Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rolly Dy07

senior tag

Lassan én is elérem a 30-as szintet, de egy két dolog nagyon világos lett számomra. Mostanság csak playlistre szoktam menni és ami ott folyik, hú. Az biztos, hogy a nem kormányosokat(és főleg az idiótákat) elég nehéz vagy képtelenség megelőzni az ide-oda rángatózásuk miatt. Mert egyfolytában bűvészkedniük kell a kanyarban, látom a kerekükön, hogy vért izzadnak. Aztán egyetlen apró hiba és jön is a daráló. Ha meg szépen sikerül eljönni tőlük, akkor meg fényévekre le vannak maradva. Ha nem alszok be(volt rá példa), akkor esélyük sincs.

Nem leszólás képen, de ezt a játékot is csak kormánnyal lehet jól irányítani. Van aki szépen tud menni más inputtal is, de a csatához már nagyon alázatosnak kell(kellene) lenniük. Amíg én hátulról követem "könnyebben" őket és vigyázok rájuk és várom a megfelelő pillanatot, fordítva ez eldurvulva képtelen vagyok veszteni módon, roncsdarálóba megy át, mert egyszerűen akarva akaratlanul nem bírják íven tartani azt a millió lovat. Kérem szépen. Én is szoktam hibázni, de 90%-ban a mások lökése által már én se tudom megfogni.

Sok türelem kell ehhez a játékhoz és akkor finoman fogalmaztam.

Remélem azért sokatokkal fogok majd itt együtt gurulni. :K

Új hozzászólás Aktív témák