Hirdetés
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Xirtam
üzenetére
Azt hinné az embefia(én, a hülye naiv), hogy ezek onnan szerzik be a dolgaikat. Ezek szerint nyet. Hát, egyszer lehet, hogy rápróbálok, de a pk drágítja, 10+ ezert meg most nem akarok kiadni. Különbenis vettem cipőt, tárcát, a Meki mégis cseszett akkor javítani, mostmár csak akkor vásárolok, ha megérdemlik!
Úgyhogy fiúk, hajrá vasárnap, keressetek egy kis pénzt 
JColee:
Hát, sajna ebben lehet valami. De mentségükre legyen, én most szeretem őket Alonsoval.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
JColee
üzenetére
Mit vétett szegény, hogy így megváltozott a véleményed?
Amúgy meg Helly Hansen pólóról is jön le a felirat, ez benne van, csak ahhoz kellett 4 év, és kíméletlen használat...Motion:
Jah, csak ez bosszant is ám. Én tényleg szívesen áldoznék rá pénzt, ha ritkán is, hogy legyen valami F1-em. Beteges dolog, vagy emberi hülyeség nem tudom, de szívesen birtokolnám. Lewis sapiban végigkiabálni egy szoros utolsó 3 kört meg fenomenális. De szart nem veszek, érted. Akkor mégis hol/honnan? A cipőm pl. nem ilyen vészes, azt szeretem, de 25-ért az se jó bolt, gyári áron esélytelen, hogy megvettem volna.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Nekem is vannak onnan cuccaim, de csak dísznek lógnak a szekrényben

2008-ból van 1-es rajtszámos Mubadala-s sapim, aznap hordtam mikor megvettem

mod: érdemes elolvasni Wéber facebookos bejegyzését a mai napról: [link]
"Renault: maga az ősrobbanás, minden kanyarban egy petárdagyár heti termelésének összhanghatása zúdul ki az elöl kivezetett kipufogón. Pattogó, rendezetlen hangorgia, láthatóan kiaknázatlan potenciállal."
Ennél jobban nem lehetett volna leírni tényleg

-
hoffman_
nagyúr
Voltam ma GPshopban, hogy vegyek jókis Hamiltonos satyekot, de nagyot csalódtam
Nem lett sapesz, közel 8 ezerért elvárnám, hogy a Lewis felirat ne egy förccsöntött, ragasztott műanyag szar legyen, hanem legalább valami szép hímzés. Nem lesz F1 sapim, egyelőre legalábbis biztos nem... -
Xirtam
veterán
Én is így gondolom, hogy Ferrari és a Renault hangja a legkomolyabb jelenleg. Utána nálam a McLaren jött majd a Sauber!
-
FF23
senior tag
válasz
kukinyo
üzenetére
Pedig de. Egy sima lángosos büfé-(lakó)kocsi is több 100 ezerről indít. Rosszabb évben ilyen árakkal is mondta az egyik, hogy ennyi maradt volna neki hétvégi piacion 5 ezres helypénznél 200.-/ lángosnál is. Egyszer hopp, máskor kopp.
Ez a világ egyik legdrágább cirkusza, a helypénz éa a költségek is ehhez igazodnak.Ez már olyan inkább, mintha valaki -véletlenül- a bokán felül érő érettségi öltönyében betéved mondjuk a Hiltonba és diszkont árakért hőbörög.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Reggel szenyó üccsi szotyi a zsákba aztán go.. Sültszarokat meg akármikor ehetek bárhol.. Ha meg mégis drágán szeretnék enni szültszarokat itt a balcsi

-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lehúz az állam ott is rendesen gondolom. És ha jól tudom még így is veszteséges a Hungaroring minden évben.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és amikor "hemi"zik?

-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
korsó csapolt sör - 950 Ft
Ez üthetett be neki
(#33079) AMD Power : Én ezt szomorúnak nevezném.
3 nap alatt akar meg gazdagodni mindenki? -
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
upsz
Biztos nagyon izgatott lettem mikor megláttam a hírt 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Haliton? Megártott a sör?

-
-=Vacsek=-
senior tag
Haliton nyerte a 2. szabadedzést

1. Lewis Hamilton (brit, McLaren) 1:21.018 p
-
kpal
nagyúr
RTL Híradó F1 lesz benne !
-
[CS]Blade2
addikt
A Pirelli szerint 15 kört bír a híg, 25-öt a lágy keverék. Ezt korrigáljuk azzal, hogy amikor 30-at mondanak, akkor a valóságban a csapatok 15kör után cserélnek, lesz pár boxkiállás.
Még, ha be is jön a Pirellis jóslat, az 3 szett híg, meg 1 szett lágy / autó. -
fatal`
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
1 szál kolbász - 2800 Ft
lol
1 adag sült krumpli - 1000 Ft
lol
sajtos, tejfölös lángos - 1500 Ft
megalol
-
Motion_Blur
félisten
Massa Ferrarijának érdekes hangja volt féktávon a visszaváltásoknál

Valamit tesztelhettek mert a 2. szabadedzés végén már olyan volt mint Alonsoé.
Néhány ár amire emlékszem:
1 szál kolbász - 2800 Ft
1 adag sült krumpli - 1000 Ft
1 adag saláta - 500 Ft
gyros pitában - 1000 Ft
lángos - 1000 Ft
sajtos, tejfölös lángos - 1500 Ft (LOL)
korsó csapolt sör - 950 Ftmod: hangerőben most a Ferrari és a Renault a nyerő
-
nokia párti
őstag
Na végre Button 3., kezd magára találni.

-
AMD Power
titán
Mind a két szabadedzést Lewis nyerte ugye?
-
Viktor77
titán
Sokadszorra írom, Fromsport. Az ottani linkek közül sok nézhető, teljesen jó minőségben, van angol is. Több futamot is megnéztem már ott, BBC streammel.
-
C0d3r
addikt
Régebben ha jól emlékszek, valaki külföldről magyarul szerette volna nézni a F1-et.
Nem tudom, hogy van-e még ilyesmire igény, de itt nézhető lesz.
Javarészt RTL megy (tegnap mondjuk M1-en a vízilabda VB volt látható). -
IreN!CuS
őstag
Az vajon minek köszönhető hogy tavaly 1:20:9 volta P1 után a legjobb idő most meg 1:23:3,ennyivel koszosabb lenne a pálya vagy a hideg?
-
IreN!CuS
őstag
Webbo megoldotta

-
kpal
nagyúr
Vettel az első
ja és Trulli-nak jól bemutatott miatta elrontotta következő kört célegyenes végén 
-
proof88
addikt
jópáran kinn vannak ahhoz képest h munkanap délelőtt van

-
Neoteric
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Itt is egy, angol.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Szokásos VipBox mint írtam érdemes lementeni.[link] Letesztelni nem tudom mivel melóhelyen le van tiltva,de eddig nekem mindig működött.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Nem tudtok vmi live streamet adni szabadedzésről?
-
C0d3r
addikt
Pörköltparti és Safety Car verseny - hangulatjelentés a Hungaroringről
és Megtörtént a technikai átadás a Hungaroringen(#33034) kpal: Ó te jó ég!

-
Kecuhun
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Fura, akkor hol a hiba
No mindegy, van 4-5 opsön megnézni, ez legyen a legnagyobb problémánk 
-
Viktor77
titán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ahogy FF alatt is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem volt ő annyira beszarva
De azért vicces volt
DC tud mókázni, szó se róla. Mikor Schumival körözgetett egy golfkocsin, az se volt semmi 
Egyébként valaki nem tudja milyen zene ment a videó közben? (teszem azt 2.00-2.40 között)
Ja, Chrome alatt kukás a videó, Explorer alatt tudtam csak behívni az oldalt.
-
AMD Power
titán
Ez mekkora!

Coulthard rettegett Rosberg mellett a Nordschleifén
Hogy mehettek ezek a DC így be volt tojva!

-
törölt tag
srácok, érdeklődnék, hogy a pénteki nap ingyenes?
ha igen, akkor a pálya melyik részére érdemes menni? -
Xirtam
veterán
Srácok tudnátok segíteni egy picit? Holnap reggel 8 kor megyek ki a RING-re. Ott fog várni ismerősöm a Super Gold jegyekkel, de még nem voltam soha, és egyszerűen nem tudom hogy tudnék kijutni. 13. kerületben lakok Árpád hídnál. De nincs kedvem örs vezér térig kimenni , mert az kerülés!
-
C0d3r
addikt
Radikális autót ígér 2012-re a Ferrari
Kíváncsi leszek rá. Remélem az elejétől kellően versenyképesek lesznek, nem csak a 2. félidőben találnak magukra.
-
Jarod1
veterán
csodálkoztam hogy Sumi nem volt benne régen ő vezette pilótákat, de ahogy hallottam, csak a névtelen pilóták játszottak...
-
Qru
MODERÁTOR
Reggel láttam két csapatot is mentek a pályára gondolom...
Cempinski-ben lakik a RedBull a Meridienben meg a Williams. Délután szoktak ácsorogni ott sorba autogrammért a kiscsajok... Cempinszki már körbe is volt kordonozva.

-
IreN!CuS
őstag
-
kpal
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
eddig vesztésre állunk...

-
Mastre
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát nem csodálom, hogy nem mindenkit ismernek. Számomra kicsit gáz ez a meccs. A legutóbbin, 2006-ban kinn voltam, mert akkor tényleg F1-es pilótákból állt a csapat. Most egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi F1 pilóta van pályán. Akik kimentek, azok F1 pilótákat akarnak látni. Legalább Michelisz Norbi ott van.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
gundel + a robika vazze
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
el is felejtettem...

-
Motion_Blur
félisten
Duna TV-n megy a meccs, a kommentátorok azt se tudják ki-kicsoda a pályán

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgyhogy fiúk, hajrá vasárnap, keressetek egy kis pénzt 

Nem lett sapesz, közel 8 ezerért elvárnám, hogy a Lewis felirat ne egy förccsöntött, ragasztott műanyag szar legyen, hanem legalább valami szép hímzés. Nem lesz F1 sapim, egyelőre legalábbis biztos nem...

Biztos nagyon izgatott lettem mikor megláttam a hírt
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A teljesség kedvéért nekem a teljes képernyő is működik VipBox-nál