- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak simpleloginbe alias-generáláshoz használom, mert az a része arra alapszik, és pont lejárt az egy évesre szánt SL prémiumom, mikor a VPN miatti hírlevélben volt egy "ó, van nekünk ez is, szóval itt az egy éves 0% prémium kód a protonPass-hoz"...
De pl ha mindenem protonos lenne, egy protonos jeszóval lenne védett (oké: meg 2fa), akkor szerintem más jelszókezelőt használnék csak azéert is....
Ha feltörnék a protont, bárhogy, ne vigyék már mindenem. Ilyen szempontból pont ugyanannyira necces, mint a minden google, és gmail hozzáállás. -
zizidor
őstag
Van lehetőség, én Bitwardenből vittem át jelszavakat, de végül maradtam annál.
-
classic B
senior tag
Van lehetőség importálásra más jelszókezelő alkalmazásokból?
-
spleenszuru
őstag
Nálam rendszeresen lefagy az android app, nem hajlandó megjeleníteni semmit, aliasok, stb., van, hogy órák kellenek neki, mire magához tér.
Roppant kellemetlen, és idegesítő. -
zizidor
őstag
Na, én kipróbáltam. A személyes tapasztalat: még van mit faragni rajta.
1. Viszonylag gyakori, hogy nem tudja automatikusan kitölteni a bejelentkezési adatokat, csak a vágólapos módszerhez nyújt segítséget.
2. Egyes helyeken meg érdekesen szűri a kapcsolódó fiókokat, és rengeteg olyat is felhoz, ami nem is oda tartozik. Pl. email fiókba belépésnél minden olyat, amibe az adott email címmel regisztráltam. Kicsit átláthatatlan.
3. A zárolásnál lehetne olyan opció, hogy a böngésző bezárásáig ne zároljon, de csak fix idők vannak. -
zizidor
őstag
Megbízhatónak ígérkező jelszó-menedzser a Proton AG-től, legyen ennek is egy topikja.
Ha valaki már használja és van tapasztalata és véleménye, itt megoszthatja velünk.
Honlap: https://proton.me/pass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest