- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jazzos
őstag
válasz
McKane #12315 üzenetére
Én Kalmár Lacit javasolnám, szerintem nagyon profi a srác. Ő szokott helyrerakni ha szétbringázom magam.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
McKane #12315 üzenetére
http://www.videkilany.hu/gyori-csajok
A többségük úgy tudom maszíroz is, meg van külön masszázs kategória is... de ezt nem tudom, csak a havermonta.... -
sladka_pani
senior tag
Én is vettem, asszony azt mondta hót ciki már az, a plüss dobókockákkal együtt, meg még felsorolt pár ilyen kütyüt, a tököm se érti már a nőket... szerintem a bólogatós kutyus egy jópofa dolog
Viszont vagy kétoldalúval oda kell ragasztani, vagy százas szöget leverni, csavarozni... mert nekem folyton elrepült szegény
-
-
Speeedfire
félisten
Bőven jó. Száguldozni nem fogsz vele, de cserébe jól fog fogyasztani. Havernak volt hasonló kaliberű kocsija (Fiat Uno), ütötte vágta, de nem evett 4-5L-nél többet. Igaz olyan 110km/h körül meg is volt a vége.
Ide-oda szaladgálni nagyon jó volt. Pályára már nem nagyon mennél vele. -
ixtom
tag
Én még Trabival sem mernék rámenni. Fogadjunk, hogy 1-2 hétnyi száradás után fent lesznek a hahu-n mint nemdohányzó, hibátlan, 1. hölgy tulajos, sérülés mentes, "letisztítva".
Amúgy meg egy rendes terepjárón van csörlő, amivel kihúzza magát...#4713 MR_Joe:
Nekem az F1-es baki a kedvencem: [link] ezt még láttam élőben is.
Gyula sztereóban, a szövegek is szinte értelmesen kapcsolódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest