- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Ha es a Force India ulne Haminal, akkor vb is szerinted lenne, tojas okos ugye....?
Ennyi ertelmet tulajdonitok a felvetesnek. A te kedvenced se lenne vilagbajnok abban az autoban, de mondjuk egy Kimi vagy Massa pedigreju pilotanak hamarabb ott kellene kezdenie, mint egy Hamilton pedigreju pilotanak.
-
bdav
őstag
egyenmotoros szabály is marhaság. Sőt én visszahoznám a motorfejlesztősdit is valamilyen formában.
torpedózásról:
1. ő is kiesett (6-8 pontot bukva ezzel)
2. következő futamon is szívott miatta (újabb min. 6 pont)
3. nem gondolnám h. szándékos volt hogy így jusson "előnyhöz"
4. ilyen van, versenybaleset (ha mégoly béna is)
5. igen olyan is van h. a balfasz pályabírók átírják a végeredményt a pályán kívül, de sztem ez idegesítőbb -
Oliverda
titán
Te valóban nem vagy elvakult szurkoló, sokkal inkább vagy elvakult antidrukker.
Nem a McLaren hívta össze a tárgyalást hanem a FIkA azért mert fellebeztek, de ha tudták hogy nem is lehet fellebbezni egy ilyen eset ellen akkor nem is kellett volna összehívni csak közölni hogy ezzel semmit sem lehet már kezdeni és kész.
Már 45ször ki lett tárgyalva Glock is meg a többi eset is. Kicsit uncsi az erölködés...
-
Oliverda
titán
Szerintem már azért is meg kéne büntetni hogy egyáltalán rajthoz mer állni.
"akik megkérdőjelezitek a ICA döntését"
Milyen döntést hozott az ICA? Semmilyet.
A FIA Fellebbviteli Bírósága kedden úgy döntött, hogy nem fogadható el a McLaren beadványa, mivel a Nemzetközi Sportszabályzat 152. cikkelye kimondja, hogy az áthajtásos büntetés - amelyet jelen esetben a 25 másodperces büntetéssel váltottak ki - „nem fellebbezhető".
Nevetséges... Össze sem kellett volna hívni akkor a tárgyalást.
-
JJános
addikt
Az igaz, hogy Kova ölébe pottyant a 10 pont, Massa motorhibája miatt. Ez lerágott csont. Nem tudom hová ment el Kova esze, hogy ilyet nyilatkozott.
Engem az zavar, hogy van két pilótánk, akik megérdemelték volna a győzelmet, akik az első perctől élményt adtak nekünk, és a végén egyikük sem nyerhet?
Megcsinálják a show-t nekünk, izzadnak, és mi a jutalmuk?
Még azt is igazságosnak találtam volna, ha leintik a versenyt, és Kimi nyer, de jól van, már nem kesergek, ez van.
Kimi soha nem lesz második számú pilóta, inkább felrúgja a szerződést, és elmegy. Ahogy ment, válaszolt Massának. Öcsi, mit akarsz? Még hogy én segítsek neked?
-
Oliverda
titán
A Bridgestone vizsgálat alá veti a sérült gumit
"Talán megtaláljuk a meghibásodás okát. Nem utalt semmi arra, hogy elfékezés okozta a sérülést. A gyanúnk az, hogy az éles kavics okozta."
birka effekt megint befigyelt
-
venember83
nagyúr
Rögtön ahogy feltették a lágyat, azt is elfékezte, a bal elsőt. Így vezet, melegben nem bírják a gumik, de eddig szerencséje volt, hogy nem voltak ilyen forró versenyek. Remélhetőleg most már lesznek ilyen versenyek is, ma már előzést is lehetett látni, keményen odatette magát Fülöp, csak néztem, hogy mire képes, ha akar.
-
copin
őstag
szinte csak a kismaci integet állandóan nekem...
Most hogy szólsz...
Végülis ez egy fórum, miért ne dumálhatná ki magát itt bárki?
Ha gáz, akkor nem kell rá reagálni és kész. Velem is ezt csinálják itt, ezért ritkábban jövök ide, bár máshol nem fórumozok f1 témában, de nincs hiányom amig a Ferrari nem szerződteti le Lonzit, akkor lehet hogy tele szemetelem ezt a topikot örömömben, úgy hogy az integető macit észre se veszitek. -
hunnylander
őstag
Az a 90% legyen szives az ot erdeklo kontravelemenyekkel es temakkal eloallni, ne csak kussoljon es szemelyeskedjen!
Nem fogok a ket szep szemedert a te kedvenceiddel foglalkozni. Mindenki az ot erdeklo temakkal foglalkozik, tessek, a topik konyorog, hogy megtoltsetek a ti szineitekkel (ez nem az en feladatom), ne csak szemelyeskedni bujjatok elo.
-
hunnylander
őstag
Javarészt kitalációkra, találgatásokra építesz
Negativ.
a tényeket pedig mindenki ismeri
Negativ.
Letagadom, hogy a szomszéd városban laksz
Kicsit sok a McLaren a topikban? Tehetek en arrol, hogy a Ferrari tobbseg melyen hallgat, es nem nyom el? Tehetek en arrol, hogy a McLaren jol all?
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest