- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2423 üzenetére
Talán Simon Rennie, a jelenlegi versenymérnöke, ha igazak a pletykák, hogy a Renault-tól, RBR-től és a McLarentől is szakembereket akar szerződtetni magának.
(#2424) Csabee.: Brawn soha nem volt versenymérnök, és 1978 óta nem is volt ilyen alacsony beosztásban, mint amit egy versenymérnök képvisel az ő ezidáig betöltött munkaköreihez képest.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2423 üzenetére
Reméljük RosBrawn..
Úgy is Schumit szeretné befogni, nincs jobb választás nála
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2369 üzenetére
Nem jó ez az esős edzésnap, kilencen (kettő kakukktojás) most versenyeznének előszőr Szuzukában, ismerkedniük kellene a pályával, és szárazon.
Lewis Hamilton
Heikki Kovalainen
Romain Grosjean
(Timo Glock)**
Jaime Alguersuari
Sebastien Buemi
Sebastan Vettel*
Kazuki Nakajima
Adrian Sutil**tesztelés, 2006
**Kobayashi megy helyette
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2361 üzenetére
Ugyan már srácok, a bal szemhéja egy kicsit megsínylette, lejjebb került és duzzadtabb, de ez még javulni fog és szerintem lesznek plasztikai műtétei, pl. valamilyen lapocska a 'horpadáshoz' és ilyenek.
Ez csak esztétikai probléma és plasztikai sebészeti feladat javítani rajta (ha egyáltalán akarja), a látásával nincs gond, nem kell neki szemüveg stb.
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur #2321 üzenetére
Médiavigyor???
Te azt gondolod hogy az összes többi pilóta aki megnyer egy F1 VB-futamot az azért vigyorog meg ugrál mert az kell a médiának???
Jézusom!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2290 üzenetére
Elképzelem azt a ruhabeszerzést. Egy megbízott elugrott Sanghajba, mivel úgyis 'útba esett Japán felé', és a kikötőben vett egy bálányi melegítőruházatot a tízezernyi nagykereskedő egyikétől. Occó volt.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2281 üzenetére
Igen, forog, de ez van, a szurkolók nem tehetnek semmit.
A Ferrari emléktárgyaidról következtettem, hogy inkább Ferrari-drukker vagy, nem egy adott pilótának szurkolsz, ezek szerint tévedtem.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2285 üzenetére
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Motion_Blur #2249 üzenetére
Nyaó egyet kell hogy értsek veled
Azért Rai csak kap egy jó csapatot, mondjuk egy (Mercedes által tolt) Brawn jó is lenne, persze, most hirtelen a McLaren sem lenne rossz
Fentebb arra gondoltam, hogy felépül-e rendesen Massa, vagy valaki mást kell beültetni -
venember83
nagyúr
válasz
Érdekes ilyet olvasni egy magát Ferrari szurkolónak valló egyéntől. Csak mi lesz ha megunod a kedvencek váltogatását...
Peat;) - Patkány? Kapott pár évet, de nem volt képes bizonyítani, senki se rúgta seggbe, nem b@szogatták, hogy változtasson életstílust, hagyták, hátha lesz valami. Aztán az utóbbi két éve pedig nem élcsapathoz méltó volt, kap egy valag pénzt meg szabadságot, aztán az ő dolga, mit kezd ezekkel.
-
Oliverda
titán
válasz
Óóó...nem lesz ő szomorú ha majd ismét beteszi a lábát a Paragon-ba. Olyan lesz mintha haza menne. Whitmars és Norbi is kedveli na meg mostmár végre kaphat egy atom megbízható autót (és motort). Meg lehet hogy saját kis jégkrémes fagyója is lesz.
-
D@ni88
addikt
válasz
Kimiért még lehet
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2223 üzenetére
Volt is csak máshol:[link]
Igen, tájfun volt...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #2214 üzenetére
Ja, neki már a futam elején elszálltak a fékei. É a kerékvető mögötti záróvonal se sevolt ott...
Néztétek a futamot egyáltalán?
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #2074 üzenetére
nem volt rossz... bénázások és műszaki problémák főleg
én is elszenderedtem ~10 percre
-
Oliverda
titán
válasz
Volt már idén unalmasabb is.
Alig fért bele a 2 órába.
-
keIdor
titán
válasz
Én gyakran el szoktam aludni a futamokon...
most is kimaradt jó 20 kör.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #1945 üzenetére
ezt benéztem
-
zed1983
őstag
válasz
Motion_Blur #1952 üzenetére
Azt valahogy én is tudom...
Azért mert Fis hiába könnyebb úgy sem tudja megközelíteni Kimit.... -
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #1931 üzenetére
A helyi vagányok.
Majd akkora az arcuk mint a Briósnak. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1931 üzenetére
Black Eyed Peas
Rengeteg popsztár volt/van a paddockban, a párhuzamos F1 Rocks rendezvény miatt; ZZ Top, Gwen Stefani / No Doubt, Beyonce, BEP,...
-
kerjani
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1915 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1922 üzenetére
ezeket hol találod? ÉN nem találtam a letöltési linket
Hány gb képed van?
-
AMD Power
titán
válasz
Király vagy.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #1922 üzenetére
köszi
-
Oliverda
titán
válasz
Már csak ezért is jó ez a pálya mert itt szikráznak egész szezonban a legtöbbet az autók. Amúgy szerintem ez a szingapúri csík talán a legjobb az utóbbi pár évben újonnan bekerült pályák közül. Szép környezet, viszonylag nehéz vonalvezetés....csak egy jó hosszú egyenes hiányzik, hogy könnyebb legyen előzni, de szerintem még ígyis sokkal jobb mint pl Valencia.
SC szerintem alap hogy lesz legalább egy. Én nem számítok sima versenyre. Button-nak meg különösen nehéz dolga lesz egy kamikaze Kazukival az oldalán és egy KERS Kimi-vel a seggében. Ráadásul úgy hogy még egy szép kis puttonyt is cipel magával. Jenson puttony, höhö
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Nem semmi képek!
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #1830 üzenetére
nem lehet hogy más tesztelnek? Míg Kimi versenytempót nyomja, addig Hamilton a gyorsköröket futja?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1816 üzenetére
Ahogyan mostanában rajtol, úgy is bukott volna 5 rajthelyet
Szóval szerintem annyira nem para
Kíváncsi leszek Buttonra, és a Force indiára!
Remélem Fisichella is mutat valamit
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #1816 üzenetére
"a Brawn kérvényezte a váltócserét, mivel a szingapúri pálya alatt húzódó metró megzavarhatja a berendezés mágneses terét, és ezáltal a működését."
Bruhaha...
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #1809 üzenetére
Tényleg, mi lehet a mizsótinkal?
nyilatkozgat massa balesetében -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #1789 üzenetére
Ebből szerintem csak a felső hír az igazán
. Ergo nem változik semmi mert Mózli és Börni majd szépen marinett bábúként fogja rángatni Todt-ot a háttérből.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1797 üzenetére
Nem kötelezően. De a McLaren ezt akarja majd, ha Kimi a pilótapiacra kerül.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #1797 üzenetére
Remélem Nem!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1792 üzenetére
Ferrari-nak mindig is Drukkolhatsz! Jövőre úgy is Alonso-é a VB
-
hunnylander
őstag
válasz
'Minden jóban van valami rossz.'
Jövőre a McLarennek lesz a legnívósabb pilótapárosa két világbajnokkal és a legnagyobb össz-szurkolótáborral. A rossz, egy olyan szurkolói szegmens is visszatolja a szekerét a McLarenhez, ami 3 évig csak pocskondiázta. A neokimisekről meg nem is beszélek.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
egyedi próbléma,én élvezném,jó öreg kimi-nek újra szurkolhatnék
-
shteer
titán
válasz
barátkozz a gondolattal
-
blazsey2
senior tag
válasz
És elég nagy az esélye hogy jövőre Hamiltonnak legyen a csapattársa.Na ha ez igaz lesz jövőre kegyetlen harc lesz a McLaren csapatnál
.[link]
-
D@ni88
addikt
válasz
Na hát akkor remélhetőleg a hátralévő búcsúfutamok olyanok lesznek, mint ami Suminál volt interlagosban... Kinyomja a szemét is.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1774 üzenetére
Bizony, gondolom egyfutamos dolog!
Brawn új fejlesztésekről nincsenek képek?
gyiku:
-
gyiku
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1774 üzenetére
semmi -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #1767 üzenetére
Na Webber is megzúzta ahol Grosjean (meg Piquet)...
ez a szép -
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #1759 üzenetére
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #1732 üzenetére
legalább elköszönnénk Rubens papától
Na, az lenne csak a szép, ha pont az idei világbajnokot tennék lapátra... -
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1735 üzenetére
Nem szeretem Massát, de kívánom, hogy teljesen felépüljön és bírja a terhelést!
Viszont, ha nem fogja, akkor a Ferka hatalmasat fog szopni, hogy annyira őt erőltették!Egyébként én is úgy tudom, hogy csak egy "szépészeti" plasztikai műtét volt.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #1727 üzenetére
Honnana seggembő' (hogy klasszikust idézzek
)
Mittomén én nem vagyok Kimi drukker,..de amiket hallottam felsorolni:
Massa menedzsere Jean Todt fia, és Massa-t MS jobban kedveli, míg Kimi lesz@rta ( ahogy ezt ki is nyilatkozta).
...ilyenekből,..miért az is téma volt hogy Alonso-t nyomták el a tizmillás fizuja és 2 VB címe dacára, a százezres fizetésű kategóriaújonc Hamilton-nal szemben és csak így történhetett meg ami megtörtént.
...merre jártál az elmúlt két évben? -
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #1694 üzenetére
a ferrari bringa elég komoly
-
Chip
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1712 üzenetére
Ha foltos egy ruhadarab akkor szokták mondai, hogy az ecetes olló mindent kiszed.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1704 üzenetére
Készítik elő a terepet a kivonuláshoz; 'megigértük, hogy maradunk, de sajnos nem tudunk'.
Dave Richards majd lecsap Enstonera és az indulási jogukra, no problem.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #1704 üzenetére
Nem hiszem hogy csak ez a végüket jelentené. Ha találnak szponzort 2010-re akkor nem lesz problémájuk szerintem.
Hátha átfestik ilyenre a gépet:
-
venember83
nagyúr
válasz
Ha a pálya nem új, akkor mindegy, szar futam lesz.
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
esett?
hű, de megnéznék egy esős éjszakai futamot! -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur #1668 üzenetére
Az a jó benne, hogy amikor a Peugeot-nál dolgozott, száz százalékig a Peugeot érdekeit nézte. Amikor a Ferrarinál, akkor meg száz százalékig a Ferrari érdekeit. És az FIA-nél száz százalékig az FIA érdekeit tartaná szem előtt." - na persze.... a fia elnökének pont, hogy nem a fia érdekeit kell szem előtt tartania, nem? hanem a csapatokét, az autóversenyzés érdekeit...
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #1639 üzenetére
Egyetértek.
Az bezzeg nem probléma, ha valamely "szervek" éjjel 22:40 környékén felszirénáznak az ágyból... az nem. S az nem évi 4 nap ugyebár... Igaz, náluk "nagyobb" a forgalom olyankor... -
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1585 üzenetére
Igen, csak az a baj hogy azt is autósportnak hívják
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #1554 üzenetére
simán szembe tudnám köpni a fiát meg az összes férget ezért a semmiért...
a hondát egy erősen kétesélyes dologért hogy szopatták már szét.
mclarennél is szerintem kardjukba dőltek a döbbenettől....
undorító ez a sok pénzéhes köcsög.
ha a rönónak egy fikarcnyi önkritikája lenne, maguktól eltarodnának a gecibe sűrű bocsánat kérések közepette, és eklesztón meg mózli kussolna.
ennyi. -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #1570 üzenetére
Kétlem, hogy bárki is alkalmazná ezután.
#1571: tanácsadóként sem lehet jelen Briatore. Semmilyen kapcsolatban sem állhat csapatokkal, vagy versenyzőkkel. Sőt, ha jól emlékszem még vendégként sem mehet be a boxokba.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #1558 üzenetére
Őszintén elnézést kért az FIA-tól, és a sporttól az esettel okozott kárért és kellemetlenségért. = MEGBÁNTUK!
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #1558 üzenetére
mert nincs, azt én találtam ki
-
törölt tag
válasz
összes konstruktőri, 2011-ig felfüggesztett eltíltás, Symonds 5 évre Briatore örökre eltíltva az FIA sorozatokból.:FIA oldal
-
válasz
Ahhoz képest, hogy a vb végeredményébe is vastagon beleszólt a csalásuk, mivel Massát gyakorlatilag megszivatták a vezető helyről a kis játékkukkal, tényleg nem nagy büntetés.
Gondolom itt a fő cél az volt, hogy a Renault maradjon az F1-ben.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1541 üzenetére
Csodálkozom, hogy nem büntették meg Tarquinit, sok mindent elkövetett, amik közül volt 1-2 kevésbé sportszerű is. De lényegesen izgalmasabb volt, mint 1 f1-es nagydíj, csak ne folyton a traktorok győznének...
-
tibi666
senior tag
válasz
Motion_Blur #1522 üzenetére
elolvastam. a sajtó nem véletlen írja, amit.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1522 üzenetére
jó bocsi
magyarítottam
Rájkönnen így kellett volna irni.. de igazad van
Alonso jövőre VB-re tör, remélem sikerül neki!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #1517 üzenetére
Jövőre már egy csapatban evezünk!
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #1438 üzenetére
félelmetes
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #1410 üzenetére
Persze. Eléggé aljas dolog volt.
Történhetett volna akár nagyobb baj is. -
Incubus
tag
válasz
Motion_Blur #1410 üzenetére
Nagyon helyesen, egy kis tisztulás ráfér az F1-re.
Majd Jean Todt-ot megszerzik maguknak ;)
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #1400 üzenetére
az tényleg elég kiábrándító volt
Dumb, JJános:
Amúgy kíváncsi leszek Suzukára, elég nehéz pálya...
-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur #1387 üzenetére
Nem tudták hol volt Alonso, hányadik helyen? Az igen!
-
válasz
Motion_Blur #1398 üzenetére
Te jóra gondoltál pont ugyanezt írtam én is, és sokat számít szerintem.
Felvezető kör vége parabolica kigyorsítás 6mp. KERS - elkezdi az időmérő kört - a célegyenesben végig előnyben van a KERS miatt, ezután két egyenes kigyorson használja 2x3mp.-ig ismét, a mért körben a parabolica kigyorsításon már nincs értelme használni, hiszen a célvonalig nem jelentene túl nagy előnyt. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #1394 üzenetére
Nem hinném hogy ez a mért kör előtt is használhatják a KERS-t elgondolás müködőképes lett volna, Hamilton-nál konkrétan lehetett látni hogy nem maradt KERS-e a Parabolica-ra, és a végsebeségük sem volt magasabb az időmérőn...márpedig ha erősebben gyorsít ki akkor annak jelentkeznie kellett volna.
Kovalainen a Q3-ban egy kiállásos taktikával jobb volt mint a Brawn, és üzanyagkorrigáltan mindenkinál....ezt sajnos a futamon nem tudta eredményre váltani, és ez sztem már versenyzői probléma, azaz a qual-n sokszor kifejezetten kiváló teljesítményt hoz, amit aztán a futamon így vagy úgy visszabukik, és sajnos a VB a futamokon dől el.Hamilton gyors volt, gyorsabb volt mint az azonos taktikán lévő Ferrari, és sztem Sutil-nál is, mert én nem láttam annyit Sutil-ban hogy lényegesen feltartotta volna Kimi, csúszkált az Ascari-ban is többször.
Kimi is gyors volt.
A Brawn-k is gyorsak voltak, de nem voltak letekerve egész futamon mert biztos vagyok benne hogy Button utazott Rubinho-ra amíg lehetett.Majd meglátjuk a többi pályán, Suzuka első része olyan ahol elvileg a McLaren-nek szenvednie kell, ott kiderül szvsz hogy mennyit sikerült.
-
tob!as
tag
válasz
Ez alapján számomra nem derült ki hogy tervezett volt-e vagy sem a baleset. Természetesen a forma1 cirkuszában mindenki nagy színész.
Saját véleményem szerint azonban ha igaz a történet, ha nem, Piquet pályafutásának végképp annyi, és ezzel szerintem az egész családja nevét bemocskolja. Feleslegesen veri a balhét. Ha jogtalanul rakták volna ki a csapatból akkor csinálja, de nem teljesített. Aki pedig nem teljesít, az így jár...
-
shteer
titán
válasz
ez alapján nem lesz semmi
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1349 üzenetére
Kemény vagy, Motion.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #1349 üzenetére
Kova autojával, taktikájával és rajthelyével egy klasszis pilota simán behúzta volna a versenyt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #1331 üzenetére
Így is jobb mind Badoer volt. Hány hellyel is? Következő futmara meg valószínűleg sokat fog javulni. Ez lelkileg is nagy teher. Teljesült az álma, egy olasz az olasz versenyen egy olasz kocsival.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #1319 üzenetére
remélem komolyan is gondolják.
Egyébként belegondolva abba amit írtál, lehet hogy valóban így van, azaz az utolsó teljesített köre számít...nekem kicsit ellentmondásos hogy hogy a kiesése az 52. körre van írva miközben abban a körben megfutotta a versney leggyorsabb körét.
..és így elnézést is kérek akikkel szemben azzal érveltem hogy volt még egy köre, én ebből indultam ki ezért nálam absz. érthető volt hogy nyomta mint gép.
De azért a véleményemet alapvetően nem befolyásolja, én valóban azon a véleményen vagyok amit Pá írt. -
Vandit.
addikt
válasz
Motion_Blur #1319 üzenetére
Ja, de legalább fasza csávó volt, mert nyomta neki...
Kár, hogy ez a játék pontra megy és nem faszaságra.
-
andy83
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1309 üzenetére
"Az első sikán után biztosan használta, lehet hogy többet is mint szokott, mert addig a 27.4-es szektor közelében se volt, akkor meg keményen lilult."
Ez a 27.4 nekem is feltünt a LiveTiming-ban, gondoltam is magamban, hogy tolja neki rendesen, aztán meg már mutatták is, hogy kicsúszott. Sajnáltam kicsit, de hát így Kimi dobogós lett!
-
gézu
őstag
válasz
Motion_Blur #1309 üzenetére
Lehet, hogy több lövésem van hozzá, mint gondolod, de ezt max Mike kolléga tudná igazolni, de erre most nem kérjük fel
A verseny elején több kisérlet volt ezen a szakaszon, tehát nem hamvába holt a dolog. A KERS-et ott használja ahol akarja, ha védekezik, akkor lehet ott legjobb, ahol írod, de a kört ő építi fel, ahogy a céljainak megfelel. Az autóversenyben előfordul, hogy hibázik a pilóta, akár az utolsó kanyarban is, amit ki lehet használni, de csak akkor, ha lőtávolban van a támadó.
De akkor sem ez a lényeg, hanem: nem adta fel mert igazi versenyző, kb. Mansell volt ilyen bulldog tipus, az ilyeneknek próbáld mesélni, hogy kocogjon be a biztos 3. helyen, kiröhögne. -
gézu
őstag
válasz
Motion_Blur #1304 üzenetére
Látom sikerült megfogni a lényeget
-
gézu
őstag
válasz
Motion_Blur #1287 üzenetére
Az Ascari és a Parabolica közt kigyorsításon simán megfogja, de nem ez a lényeg igazán, hanem hogy nem adta fel, csak ezt a mentalitást nem értékelitek... pedig ez az autóverseny.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #1287 üzenetére
Számított arra, hogy Button esetleg hibázik... persze nem szokott túl sűrűn, de most nem múlik VB-cím rajta Hamiltonnak, megpróbálta, nem jött össze. Ezért nem kell elítélni. Amúgy szeretem Kimit, örülök a 3. helyének, Hamiltont meg sajnálom, de úgyis túlteszi magát rajta.
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #1278 üzenetére
Ha tudta hogy kifog esni minek hajtotta a motort.Kell az még a többi versenyre
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1291 üzenetére
Főleg a KERS-nek köszönhetően most folyamatosan legjobban rajtol a mezőnyben. És azért ott sokminden eldől. Mondjuk ahhoz is kötél idegek kellenek, hogy folyamatos nyomás ellenére is hiba nélkül versenyzik. Szóval, ahogy pár hónappal ezelőtt is mondtam, nem írnám még le az ő F1-es pályafutását.
-
andy83
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1283 üzenetére
A befejezett köröket nézik a versenyzőknél, vagyis most csak 52-t teljesített az 53ból, ezért -1lap, amikor meg az első körben esett ki, nem teljesített egyet sem.
-
andy83
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1280 üzenetére
Lehet, hogy csak simán belefeledkezett, és csak nyomta neki, nehogy kiessen a ritmusból. Csak így meg mégis kiesett...
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #1280 üzenetére
Ezt is írtam. (mármint a 'fullra felesleges' előtti részt)
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #1168 üzenetére
Száraz és az is marad du 2-ig biztosan az eget nézve.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #1165 üzenetére
Ilyen szempontból nagyon jók ebben az évben.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1161 üzenetére
Azt kell, hogy mondjam a 2-kiállásosaknak keményen oda kell tenniük magukat, ha akarnak egy jó eredményt, arról nem is beszélve, hogy jó eséllyel előzniük is kell majd ahhoz, hogy mindig tiszta levegő legyen előttük, mert visszapottyannak a mezőnybe az első kiállás után az egykiállásosak tengerébe.
Egyelőre az 1-kiállás ideálisabbnak tűnik, és rizikómentesebbnek. A 2-kiállásosakat egy SC is hazavágná.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1156 üzenetére
Nem azért, hanem azért mert olyan hosszú második stint kellene, amire a Ferrarinak alig lenne megfelelő méretű tankja.
A BBC predikció túloz, Kimi rendszerint hamarabb jön. Valszeg magasabb is az autó üres tömege a két Mercishez képest. A fogyasztási kérdésbe bele se kell menni.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #1140 üzenetére
Én Hami, Kimi, Barika dobogóra tippelnék.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #1072 üzenetére
Ha ez tényleg igaz akkor a Renault leszívha*.
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #1072 üzenetére
Amit Briatore nyilatkozott, az kb. az elképzelhető leggyengébb hazugság volt. De Piquet is abszolút sáros, akkor kellett volna előjönnie ezzel, amikor történt, nem akkor, amikor neki épp kényelmes.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1073 üzenetére
Ez a gyorsulási görbe a nagy légellenállásra is utalhat plusz a fordulatszám-limit.
Ezek a V8-asok KERS-szel csodákat művelhetnének a V10-esekhez képest is, HA nem lennének korlátozva, sem fejlesztésben, sem fordulatszámban, sem a KERS energiafelhasználásban.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #1065 üzenetére
A McLaren magához képest meredekebb szárnyállással megy. Plusz edzésen többnyire nincs maxra tekerve a motor az új motorhasználati érában. Tehát a letisztultabb autótest nem tud érvényesülni a korábbiakhoz képest a meredekebb szárnyállás miatt. Továbbá a McLaren gagyi aeroban, vagyis duci, vagyis a légellenállása nem tükrözi a jelenlegi formula optimumát. Egy Force Indiába kellene KERS és mindjárt más lenne a helyzet.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #1065 üzenetére
A 2006-2007-s idő az száz százalék hogy meg fog dőlni, itt még nincs felgumizva rendesen a Parabolica, és üzanyaggal is varia van.
Sztem a tavalyi-tavalyelőtti idők megdőlnek, azelőttiek nem hinném, az messze van.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest