- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #45774 üzenetére
Spa tavaly is feküdt a Ferrarinak, ha Kimit nézzük, de az eső a végén elrontotta,.
.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #44368 üzenetére
-
gV
őstag
válasz
Iron Funeral #43672 üzenetére
az erő 2006 óta megvan benne, de akkor még 19300 körül forgott most viszont 18ezret engednek a szabályok, megbízhatósággal idén nem volt még probléma
-
Oliverda
titán
válasz
Iron Funeral #28908 üzenetére
Igen, 3 olyan VB cím mint a 2006os.
-
D.Orion
veterán
válasz
Iron Funeral #28880 üzenetére
Hát ahogy látom MS jó kedvében volt. Eléggé régi csíny ez.
Az "áldozat" támaszkodó lábát kicsit meg kell lökni a térdhajlatban hátul, és így egy picit összeesik az illető.
-
JJános
addikt
válasz
Iron Funeral #28664 üzenetére
Nem járt rosszul, nem járt. Azért jobban örültem volna még két plusz pontnak.
Négyről nem is beszélek.
Nem baj, majd a következő futamon. Az a lényeg, hogy az utsó két futamra min. 10 pontal vezesse a pontlistát.
-
copin
őstag
válasz
Iron Funeral #28494 üzenetére
Szerintem lelép. Kubi-Alo-BMW trió pusztítóbb mint bármelyik idén. Montezemolo pedig elgondolkozhat hogy hány évre kell irogatni a szerződéseket, mert aki elhagyja a Ferrarit, az gyakorlatilag már csak tengődik az F1-ben, vagyis minden év végén ők diktálnak és így nyomás alatt tarthatják a pilótákat. Jól megy, vagy az uborka szezonban kereshet új csapatot. Ennyi.
BMW001 Fejétől bűzlik a hal, de azért néha egy kis lelkizés se ártana. Hami, Alo, és Kubica esetében nem volt kérdés hogy ki a #1 (Kubica panaszkodása ellenére is). Valami hiányzik a Ferrariból.
-
janeko
őstag
válasz
Iron Funeral #28437 üzenetére
szerintem nem volt
soulcube: igen tény.. de akár ki megcsúszhat vagy valami és akkor ez lesz a következménye -
LOTR
addikt
válasz
Iron Funeral #28091 üzenetére
állítólag órajárással ellentétes kanyarokat könnyebben be lehet venni, mert a szív is bal oldalon van - ebből nem tudom, hogy mennyi az igazság de lehet benne valami
-
venember83
nagyúr
válasz
Iron Funeral #27637 üzenetére
Van annyira jó, hogy ne álljon be támogatni egy versenyunt Raikkonent. Nem tudom miért kellene támogatnia a finnt, ha neki is megadatott az esély, hogy világbajnok legyen. Az nem elég ok, hogy a finn már egyszeres világbajnok, hisz ha nyer Massa, amire bőven megvan az esélye (bár szerintem sem klasszis versenyző), ő is az lesz.
-
prmcsk
addikt
válasz
Iron Funeral #27627 üzenetére
Szerintem meg pont az a gond, hogy az utóbbi vagy 10 évben hozzászoktattak bennünket ahhoz, hogy egy VB. végeredménye sokkal inkább függ a csapattaktikán, mások előreengedéséből, vagy éppen feltartásából, mint az előzésekből, egy pilóta egyéniségétől, habitusától...
Az F1 ne legyen már giga fizetésű ovisok körözgetése, ahol előzni "tilos"...Már tudom, ha előzést, akciót akarok látni át kell térnem bármelyik túraautó bajnokságra.
-
D@ni88
addikt
válasz
Iron Funeral #27625 üzenetére
itt nem arról van szó hogy kit tolt a ferrari, hanem egyszerűen többször esett ki Kimi az önhibáján kívül, ez van, jövőre hátha stabilabb autót építenek
-
Dragbajnok
tag
válasz
Iron Funeral #27593 üzenetére
Hát igen a V12-es BMW szív azért nemkevésbé hozzájárult a Mclaren F1 sikeréhez!Durva egy gép.
-
attisx
addikt
válasz
Basszus... Majd' lefordultam a székről, mikor a fickó beindította McLaren-t és előkapta a fedélzeti füles-mikrofon kombót, mint egy helikopterben...
-
JJános
addikt
válasz
Iron Funeral #27590 üzenetére
Takumaze Sato számomra felejthetetlen előzése. Moondjuk nekem a japan közvetítés tetszett a legjobban. Ott mit ordítottak, azt megmondom.
-
törölt tag
válasz
McLaren nem mai gyerek, de még most is a legjobb, ill. a legjobbakkal egyenrangú.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral #27590 üzenetére
Ollé, nem is Japán nagydíj volt hanem Belga
-
nemma
addikt
válasz
Iron Funeral #27581 üzenetére
Jajj, Satot neeeeee.
Na..Renault..gyerünk! -
hunnylander
őstag
válasz
Iron Funeral #27550 üzenetére
Talan latni szerettek volna, hogy a Renault motoros Bikabol mit tud kihozni. Azt pletykaltak, hogy mar iden levaltana DC-t a zaro futamokon. Korabban is tesztelt mar RB-t, emlekeim szerint.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Iron Funeral #27550 üzenetére
Jövőévi teszteket nyomott gondolom és jövőre RB-ben lesz. Torro-RB meg amúgy is egy cég, szóval nincs nagy akadálya...
-
Depression
veterán
válasz
Iron Funeral #27242 üzenetére
Nyertél.
(smiley)
-
soulcube
aktív tag
válasz
Iron Funeral #26716 üzenetére
Massa holnap nagyot húzhat.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Iron Funeral #25145 üzenetére
Az időjárás kiszámíthatatlan, nem tudja mikor van vége a versenynek
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest