Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Köszi mindenkinek, igen az volt, csak nem gondoltam volna!

Amikor a 3 Sponsor-t beraktam ás "A"-t nyomtam a konton, h betegye, úgy gondoltam az egyenértékü a "Done"-ra nyomással! Ezek szerint nem! Ez eszembe se jutott volna!
Am. ami utána jön Nissan-os verseny, az már sima ügy a Mustang-os irányításhoz képest! Eddig az volt a lehangoló, ha minden verda ilyen "jól" irányítható, mint a Mustang, akkor felejtős, de nem, szerencsére!

(#1008) --Lorant-- válasza dzsavermadar (#994) üzenetére:
Ajjaj!
Pffffffffffffffffff!
Nem vagyok templombajárós hívő, de azt kell mondjam sajnos: Úristen, eddig nem tudtam mi hiányzik a boldogsághoz!
Az 1-et is szét cheat-elted állítólag "billentyűzettel", remélem itt nem fog menni, mert utálom a Steam-et, de bízok bennük, csalás szempontjából (hátha) tudnak valamit villantani! 
BSTeam-et azóta sem tudom feledni!

(#1009) Viper26:
Eredeti a game? Nekem elmenti!!!
(#1014) Rototti válasza athomi (#1010) üzenetére:
Engem az autók kanyarbeli viselkedése az rFactor-ra emlékeztet, mert ott ugyanez volt, mint itt: Kanyarodáskor vagy kanyarodtál, cvagy gázt adtál, mert a 2 1*-re 1szerűen képtelenség volt! Itt most annyi a különbség, h azt nem értem miért csinálja: Kiválasztok 1 ívet, nem mozditom a kormányzást semerre és kb. 2-3 mp. után befordul, mint mint az állat és onnantól képtelenség +fogni!
Ezt azért valahogy viccesnek találom, h vagy kanyarodok, vagy gázt adok! Nonszensz! Min. 10 évet mentek visszafelé!!!(#1016) athomi válasza Rototti (#1014) üzenetére:
Itt írta valaki, h: "nem tetszik (az 1-ben), h az autók úgy mennek, mintha légpárnásak lennének!"
Te most azt írod: Most ilyen csúszkálósak lettek a kocsik ez van...
Innen üzenem a "légpárnás" kollégának, h: tudod mit inkább légpárnás legyen, mint csúszkálós!
Így 1 kicsit sok a drift!!! 
(#1019) athomi válasza marinea2 (#1018) üzenetére:
Az a szerencsém, h itt olvastam a jelenségről és így +vagyok nyugodva, h nem a kártyám szar! Én arra gondoltam, azért van, mert nem DX11-es a VGA-m! Annál is jelentkezik ez, akinek már 11-es?
GRID 1-ben nálam soha nem jelentkezett!(#1036) jozsi252 válasza fogirobi (#1034) üzenetére:
Nem tudom (még) ezért csak kérdezem: Miért itt nincs lehetőség "Privát szeró"-ra úgy mint az 1-ben?
Az online menűjébe még bele sem néztem, mert =re örülök, ha a pályán végig tudok menni, nemhogy másokat bosszantsak! 
(#1039) fanfany65 válasza fogirobi (#1034) üzenetére:
Na majd jól +nézem ma az online lehetőségeket és +látjuk, h mi a stájsz!
Jelszavasat ha lehet csinálni, akkor ide ugyanúgy ki fogom írni, mint ahogy az 1-ben is +szoktátok!
Szerintem vagyunk 1 páran a régi csapatból (is), akik nem igénylik az Online idióták baromságait (Ranked ide, vagy oda)!
(#1051) Barthezz2:
Automatikus frissítés, Skype, torrent, X-Fire, stb., stb.... még sorol6nám, ilyesmik game közbe be vannak kapcsolva? Én ezeket le szoktam előtte nyomni és így nem is tud (még ha akar) bezavarni semmi!

Nesze nektek 1-be válasz, csak azért, h ne sírjatok!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- League of Legends
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pffffffffffffffffff!
Az 1-et is szét cheat-elted állítólag "billentyűzettel", remélem itt nem fog menni, mert utálom a Steam-et, de bízok bennük, csalás szempontjából (hátha) tudnak valamit villantani!