- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
válasz
Bobrooney #13360 üzenetére
Üdv!
Ott van még a Kiss meg az Europa pékség (Egyik a versenynél is, a másik meg a malom liget környékén.)
Qva samu... A honlapjukon hazudnak össze vissza. Már majdnem sikerült egy jó moncsit találnom, erre fórumokon derül ki hogy nem tud lejátszani MKV -t.
....
Még jó hogy figyelek.... grr-mrr... -
RudyD
tag
válasz
Bobrooney #13352 üzenetére
Üdv!
Valami mackókuckó nevű helyen lehet hogy van, ha jók az emlékeim akkor saját maguk csinálják. Nem biztos hogy külön eladásra is.
A kenyérgyárnál a mintaboltjukat lehet érdemes lenne még megkérdezni, esetleg megnézni pár pékségben.
-
ftc
nagyúr
válasz
Bobrooney #11919 üzenetére
9600PRO s XT között órajel eltérés volt...
9500-ból legrosszabb esetben 9500PRO-t tudtál csinálni ami egy 9700PRO volt csak 128biten... A 9500 legroszabb esete nem is a PRO volt hanem maradt a 4 futószalag
hasonló buli volt a 8500 sorozattal mint az 9600-al...ott is volt 8500 azt 8500LE volt 9100 is
zsigee jól tudod de az is csak a GameCube-nál volt...elvileg bios átírással ment
-
v.tom
őstag
válasz
Bobrooney #10315 üzenetére
Elvileg mosható, de engem még nem vett rá a lélek. Félnék hogy szarrá megy az egész. Ha esetleg kimosod akkor kíváncsi lennék a végeredményre, mert nekem is kéne egy mosás nagyon. Itt-ott egy kis mustár még elfér rajta, de olyan koszos az egész, hogy lassan már rátapad az egérre.
-
Balinov
titán
válasz
Bobrooney #9858 üzenetére
miota kinnvagyunk sokszor repultem mar (talan 20nal is tobbszor) de az igazan nagy igazsag az, hogy kurvara fugg, hogy milyen pultoshoz allsz be a checkin-nel.3eve a Charles De Gaulle-on majdnem pofanbasztam a francia aerlingusos csekinest, mikor visszauton a csekinnel az ir vizumomat kerte
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Bobrooney #9542 üzenetére
Ez nem rossz, de bemutatom neked Castiliano barátomat.
-
-
Balinov
titán
-
válasz
Bobrooney #8261 üzenetére
May 22 14:30:05 endeavour kernel: [12979.690637] do_general_protection: 36 callbacks suppressed
May 22 14:30:05 endeavour kernel: [12979.690640] Xorg[1188] general protection ip:7f3be44726a9 sp:7ffff59b48b0 error:0 in nvidia_drv.so[7f3be4411000+6e0000]Amit a csomagkezelő felajánlott, legfrissebb.
-
válasz
Bobrooney #8258 üzenetére
Random lefagy a gép. Tegnap Windows alatt egyszer, ma meg már linux alatt is előjött. Kernel logból kikukáztam 1db hibaüzenetet, ami leállást mutatott az nvidia driverre hivatkozván.
De marhajó, üresjárásban max 37 fok, terhelés alatt meg 53 a kártya.
Szerk.: olyan monszun van itt, hogy nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest