Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Nos megbízható információim szerint Kobayashit csak 2012-re szerződtették a Ferrariba, mert jövőre már Webbernek van titkos szerződése amit csak az év végén hoznak nyilvánosságra. Ami miatt Kobayashi a RBR-hez fog szerződni Webber megüresedett helyére. Viszont Alonso nem akar majd Webber és Kobayashi csapattársa lenni, így helyet cserél Hamiltonnal. Miután kiderül, hogy Lonzi a mekis szerződésébe beleíratta, hogy ő alanyi jogon az elsőszámú, Gombos visszavonul. Helyébe Kimi visszatér. A Sauber megüresedett ülését pedig az a Schumacher foglalja el, akit Kubicának helyet biztosítandó kitettek a Mercitől. Renaultnál pedig a megüresedő helyett Heidfeld foglalja el. Massa és Villeneuve együtt próbál a Durango-Porche-val feljutni a 2012-es rajtrácsra.
Lehet hogy bloggolgatnom kéne?
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
...és már azt is tudják mennyit fog ott keresni... azért ezeknek a pletykagyártóknak van fantáziájuk

(Kobayashinál nem sok rosszabb választás lenne Alonso mellé... Heidfeld pl sokkal inkább oda való lenne... de ez a pletyka majd két nap múlva jön
) -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az f1lájv alapján már év eleje óta Kubicának kellene ülnie a másik Ferrari-ban. Be kéne őket tiltani.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Kobayashi válthatja Massát a Ferrarinál
Holnap már az lesz, hogy Schumachert szerződtetik, segíteni Alonso-t...
-
Oliverda
félisten
A Mercedes jobb autót biztosított Rosbergnek?
Gondolom a korábbi Ferrari-s csapattársak most jót mosolyognak ezen.

-
Male
nagyúr
válasz
Nowhereman
üzenetére
Na igen, lehet ezért nem volt büntetés belőle

-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
....hát én ezt komolyan nem látom... most pedig már 23"-on nézem (és itt tényleg nem is akadozik)
Szerk: Na jó, ennyi vörös fej nincs, mint amennyit most kéne kitennem: eddig Webber autóját néztem

Vettelé tényleg bemozdult... -
popp
aktív tag
-
Nowhereman
őstag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
A legjobb, hogy a bíráknak lett szólva(Maszat monzai esetében ilyen nem volt), azok meg tojtak a dologra. Pedig akárhogy is, ez áthajtásos. /mennyire írná át ez az esélyeket?/
Komolyan mondom, lassan a műszaki hiba és a saját hülyeség miatti hibákon túl lehetne jegyzetelni, hogy a bírók kinek mennyit hoznak a konyhára. Már összevethető mennyiség lenne! Monzában Hulk iparszerűen vágta a síkánt büntetlenül, Szingapúrban pedig utólag is megvágták miatta! -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát lelátóból nem sok lesz

-
R
senior tag
ki lesz a 2010-es vb?
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor a noti szivat ( az újabb flash-sel
)Igen, oda ugrottam, 4:20-tól néztem az elindulásig. Mondjuk 12" + szaggatás, lehet ezért nem látom

IreN!CuS: Jaaa... na holnap megnézem nagyobban

-
rocket
nagyúr
-
Peat;)
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
Azért a másik aktuális csapattársat, Heidfeldet is dicséret illeti. Hihetetlen hogy ilyen pilóta nem kap állást, időmérőn már elverte a japánt, a futamon meg már nagyon közel volt hozzá. Szerintem az év többi futamán el is fogja verni, úgy hogy bepattant a kocsiba és megy szó nélkül. Akinek kellene egy konstruktőri vb annak kb garantált lenne vele és egy jó autóval és másik jó pilótával, én olyannak tartom mint Button, csak kicsit még agresszívabb is, így egy hajszállal még előtte is van. És még egy rönyóba se mehet bakker..Ferrariban ideális lenne pl. Alonso mellé, mert mindegy mi van alatta, végig stabil, így ha a spanyol hibázgatós évet fog ki még akkor is ott van ő. Kubicával is pariban volt mindig, akit agyonsztárolnak. Érthetetlen..
-
MPowerPH
félisten
-
Kobayashi nélkül ez egy uncsi futam lett volna. Respect neki, remélem, rövidesen sikerül vmi komolyabb autóba ülnie.
-
MPowerPH
félisten
-
adman
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
itt meg jobbkézzel nyomja a baloldali gombokat, sajnos le van vágva az alja meg rárakják a feliratot, de azért látszik monza vettel
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bezzeg máskor az a baj, hogy semmi dolguk nincs a pilótáknak, és régebben meg a kormányzáson kívül még mi mindent csináltak, stb.
-
MPowerPH
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Interlagos nem a gyors kanyarokról híres.
Szerintem ott óriási esélye lesz a Ferrarinak. Pont olyan kanyarok vannak, amikbe 2-3-ban kell belemenni, 2 kivételével. Ebből a kettőből 1 nem számít kanyarnak.
Japánban az első két szektor borzasztó nehéz, ha az elejét elrontod, akkor a végén is veszítesz. És van egy dinamikus ritmusa, ezért is mentek ott olyan jól az RBR-ek. 3-4-5. -et használnak az első szektorban. -
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Betiltatnám!
-
Motion_Blur
félisten
Qualifying - Sebastian Vettel - Pole Position | 1:30.785
Idegesítő, hogy az F-csatorna miatt a pálya kb. felén egy kézzel oldja meg kormányzást.. én nem tudom ezt megszokni.
-
P00By
nagyúr
Koba grat

-
AMD Power
titán
Szerintetek ha nem lett volna ez a váltó probléma LH megtudta volna előzni Alonsot?
-
Jarod1
veterán
Sziasztok, Kubi mikor hagyta el a hátsó kereket van videó róla valahol?
Ez a Koba 1 fasza gyere megevett mindenkit!

-
AMD Power
titán
Érdekes egy futam volt. Bár Koba... amit művelt. Művészi volt!

-
R
senior tag
mi van koreával?

-
hobizoli
nagyúr
Kobayashi 4 prezident

-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
6 fél az csak 3 egész

-
R
senior tag
wébernek álmos hangja van

-
R
senior tag
milyen vot. a futam? 10-ből hány pontot adnátok?
-
[CS]Blade2
addikt
-
ronaldo
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Szerintem a hátralevő futamokon erős lesz mindenhol a RB. Tavaly konkrétan Interlagosban és Abu Dhabiban is ők nyertek. (igaz, nagy konkurencia nem volt a végére, mert a Brawnt addigra már lelépték, a többiek meg hébe-hóba tudtak velük menni).
Korea meg kérdéses, de elsősorban nem az, hogy ki fog ott nyerni, hanem hogy lesz-e futam

-
MPowerPH
félisten
Ez a Kobayashi őrült egy fazon, nagy respect neki, jó kis show-t csináld a nézőknek.

Alonso hozta a maximumot. Kubica -t sajnálom nagyon
, de kicsit örülök neki, hogy kiesett, pont Alonso miatt. A Meki az megint sehol nem volt, hál istennek. Már kezdem sajnálni Hamit-t, de azért jó, hogy egyre messzebbre mászik tőle a vb cím. Tényleg porcelánból van az az autó, elég csak belegondolni, mi lett volna, ha Kobayashi egy mekivel csinálja ezeket a brutális manővereket. Szétesett volna az autó.Massa meg no comment....szvsz, és kérdés volt pár futammal ez előtt, ki az első számú pilóta.

Remélem az RBR a köv. futamokon nem lesz ekkora fölényben. Abu Dhabi és Korea erősen kérdéses. Interlagos -ban szerintem nem kell tőlük tartani. Ott jó lenne ha végre a mekisek és Massa is összeszednék magukat, és beférnének az RBR-ek elé.
-
popp
aktív tag
Szerintem egy picit csalóka a kép, mert Webber ugyan tényleg növelte az előnyét a VB-ban, ami alapvetően pozitív, de most már Alonso mellett Vettel is igazán lőtávolba került hozzá. Tehát most már ketten is veszélyeztetik az első helyét, ha nem úgy jön ki valamelyik futamon a lépés. És pont Vettelben látom a nagyobb veszélyforrást, hisz ugyanaz a gép van alattuk. Viszont nem kizárt, hogy Alonso lesz a nevető harmadik a Red Bullon belüli rivalizálás és a spanyolt elsőszámú státusza miatt. Szal szerintem egy futamot még nyernie kell Webbernek, de legalábbis Vettel nem végezhet mindig előtte. Meleg a pite, de hajrá Mark!
Elvégre az időmérőn is minimális volt köztük a különbség és a rajtsorrend döntő volt a futamra nézve.
Kobajasi pedig durvát alakított. Kár, hogy Májkül nem tudta Nicot megelőzni.
-
dokar
addikt
Szenzációs volt Kobayashi. Van már infó, hogy hol fog versenyezni jövőre?
-
lacos001
senior tag
Petrovval az élen,de kirúgnám azt a csákót,de hát az orosz maffia pénz beszél.

-
Misi 007
őstag
Kobayashi és Yamamoto a két isten!

-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem feltétlen Massa volt a ludas.
-
skylaner
senior tag
Mikor is derül ki, hogy lesz-e Koreai futam ?
Jó lenne ha lenne, mert szerintem f@sza pálya lett. -
Motion_Blur
félisten
Kobayashi

Alonso

Schumacher

Red Bull

McLaren
Massa no komment...
Fasza futam volt

-
Gyusz
őstag
válasz
skylaner
üzenetére
Az első Toro Rosso (talán Algersuari) előzése nem volt valami szép, és Heidfeld is inkább elengedte szerintem, de a többi megmozdulás zseniális volt.
Azért kíváncsi lettem volna, hogy a Renault hol végzett volna, Kubica jó pozícióban volt, és Petrov is jól kezdte a rajtot.
-
ronaldo
őstag
Webber előadta a szokásos "utolsókörbenmegmutatomhogyazérténvagyokagyorsabb" viccet, első kék szektort lilázta, aztán megfutotta a leggyorsabb kört.
Inkább a rajtnál mutatta volna meg, mert mintha Kubica szétkapta volna

-
quby
őstag
Na Kobayasi miatt érdemes volt végignézni.....

-
skylaner
senior tag
Kobayasi egy állat

-
ronaldo
őstag
Hamiltonnak megint a váltó szarozik szerintem, belső kamerás felvételből hallottam, mikor "félreváltott". Aztán lehet hogy nem, de a remek streamben egy kukkot nem hallottam mit mondott neki a mérnöke.
Most már biztos. A Visszafordító után nehezen vált fel... 3-4-es talán.
-
puttputt
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Kisebb tömegbaleset.
Rögtön az egyenesben, majd kicsit utána is.
Aztán röviden SC, de gyorsan ledolgozták.A japánok az elejétől keménykednek.
Habár, most Kobayashi épp úriember volt. 
-
manutdzoli
senior tag
Lekéstem az elejét
Mi volt a rajtnál? -
popp
aktív tag
Nem sietik el ezt a pályatakarítást, kezdődhetne már a verseny.

-
hossszú
őstag
A rönyósok csomagolhatnak
-
blazsey2
senior tag
Jól kezdődik

-
Alonsonál a rajt miatt aggódnak, mert a két rajt tesztnél amit csináltak az edzéseken nem volt minden rendben.
-
A rajtsorrend:
1, Vettel
2, Webber
3, Kubica
4, Alonso
5, Button
6, Rosberg
7, Barrichello
8, Hamilton
9, Hülkenberg
10, Schumacher
11, Heidfeld
12, Massa -
krammerka
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
1 Sebastian Vettel 1:32.035
2 Mark Webber 1:32.476
3 Lewis Hamilton 1:32.809
4 Robert Kubica 1:32.808
5 Fernando Alonso 1:32.555
6 Jenson Button 1:32.636
7 Nico Rosberg 1:32.238
8 Rubens Barrichello 1:32.361
9 Nico Hulkenberg 1:32.211
10 Michael Schumacher 1:32.513
11 Nick Heidfeld 1:33.011
12 Felipe Massa 1:32.721
13 Vitaly Petrov 1:32.849
14 Kamui Kobayashi 1:32.783
15 Adrian Sutil 1:33.186
16 Jaime Alguersuari 1:33.471
17 Vitantonio Liuzzi 1:33.216
18 Sebastien Buemi 1:33.568
19 Jarno Trulli 1:35.346
20 Heikki Kovalainen 1:35.464
21 Luca di Grassi 1:36.265
22 Timo Glock 1:36.332
23 Bruno Senna 1:37.270
24 Sakon Yamamoto 1:37.365 -
Hali!
Valaki tudja mi lett az időmérő?
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

)

Szerintem ott óriási esélye lesz a Ferrarinak. Pont olyan kanyarok vannak, amikbe 2-3-ban kell belemenni, 2 kivételével. Ebből a kettőből 1 nem számít kanyarnak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)