- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
laca000
üzenetére
Laca pls ne húzz fel!!!!
,,Én nem látok benne sehol cheatet, de nem is mondom nem létezik benne. Meg használja ha akarja de engem hagyjon versenyezni."
Ezek után miért naivazol le, már megbocsáss? Azt írod naiv vagyok, hogy nem csalnak, ki mondta ezt pont azt írtam nem mondom nem csalnak...erre naiv vagy ha azt hiszed....
Ilyenekre marhára ugrok, mert nem ismersz ilyet rólam ne írj be.... marhára PONT ÉN nem vagyok naiv ember ebben a világban.Jövőben kérlek ilyet ne, nem veszekedni akarok csak rossz pontomon kopogtatsz!!! THX!!!
Syrius: Nyilván az a lényeg menjen a gépezet, meg igazából erről sem a CM tehet. Sajnos túl nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítése. Én ilyen szerverkészítés ilyesmiből kiszállok, nekem erre már nincs türelmem, de ha le van zsírozva mikor lesz játék jövök ha szívesen láttok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mesterséges intelligencia topik
- Futás, futópályák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest