- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
válasz
shteer #22550 üzenetére
Nem azt írtam,hogy 1000 lónak kéne lennie hanem pár éve akörül jártak,most meg "visszalépnek" egy 1.6 Turbóhoz.
Miért túl nagy a sebesség?
2004ben időmérő edzésen mentek 363.1 km/h monzában és 1:20:089 volt a pole idén 348 km/h volt amit Alguersuari ment időmérő edzésen a pole pedig 1:21:962
2005ben ugyan így monza 359.5 km/h
Canada 2004 340.9 km/h pole 1:12:275 idén 323.6 km/h pole 1:15:105
(kanyarsebességben persze lehet,hogy a mostani autók jobban főleg a slic miatt)Kérdem én ha 2004ben 2-3secel voltak gyorsabbak az autók mint most akkor az nem visszafejlődés?
-
Neoteric
addikt
válasz
shteer #22404 üzenetére
Jaja én is láttam azt a részt.. Eszméletlen, hogyan működik minden óramű pontossággal.
Nem mellesleg ez az R8as a favorit álomautóm, bár valszeg az is marad.Hát én elküldeném az Overhaulin'-os csávóknak a roncsot, aztán majd azok kihozzák belőle a tutit, ha ezek csak kukára dobnák
.
-
cyberkind
félisten
válasz
shteer #22405 üzenetére
A rally és ez teljesen más !
Itt belátható kanyarok, aszfalt, ugyanaz a pálya, szóval csak be kell tanulni, és végig kell menni, de ettől függetlenül, senki nem hibázik !
Az F1-ben is aszfalton mennek, és ott nem sokszor kellett új kocsit hozni, pedig nem volt lassú, kár hogy nincs az F1-ben ! -
cyberkind
félisten
válasz
shteer #22396 üzenetére
Itt már a vezetői tudás a lényeg !
Meg itt is !
Ez sem sétakocsikázás !
Azért egy X-GAMES pálya nehezebb mint egy RoC pálya !
Jelentősen nagyobb a hibalehetőség egy ilyen kísérlet során, mint egy stadion-ban felépített pályán végig menni hiba nélkül, de ez sem sikerülhet mindenkinek !
Hátra szaltót egy terepjáróval, senki mástól nem láttam megcsinálni, csak tőle !
Ez is nagy ötlet volt ! -
Nowhereman
őstag
válasz
shteer #22297 üzenetére
Inkább az a szánalmas, hogy már a falusi pletykanet sem kell, hogy nagy marhaságot olvassunk: Az eredeti közleményben a teljes motyó ért 200 000-et, nem az óra.
Különben meg börni alapból egy oltári nagy rabló. Csak ő "Pénzt vagy F1-et" szlogennel rabolja a fél világot...
-
DeckardCain
senior tag
-
-
ronaldo
őstag
válasz
shteer #21610 üzenetére
Amit érdekes módon pont ezt a futamot övező sajtótájékoztatókon "cáfolt" a Ferrari, miszerint ha valamivel, akkor a versenytempóval bajuk van. Vagy altatás, vagy szopóág. Mert gyorsnak tűnik a Mclaren és ha csak a RBR-k és a Mclarenek mögé tud besorolni, akkor aranyosan lemarad a vb címről.
-
mephi666
nagyúr
válasz
shteer #20925 üzenetére
remélem, hogy ez csak egy blöff volt és lett volna még abban tartalék
hátha kicsit elbízzák magukat az ellenfelek... anno volt egy kedvenc mondásom: "ha erős vagy, játszd meg a gyengét"
szerintem odateszi magát azért és egy rajt-cél-győzelemmel közel kerül az újabb vb-címhez
már várom nagyon a holnapi időmérőt, meg a vasárnapi futamot... lesznek még izgalmak...
ui: azért nem kis reklámértéke is lenne, ha a ferrarik végigvinnék szépen ezt a 2 futamot, amikor mindenki azon csámcsog, hogy: "meddig bírják a motorok?" (könnyen lehet, hogy nincs ott akkora probléma, mint amit előadnak...)
-
Male
nagyúr
válasz
shteer #20872 üzenetére
Erről korábban volt egy nyakatekertebb elmélet... most itt tisztábban hozták össze, de ettől még nem hinném, hogy ez valós lenne... ehhez eleve tudniuk kellett volna, hogy Alonso kerékcseréjénél gond lesz... (vagy akkor szóltak, amikor elgurult az anya, csak abból már rendes botrány lenne)
Ez a valaki egyszerűen be akart kerülni a hírekbe... egy csomó helyen szerepel most a neve.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shteer #20249 üzenetére
"A szervezők a biztonság érdekében késő este is a 16-os kanyar módosításával foglalkoztak. A hírek szerint most a munkások a pálya legveszélyesebb részeit óvják a komoly esőtől, hogy a felázott talaj ne alakuljon át sártengerré, ami könnyen elöntheti a pályát."
én is gondoltam már a sárra, olyan versenyt még úgyse láttunk
-
válasz
shteer #19923 üzenetére
Ma nem maradsz le semmiről.
Ross Brawn most mondta, hogy helyi idő szerint 16 óráig tudnak várni a sötétedés miatt, utánna Vasárnapra kell halasztani a kvalifikációt.
Az meg a mi időnk szerint azt jelenti, hogy valamikor éjjel lesz megtartva.
A McLarentől pedig jelezték, hogy az sem volna ellenükre, ha egyáltalán nem lenne időmérő, mert akkor a rajtszám alapján állnának fel a rajtrácsra. -
hoffman_
nagyúr
válasz
shteer #19554 üzenetére
Ezt a postod elmentem könyvjelzőben, ha aktualitását nyeri, küldök privátot a pezsgőről
mod:
Azért ez a Race Control undorító. Legyen, hogy igazat adok nektek. Legyen, hogy Hamilton is hunyó volt. De hogy Webber SEMMIT ne kapjon? Hamilton ennél piszlicsárébb szarokért kapoot boxáthajtásokat. Nincs itt fairplay.
-
Szabesz
őstag
válasz
shteer #18396 üzenetére
Hogy mivan? A fehér vonal tudtommal a pálya végét jelenti. A verseny a pályán folyik. A pályán kívül tilos előzni (emlékezz csak Alonso levágással végrehajtott előzésére nemrégiből). Ezen neked mégis mi a nevetséges?
Pluszba mi lett volna ha valaki épp jön ki a boxból? Aranyosan átrongyol rajta Barichello?
-
dudika10
veterán
válasz
shteer #18373 üzenetére
Előzzön, csak ha a betonfal felőli oldalt választja akkor ne rinyáljon, hogy nem húzták odébb a pályáért felelős emberkék a betonfalat, az az "őrült pilóta" meg védi a pozícióját.
Mondjuk ezért egyáltalán ne rinyáljon.
Ha előz valaki az veszélyes, és? Aki nem bírja az adrenalint meg a veszélyt az menjen kötögetni ne az F1-be.Nowhereman: csak azt mond már meg, hogy B.-nak miért kellett a fal felőli oldalt választani? Nagy fiú, Ő aztán ott is megcsinálja, de akkor mit hisztizik?
Ugyan olyan képkockát még pont nem láttam, amikor egymás mellett van az első és hátsó tengely, de szerintem akkor B. már a fehér vonalon kocsikázott.
Rosszul tudom és a fehér vonal most akkor mégse a pályát jelöli? Ha ott homokágy lenne akkor is ott előzne? Nem hiszem. Egyszerűen tett a fehér vonalra, mert tudta, hogy ott beton van, nyugodtan mehet ott is. -
Nowhereman
őstag
válasz
shteer #18373 üzenetére
Ha már előzések hiányánál tartunk - még azokat is elfelejtik a képernyőre adni, ami van. Koba is átütötte magát Sumákon, és még felvételről se mutatták!
Akik meg Webberrel példálóznak. Az ominózus Massás előzésnél Massa már a fehér vonalon kívül kezdett előzni, és egy pillanatig se került közelebb a betonhoz, mint amikor beszúrt, Barika meg tisztán az aszfalton kezdte a manővert, és valahol a beton mellett fejezte be. És kik szerint mindig megúszta, azok csak arra emlékezzenek, hogy Webbo első győzelmét egy áthajtásos bünti után szerezte meg.
Akik szerint meg Barika hülye volt: szerintem nem, de az aki szerint Sumi két évtizede megkérdőjelezhetetlen agresszivitása a következő körre megszűnt volna, az biztos az! -
Sanya595
senior tag
válasz
shteer #18365 üzenetére
Száz szónak is egy a vége,nem ez volt az elsö ilyen esett és nem is az utolso.
Ha ezt most épp nem MS csinálja,akkor nem lenne mirröl beszélni.
Nem vagyok MS fan,de azt nagyon nem szeretem ha olyanért büntetnek meg valakitt,amirre volt nem is egy precedens bünti nélkül.
Hely meg kb annyi,mint itt.Sött,a Webber esetnél jól látszik,hogy rárántja a kormányt,nem úgy mint MS. -
Sanya595
senior tag
válasz
shteer #18358 üzenetére
Itt jól látszik,hogy hányszor lehetne roncsderbizni.
Szerintem minden poziciot védö pilota igy ment volna befele.
Lehet,hogy nem ennyire,de Webber megmutatta,hogy ö is igy reagált.
Vagy pl itt nézd meg mennyi hely volt?
Csak ezzek közt a jellenetek közt az a küllönbség,hogy nem rinyáltak,mint most Bari. -
lenox
veterán
válasz
shteer #18283 üzenetére
Nem akarlak meggyozni semmirol, tolem utalhatod kedvedre Sumakot. Amugy nem tudom, mibol gondolod, hogy az elozes ellen lennek, a rinya ellen vagyok, erted: 'Bementem a szuk helyre, majdnem berittyentettem, kocsog Sumak'. Amugy tokos elozes volt, bar szerintem felesleges kocazatot vallalt, de o tudja, csak utana minek rinyalni... Persze mar x-edjere irom, hogy DC meg EJ adta a szajaba...
-
lenox
veterán
válasz
shteer #18231 üzenetére
Akkor ezek szerint Birka szabalytalanul, a palyat elhagyva elozott?
Amugy sajnalom, de mas a velemenyem, sok hely volt, el is fert Birka, joval hamarabb lathatta, hogy ennyi vagy ennyi hely sem lesz, megsem valtott a masik oldalra, ha valaki, akkor o biztos hibas ebben. Hogy el is hagyta a palyat, meg tetezi is ezt, illetve ahogy elfogyott az ut elotte, es berantotta a kocsit, illetve Sumak reakcioja mutattja, hogy kettojuk kozul ki figyelt a masikra, es ki volt, aki lesz-ami-lesz-en-leszarom modon vezetett... De nem kell velem egyeterteni...
-
dudika10
veterán
válasz
shteer #18231 üzenetére
El tudnád mondani, hogy mi olyat tett S. ami nem volt szabályos? Mert én nem láttam semmit, csak azt, hogy kihúzódott a szélre, hogy ne lehessen megelőzni. B. meg kiment a pályáról ahelyett, hogy fékezett volna, nem csak gáz van az autóban, nem kellett volna kimenni a pályáról hanem vissza S. mögé, de neki fontos volt az az 1 pont és ezért életveszélyes előzésbe ment bele. Miért csak S. a hibás? Még mindig nem értem.
-
DeckardCain
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest