Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Ezek után nem hiszem, hogy sok F1-es pilóta fog holtidőben rallizni
Már tegnap írni akartam erről, csak nem mertem...

De tényleg, ha van olyan "tubica" kaliberű idióta, aki az extra pénzkeresős extrém sportját veszélyezteti a hobbiból és "ingyenesen" űzött extrém sportjából adódó baleseti veszéllyel, az vessen magára. És pont a ralival, az autóvezetés királyságával kellett ennek is próbálkoznia ? "Tubinál" jóval nagyobb nevek estek-keltek már ebben a sportban.
Ha a holt szezonban adrenalinra vágyik valamelyik, menjen le hídba,a répáját kösse fel egy madzaggal a mennyezetre és garantálom, hogy izgi lesz, ha fárad...
Lehet kövezni...
-
Sanya595
senior tag
Hát sokkoltak a történtek.

Remélem hamar rendbe jön és látjuk még az f1-ben. -
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Képek alapján egész szép aztán majd kiderül mennyire lesz gyors.
-
DopeBob
addikt
Ezek után nem hiszem, hogy sok F1-es pilóta fog holtidőben rallizni
Nagyon durva mennyivel veszélyesebb mint az F1, hiába mennek F1-ben sokkal gyorsabban, a pályák kialakítása miatt sokkal biztonságosabb. Rali autókkal viszont olyan helyeken mennek 160-al ahol én gyalog is félnék 
-
Motion_Blur
félisten
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tegnap a facebook-os oldalukon is írták, hogy állítólag Hülkenberg-el, és Heidfeld-el felvette a kapcsolatot a rönyó, de pont a forrás miatt inkább nem írtam be

-
MPowerPH
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen, Glock is egy lehetőség, ellenben én is azt mondom, hogy Hülkenberg alkalmas lenne erre a feladatra. Mellette szól a fiatalság, és már bizonyított. Ellenben az is igaz, a Renault-nak tapasztaltabb pilótára van szüksége, és ezért talán Glock jó választás lehet.
-
Motion_Blur
félisten
"A Lotus Renault GP Team főnöke, Eric Boullier úgy nyilatkozott a BBC-nek, hogy szükségük lehet egy új versenyzőre Robert Kubica helyettesítésére.
Boullier nem számol a teszt-és tartalékpilótákkal, így Romain Grosjean, és Bruno Senna sem kap lehetőséget az R31-es volánja mögött a szezonban."
forrás: f1live, ehhez mérten kezeljük a hírt

-
MPowerPH
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Kár hogy nincs Kubica onboard, kíváncsi lettem volna mit történt.
-
werszomjas
addikt
Jó ez a média, templom fal.....
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán lesz annyi eszük, hogy nem rakják be Sennát.

-
zuchy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, pedig szívesen látnám, hogy az új-féle kipufogó hogy működik. Kubica alatt jobban kijött volna. Hülkenberg jöhetne, vagy Heidfeld.
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úgy látszik az eredeti hírek a templom falával kicsit tévesek voltak.
Egyébként meg remek, hogy valaki harmadik pilóta a csapatnál, és még akkor sem kap lehetőséget, mikor az első számú balesetet szenved. Szegény akkor kicsit hiába tölti ott az idejét.
Ráadásul két harmadik pilótájuk is van. Szerintem Hülkenberg vagy Sutil lenne a legjobb. -
MPowerPH
félisten
Kubica idén nem fog F1-es autóba ülni a hír szerint.
Jön a nagyképű Senna... -
Motion_Blur
félisten
válasz
enzodasilva
üzenetére
-
adman
tag
válasz
enzodasilva
üzenetére
törölve (u.a. mint D.Orion)
-
D.Orion
veterán
válasz
enzodasilva
üzenetére
Nem a motor, hanem a szalagkorlát. Tessék nézd meg ezt a képet.
Mondhatjuk azt is, hogy ha 10cm-el odébb megy a szalagkorlát, akkor simán átmegy Kubica mellkasán...

-
enzodasilva
csendes tag
Vagy ilyen szinten beszállt volna a motor az utastérbe?

-
enzodasilva
csendes tag
Nekem az a nagyon furcsa, hogy a csuklója, combja, karja sérült és csak egy oldalon. Ha elképzelem az ütközést, úgy tűnik számomra, mintha nem fogta volna rendesen az öv és próbált volna kitámasztani. A fején is voltak zúzódások.

-
cyberkind
félisten
Dr. Mario Igor Rossello
"A helyzet kétségtelenül komoly… A páciens karját majdnem amputálni kellett, és mindent újra kellett építenünk a törött csontokat illetően. Ezt követően az izmok és az idegek működésén kellett dolgoznunk. Az operáció sikeres volt. Nem tudom megjósolni, hogy mi lesz a következő hetekben, hónapokban, de optimista vagyok. Először a páciensnek vissza kell nyernie a teljes erejét és az életfunkcióit. Talán képes lesz arra, hogy autót vezessen."
Talán képes lesz autót vezetni, ez nem jó, nagyon nem !

-
Több mint 7 órán át műtötték, de nem kellett levágni a kezét. Elvileg több mint egy év lehet a rehabilitáció, így idén már nem ül autóba. Ez elvileg hivatalos, de F1-live-ról van, szóval..
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jobbulást neki!

-
shteer
titán
nemrég láttam a híradóban mi történt
remélem még idén visszaülhet az R31-be -
Thom!
veterán
-
Remélem felépül Kubica és vissza tud még térni az F1-be is.
A Renault is sajnálom, az innovatív autójukkal pont a szezon elején vártam volna sokat tőlük, amikor a nagyobbak is bizonytalanabbak még a fejlesztéseikkel. De a jó eredményhez megfelelő pilóták is kellenek.
Persze lehet találni jó beugró versenyzőket, de azért ez már nem lesz ugyanaz.
Aktuális infók itt olvashatóak:
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Áhh szerintem Kimi teljesen esélytelen. Kimi kizárt. Szvsz Heidfeld lenne a legjobb, vagy max Hülkenberg a szabad pilóták közül.
MOD: Vmi friss hír nincsen? Még mindig műtik?

-
P00By
nagyúr
Ez kemény, komoly esélyei lehettek volna idén!

Jobbulást neki! -
tomic
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kíváncsian várom mit szól ehhez a renault?
jobbulást neki -
Peat;)
veterán
Teljesen felépülni nem lehet ebből, az a kérdés hogy vezetni tud-e majd még. Festeni nyílván nem fog majd elmenni, de amennyi gomb van a kormányon szerintem nem lesz ez sima dolog. De várom vissza. Renault viszont ha Brunot rakja be Petrov mellé akkor jövőre/szezon második felében nem lesz hol versenyeznie Kubicának mert 0 pontos csapatként kivonulnak az f1-ből. Petrov még csak csak, na de Bruno.
Legbölcsebb döntés az lenne, ha egy elérhető közel élpilótát alkalmaznának, vagy Kimit azonnal meggyőzni, vagy Heidfeldet. Elvégre ők mondták hogy akár a vb-ért is mehetnek idén ha betalálnak a fejlesztések. De kisebb csapatoknál is vannak jó pilóták, remélem ésszerűen döntenek és nem lesznek hülyék, kivásárolnak valakit. Brunot ki nem nyomta le tavaly? A több év után visszatérő Klien az első versenyen időmérőn és futamon is jobb volt nála. Az a Klien akit kirúgtak mert gyenge volt DC mellett..
-
z00li
senior tag
Remélem teljesen felépül Kubica, nagyon sajnálnám ha nem versenyezhetne többet. Bízom benne hogy fog még futamot nyerni.
-
quby
őstag
Sztem az egyik legszimpibb versenyző! Nehogymá sokáig legyen távol.....
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hála Istennek!

-
Motion_Blur
félisten
Legfrissebb: Robert Kubica sérült karját meg tudják menteni az orvosok, akik jelenleg is a műtőben vannak. Amennyiben szükséges, a későbbiekben a mikrosebészeten fogják további ellátásban részesíteni a kezét. A jelenlegi beavatkozás várhatóan este nyolc órakor fejeződik be, ezalatt megpróbálják visszaadni kezének minden funkcionalitását.
Daniele Morelli, Kubica menedzsere hozzátette: „…jelenleg az izmok működése van terítéken, de Robert nagyon erős egyéniség, sikerülni fog”
motorsportal.hu
-
Thom!
veterán
Kimi helyében én R31 láttán lehet, hogy elgondolkodnék az F1 cirkuszba való visszatérést illetően.

-
Lengyel TV: Kubicának már nincs belső vérzése, a törött lábát összerakták az orvosok és a keze is jól funkcionál. A kezén csak néhány helyen tört el. Nem volt szükség amputációra.
Reméljük a legjobbakat..
Mondjuk az a "csak" néhány helyen tört el.. egy helyen sem jó..
-
IreN!CuS
őstag
Sokat nem lehet hozzá fűzni

Remélem nem lesz komolyabb baja és visszatérhet az f1be. -
Templomegere
senior tag

-
Thom!
veterán
állítólag most műtik a karját, amit el kell távolítani....
remélem nem igaz

-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
német eurosport szerint valószínűleg elveszíti a kezét...
A cikk az olasz sajtót jelöli meg, mint ezen információ forrását, úgyhogy ez még messze nem biztos.
-
apóka
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon csúnya a belső kép. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy veszélyes sport ez.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ojj, akkor ezek szerint mégse a sajtó fújja fel.

-
SG3rg0
őstag
Ez nem lehet igaz.....
Engem borzasztóan felkavart ez a hír. -
Motion_Blur
félisten
német eurosport szerint valószínűleg elveszíti a kezét...
ezen a videon jól látszik, hogy beszakadt a tűzfal..(20mp-től) és ott bizony bejött minden

-
apóka
aktív tag
Attól tartok, hogy nem fogjuk látni márciusban a rajtrácsony....bár ne lenne igazam, de ezek a hírek nem sok jóval biztatnak

-
Xirtam
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Anno senki sem gondolta volna szerintem, hogy zúzódásokkal túléli!
-
werszomjas
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
Ja, hirtelen ez jutott eszembe:
Kubica Kanada Crashszerk: igen, pont azért linkeltem, hogy tényleg mennyivel biztonságosabb, eszméletlen ez a technika, ami a F1-ben van

-
Xirtam
veterán
Egy F1-es kocsi mennyivel biztonságosabb. . .
Remélem csak média kavar, és Kubica ott lesz a rajtrácson!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most 14h00-kor lett volna hivatalos sajtótájékoztató, de eltolták 16h00-ra.
ez sajnos nem sok jót jelent

-
Calogero
addikt
Indexes cikk: [link]
Remélem nem ilyen vészes a dolog, és csak sajtó fújta fel ezt az amputálást....
-
Motion_Blur
félisten
-
D.Orion
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Én olvastam már neten pár cikket amiben említik egy esetleges amputáció szükségességét. Kubica menedzsere már azt nyilatkozta, hogy Robert túl van az életveszélyen. 2kor lesz hivatalos sajtótájékoztató. Szerintem addigra már arról fognak beszámolni, hogy mijét kellett megműteni és begipszelni.
-
Thrawn
félisten
válasz
D.Orion
üzenetére
Nem állítottam, hogy bármilyét is amputálni kellene, sőt, sehol nem olvastam erről. Ma lesz hivatalos közlemény, addig én csak a törött csuklót veszem biztosra.
Az autón nem tudom mit akarsz látni, csak annyit tudni, hogy a vezető oldali része sérült, a navigátornak nem lett semmi komolyabb baja. -
Nowhereman
őstag
-
Peat;)
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Kíváncsi vagyok ki lesz helyette, van pár srác a rönyónál tartalékban, de leginkább annak örülnék ha megszereznék Hülkenberget vagy Heidfeldet, mert rohadt nagy igazságtalanság történt velük a teljesítményükhöz mérten.
Már ha kimarad, 35 nap még a szokásos, sportolóknak kijáró kivételezett orvosi csodadolgokkal is kevésnek tűnik nekem, de a franc tudja már hol tart valójában az orvostudomány ha nem átlagemberről van szó. (na nem mintha nem járna ki nekik, elvégre nekik is köszönhetően fejlődik az orvostudomány!)
szerk: ilyen súlyos?! Fene egye meg, Rali más kategória, de hogy még máig ennyire veszélyes

-
AMD Power
titán
Szerencsétlen! Bár ez sajnos benne van ebben a sportban....
Jobbulást neki!

-
Thrawn
félisten
Pedig nem bánt, de kaptok másik linket: Törött csuklóval nehéz lesz rajthoz állnia pár futamon az tuti

-
Thom!
veterán
BREAKING NEWS: Kubica megsérült, kórházba szállították
[link] -
Calogero
addikt
Lotus-Renault-nál kitaláltak valami újat...
[link] -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Legalább idén nem lesz kémbotrány.
-
válasz
shteer
üzenetére
A Ferrari-hoz képest nekem úgy tűnik hogy alacsonyabb. Aztán lehet hogy csak a képek csalnak

-
rocket
nagyúr
Amikor a McLaren innovativ szokott lenni az auto epitesenel az nem sok jot sejtet nekik a szezonra.
Tavaly is akkor utott volna igazabol az F-Csatorna ha ezzel a tobbiek fole nottek volna, de ettol azert messze voltak, es inkabb a Red-Bull szerencsetlenkedesenek az eredmenye volt, hogy sokaig VB cim eselyesek voltak. -
zuchy
őstag
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg nagyon alacsonyan hordja az orrát?
-
hunnylander
őstag
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Eléggé szúrja a szememet ez a légbeömlő
Ezen kívül tök korrekt 
-
Thom!
veterán
-
Thom!
veterán
McLaren csapatfőnöke, Martin Whitmarsh azonban elmondta, a „finomságokat” még senki sem láthatta az istállón kívül.
„Érdekes és izgalmas módját választottuk új autónk bemutatójának. Annyit elmondhatok, hogy nem láthattak mindent. A részleteket továbbra is homály fedi, és nincs miért aggódnunk. Ez egy érdekes játék. Lehet, hogy láttál valamit, de az is lehet, hogy semmit.” – mondta mosolyogva Whitmarsh.
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon durva mennyivel veszélyesebb mint az F1, hiába mennek F1-ben sokkal gyorsabban, a pályák kialakítása miatt sokkal biztonságosabb. Rali autókkal viszont olyan helyeken mennek 160-al ahol én gyalog is félnék 

Megnyugodtam, csak most olvastam a hírt, és sokkolt az, hogy lehet nem tudja többet a kezét használni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)