- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #26846 üzenetére
A KERS annyiból nem hülye dolog, hogy a védekezőnek és a támadónak is egyenlő mennyiség áll rendelkezésére. Tehát ki hogy osztja el egy körben alapon működik. Ott a védekező nincs kiszolgáltatva, ha jól taktikázik. Mégis segítheti az előzést, de nem ilyen egyértelmű módon.
Az tetszett nagyon, hogy higgadt maradt, de ívesen tojt a mérnökére, és nem várta meg ismét az egyenest. Alonso is ezt csinálta Malayon, csak ő nem tudott higgadt maradni. Régen ez fordítva volt. -
Frenky89
addikt
válasz
Motion_Blur #26841 üzenetére
Mikor még Gyulám is rájön, hogy meg kell várni a "zónát", akkor asszem egy pilóta is ezt fogja tenni...
Törökben a hosszú egyenes végén ugyan ez lesz mint most Kínában.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #26841 üzenetére
Így van. Már csak arra játszanak. Ezért is tetszett ma Hamilton, mindent visszaszívok, amit róla mondtam. Mert ő nem a DRS-re várt, hanem megoldotta úgy, ahogy az F1-ben illik. Le a kalappal előtte.
Egyébként igen, olyan pályákon jön jól, ahol nincs hosszú egyenes. Azért abból nincs olyan sok. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #26838 üzenetére
Persze, csak ezzel tudod mi a probléma? Abban, hogy valaki az egyenesben állva hagyja a másikat nincs semmi izgalom.
Vagy csak én látom így? Tulajdonképpen semmi nem múlik a pilótán, elrontja a játékot nagyon, főleg az ilyen pályákon, mert a védekezőnek nincs semmi esélye pozíciót tartani. A többség nagyon nem is próbált kekeckedni.
Itt nem volt se Kers, se DRS...de 94-2000 között egy rakat ilyet lehetett látni.
Továbbra sem sikerült megoldani, hogy egymást követve is tudjanak autózni, pedig a teljes autó arculatváltozása ezt szolgálta volna. A DRS még jobban elrontja az egészet, már nincsenek akkora csaták. Csak DRS enabled, aztán egyenes végén néha még csak a kifékezésre se kell figyelni. Ez nem forma 1....És miért mondom ezt? Mert előzés és előzés között is van különbség, nem is kicsi. Nem mind1, hogy úgy előzöl mint Vettel a Renault -ot, vagy mint Hamilton Vettel -t. Ugye nem kell ecsetelnem melyik volt a szebb és izgalmasabb, és melyik igényelt kivételes vezetői kvalitásokat.
-
kpal
nagyúr
válasz
Motion_Blur #26817 üzenetére
Vebber
ha úgy törne felfele mint most . De titkon Vettel-ben bízok .
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur #26817 üzenetére
vagy rubinnyó
mert 1 évben 1x nem csak rutinból megy és összejön valami
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur #26806 üzenetére
A második. Most, hogy a média törvény engedélyezi a termék elhelyezést, jelentek meg a notik is a műsorban.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #26760 üzenetére
Ez a jó. Örülök is neki.
Remélem még inkább összetömörödik a mezőny!
Jó lenne, ha minden futamon más nyerne... -
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur #26762 üzenetére
abban Kimi a király tény és való.
-
McCartman
őstag
válasz
Motion_Blur #26755 üzenetére
Webber 'nagyon jó' taktikája kényszermegoldás volt , az előző napi inkompetencia miatt.
Az más kérdés , hogy ez pont a visszajára sült el , de a csapatnak nem sok köze volt hozzá.Vettelét ettől még elbszták az tény.
ez ma nem a Redbull hétvégéje volt , még ha a helyezések nem is ezt mutatják. -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #26755 üzenetére
Most nem volt idő Webber lassításán dolgozni, mert a csókos elaludt a rajtnál...
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #26498 üzenetére
Kezdheted is !
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #26450 üzenetére
Tudjuk Motion. Ha lelógó szárnyakról van szó te itt habzó billentyűzettel pötyögtetsz mindenféle "[CENSORED] hazug csalók" jellegűt, de amikor minden külső jel ellenére gyakran csak mint a viccbeli cigány színvonalán állítgatják hogy ők tiszták akkor te életed árán is megvédenéd őket, mint a szeplőtlen igazság bajnokait.
-
ktg3
őstag
válasz
Motion_Blur #26448 üzenetére
3an
egyszerűen nem is értem, hogy a többiek szerint miért ennyire egyértelműen az rbr a hibás
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #26409 üzenetére
Hát nem tudom mit mondjak.
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de fura mód eddig végig volt technikai probléma Webbernél.
A múltkor le lett nyilatkozva, hogy kicserélnek sok mindent, erre megint technikai gondod, plusz még egy érdekes taktikai baki is befigyel. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #26413 üzenetére
Mert akkor nem kerülnek olyan helyzetbe, amibe tavaly sodródtak az miatt, mert Webber megfogta nem is egyszer a kis kedvencüket. És kár erről vitázni, tavaly is számtalan olyan húzás történt, ahol Webber ellen dolgoztak.
-
venember83
nagyúr
válasz
Talán mert így minden bizonnyal nem fogja veszélyeztetni a csapattársát a verseny és a világbajnokság során. Elég, ha majd a szezon egyharmada után kezdi el gyűjtögetni a komolyabb pontokat.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szerencsétlen...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Lehet, hogy így akarnak különbséget tenni egyes és kettes számú pilóta között.. Azzal gondolom ők sem számoltak, hogy nem fog továbbjutni..
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Látod, ezért fikázza mindenki az RB-t
-
AMD Power
titán
válasz
Akkor ezért volt szegény olyan dühös!
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #26404 üzenetére
Én nem fikáztam csak 1x kezd egyre furább lenni Webber "helyzete".
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur #26404 üzenetére
Ez igaz, de pl. Webber-rel miért kellett így kib@szni? Vagy ő kérte a kemény keveréket, akkor meg is érdemli..
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #26399 üzenetére
Hogy azzal tiltakoznak az FIA ellen, hogy Vettel az autojaban maradt.
Eloszor azt hittem valamit sunyiskodnak, nem is ertettem miert mehetnek oda addig a szereloi amig bent ul.
-
helkis
veterán
válasz
Motion_Blur #26380 üzenetére
biztos volt valahol egy kis tér-ugrása..
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #26357 üzenetére
ott volt a hiba...hiába a rutin. elizgulta.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #26346 üzenetére
Azért mert magyaráz a kommentátor.. hogy már csak ennyi-és ennyi lágy gumijuk van, szinte már halálfélelme van a kommentátornak hogy jajj elfogy a lágy.... Webber mer ki is esett ahogy látom.
-
kisJack
aktív tag
válasz
Motion_Blur #26325 üzenetére
Én is azon röhögtem/szörnyülködtem. Talán nem kellett volna annyira lebutítani az autóját Sebéhez képest, akkor a Q2-re jó lett volna.
-
blazsey2
senior tag
válasz
Motion_Blur #26325 üzenetére
Remélem holnapra elmegy a hangja
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #26309 üzenetére
lehet hogy pont ezzel a nagyobb hátsó hasmagassággal tudnak többet mint a többi csapat.
Ezzel jobban szívja az aszfalt az autót, és lehet ezért nem számított nekik annyit arányaiban a dupla diffuzor anno, mert alapból hatalmas volt a kocsi alatti szívóhatás. Ezt amúgy már én is néztem, de ugye az RTL képminőség alapján nem mertem rámondani, hogy tényleg fentebb van a segge. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
hogy fogsz így reggel felkelni?
na joccakát
-
kpal
nagyúr
válasz
Kényelmi szempontok miatt lehetséges .
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #26277 üzenetére
Akárcsak Vettel. Ő is durván fél évet ült egy gyengébb autóban (2008 első fele), azóta pedig csak versenyképes technika van alatta.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #26281 üzenetére
Alonso mért csak ennyi kört futott?
Volt valami gond?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #26277 üzenetére
Na igen. Még a VB címre is volt sansza tavaly, amíg el nem tolta. Szóval nem értem mit panaszkodik.
werszomjas: Akkor vagy nem működnek az új elemek, vagy más szempontból vizsgálták őket. Mondjuk ez sem lenne meglepő.
Mercedesek viccesek megint, most még elől vannak. Kíváncsi vagyok IM-re bejutnak e a legjobb 10-be.
De legalább megint közelebb van a Meki az RBR-hez. Én bízok Hamiltonban, hogy most meglesz a pole. Ha Vettel megint elmegy, akkor vége.
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #26255 üzenetére
Szeretne ő akkora császár lenni, de ő egy ...
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #26247 üzenetére
Sanyi bá mellett még Palik is agysebésznek hatott.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #26241 üzenetére
Én már le sem fekszem a vasárnapi futamig.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #26236 üzenetére
Melyik futam? 2003 Nürbi? -
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #26225 üzenetére
hasonlóan festett a helyzet Malajzia előtt is, aztán nem lett semmi...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #26225 üzenetére
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #26213 üzenetére
Az tényleg poén volt, ahogy sírós hangon rögtön "megmondja" Alonsot.
Tessék, Maláj összefoglaló.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #26201 üzenetére
neeeeee
ez durvább, mint az előzőgif nálam sem megy.
-
Oliverda
titán
válasz
A gif nem jön be.
-
AMD Power
titán
válasz
Nah ez már nekem is sok!
-
zolynet
veterán
válasz
Motion_Blur #26195 üzenetére
aaaaziiigenn
azt sem bánnám ha kiírnák végre h mikor lesz autós nyílt nap
-
JJános
addikt
válasz
Ez egy nagyon nagy hír!
Hajrá Norbi!
-
D.Orion
veterán
válasz
Ha nem lesz horror a jegy ára, akkor asszem megyek én is.
-
shteer
titán
válasz
gut. remélem hosszútávon a versenynaptárban maradhat
-
Dragbajnok
tag
válasz
Na ez egy nagyon jó hír!
A lehető legtöbben kikéne menni megnézni Norbit. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #26179 üzenetére
Szerintem ahhoz képest, hogy milyen volt az RB mint autó, nem akkora durranás. Alonso 2006os hasonló sorozata szvsz sokkal többet ér, mivel akkor szorosabb volt az élmezőny.
Vagy esetleg ott van Button két évvel ezelőtti hasonló sorozata.
-
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #26179 üzenetére
Még csak az hiányozna!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #26171 üzenetére
Más idők voltak.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #26175 üzenetére
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #26171 üzenetére
Wow, zsír ez gyors volt.
Esetleg youtubeon megvan? Vagy valahol letölthető formában? (videaról nem tudom hogy kell leszedni)
-
t1
veterán
válasz
Motion_Blur #26144 üzenetére
melyik volt az első?
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #26144 üzenetére
Melyik az 1.?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #26142 üzenetére
Most élvezted, vagy nem élvezted? Őszintén
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #26129 üzenetére
"főleg úgy hogy csak 2009 óta ül versenyképes autóban"
Na de mennyire versenyképes autóban? A mester anno egy ilyen autóval 24 győzelmet szerzett ugyanennyi idő alatt.
-
proof88
addikt
válasz
amikor monzában 2008-ban megnyerte a full esős hétvégét, akkor a többiekkel mi is volt, miért voltak hátul? Ha jól emlékszem az időmérőn először száraz volt aztán esős a pálya és a többiek későn mentek ki időt futni vagy mi? Azt nagyon megnyerte azt a futamot. Ha jól emlékszem meg is pörgött egyszer az 1. helyen az ascari kijáratában de nem történt gond, ment tovább. Heppi volt nagyon. És hűvös volt a szobámban.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
jo látni ezt így
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #26097 üzenetére
Idióták. Aki a kereket odavitte srác is nézte a csavart. Nem húzta rá rendesen a cucc, ezért cserélte ki egy másikra a csávó. . . Idióták ezek az F1live-osok
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Motion_Blur #26077 üzenetére
cyberkind, Motion_Blur: Kár hogy most nem állította a hátsó szárnyat, biztos magasabbra repült volna...
-
szőröscica
addikt
válasz
Motion_Blur #26077 üzenetére
Igen, ez a Walter igen gyenge. Palik legalább hülyéskedett.
-
Gyusz
őstag
válasz
Motion_Blur #26060 üzenetére
Nézem, nézem, de Alonso büntetését egyszerűen nem értem.
Viszont Hamilton +20 másodpercének köszönhetően Kobayashi eggyel előrébb lépett. -
adman
tag
válasz
Motion_Blur #26065 üzenetére
2008-as Bahrain GP-n Hamilton az első sikán utáni kigyorsításon szinte felöklelte hátulról Alonso-t. Azért semmiféle büntetés nem járt..
nekem is ez ugrott be -
válasz
Motion_Blur #26063 üzenetére
-Viszont MS nagyon brutál rajtot vett az elején, a BBC-n adták az onboard videokat, két autót lehagyott rögtön indulásnál, majd Alosnot is simán megette az első körben, csak a tapadás hiánya miatt bukta később a pozíciót.
-A Renault már upgradeelte az autóját, ellentétben a többi csapat nagy részével, és messze ők rajtoltak a legjobban. (főleg Petrov)
-Button nyiltkozott egy érdekeset a DRS-ről.
Annyit mondott, hogy megérkezett Petrov mögé, majd csatáztak és le akarta előzni, amikor annyit látott, hogy a hátső egyenesben a DRS vonal előtt Petrov elvette picit a gázt, így ő került 'hátrébb' a mérő vonalnál, majd a céegyenesben simán otthagyta Petrov a DRS-el. -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #26058 üzenetére
Ööö az Alonsora vonatkozott, azzal is kezdődik a mondat, pont hogy én ne tudnám mi volt tavaly
, ott büntették ahol érték, beszólt, erre még jobban üldözték, már szánalmas volt
.
A Hamiltonra vonatkozó véleményem még egy sorral is el van választva
, azóta láttam a videot, valóban nem volt fair megint ez az ügyeskedés, ami idei évtől kezdve következményeket is von maga után. Ez valahol jó, tavaly sem egy két pontot nyert ilyen ügyekkel, miközben pl Alonso nem egy pontot vesztett mert rosszkor volt rossz helyen. Valahol meg rossz, mert lehet túl körülhatárolják őket, mit lehet és mit nem. Mindenesetre most duplán magának köszönheti a büntit azzal hogy ő maga alkotta meg gyakorlatilag a szabályt a tavalyi cikázással és idén még meg is szegi
. Jó lenne ha ilyen hülyeségek miatt nem maradna le Hami, meg faltörő kos Alonso Vetteltől. Szerintem mind a Mclaren mint a Ferrari ha eltalál valami fejlesztést még a Red Bull elé kerülhet.
26060: Alonso büntetése kész paródia:
Adrian Sutil: (11) "Az első néhány kör nem alakult túl jól, mert elvesztettem az első szárnyamat, mikor hozzáértem Barrichello hátsó kerekéhez."
Sam Michael: "Rubens bal hátsó defektet kapott azt követően, hogy az első kör utolsó kanyarjában egy másik autóval ütközött. A szükségszerűen óvatos, boxba bevezető kör és az extra boxkiállás miatt egy kör hátrányba került. Kiment a pályára, de hidraulikus probléma lépett fel, valószínűleg a defekt miatt."Alonso megkoccolja Hamit és beszopja, Hami megy tovább: BÜNTI.
-
válasz
Motion_Blur #25991 üzenetére
Ha csak a DRS nem menne.
-Massa közvetlenül Button mögött érkezett az első boxkiállásra. Mire kijöttek a boxból kapott +7mp-et meg 3 poziciót minuszban
-Alonsonak is elrontottak egy boxkiállást néhány mp.-el.Emellett a taktikában is hibázgattak ma, meg Ausztráliában is (Massával).
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #25851 üzenetére
kellemes kép
joreggelt.
-
AMD Power
titán
válasz
Azt a kurv*!
-
bim
veterán
válasz
Alakul a futam!
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #25787 üzenetére
Pont ezt akartam én is írni. Gyulám terjeszti az igét.
-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur #25751 üzenetére
-
C0d3r
addikt
válasz
Tökéletes munkaerő! Munkahelyi baleset miazmár, toljuk tovább!
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #25755 üzenetére
Egyébként ha belegondolok, 2 okból logikus is, hogy nem a fékezés teszi helyre.
1. Ahogy bezárul a szárny nem jön meg azonnal az aerodinamikai tapadás, hanem el kell teljen egy nagyon kis időnek, amíg beállnak az áramlatok. Ezért is megfigyelhető, hogy a pilóták nem pont féktávon engedik el a DRS-t, hanem picit fékezés előtt, hogy még legyen idő helyreállni a tapadásnak.
2. Futamon elvileg 600m amíg nyitva lehet tartani a rendszert (Melbourneben meghosszabbították a teljes egyenesre). Ha pl a féktáv előtt elfogy a 600 méter, akkor a pilóta bele kéne fékezzen az egyenes közepén, csak hogy bezárja a szárnyat?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
teljesen természetes a mozgása
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #25745 üzenetére
-
Pá
addikt
válasz
A DRS nem a fékpedálra áll vissza, hanem ha elengedi a pilóta a DRS gombot/pedált.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Most hogy megnéztem a 2. szabadedzést, tárgytalan a kérdésem, nem használják az említett helyeken
Féktávon nagyon beteg hangja van a Mercinek
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #25742 üzenetére
Közben meg is találtam. Az általad linkelt videon látszik amint 0:05 és 0:07 között a bejelölt alkatrész leereszkedik és amint eléri a legalacsonyabb pontot robban is szét a gumi.
-
bim
veterán
válasz
Motion_Blur #25722 üzenetére
Most akkor Alonsóék alszanak?
-
eXodus
őstag
válasz
Motion_Blur #25731 üzenetére
Olcsón megúszta a hibát...
Esőt mondtak péntek-szombat-vasárnapra. Hol maradt? Időmérő+futamra most akkor várható eső? -
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #25724 üzenetére
Kkk kkuk ku ku. Jaj de szép.
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur #25724 üzenetére
Jáááj, déé sukááár...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #25719 üzenetére
azért ez elég sok...főleg ha megint polebol fog menni vettel...
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #25719 üzenetére
Ferrari etapjairól nincs info-d?
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #25717 üzenetére
A Mercis nyilatkozatokat pont most olvastam, elég pozitív és azt mondták, hogy a KERS is remekül működött.
A RB KERSéről nincs infom, nekem az edzés alatt az volt a benyomásom, hogy nem használják, de egyértelműen nem derült ki.
más:
PH ligásoknak: akik érintettek ne felejtsétek el összedobni a csapatotokat a hétvégére! Szombat reggel 9-kor van zárás. -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #25693 üzenetére
Mi történt a rollerével?
Schumi ahogy öregszik úgy lesz egyre lazább. -
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur #25693 üzenetére
Esőgumi a görkorin?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #25675 üzenetére
vettelnél miért nincs ott az ora?
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #25685 üzenetére
Navégre! Persze jól le lettem ugatva mikor megjegyeztem, hogy nem igazán lesznek láthatóak a jelölések 300 km/h-nál...
-
sekli
addikt
válasz
Lentebb írják is, Schumacher ellenkormányoz a kanyarban.
Egyébként mi értelme a sebességet mutatni a pilótának? Azt mikor nézi? -
zuchy
őstag
válasz
Működik az első szárny.
Nem semmi különbség ez.
-
AMD Power
titán
válasz
Ez azért elég durva difi.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #25657 üzenetére
...ha esni is fog, akkor lesz az akár még 5-6 is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #25644 üzenetére
Jaja, 99% eső a futamon, adom én is
Nem tudom volt-e már, itt van magyarul is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #25569 üzenetére
Nem mindenkinek kell ): Amúgy alapvetően nem a videót csinálták ilyen trágárra, Mucsi, öhm, hát elég elvont figura.... sok ilyenje van. Kinek mi
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #25569 üzenetére
Pedig van az az alkohol szint amikor már lehet rajta, csak elég nehéz annyit inni.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #25556 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ha netán leeseik az ég, akkor hogyan fognak dolgozni.
Ui.: Ott mikor van az esős időszak? Nekem úgy rémlik, hogy tavasszal és ősszel.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest