- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
-
Smile8822
senior tag
válasz
vlcsko82 #20255 üzenetére
Az biztos nekem most is van egy k750i -m
nagyon jó állapotban
Vissza térve a droid ra bátyámnak egy s3 lte telefonja van 2gb ram van benne mert ugye a sima s3 ba csak 1 gb ram van és ugye a 4 mag de neki is lassú akad is + néha fagyogat ez a baj a droid dal sajnos.
Barátnőmnek az i4s e lazán megeszi az s3 at nem egyszer kipróbáltuk na az i4s nem fog akadni, csak ugye drága használtan is. -
-
-
Smile8822
senior tag
válasz
vlcsko82 #19950 üzenetére
Így van
Nem rosz kis kütyü, de szerintem lapost vegyélmert ha el akarnád adni lehet hogy még nehezebben menne el
Én is most vettem egyet hogy ne mindig az asztalimat használjam, ami volt azt eladtam mert netbook volt de most notebook ot vettem sokkal komolyabb is mint ami volt, meg bőven elég amire használom sőt még el is lehetne vele játszogatni -
delikvens025
csendes tag
-
delikvens025
csendes tag
válasz
vlcsko82 #19875 üzenetére
Szia. Sztem akad pénz rá, mult honapba is 2 db I7-es gépet raktam össze, itt vadásztam bele az alkatrészeket a topiklakóktol, csak az ár nem mindeggy. Mindenkinek olcson kell minden. Ha irnád hogy 60-65kp
hidd el azonnal vinnék. De mivel mindenki látja hogy nem kenyérre kell, igy nem kapkodnak a hirdetésre. Reálishoz közeli áron átlagba hamar lehet bármit vadászni. Pl, itt is hirdettem 3 db iphon 4S-t, 2! napnál tovább egysem maradt itthol. Volt hogy ausztriába felémlökték az asztalt Schwechat -on, és kiabált az árus, hogy: " Ezeknek az alku, meg az ingyen szociális beidegződés???"
-
Smile8822
senior tag
válasz
vlcsko82 #19878 üzenetére
Hát igen tudom pedig a 775 ös gépek Már kiöregedtek ( bár ez saját vélemény ) nem azt mondom hogy nem jók semmire mert ha jól meg van pakolva és egy 4 magos proci van benne akkor még elèg jó is lehet de igen sokan azonos árban adják a használt pár éves gépüket mint egy újabb gépet. Nekem is egy i5 ös gépem van de ha hiszed ha nem nem volt bekapcsolva kb 1 hónapja
jó vétel volt azért vettem meg de én is inkább lapost használok.
Múltkoriban vettem egy s1155 gépet egy g620 as procival 4gb memóriával ...stb 28k ért és komplett gépről van szó, mondom megveszem többért eladom, erre hirdettem kb 2hónapot mire nagy nehezen 35k ért elvitték és minden cucc garanciális volt benne kivéve a házat és s tápot.
Szóval erről ennyit -
Füleske
addikt
-
MR_Joe
senior tag
válasz
vlcsko82 #19053 üzenetére
Általában lehet, de nem érdemes. Anno a Blade órajelét húztam fel 600-ról 680-700ra, de rettentő instabil lett, plusz csökkent az üzemidő. Viszont egy jó főzött rommal nyerhet az ember plusz teljesítményt. Nemrég toltam.fel az Y300- ra egy romot, hát a gyárihoz képest ég és föld. :-)
-
zsigee
aktív tag
válasz
vlcsko82 #18755 üzenetére
Tehát. Mivel téma lett, ebből a készülékből "P3" kb 4 féle van. 850-től 1100-ig, ha jól láttam.
Mennyi ram van benne? Mekkora a HDD, amit nem lát? Milyen az ODD? És még egy pár kérdés azért felmerül...
Ilyeneket szoktam elektronikai hulladéknak összepekolni...
És bocsánat, de aki így tesz fel hirdetést, azt komolytalannak kell tekinteni, és leginkább elkerülni...Bocs, megsérteni senkit sem akartam! -
Balinov
titán
válasz
vlcsko82 #18528 üzenetére
Hat, most megfogtal. Tavaly ev eleji vasarlas, HTC_001 CID, z520e, tehat az S4 Karit magos (erosebb) valtozat. Doboz, tolto, gyari headset (valszeg ki se bontottam), valszeg meg megvan a szamlaja is (ami itt a garjegy, de asszem a HTC IMEI alapjan nezi a gart). Ha itt hirdetnem, olyan 200-220€-ert raknam fel, de nem tudom, otthon milyen aron megy hasznaltan.
Erdekel?
-
zsigee
aktív tag
-
sladka_pani
senior tag
válasz
vlcsko82 #18171 üzenetére
Bihari Viktória (tekasztorik) nagy rajongója vagyok már idestova 2 esztendeje. Ezzel nem vagyok egyedül, virtuálisan minden olvasó szerelmes a lányba, hatalmas arc lehet élőben
Már Showder klubban is szerepelt egyébként és Dumaszinházban párszor.
Kint él most Londonban, bár ha olvasó vagy, Te is tudod kolléga
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest