Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv mindenkinek !

Régi GRiD-esként megvettem én is a második részt ( az első részével nagyon sokat mentem ) !

saját véleményem ! de sztem jó lett ez a rész is !
A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
Viszont hiányolom belőle az első részben nagyon jól megcsinált törési modelt
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
belső kamera hiányát is sajnálom
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Raspberry Pi
- League of Legends
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Ford topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !