Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Gyuali Balukának már megint fingja sincs róla mint beszél..
Hakkinen nagykabátban. LOL

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hodostamas
üzenetére
Köszi, működik!
-
m3ss
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
orok hala, ez 10pontos minoseg

-
m3ss
veterán
jo minosegu bbc stream vki?
ty -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szinte biztos, hogy esős futam lesz.
-
D@ni88
addikt
Nekem van egy sejtésem, hogy Vettel-nél most elgurul a nyugtató, és most bevállal egy nullázást.
-
hodostamas
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
bbc player, itt mindig jó a stream. (progi használata közben minden proxy mögül megy, úgyhogy a net lassú lesz)
-
Motion_Blur
félisten
BBC Stream-et adna valaki?
-
Mastre
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Olyan idő kéne, mint Kanadában az utolsó 10 körig. Akkor még Schumi is 2. volt. Most is az kéne.
szerk.:
hodostamas:
akkor folytatom a táncot
-
SebaVettel
csendes tag
Ez egy jó futam lesz.
Remélem valamivel több eső lesz, mint két hete, és akkor tuti nem fogunk unatkozni. 
-
hodostamas
addikt
egyenlőre most elállt. remélem azért még lesz folytatása

-
Mastre
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úgy látszik, hogy beválik az esőtáncom

-
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Remélem megint 4 órás futam lesz

-
Motion_Blur
félisten
#F1 radar update 12:32 CET: Light showers to continue in the next hour.
-
nemcso
őstag
Törölték Buemi időmérős eredményét : más koktél volt a tankban !?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Forognak a srácok

-
Motion_Blur
félisten
Most kezdődik Eurosport-on a Porsche Szuperkupa futama.
Ha jól látom csepereg az eső
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ennek nem örülök mert úszni a Hamilton tud a legjobban az biztos.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Biztató
-
X3B6O0X
aktív tag
Most ért véget a GP3 második futama (ezúton is szeretnék gratulálni Tominak a 4. helyért
), eléggé esett az elején. A futamon bármi lehet. -
C0d3r
addikt
Hamilton nem érti, mitől volt ilyen gyors
Ami Button-t illeti:
"Buttont pénteken műszaki hibák egész sora hátráltatta, szombaton pedig arra panaszkodott, hogy sem a lágyabb, sem a keményebb gumikkal nem tapadt igazán jól az autója." -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó, hát azt én is tudtam.

-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Emlékszel rá mi volt,mikor Alonso is ment egy - elméletileg lehetetlen - kört a kvalin néhány hete?
Szépen visszacsúszott, mert kiderült, hogy a versenytempó nem volt elég.No én nem kívánom Hamiltonnak ezt, sőt, igazából semmit se kívánok neki, főleg hogy nagy valószínűséggel nem száraz futam lesz (mint a fent említett) így meg majdnem mindegy,ki honnan rajtol.
-
AMD Power
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem sok kellett ,hogy ne jusson be a Q3-ba.
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Az igaz, hogy Lajosé szebb volt, de az ökörhugyozás kissé túlzás, besokalt az első két kanyarban, viszont mindkettőt jól hozta vissza, és utána szépen lendületesen tolta. Vettelé se teljesen nulla, mert azért még emlékezhetünk Lucca Badoer(alias LookHowBadYouAre)-re, de azért ennek a mozgáspályájának leírása már tényleg mutat valami hasonlóságot a jeges vízben trappoló ökör húgycsövéből kipenderülő ureum által lerajzoltakkal...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Mint említettem azt a kört elrontotta... nem a tiszta köre volt olyan lassú..
-
Nowhereman
őstag
válasz
vikvuk
üzenetére
Amit Sumák csinál, az minden, csak nem élményvezetés! Roppant görcsös! Pedig ha lelazulna hozhatná Rosberg tempóját... Ő győzni akar, még ezzel a szekérrel is! Annak az átok lassú Q3-as egyetlen körnek, nem lehet az az oka, hogy a vénember szimplán esőre állította a verdát, hogy a holnapi esőben alaposan elnáspángolja a taknyos kölköket?!
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"I'm on a high: that lap was a real boost!"
proof88: Hátha megcsinálja azt mint Barcelona-ban.

-
proof88
addikt
GP3: Kiss Pál Tamás a 18. helyről rajtolva a 8. lett. Nem láttam, de állítólag esőben slick gumikkal.
Holnap a pole pozícióból rajtol. A mai futam ismétlése, illetve a holnapi futam élőben megtekinthető az Eurosporton délelőtt 9-től. -
AMD Power
titán
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Button mit csinált vagy nem csinált ma sem....
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Superman
üzenetére
Tudom én mi történt, Hamilton nem fogadott szót Withmarsh-nak ezért lett a 2., Button meg nyuszi volt meglépni ezt és Withmarsh el is intézte neki a 7. helyet.

A viccet félretéve holnap érdekes lesz a buli az tuti, Lonzi és Massa nagyon jól tud rajtolni, Haliton is szépen el tudja kapni, holnap olyan dir-dur-pif-puf RBR/Ferrari/Mclaren lesz, hogy ihaj-csuhaj. (csak tankolják jól meg Hamiltont)

-
AMD Power
titán
Lewis ami ma művel. 1x fenomenális volt.
-
Sandormaster
aktív tag
Már látom magam előtt a következő nagydíjak ócsárolásait.

Eddig azon ment a szöveg, hogy kcsög redbull, befújt diffúzor, csapatutasítás stb, ha most lehagyják őket esetlegesen a riválisok, az ellentábor azt fogja szajkózni, hogy kcsög vettel ellébecol a 3. helyen végig és úgy lesz VB.
-
Stafni
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Vettel csak azért maradt le, mert unatkozik elől és mindenki fikázza, hogy soha nem előz.

-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Webber köre "egy ökörhugyozás" (ez idézet), Vettel teljesítménye meg egy nagy nulla azzal az autóval.

Holnap Alonso vs Hamilton lesz a nagydíj-győzelemért, ez a szakmai tippem.

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerintem semmi különös nincs benne, inkább Webber körét kellene elemezni, ő az első kanyarban lecsúszik, kintről fordul, aztán a következőnél még el is fékezi, és mégis jó lett az ideje. [link]
-
tonnoka
tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Így van, ezt Schumi is megmondta, hogy neki az elsődleges az hogy versenyezhet...nem hinném hogy ő esetleg fogná a fejét mostanában a svájci frank alapú hitele miatt
Szerintem nem lesz mindig a Red Bull egyeduralmon, ahogy a Ferrarinak sem jön ez mindig össze. Fel fog jönni a többi csapat, a kérdés persze az, hogy mikor ? 
-
Haart
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Mégsem volt elég az 1. helyhez

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
ronaldo
üzenetére
Az a probléma, hogy ha nem tudja a felvezetőkörrel felmelegíteni, a 2. mért körre már valamennyire kopott gumival érkezik, ami ugyanolyan hátrány, mint a nem optimális hőmérséklet az 1. gyors körben. Arra elég, hogy jobb legyen az első lassabb körnél, de mindig az az ideális, ha az első mért körre felmelegszik, és nem veszít a tapadásából a kör végéig.
-
vikvuk
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
*kínlódás: std eredménytelenség
-
vikvuk
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
kínlódjon tovább, ha engedik (meddig?), rossz nézni
-
hunnylander
őstag
-
SpongyaBob
veterán
válasz
vikvuk
üzenetére
Mondjuk szerinted mire van még szüksége? Pénzre? Vagy még VB címre? Szerintem nem. Mind a kettőből van neki dögivel. Saját állítása szerint is az egyik legfontosabb számára a versenyzési élmény..
Illetve világbajnok autót, csapatot szeretne építeni Merci a következő években. Az más kérdés, hogy még nem tartanak sehol.. -
vikvuk
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
mi? felveszi a pénzt, azon kívül?
-
vikvuk
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
elkörözget a papa, de h vb nem lesz többet az fix
-
ronaldo
őstag
Ferrarinak láthatóan nem nagyon sikerült üzemi hőfokra lőni a lágyabb keveréket (sem) olyan gyorsan. Szerintem Buttonnál is valami hasonló lehetett. Azt mondjuk viszont nem értem, hogy akkor Alonsot miért nem egymás utáni két gyors körre küldték ki, mikor Massánál ez a Q2-ben bejött, a második köre vagy 3 tizeddel jobb lett (más kérdés, hogy az is gyenge volt, de legalább látszott a tendencia). Persze ezt ő is megpróbálta volna, de ugye a célegyenes végén rögtön el is fékezte, így nem derült ki, hogy ez mennyit jelent.
Ha káosz verseny lesz, az meg valószínűleg Vettelnek fog kedvezni, mert Mark Maintain a gap Webber gyakorlatilag önhibáján kívül a német segédje, míg Alonso meg Hamilton semmiféle "segítségre" nem számíthat.
-
lenox
veterán
Erti valaki, hogy mi volt a merganal? Q1-ben tok kozel voltak egymashoz, aztan Rosberg rahuzott egy masodpercet, Sumak meg nem. Oke, hogy neha rosszabb a nyugger, de ennyivel?
-
proof88
addikt
válasz
Misi 007
üzenetére
ja az nagyon nagy volt
egy szabadedzés stream után ismételték a BBC összefoglalóját a futamnak. Folyamatosan megérkezett valaki a sóderbe az 1. kanyarban.
Nyilván fáztak és összegyűltek egy kis tábortüzet rakni.szerk.: ma volt a legdurvább a hangja a Rönónak szerintem eddigi onboard hangból
-
[CS]Blade2
addikt
Remélem esni fog, és lesz egy 3-4 órás piros zászlós megszakítás, meg 20 kör az SC mögött.

-
törölt tag
Vettelbol sem lesz mar uj Schumacher, Schumacherbol meg vegkepp...
Ennel tobbet vartam toluk. Hamilton es Alonso viszont remekul ment mint mindig! -
Misi 007
őstag
Egy olyan szintű káoszt el tudnék képzelni mint mondjuk 2007-ben volt.
A jó öreg Markus Winkelhock nem kis produkciót csinált akkor.
-
proof88
addikt
GP3 olyan szoros, hogy Kiss Pál Tomi csak fél mp-cel maradt el az időmérőn a pole-tól, de így is csak 18. lett.
-
tonnoka
tag
Én remélem holnap legalább 3x elered majd eláll az eső
Akkor jó lesz a verseny 
-
proof88
addikt
Nagyon nagy a különbség Hamilton és Button között. Kíváncsi vagyok mit mond Button, de lehet hogy Buttonnak nem tetszett egy fejlesztés amit kipróbáltak szabadedzésen és maradt olyan a kocsi amilyen volt, vagy másik új elem van rajta és egyikük azt teszteli másikuk meg amazt, vagy csak simán belehibázgatott vagy nem fekszik neki a pálya.
Jó verseny lesz ez holnap, csak ne essen ki senki.

-
darál0w
Jómunkásember
hmmm...mit ment Hamilton vazze...
de Webo sem rossz...de jo volt nézni Vettel csalodott arcát

-
Superman
nagyúr
Erre nem számítottam. Nagy respect Hamilton-nak
, Button nem tudom mit csinált.Remélem a McLaren tudja tartani ezt a tempót versenyben is.
-
rocket
nagyúr
válasz
Jarod1
üzenetére
Magyar nagydij szaombati napjan lesz majd erdemes figyelni a McLarenesek ruhajat

Ha szerencsjuk van nem lesznek bent az idomeron a Q3-ban, igy nem fog cimlap fenykep keszulni roluk matyo himzeses buzis overalban

#32529: Vagy a szokasos lesz, Webber rosszul rajtol, feltartja Hamilton amig Vettel szepen atveszi az elso helyet

-
hoffman_
nagyúr
Holnap nyerünk
Button bezúz nekünk hátulról mindenkit, és Lonzi Hami fight lesz. Végre látunk is valamit, ami hajaz a versenyre 
-
Jarod1
veterán
Nézem a pilótát aki ráállt mérlegre ,,várom hogy a maszk levétele után Webbo vagy Vettel képe lesz-e erre Hamilton.. Mi faxt keres Redbull szerű cuccban,.
szinezése bakker elég hasonló. -
JJános
addikt
Hát az első négy pilótát eltaláltam, de a sorrendet nem.

-
-Mike-
addikt
A Schumacher S-en DRS-el átjönni, na ahhoz már pofa kell.

-
nokia párti
őstag
Szép volt Hamilton, szegény Vettel.
Webbernek meg gyorsan el kéne húznia a RB-től, mert így sosem lesz világbajnok.
-
rocket
nagyúr
Nem sok hianyzott, hogy Hamilton megszakitsa a RedBull pole sorozatat

-
SpongyaBob
veterán
Sumi hogy szedett össze 2,5 másodpercet?

-
shteer
titán
nem volt őszinte VET mosolya
-
McCartman
őstag
Red Bullnál szr került a palacsintába.

-
IreN!CuS
őstag
Hamilton,Alonso mit ment azta csak pillogok grat nekik.

Superman : hol vagy pajti meg hogy nem lesznek top10 ben meg a többi okos dolog?

Withmarsh-ot remélem kirúgják ilyen sz@r teljesítményt....
-
attisx
addikt
A rohadt k****életbe!!!!!

Hami:

Jah igen: Withmarsh monnyon le...

-
Oliverda
félisten
Mit tettél Withmarsh?!

-
IreN!CuS
őstag
Lehet tényleg altatás volt Mclaren részéről azért bementek 31 alá
Vagy RBR még titkol 5-6 tizedet
-
D.Orion
veterán
Sauber adott ám a többieknek egyet.
Feltették a lágyat és innentől mindenki pakolja.
Ez ám a szép.KK:

-
Oliverda
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem valamivel több eső lesz, mint két hete, és akkor tuti nem fogunk unatkozni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), eléggé esett az elején. A futamon bármi lehet.