- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Biztos hatékony, meg minden ilyesmi, de el nem tudnám képzelni, hogy akár csak hasonló is legyen a gépházban...Pedig van benne kupleráj rendesen, meg por is.
Az ilyen "sufni" módszerektől mindig kirázott a hideg. "Párszáz" forintból simán normális hűtőt is lehet rátenni.Bocs, megbántani nem akartalak!
KisJoe: Nem gáz, mint írtam, nem saját célra lenne, szóval ennyi. Én Lenovo és Dell párti vagyok amúgy is!
-
Thocy a ZAGY
tag
A következő pár hétben biztosan nem. Egyébként ez a kártya:
Nekem egy Asrock ConRoe945G-DVI alaplapba nem ment bele, mert a PCI-E port előtti rögzítő furat mellett lévő kondenzátortól nem tudtam teljesen belenyomni a kártyát a helyére (talán 1mm sem hiányzott - a DVI csati alsó rögzítése volt útban neki -, de ez elég volt ahhoz, hogy gépindításnál már ne lássa a videokártyát). Korábban ugyanebben az alaplapban évekig működött hibátlanul egy HIS HD 4670 IceQ 512MB ezért fel sem merült bennem, hogy más kártyákkal gond lehet. Szóval így maradtam az integrált cuccnál a kiegészítő DVI csatolón keresztül.
A dobozt még nem találtam meg, a garancialevelet viszont igen, szóval 2012.12.10-től ketyeg a 24 hónap garancia a fenti linken található cégnél (a számla és a garanciajegy másolatát tudom hozzá adni, mert egyéb cuccaim is vannak rajta). A doboznak is meg kell lennie valahol (a kártyát kivettem belőle, majd miután nem tudtam beletenni a gépbe, a kártya ment a fiókba, a doboz meg nem tudom hova, de ritkán szoktam kidobni a gari lejárta előtt, szóval még keresem
.
Miután így a kártyát nem tudtam kipróbálni, természetesen azt sem tudom garantálni, hogy egyáltalán működik-e (erre matematikailag kicsi az esély, de nem zárható ki), szóval vagy kipróbálod vásárlás előtt valahol (nálam ugye a fenti okok miatt nem lehet), vagy ha mégsem működik otthon, akkor visszaadom a pénzed (gondolom a garanciális ügyintézéssel nem akarod húzni az időt, akkor azt majd megoldom én, ha éppen megyek Bp-re).
Viszont közben lett rá más jelentkező is privátban, szóval 1-2 napon belül döntsd el légyszi, hogy kell-e a kártya, vagy szóljak a következő - helyi - jelentkezőnek!
-
Thocy a ZAGY
tag
Van a fiókomban egy majdnem új Sapphire Radeon 5430 vagy 5450 (nem vagyok otthon, de ha érdekel megnézem) 1GB DDR3, ami még kipróbálva sem volt, mert a 7 éves Asrock lapomban béna helyen van egy kondi és nem ment bele, így továbbra is az integráltat használom. Iponból rendeltem, elvileg van garipapír is a dobozban még kb. másfél évre. Félretettem egy másik projektre, de aztán lakást vettem. 7 körül vettem, de viheted 3-ért, mert nálam csak a helyet foglalja.
-
Smile8822
senior tag
Én hasonlót adtam el 10k ért de hirdettem elég sokáig
Enyémbe is asus lap volt
1gb ram
160gb vinyo
dvd rw
normális házikó
tápra nem emlékszem
cpu : AMD Sempron Processor 3000+ volt benne
10k ért tudtam eladni 12k ért kezdtem aztán inkább levittem 10k ra úgy is hirdettem egy ideig de elkelt -
zsigee
aktív tag
Na ezért nem értettem igazából, amit keresett a kolléga...Amúgy meg egy Mátyásért kapsz Zalman FM2-t. És semmi szükség még a PWM-re sem. Azt gondoltam valami egyéb eszközhöz kell. Amúgy molexről meg simán lehet osztani 5, illetve 7V-ot, így megint értelmetlen az ellenállásozás a ventinél.
-
sagesz93
addikt
hát ezaz, hogy fel kéne mennie.
mindenféle hibaüzenet, akármilyen módszerrel próbálom a directx-et feltenni.
ha a websetuppal, akkor ez jön be:
ha leszedem manuálisan ezt: DirectX End-User Runtimes (June 2010), akkor ez jön be, még a kibontásnál:
Más módszert nem tudok, viszont már elég rendesen végigolvastam a módszereket ezeknek a hibáknak am megoldására, volt gond a .net 3.5-el is, azt nagy nehezen siekrült megoldani a win8 telepítőlemezével(!), itt viszont már teljesen meg vagyok lőve, akármit is próbálok... -
zsigee
aktív tag
Nemzetközi konfliktus van kialakulóban
Csak viccelek, és nem akartam bántani senkit. Amúgy meg lényegtelen. A szalámik nagy része itt magyar terméknek van feltüntetve, a tejtermékek egy része lengyel, de szokott lenni szlovák is, valamint magyar. A német szalámik pedig szerintem nem annyira rosszak. Az Aldi szerintem egy kicsit drága
-
cellpeti
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
-
Balinov
titán
az lehet, kerdes valojaban milyen extra kepi infot hordoz a raw a jpeg-hez kepest. Probakeppen tolts le egy RAW Therapee-t (ingyenes) vagy 30napos trialt a Lightroombol, csinalj egyket tesztkepet, nezd meg,hogy a scriptelt raw-bol mit tudsz kihozni, meg hogy a jpeg-bol mit.
Kompaktnal joval kisebb a szenzor ugye, meg egy m4/3-hoz kepest is, de szerintem lehet benn racio, a kis szenzormeret miatt a jpeg eleve a kevesebbol csinal kevesebb hasznos kepi infot, mig raw-nal jo esellyel sokkal tobbminden tartalmaz. Pl. feheregyensulyt igazandibol raw-nal tudsz allitani
C10 Sandisk boven jo, nekem 12mp-es rawnal meg a C6-os 15mb/sec-es UltraIIvel sem volt gondom
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest