- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikaa.
tag
Én 2019 májusában rendeltem az F1-emet és a mai napig ez az okostelefonom, MIUI 11-el. Ezt a kommentet is arról írom. Bár a 6 GB RAM néha már kevés és az akksija se a régi, de a Snapdragon 845 átlag feladatokra most is elég. Azért ezt választottam, mert az adott kereten (100 ezer) belül a hardveresen legerősebb telefont akartam az időtállóság érdekében. Lehet, hogy az utódja is Poco lesz.
-
Összecsúszott hogy ilyen erős lett a Poco. Nagyon egymásra érnek de nem baj csak így nehezebb választani .
-
novinyul
veterán
Az F1-t Lurdy megnyitón én szedtem le, mert a Xiaomi vezetés 5 perccel a megnyitó előtt döntött a Párizsi bemutatóról
Persze aztán farzsebben szépen egész nap el volt, így mindenkinek oda tudtam adni kézbe
De azért az F1 sem volt filléres telefon, de persze szépen a MI8 alatt volt. Sokáig használtam én is. Az infrás arc alapú feloldást imádtam, de még a kamera is rendben volt a második frissítés után. Most meg szépen van 3 kategória a Poco-l, lehet választani. Szerintem most a Poco jobban adja mint a Redmi széria. -
janeszgol
félisten
Mondjuk ebben lehet(ett) valami. Én a Pocozást az F1-el kezdtem. Bitang jó telefon volt. A Poco tényleg az olcsóságról szólt, amit nem a kijelző és a hardver, hanem a kamera és a szoftveres utánkövetés pecsétezett erre.
Viszont tavaly ugye a Poco szintet lépett, belépett a felsőkategóriába. Update-ekben is javult a helyzet és kamerában is néhány modellnél. -
calei
csendes tag
Én a megjelenés óta követem a Poco F8 és X8 széria árait és ezek a fent említett árak a készülékek bevezetése óta nem változtak (de nyugodtan javítsatok ki ha tévedek).
Úgyhogy ezen termékek esetében nem látható semmilyen árcsökkenés... -
novinyul
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nem tudom eldönteni hogy te egy troll vagy egy unatkozó hülye vagy? Vagy kettő az egyben.
-
Bareszotron
aktív tag
Olcsó embereknek olcsó telefon.
-
szkaroly
őstag
A készülékbeszámítás eléggé gyengusz. Kifogástalan állapotban lévő Poco F6-ra 20 rugót adna. De az egy évvel régebbi F5-re már 25-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze aztán farzsebben szépen egész nap el volt, így mindenkinek oda tudtam adni kézbe
De azért az F1 sem volt filléres telefon, de persze szépen a MI8 alatt volt. Sokáig használtam én is. Az infrás arc alapú feloldást imádtam, de még a kamera is rendben volt a második frissítés után. Most meg szépen van 3 kategória a Poco-l, lehet választani. Szerintem most a Poco jobban adja mint a Redmi széria.