- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
-
prmcsk
addikt
válasz
Oliverda #28836 üzenetére
"Ő volt a legpechesebb az egész futamon. Csak azon egy pályaszakaszon van metró az aszfaltcsík alatt, és a jármű éppen abban a pillanatban küldött impulzust, amikor Mark váltani akart."
Jah, a macskám meg lovat eszik...De most tényleg van, aki ezt elhiszi ? A metro pont akkor adott 7. fokozat jelimpulzust ?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #28792 üzenetére
A lámpával mindenki szépen elvan, de ezért mondjuk én levonnék a csapattól néhány pontot.
A Ferka helyében meg keresnék egy embert, aki el tudja végezni a feladatot, úgy ahogy kell és ahogy a többi csapat is képes rá.De mi volt a bünti? Massa-t még átzavarták a boxutcán
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #28778 üzenetére
Piquet épp akkor csapódott falba, mikor Kimi rakta egymásra a leggyorsabb köröket. Ha nincs az eset és megy egy 1.45.100-et akkor meg ott van 0.668mp közte és Alonso között.
Szóval nem kell beesni az ágy alá ettől.
A realitás továbbra is az, hogy a Ferrari (meg Mclaren, meg BMW) tempójától messze van a Renault. Ami miatt itt kevesebbnek tűnt a differencia, az egyrészt Alonso tehetsége, másrészt a kaotikus állapotok. Persze ettől Alonso szépen végigcsinálta mint anno Vettel és ezért minden elismerés neki(k).
-
manutdzoli
senior tag
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #28632 üzenetére
Az engem különösképpen nem érdekel, hogy is mondjam, a konstruktőrit már így is buktuk...
az hogy 4. vagy 5. csapat lesznek év végén engem nem igazán érdekel már, bár az tény hogy ha nincs a mai produkciója a kis brazilnak lehet (sőt..) hogy nulla pont jön Alonsonak.
Nekem maga a pálya nagyon nem tetszik, inkább Spa és Monza szerűek jönnek be. Ez a kivilágítás pár millió dollárért is elég szánalmas, kb egy időmérőre megfogott, többre nem.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Oliverda #28529 üzenetére
Szerintem ott volt a többi szerszám mellett.
Sorban: gereblye, ásó, kapa, vasvilla, és legalul egy nyalóka, persze "kakas"-os, mint a régi szép időkben.
Jövőre ha nem cserélnek nagyvezírt a Ferrari-nál a boxban, akkor csak erre lehet számítani. Egy normális taktikai húzzása nincs a Ferrarinak mostanság, boxban a szerelők bénáznak. Itt fejek fognak hullani.
Én valahol MS is olvastam, hogy visszatérne a boxba, mint írányitó. Lehet, hogy ő lenne a nyerő. Régen is a boxban, és taktikával sok versenyt nyert. Szerintem jó húzás lenne. -
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #28302 üzenetére
Írtam itt arról, hogy tehet róla? Kérlek idézz.
Azt írtam, amit olvasol. Hogy mit képzelsz mögé, az a te saját dolgod.
Szerintem meg nem kenhetik a hajukra. A probléma másrészt meg az volt, hogy rengetegen voltak a boxban. Nem volt hova kiengedni. Szerintem ezért gondolta meg magát a lámpa.
soulcube: hamilton. mivel nincsenek előtte versenyzők.
-
válasz
Oliverda #28198 üzenetére
Hűha! Ha ezt Hami nyilatkozza akkor már tíz oldal tele lenne a pocskondiázásával.......
Amúgy nem hiszem, hogy messzemenő következtetéseket kell levonni abból a hat tizedből. Egyszerűen össze jött neki, de semmi garancia nincs arra, hogy ez a futam alatt is sikerül neki. Persze fikázni sem kell, tényleg összerakta a pörfektet, a pole-t 110%-ig megérdemli! Haminál kulcs kérdés lesz, hogy a rajtnál maga mögött tudja e tartani Kimit. Ha nem akkor cefet nehéz dolga lesz a futamon.....
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #28121 üzenetére
Provokatív hsz-ek tekintetében azt hiszem, lenne kitől tanulnom, főleg off hsz-ek terén, Mester.
hunnylander: Sajnos sanszos, hogy hiába verte agyba-főbe a mezőnyt Fülöp az időmérőn, stratégiában a Ferrari hozza majd az idei formáját. Nem nagyon mernek/akarnak változó körülmények között (eső, SC) döntéseket hozni, inkább a véletlenre bízzák a dolgokat, ez pedig balul szokott kiütni.
-
Oczu
senior tag
válasz
Oliverda #27777 üzenetére
Szerintem már azért is meg kéne büntetni hogy egyáltalán rajthoz mer állni
Inkább bele kellett volna rongyolni Raikkonen autójának oldalába ahelyett hogy átvágja a kanyart. Na ezzel ki ért egyet?
by Oliverda
Azt írod én vagyok az ellendrukker? Ez ám az igazi hozzáállás! Gúnyoljunk minden Ferrarist. Te írtad elöször, hogy téma lezárva, s tőled olvasom a legtöbb büntitéma hsz-t is
.
Bízom benne, ez az utolsó e témabeli hsz, részemről ez az ucsó, ezt is muszáj volt leírnom, mert beidegel az ilyen hszMás. Hamiltont becsülöm, mert jó pilóta, de rettentő nagy arca van..ha ő lesz a világbajnok, nem fogok sírva a Tiszának menni, megérdemli a Mclaren, stabil idénye van. De....ha itt a Ferrari lesz netalán bajnok, lesz itt mocskolódás olyan a meki fanok körében, hogy ihaj...!
-
No One
csendes tag
válasz
Oliverda #27777 üzenetére
Szerintem senki, mert ez nem Nascar, meg Rally. Lassan mondom....h Te is megértsed, kanyarnál kanyarodni kell és fékezni - nem láttam még olyan autót, ami enélkül venné be a szabványos kanyart! - függetlenül attól, h ki ül az első ill az azt követő autóban. Talán ha a pilótákat nem Raikkönen-nek és Hamiltonnak hívnák, akkor nem ez a nyál csordogálna már 2hete!
Uff beszéltem!
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #27753 üzenetére
Meg azt is, hogy Kimi mennyivel gyatrabban gyorsitott ki es korann fekezett, igy modelleheto, hogy mekkora is lehetett a visszaadando elony, es lett e volna La Source elozes atvagas nelkul.
A Ferrari is ott volt, o is koteles volt adnia a telemetriajat a McLaren keresere.
-
Oczu
senior tag
válasz
Oliverda #27718 üzenetére
Én nem vagyok olyan elvakult szurkoló, mint egyesek, hogy ne lássam, csak a kedvencet...bezzeg ha fordítva lett volna........Glock a földig lenne alázva....milyen béna és még sorolhatnám, milyen jelzők illetnék. Eszembe jut, amikor Hamburger megtorpedózta Kimit hátulról.....és azt nyilatkozta, túl van a dolgon és nem viselte meg egy kicsit sem...jóhogy nem...de Kimit annál inkább
Erről ennyit....
-
JJános
addikt
-
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MÁV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest