- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv mindenkinek !

Régi GRiD-esként megvettem én is a második részt ( az első részével nagyon sokat mentem ) !

saját véleményem ! de sztem jó lett ez a rész is !
A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
Viszont hiányolom belőle az első részben nagyon jól megcsinált törési modelt
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
belső kamera hiányát is sajnálom
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !