Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pár perc múlva megtudjuk,mennyit is érnek,miközben halad az autó.

-
rocket
nagyúr
Szerencsere van csunyabb is annal amit valasztottak a 12226 ubereli

12129-ben meg olyan Hamilton mint egy pizsamas bohoc![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rengeteg normalis ferfias design van amiben ugyanugy benne van a hungarikum, nem ertem miert ez a vacak, buzis design nyert.
Vegulis nekem mind1, nem en egetem magam majd a Magyar nagydijon ebben a ruhaban szombaton

-
Pompi
nagyúr
válasz
Vigneau
üzenetére
Ezt nem a McLaren stylistjai készítik. Ez a Hugo Boss kampánya, az oldalukon lehet tervezni overált bárkinek a szombati napra és minden futamra kiválasztják az adott országból az országra jellemző motivumokkal megdesignolt ruhát. A kiválasztott magyar overált, ahogyan a képen is látszik I. Kalmár rakta össze. Elég komoly a tervező progi egyébként, végtelenek a lehetőségek.
De egyébként ez le is van írva a linken, csak én is már most vettem észre, amikor már beírtam

Youtube és a A magyar galéria.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kiszedtem, meg kikozmetikáztam pár hozzászólást, próbáljunk meg ne ilyen irányba menni ha kérhetem!
-
rocket
nagyúr
-
-Mike-
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére

-
Nowhereman
őstag
válasz
rocket
üzenetére
Ha Vettel nem külön kategóriás autóval/mert ugye Webbonak valami mást adnak/, pole-ról indul, hanem be kerül a forgalomba, akkor az a 3 kiesést egész gyorsan össze is lehet hozni.
Kicsit kikozmetikáztam a hozzászólást, a nem kívánt szavak törölve.
[ Módosította: Pompi ]
-
hunnylander
őstag
válasz
McCartman
üzenetére
Ez a McLarennek nem trendi, hanem kifizetődő!
Kicsit gondolj bele, hogy az a közel 1 millió ember rendkívül költséghatékonyan lesz bombázva reklámokkal; 'akció van a McLaren shopban' blabla, 'végy részt a Johnnie Walker új játékában' blabla et cetera.
A közösségi platformok hatalmas power a pénzcsinálásra. Márpedig a McLarennél is hatalmas hitelek lettek ám felvéve, amiből szuperautókat fejlesztenek és új autógyárat építettek. Ez McLaren PR meló, nem Lewis szórakozása.
-
proof88
addikt
A változékony időjárásáról híres brit városban a hétvégére 18-20 °C körüli hőmérsékletet jósolnak, a pénteki szabadedzéseken és a szombati időmérő edzésen is kell csapadékkal számolni, vasárnapra várható némi javulás.
-
proof88
addikt
-
rocket
nagyúr
Jo vicc volt

RedBull vissza is esik akkor is csak mondjuk a Ferrari Mclaren moge, ok meg mint lathattuk eddig szinte palyankent cserelgetik egymast ki a jobb, magyarul egymas elol raboljak el a pontokat, es Hamiltonnak meg ott van a nem hadvednek (mas szoval csicskanak) tartott csapattarsa, aki raadasul elotte is all az osszetetben.
Vettelnek 3x ki kellene esnie a kovetkezo 3 futamon akkor talan lenne meg izgalom.
Szerintem Newey altat csak, mint ahogy a szezon nagy reszeben csinaltak a KERS-el, nem mukodik a KERS jaj jaj, es siman nyertek a versenyeket ahol elsutottek ezt a viccet, raadasul tobb esetben is hirtelen amikor kellett megjavult.
-
P00By
nagyúr
Newey szerint a Red Bullt érzékenyebben érinti a módosítás
Múltkor azt írtam Hamié a vb. De most az írom, h Alonsoé a VB

-
Oliverda
félisten
Williams: The Renault years in pictures

Ez az V10es motorral megtámogatott Renault Espace F1 érdekes lehetett.
-
-Mike-
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Az nem baj, inkább nézd meg kétszer a kanadait, mint egyszer az összefoglalón is unalmas valenciát.
-
Pompi
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Köszi, valami nyomora van a megauploadnak, amit tudom javítom a linket.
-
proof88
addikt
újra és újra visszatérő kérdés
mit lehet erre mondani. Biztos visszatér, sosem tér vissza, 2 az 5-höz hogy visszatér, megy valami túraautós sorozatba, stb.
Szerintem legkorábban év végén derül ki. Reméljük hogy nagyon profin összerakták a karját, de ismerősök és a saját tapasztalatom szerint, egy műtött testrész sosem lesz 100%-ig olyan, mint régen, kérdés az, hogy ez őt mennyire fogja befolyásolni. -
-
Neoteric
addikt
Unatkoztam kicsit délután, úgyhogy összedobtam egy kis videót a tegnapi látottakból.
-
Oliverda
félisten
Hivatalos: A Williams Renault motorra vált jövőre
A McLaren segíti a Virgin fejlődését
Plusz egy kis elkésett április 1.:
-
zolynet
veterán
f1 indulatok ... milyen sivár lenne ha nem lenne ilyen

(bocs ha vótmá) -
Misi 007
őstag
-
AMD Power
titán
Én ebben az évben kihagytam a WSR-t. Sok ember ,mivel persze ingyenes így minden féle embernek nevezett lény kint volt.
Inkább elmentünk kirándulni.
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
az volt

-
Xirtam
veterán
FIA Túraautó Világbajnokság 17:30 EuroSports
-
proof88
addikt
Most már tudom, miért késik a TV-ben a hang a képhez képest (joke)!

Tegnap voltunk WSR-en. Bemutatót tartott az F1-es autó is. Egyszer egy ilyennél a célegyenes végén ültünk, ahonnan lehet látni a pálya völgy utáni részét, tehát kb 4-8. kanyarokig. Amikor az autó már ott ment felfelé a 4-eshez, feltűnt, mintha követné egy másik autó is, mert nem volt szinkronban a kép és a hang. De aztán rájöttem hogy tényleg ennyivel később hallom a hangját. Fura volt, hogy láttam ahogy lelassít a sikánnál, de a hang alapján még nyomta a gázt. Oké nyilván villámlás-dörgés esetén megszokta az ember, hogy késik a hang, de amikor 2009-ben kinn voltam F1 hétvégén, akkor nem igazán tűnt ez fel. Pedig a hang akkor is ~340 m/s sebességgel haladt, tehát az a kis késés akkor is megvolt. Na mindegy. Légvonalban kb 1 km van a célegyenes vége és a sikán között, tehát durván ennyire késett a hang.
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
-
CoolBoy323
nagyúr
megéri megtanulni "főzni" és kimenni árulni

ezt kéne nekem is tenni...

-
[CS]Blade2
addikt
Ott van, hogy monzai pirelli teszt. Egyébként, ahogy elnézem akkor MSC sem tudná vezetni, így a kép alapján, bár lehet, hogy lába rövidebb, de azért olyan k. nagy eltérés nem lehet.
Kérjenek egy FI-t, ha Sutil elfér benne, akkor van ott hely.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Misi 007
őstag
Pedig annyira nem is magas a srác ahogy olvasom (183cm)
Én egy magas vagyok Justin Wilsonnal (192cm) akkor én be se férnék...
-
proof88
addikt
-
Ice!?
őstag
válasz
Neoteric
üzenetére
mi is, lehet.
amúgy az utolsó kanyarnál levő tribünökhöz érdemes ülni. az utolsó kanyarokra (szóismétlés on) szépen rálátsz, felvételek készítésére is ideális, és mintha a kivetítőt is látni lehetne. (bár erre nem nagyon emlékszem) viszont, ha a díjkiosztó is érdekel, akkor a célegyenesnél levő tribün fölött van pár kiugró, ahonnan tökéletes panoráma nyílik rá, és a kivetítőre is.
vagy menjetek az első kanyarba. hihetetlen jó hangjuk van visszagangnál. az autogp futamon odamentünk, azt hittem elcseppenek annyira jó volt..
-
Misi 007
őstag
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Tavaj voltam kint utoljara. A celegyenes felett van egy feluljaro. A celegyenes lelatorol vezet oda egy beton lepcso sor. Vegig le van torve a betonlepcso éle a elejetol a vegeig, latszik mijen minosegi munka volt, mert a kavicsok is allnak ki belole. Kb minden egyes alkalommal volt par vki aki seggretanyazott rajta, es nem azert mert mattreszeg volt, hanem mert olyan allapotu volt a lepcso. A palya sajat bizt szolgalata adta mindig a felugyletet, de le se szartak, pedig tobben is szoltak miatta (mi is), hogy ez mikor lesz mar megcsinalva? Kerdeztek ezt azert, mert akkor mar nem egy es nem ketto eve volt ugyanolyan. Kiba' balesetveszelyes. A feluljaron evekig nem volt egy qrva armatura sem vilagitani, gyakorlatilag este -amikor drag volt- a vaksotetben botorkaltal at rajta, mert oldalt es felul fedett, fem lemezzel. Volt rajta szep gyalogos forgalom, parszor egymasra is estek ez emberek a sotetben, mert szo szerint semmit nem lehetett latni.
A box-kban itt-ott a felazott vakolat hullott le vagy mar pokhaloszeruen vegig volt repedezve, 1-2 konnektor kijart a falbol, ahol a kamionok allnak F1-nel, 2 evig ott volt egy repedt fektarcsa a falnak tamasztva halal rozsdasan. Senkit nem zavart. Jóazott, elfér. A box mogotti WC-ben olyan hugyszag volt, hogy majdnem beokadtam, amikor 1x bementem oda. Es nem azert, mert 10-20 emberke mellehugyozott, mivel kapunyitas utan ahogy fel lehetett menni a box moge, letettem ott a kocsit a sorba es egybol nyomas egy brunyara, szoval 1 max 2 emberke mehett be addig elottem. MÁV palyaudvari klozetek kb viragillat.
Aztan ezert kertek akkor egy estére netto 2M-t. Rohej. Nem mehettel korbe a palyan, csak celegyenesben forditott iranyban, meg a box kijaro volt a visszateresre, aztan hello, minden mas lezarva. -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Mondjuk vicc, hogy egy háromszoros olimpiai bajnok csapatot kelljen népszerűsíteni világszinten.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)