tag
Engem az egy kicsit zavar, hogy Kínában a pletykák szerint alu keretes lesz mindkét telefon, és nem műanyag ...
-
muszi0521
aktív tag
Nem találok videót semmi infó egyszer csak van .
-
Ixion77
addikt
Szerintem igen. 30eFt manapság már nem olyan nagy összeg. Ha nem nagyon sürgős, akkor azért a teszteket kivárnám a helyedben, nehogy kiderüljön valami kellemetlen.
#13 Arvist
Ezt észre sem vettem, pedig a cikkben benne van. Ez plusz egy "ellene" érv számomra. (Bár a P8Pro-m is egy picit ívelt, de az ütésálló tokban már nem okoz lényegi különbséget) -
Arvist
tag
De kár, hogy nem sík a 400 Pro kijelző, már mennék is érte.
-
Arvist
tag
A 6 év miatt inkább a 400 felé hajlanék.
-
LM10
csendes tag
Érdemes szerintetek inkább már most megvenni 160 ezer forintért a Honor 400-at, mint 130 ezerért a Honor 200-at?
-
Arvist
tag
Media Markt-ban már rendelhető. 160e és 300e.
-
Ixion77
addikt
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Nekem is a pro tűnik érdekesnek. Ha levonom az árából a tablet értékét, akkor egészen racionális vétellé válik. Két tényező azonban meglehetősen zavar:
- Ha már ott vannak a kamerák hozzá, miért nincs arcfelismeréses feloldás?!
- Miért nem tudnak olyan feszültségértékeket használni hogy standard PD töltőkkel is tudjon gyorsan töltődni?!
Plusz két apróság:
- Ezzel a kameraszigettel vélhetően igencsak billegős lesz.
- Miért optikai az ujjlenyomat-olvasó?Viszont a 6 év szoftverfrissítés nagyon tetszik, és ha a H200-nál megismert fotókidolgozási stílusnál maradtak és fejlesztették tovább, akkor lehet hogy karácsony körül beszerzem. Kivéve, ha a tesztek során kiderül valami további csúnyaság, pl. mondjuk nem támogat eSim-et.
-
Tetszik a Pro változat, bár nem lett olyan szép a hátlapja, mint az elődjének.
Nagyon várom róla az írásos tesztet. -
cs.zs.
veterán
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Annyiban sztenderd, hogy szinte mindent fel tudsz vele tölteni. Hogy mennyi idő alatt, az nyitott kérdés maradt.
Teljesen általános PD szabványos értékek: 9V-3A-27W, 15V-3A-45W, 20V-3,25A-65W. [kép]
PD-töltésű laptopok 20 Voltot kérnek. Tudja? Igen. [kép] [kép]Mekkora Volt-Amper értékeket kér pl a tegnap vásárolt Vivo telefon? 11V-8,2A-90W. [kép] [kép] [kép]
khmA Honor gyorstöltéshez is 11V + sok Amper kellene.
Tud 8,2 Ampert egy átlagos PD-töltő? Nem. Van benne 11 Voltos érték? A simában nincs, csak akkor ha PPS-t is tud. De 8-9 Ampert akkor sem...
Mennyit vesz fel róla a Vivo? 9V-3A-27W...Töltődik PD-ről? Igen.
Hazudtak? Nem. -
Annyira gáz ez a trend, hogy már nem csak szoftveresen, hanem hardveresen is gyengébb készülékeket hoznak Európába a kínaiak. Kenjék a hajukra butított szarjaikat.
-
cs.zs.
veterán
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
A PD csak 1 szabvány a sok közül,
ezeknek a gyorstöltéséhez viszont nem PD kell, ennyi a varázslat.
PD-ről is felvesz majd valamennyit, aztán csók. -
bollokcs80
Korrektor
Engem csak az érdekelne, hogy a töltésnél PD-n mennyit tud? A 200 Pro 20 wattnál többel nem volt hajlandó tölteni.
-
DraXoN
addikt
korrektnek tűnik
-
ultrasound
tag
Nahát, lehet így is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest