- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
sagesz93 #9419 üzenetére
na, kedvet kaptam en is. Ez alapjan csinaltad?
lapom (EP45-DS3R) pont tamogatott..vaj a 4870 is az?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sagesz93 #8957 üzenetére
Szerintem se, de én azt nem értettem mióta van az Asusnak ezen szériájának hivatalosan GAMER EDITION-ja?
Nem csak magyarok akasztották rá véletlen? Plusz miért gamer?
Gyengébb VGA és APU van a linkelt gépben, csupán dupla annyi RAM, amit ha akarok bármikor bővítek az enyémben... ááá érthetetlen
-
Dryman
őstag
válasz
sagesz93 #7505 üzenetére
Jambánál voltam ma, beüzemelésre került egy ATI 3870 X2 egy Q8400 proci társaságában.
Brutális teljesítményfelvételt olvasgattunk annak a 3870 X2-nek...bizonyos források min 500W-os tápot irogatnak....most egy 550-es viszi a konfigot, és a tápegységhez adott gyári előlapra beszerelhető teljesítmény indikátor 200-250W-ot mutogatott játék közben....
akkor hogy is van ez? -
zsigee
aktív tag
válasz
sagesz93 #6688 üzenetére
Értem. Megfontolom, mert esélyes, hogy 5évre tervezek megint. Hasonlót néztem AMD vonalon is tserrof javaslatára, ott az FX6100 lenne. Olcsóbb, és most néztem, 6core.
Gondolkodok, hogy melyik legyen. Az ár az AMD felé húz, és annyi jót is hallottam, hogy akár visszatérnék.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sagesz93 #6672 üzenetére
Igen, erre a "szandis" dologra gondoltam
A játék nem mérvadó, ritka, de az 1080p, és BD annál inkább. A profilban szereplő konfigot cserélném, mennyivel tud többet egy i3? (teljesítményben, nem csíkszélesség, és egyéb dolgokban)
A lap mérete majdnem mindegy, ATX fekvő házba megy. -
sladka_pani
senior tag
válasz
sagesz93 #5862 üzenetére
Igen, de helyben, személyesen, én nem rendeltem még így semmit külföldről :S Egy bizonyos távolságig érte megyek. Valamelyik szerviz remélem foglalkozik ilyennel és felkeres. Esetleg ha valaki nekem megrendelné, segitene beszerezni, adnék rá jutalékot szivesen, van rá egy X összegem, megegyezünk. A történet pedig annyi, hogy valakinek segitek, aki tönkretette az övét, és 2 hete van rá hogy megcsináltassa.
-
Speeedfire
félisten
válasz
sagesz93 #5131 üzenetére
Nekem a régi gti stiftek is nagyon bejönnek.
-
Daler
tag
válasz
sagesz93 #3053 üzenetére
Ennek örömére: alkatrészek.
-
RudyD
tag
válasz
sagesz93 #2437 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ. Megnéztem a humblebundle -t. Az extrákért nem adnék most 5 dolcsi fölött. Viszont ha beírok 1 dolcsi alatti részt akkor behoz egy tök jó képet ahol az éhező indy developer kunyerál egy szétesett gép előtt... B-) Érdemes megnézni. B-)
Szóval lehet hogy szemét vagyok, de egy dolcsit nekem megérne a cucc. Már csak az elvek miatt. Ráadásul legális. Ha nem túl pondró a kérés akkor megoldhatjuk hogy átadom a dolcsi csereértékét, esetleg +1 sört v. teát v. mitiszikazenekart (hasonló értékben) és kérhetnék egy ajándékozós megvétet?
@cellpeti: Most meg lehet venni a játékot több másikkal is akár 1 centért. Az extrás licit viszont 5-6$ között jár. Tisztességesebb ember, meg az akinek kell a 2 plusz játék ami az elején van, megfontolandó áldozni rá ennyit.
-
-
RudyD
tag
válasz
sagesz93 #2392 üzenetére
Üdv!
Kösz az infót. Akkor lehet hogy majd kereslek. Bár a humble bundle 2 -ről meg a 2-ről lemaradtam. Most jött ki a 4-es. B-)
Csak most szoros a nadrágszíj. Bár fura hogy eleve 5 dolcsi fölött kezdődik, de 6 jó játék - ha tényleg jó - megér annyit adakozásostul.... B-) -
Jazzos
őstag
-
cellpeti
nagyúr
válasz
sagesz93 #1327 üzenetére
ebből van most a gond.
SX4-ről van itt szó, amit itt Esztergomba gyártanak.
Ídézet a cikkből:
"Szeptemberben a Volkswagen hivatalos közleményben szerződésszegéssel vádolta a Suzukit, és figyelmeztetést intézett hozzá. A panasz közvetlenül az Esztergomban gyártott SX4-es típust érinti. A Volkswagen hivatalos közleménye szerint a Suzuki megsértette az 2009-es partnerségi megállapodást azzal, hogy dízelmotorokat vásárol egy más gyártótól, vagyis nem a Volkswagentől."
Más:
Asus R051BX -BLK012S mennyire mondható jó netbooknak?
-
Speeedfire
félisten
válasz
sagesz93 #654 üzenetére
Én ennek csak örülök.
cellpeti: Wazz, k*rvára lesz*rom a grafikát. Szerintem ezt már többször is említettem, engem csak a játékélmény. Ha nem játszható akkor aztán csilloghat-villoghat...
Mellesleg meg, mi az hogy nyomába sem fog érni?
mobal: Jónak tűnik, de ez fizetős. -
Speeedfire
félisten
válasz
sagesz93 #525 üzenetére
Ne hasonlíthassunk már egy iphone 3-at meg egy optimus 7-et egy zte-hez srácok. Ott van Bali szenzációja, ahhoz lehet.
mod: az iphone-hoz nincs köze a második bekezdésemnek, azt azért írtam hogy milyen érzés az amikor azt hiszi az ember hogy a saját telójánál nem létezik gyorsabb. (sok elvakult romoló, olcsóandroiddal rendelkező tag van, akiben felfedeztem hasonlót.) persze, egy drága android már nem lehet rossz, ott nem kell bütykölni, de hát nem mindenki engedheti meg magának.
Nagyon is tisztában vagyok vele, hogy vannak jobb telefonok az enyémnél. Nem is állt szándékomban ezt kétségbe vonni. Tapiztam már SGS II-est, htc szenzációt, htc hd7. Nekem jobban bejöttek, mint a iphone 4. Ez van, engem egy jól csengő márkanév, egy kultusz nem fog bennem különösebb érzéseket iránta.
Ár/érték termékeket néztem eddig is és ezután is. -
Speeedfire
félisten
válasz
sagesz93 #316 üzenetére
Akkor ezek szerint csak nekem nem ad plusz, ez a gamma..
mobal: Azért annyira nem más szerintem. Mind a 2 modern közel keleti helyen játszódik, modern fegyverekkel. olykor járművekkel.
De lehet, hogy csak szerintem ennyire egyszerű.
cellpeti: Nem toltam multiban, nem is tervezem.
Én elsősorban a single részeket nézem, multizni meg ritkán szoktam. Akkor is csak cod2. Régebben volt mmorpg is, de rá kellett jönni, hogy rá lehet kattanni elég rendesen.22.00-tól reggel 05.30ig
Ehhhehheeeehheee. Én aludni szoktam vagy bulizni ezen időszak alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest