- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
Dryman #29784 üzenetére
Nem tudom, nekem tavaly is, meg most is sima volt az xbox, és most még a laptopot is meg tudtam venni(tavaly meg az ipadet)... a TV-n tudtam gondolkozni, de inkább hagytam, star-light nem túl bizalomgerjesztő... a többi nagyobb akciósból is tudtam venni.(serpenyő, baba játék, külső akksi) Ami feltűnt, hogy a mobilos app minimum fél perccel előbb indult, mint a gépem. Tavaly a gépről vettem meg a dolgokat, most muszáj volt mobilról.
Az xbox és a laptop vásárlása között a rendelés szám 200-at ugrott, kb 20mp telt el a kettő között, szerintem az nem olyan sok. (ha egyszerre 130-150 ezren voltak az oldalon...) -
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #29784 üzenetére
Tavaj én is így jártam.. akkor megfogadtam hogy soha többet nem kelek azért. Akkor még ráadásként laggolt is az oldal, szóval az is egy gyönyör volt.
Ezt úgy csinálták hogy páran már jó előre kosárba rakták a cuccokat vagy telefonos appból vették meg ahol ha előre megadod a dolgokat akkor egy gombnyomással fizethetsz ha jól emlékszem. -
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #29621 üzenetére
Igen.
Azonnal küldöm, kis türelem!A WSUS-t telepíted, és offline megcsinálja az első lépéseket. Utána már húzza magától.
A magyar leírást nem találom, de szerintem így boldogulsz vele. Azért nem jönnek a frissítések mert MS-nél nem "engedik", a w10 van prioban. Ennyi kb a lényeg.Működik a dolog, kipróbálva!
-
Dryman
őstag
válasz
Dryman #29620 üzenetére
Valaki adna ötletet a win7 frissítések kiszenvedéséhez???!!!
hátha akad valami okosság, mert a parancssorból ügyesen gyorsítva sem működik már!
2 napja keres a céges frissen telepített gép, de eddig nincs találat....
Annyira elment a kedvem a win7-től hogy lassan felnyitom a céges nagy zöld kukát és kißaszom gépestől az egészet...hurrá MIcrosoft...hogy vernéd *nyádba! -
Balinov
titán
válasz
Dryman #29464 üzenetére
Koszi Laci, valami ilyen remlik, regebbi UPC Ireland-os Cisco HD boxnak is le volt tiltva az usbje, meg asszem a mostani Samsung gyartmanyu, Intel alapu Horizon boxe is.
Aposomnak kellett az info, kap a heten pendrive-on par filmet es azon akarja lejatszani, majd 7vegen kiderul, milyen sikerre
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #29335 üzenetére
ugylatszik, hasznalt kabelkorbacs arfolyama 1kHUF/futott ezer KM
pofatlansag.
Ebay-en gondolom PayPallal fizettel, szoval ha valami nem gromek, eloszor ugyis az elektronikus kikoton klemelsz,aztan PayPalon dispute, ha kekeckedik az elado.
Ezt meg amugy tegnap dobtak be a ph! aranykopeses topikba...majdnem lenyeltem a cigi veget,mikor neztem
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #29292 üzenetére
Az igen
Hát ha megcsinálod akkor inkább használd más nagy típushibája csak nem lesz már - bár nem ismerem ezt a motort.
Márkaszervízbe meg sose bízz, ott tartunk ha te nem olvasol utána akkor kb esélytelen vagy. Vagy kell egy normális szerelő az meg ritka.Amugy nekem mindig tetszett a signum aztán maradtam a passatnál, mert volt hozzáértő emberem meg jobban pakolható volt valamivel.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #29239 üzenetére
A monitoron 2 hdmi van, bármelyikbe dugom a kábelt a menüben aktív lesz, kiválasztható. (Detektál!?)
Ha vga dvi kimenetét átalakítom hdmi-re (átalakító) akkor tolja a képet a monitor, tehát a hdmi bement a monitoron ok. Lehet ezt előbb nem sikerült egyértelműen leírni. A monitoron nincs dvi bement, csak 1 dsub és 2 hdmi. -
RudyD
tag
válasz
Dryman #29209 üzenetére
Üdv!
Ha úgyis videora használná akkor érdemesebb fontolóra venni egy tvbox -ot.
Kínából 1 hónap alatt itt van, kicsit drágábban aprós oldalakon is lehet találni viszonylag újakat viszonylag korrekt áron. Normálisabbak általában már 15-20e -től indulnak.
Durvábbak sata csatlakozóval ha blueray -t is néz esetleg, illetve hdd fogadására is képesek, már úgy 150-250 usd között is.Nyúl úrnak milyet sikerült párosítani az olcsósított logitech billenyűzethez?
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #29207 üzenetére
Laci, en mielott tovabblepsz azt kerdeznem meg toluk,hogy milyen lejatszo SW-t hasznalnak? GF9500 nem egy mai csirke, de dxva tamogatas biztos,hogy van benne, szoval lehet csak valami olyan lejatszo sw-t hasznalnak, ami nem hasznalja ki a gpu-t. MPCHC-t vagy VLC-t nezetnek meg veluk,hogy a 1080p-t viszi-e rendesen.
Ha 1080p vagy 4k YT-ozni akar, oda lehet a proci is keves lesz, meg akar huzva is..
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #29202 üzenetére
Definiáljuk a videózgatást előbb szerintem. ha sima FullHd vagy 4k videóanyagot akar lejátszani, kb bármi jó lehet - nem tudom a 4k hoz mi kell pontosan. Ha live szűrűket akar használni neagyisten valami böszme MadVR beállítást akkor oda olyan combos vga kell hogy mehet gtx 1060ért.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #29007 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat.Balinov: nem tudom hogy csinálja. Az a helyzet, hogy droidhoz nem értek. WP-nél ilyen elvileg nem lehet, ha ott hard resetet csinálsz, akkor gyárira visszaáll, Windowsos taboknál szintén. A droid az más....
Aki ért hozzá, annak egyszerű lehet a dolog.Dryman: Ismersz már, nem szoktam az "ügyfeleket" védeni, de itt valami másról lehet szó. Gyereké volt a cucc. És ismét saját szórakoztatásomra "küzdenék". Segíteni akartak nekem a tablettel.
Az is biztos, hogy nincs buherálva, én próbáltam rajta csak a factory resetet.És, ha jól értem, gyártó oldalról kellene valami teplítőt levarázsolni, és azt otg-n keresztül felhúzni?
4.1.1-es Jelly Bean van-volt rajta egyébként. Előbb rosszul írtam.
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #28996 üzenetére
A legtöbb ilyen helyen igazából nem is működik a véda, legalábbis ez a tapasztalat
pár forint elszállt volna már itt az ismerősi körben. Ahogy állítólag az óvári 30as véda nemhogy nincs beállítva 30-ra 50 ről de nem is működik.
Napersze nem szeretnék senkit bátorítani a normál tempóra, figyeljetek oda mindig
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #28996 üzenetére
nafasza, ez egyre jobb lesz...tervezunk egy egynapos kirandulast vagy a Hoche Wand-ra vagy Puchberg-nel a szalamandras kisvasutra...meggondolando, hogy esetleg veszek osztrak palyara is matricat, aztan M1/A4-en felcsapatni Parndorfig, aztan onnet le vissza "kertek alatt" Becsujhelyig.. az a 8.80€ meger annyit,hogy ne kelljen 30/40-el szuttyogni, vagy attol fosni, mikor kapok egy fotos csekket neadjisten:0
-
Rómeó
aktív tag
válasz
Dryman #28879 üzenetére
Köszi a reklámot mester! Sajnos megint bele szaladtam a lappal egy vérpistikébe a jófogáson,szeretné visszaküldeni mert hibás,nem lehet telepíteni, a felesleges dumakörök után inkább úgy döntöttem visszaveszem akkor is,ha csak béna a bioshoz,persze akkor már kezdtem kiakadni mikor csak utalás után akarta volna visszaküldeni,de elmagyaráztam neki ,hogy ez az egyetlen módja a vissza cserének,most várom a lapot kíváncsian!
-
madve
tag
válasz
Dryman #28804 üzenetére
Hát az az igazság, hogy ha magándokihoz mész ez a tarifa semmi... (már bocs) Amúgy nekem mindig ad számlát... (elszámolom EP-re...)
Sajnos egy ritka szembetegségben szenvedek. (el fogom veszíteni a bal szemem éleslátását) Bp.-en baráti alapon egy konzultáció - vizsgálat 60e....
De sajnos tudnék még mondani különböző tarifákat is itt Győrben ahol még segíteni sem segítettek... -
G@ben
addikt
válasz
Dryman #28761 üzenetére
Amióta az eszemet tudom, ezt használja.
Egy pillanatra belelógatta a drót végét és utána forrasztott mindent, de nem bádogot.
Igen, nekem is Somogyis ónom van, ha jól tudom, ilyen. Sikerült összeforrasztanom a dolgokat, bár többször javítanom kellett, hogy tapadjon rendesen mindenhol, de most jónak tűnik. Lehet, hogy szépen leégette magáról a zsírt?
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #28756 üzenetére
Ha már előkerült a téma, én is belekezdtem a forrasztásba, de néha alig akarta megfoni a cuccot. Réz és talán alumínium között, mind a kettőt elengedte. Nem pucoltam le semmivel, simán lehetett rajta zsír a kezemről, amiatt lehetett? A jövőben mi ajánlott forrasztás előtt? Apám mintha sósavval pucolta volna le a cuccokat, az jó?
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #28740 üzenetére
Szia.
Amire kerestem hűtőt, már megoldva, sajnos újat kellett venni, 4k!
Most elvileg mindenki örül.Ami érdekes lehet, a freezer pro7-hez egy AM2-es lefogató. Ha ilyened van, átvenném-megvenném. Vagy akár a hűtő cserélhető is, de jelenleg semmire sem lehet felszerelni. nincs semmilyen lefogatóm hozzá. Ez egy hosszú történet, nem írom le...
Valami am2-s hűtő úgyis kelleni fog hamarosan.
Üdv.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #28742 üzenetére
pont az a cel, amugy egy 120GB-os SATAIII-as SanDisk Extreme lenne belepitve anyosek AM3-as X2-es gepebe..nalam ugyis csak porosodik, teljesitmenyre meg igy is acelos lesz, P45 chipsetre volt teve anno, mikor meg hasznaltam az asztali gepet, abba is csak sata II van
esetleg erdemes lenne felkajtatni egy pci-e sata3 vezerlot, amirol tud a rendszer bootolni?
-
atos19881101
senior tag
válasz
Dryman #28578 üzenetére
Igen azt tudom. De gondoltam veszek hozzá nyomtatót, aztán elhasználom. Gyári tonert kevesen vesznek.
Ahogy nézem 20ezer JMF az ára.
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #28478 üzenetére
A trafó után csak egy dolog van, ami nem lett kicserélve, a Hall-jeladó, az meg ha jól sejtem, nem ad ki nagy feszültséget magából. Jelenleg azt akarom megnézni, hogy továbbra is gyújtás oldalon van a hiba vagy befecskendezésnél, esetleg a főtengely holtpont jeladó a hibás.
Erre talán alkalmas az oszcilloszkóp, hogy amikor ránt az autó, akkor a felrajzolt görbe változik vagy sem. Ha változik, akkor gyújtásoldalon van a hiba, ha nem, akkor befecskendezés vagy jeladó.Coyot: mondj kérlek egy olyan szerelőt, aki megtalálja a hibát! Eddig 5 szerelőnél voltam, 52.000 Ft-ba került, de azért csak ennyibe, mert 2 szerelő nem kért pénzt. A hiba viszont ugyanúgy megvan. Ebből lett marhára elegem és próbálom magam megtalálni, illetve egy munkatárs segít benne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest