- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Zsubi #168944 üzenetére
Szigorúan szerintem és szubjektíven.
Az AVR300 nagyon jó, sőt, kiváló hangú készülék, ismerem, 10 hónapig használtam. 2 hónapig volt nálam AVR400, amit nem éreztem számottevően jobbnak, ezért a funkciókat kivéve oldalra lépés lenne. Az AVR-4308 szintén kiváló, talán még jobb, mint az AVR400, de régi (13 éves) és ezért fokozott esély van az elromlására, nem véletlenül adják olcsón. Egy AVR300 vagy akár egy közel 20 éves Denon AVR-3802 kevésbé rizikós. Ugyanis ezek kevésbé bonyolultak, például nincs meghibásodásra hajlamos HDMI paneljük. Esetleg az AVR-4810 szóba jöhetne, de az ritka madár. -
törölt tag
válasz
Zsubi #150956 üzenetére
Egy kicsit visszaolvasgattam a fórumot, amit leszűrtem belőle, hogy leginkább Marantz, Denon, esetleg Onkyo erősítők az ajánlottak a kommersz gyártók közül természetesen, viszont Yamaha erősítőt nem igen olvastam. Ennek mi az oka? Yamahám még nem volt, csak annyit tudok róla, hogy színezi a hangot, és ennyi... Ez miért rossz?
-
BBéci
legenda
A KEF C7 pont nem való akkora szobába. Terjengős, döngős lenne a basszusa.
vizimento
Ezt olvasd el, hátha ad valami támpontot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest