Aktív témák
-
válasz
No One #28829 üzenetére
Olvasom itt a sok hülyeséget amibe nem akarok belefolyni, de ezen fenn akadt a szemem
"Sokak véleménye az, h Ő egy megcsinált emberke"
Léci magyarázd már el, hogy ez mit jelent mert én ostoba nem értem. Megcsinálni lehet egy modellt vagy egy énekest is a mai technikával, na de egy jó pilótát?
....... nevetséges..... -
törölt tag
válasz
No One #28829 üzenetére
Nem tudom kiknek ez a véleménye, de ez egy hülyeség. Kerek hülyeség.
Nem lehet eredményt produkálni, ha valaki képtelen rá. Azt hiszed nincsenek tehetségkutató programja, sőt kifejezetten versenysorozatai más autósportban érdekelt gyáraknak??!
Gondolod, hogy egy gyár tűzön-vízen keresztül tud vinni valakit? Mert ez óriási tévhit.De még csak autósportban érdekelt gyárnak sem kell lennie...ott van a Red Bull jó példának, saját tehetségszűrő versenysorozata van, hogy aztán majd a sikeres fiatalok Red Bull támogatottként hírdessék a céglogót.
...vagy gondolod, hogy a Toyota mint anyámkínja legnagyobb cég, ..nincsen tehetségkutató programja?
Lewis Hamilton egy a több támogatott közül, ..és az egyik legeredményesebb előélettel bír, ez nem újdonság azoknak akik nézték (ha tudták) mit csinált eddig (legalább ahogy pl. most Grosjean-t lehet figyelni már év elejétől mondjuk...). Ahoz hogy az eddigi eredményeit elismerd (bár nincs rá szükség)..ahoz nem kell hogy az F1-ben is bizonyítson, ...de egyébként teszi, ha ezt még meg kell említeni.
Megcsinált emberke.....hijjjj kb. mint mindenki, egyszer megcsinált.
-
válasz
No One #27781 üzenetére
"nem láttam még olyan autót, ami enélkül venné be a szabványos kanyart"
...akkor nézz egy kis F1-et....ott egy esőfutamon kb. 100x láthatod.....
Amúgy teljesen igazad van, ez egy meddő és végtelen vita. Ami még jól jellemzi a felek látásmódját az az, hogy a Hamilton fanok szerint gyakorlatilag semmi sem történt, míg a Hami ellenzők úgy állítják be a dolgot, mint egy soha nem látott eszméletlen nagy szabálytalanságot.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Napirajz könyv
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest