- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
brownus #49209 üzenetére
Miért lenne halott? Mióta nincs Sumi azóta lett újra izgalmas és tényleg van verseny. Amúgy meg jobb is, hogy nem jött vissza mert totál balma lett volna. Túl nagy elvárásokkal kell(ett volna) szembe néznie, egy olyan autó ami elve nem versenyképes, mitöbb rég nem vezetett F1-es autót (noha biztos nem felejtett el vezetni), főleg ilyen merőben eltérőt mint amivel utoljára ment.
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #43789 üzenetére
A Ferrari is tradícionálisan ezért maradt alul a McLaren/Renault elleni párharcaiban az elmúlt években Monacóban.
Arra a Mickey egér pályára 'gokartosabb' autók ideálisak. Vagyis rövidebb tengelytáv, továbbá spéci felfüggesztés, kiváló mechanikai tapadás.
A mostani Ferrari már ideálisabb Monacóra.
-
Motion_Blur
félisten
-
Pompi
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
válasz
brownus #38787 üzenetére
Ha már témánál vagyunk én is magyar rovásírásra gondoltam méghozzá alkarra, így pont jól jönne ki a függőleges írás is.
De nem tudom mikor lesz megvalósítva a dolog. Hisz ez az elgondolás is már vagy 6 éve megvan és még eddig semmi nem lett belőle.hunny: én a keresés végére írom mindig a lyric kulcszót is
Waz csak most nézem Pompi leelőzött. [link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
brownus #38787 üzenetére
"csak a körítést kellett volna kidolgozottabban és kreatívabban megcsinálni"
Ezt írd meg Kiminek
kovsol: Muse - Hysteria
(persze most lebuktam, hogy nemcsak a lánycsapatokban vagyok otthon)
-
törölt tag
válasz
brownus #38511 üzenetére
Kizártnak tartom, mivel akkor gondolom elmegy. Az ő tapasztalataira hagyatkoznak amikor megkérdezik, neki pedig kétségtelen hihetetlen tapasztalatai vannak,..elmondja amit gondol.
Miért nem ült Massa versenykészen a kocsiban, és csapata indulásra készen a pit-ben a Q1-re??
Mert MS azt mondta hogy elég lesz? Attól még ne menjen el mindenki kávézni a qual alatt, de lazák vagyunkban.
A Kimi gumizása meg lutri volt, viszont kissé szükségtelen...én nem tudom állítani hogy MS-nek egyáltalán köze volt-e ehez a döntéshez, és mást sem bátorítanék rá mivel ez csak találgatás.
De az első felvetés Massa Q1-ről nagyon ellentmond annak a fajta fegyelmezettségnek és eltökéltségnek amit én MS-től megszoktam, hogy nem igen tartom elképzelhetőnek. ..és ha azt is mondta hogy elég lesz, és tartalékolják a puhát...az még nem jelenti azt hogy nem kell készenlétben állni, és ha szükség van rá akkor módosítani. -
hunnylander
őstag
válasz
brownus #37260 üzenetére
Nem, nem, nem.
Az a5.hu most csúnyán ferdített. Nem ők idították a vizsgálatot, csak tudtak róla, amikor zajlott, Whitmarsh erről nyilatkozott.
Itt a hivatalos dokumentum, a Race Director, Charlie Whiting indította a Trulli elleni vizsgálatot.
The Stewards, having received a report from the Race Director...
-
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #37218 üzenetére
Surinder Thatti, ismerős a név?
Ebből Hamilton +25mp vagy DQ is lehet.
És az egész ügy miből lett? Abból, hogy Trulli még SC alatt se tudott a pályán maradni. Bravó, ez 3. helyet érdemel, a McLaren meg úgy fosott az FIA-tól, hogy meg se merte tartani a szabályosan szerzett 3. helyét.
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #37148 üzenetére
Nanemá'
Étkezési cukorként (szacharóz) a cukorrépából előállított répacukrot vagy a cukornádból előállított nádcukrot ismerhetjük. Ezekből több termék készül, például a kristálycukor, porcukor, kockacukor, illetve különböző édességek tartalmazhatják. Európában ennek előállítása a legolcsóbb, ezért ez a legelterjedtebb. [link]
Mondjuk a méz az tényleg jó cukorhelyettesítő, főleg, hogy sokat teázok. De a mézet meg hamisíthatják, úgyhogy bezárult a kör.
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #36935 üzenetére
Lajos csípi a melbournei pályát, az aktuális autó képességeitől függetlenül is.
De Sepangban még 1 pont is bravúr lesz, mert az nagyon aeroigényes pálya, és most pont az aeroval vannak jelentős problémák. De talán nem kell B konstrukciót tervezni.
Idézet a McLaren Twitter-oldaláról:
"Sepang is a big aero track - don't expect the same result that we got in Oz. But we are all trying so, so hard - it will come"Egyébként nem fogom megérteni a Mercedest, ha a következő futamokon se lesz ott a feliratuk a Brawn autókon.
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #36727 üzenetére
Nem tudom, nekem az rémlik, hogy nekiment a palánknak. De nem bántani akarom (lehetett műszaki hibája is), de nem mindenki a másik hibájából esett ki, valaki a sajátjából. A műszaki hibák meg a csapatok sara, ez egy technikai sport, amiben még a konstruktőrök is az egyéni címet akarják a leginkább megszerezni.
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #33808 üzenetére
Még reménykedhetsz a Renault-val kapcsolatban. Lehetőségek: 1. Csökkentik a félmázsás ballasztot az orrában. 2. El se indulhatnak. 3. Mégmasszívabbra és mégnagyobbra csinálják az orrot, hogy átmenjen a törésteszten.
-
-
törölt tag
válasz
brownus #32625 üzenetére
Montoya kár hogy elment..vagy legalább is én sajnálom, egyfelől jó autóversenyző volt, másfelől volt íze annak hogy itt volt....ami pl. Barrichello, a Jordan és Ford-s éveit leszámítva nem igen mondhat el magáról...nagyon belehajolt az igába, most meg ez a Barrichello könyvben pakolna ki a ferraris időszakáról, számomra nem frankó.
Na de szal Montoya elment, nem tökölt szériát váltani.
-
törölt tag
válasz
brownus #32619 üzenetére
...és hány ilyen helyzetben lévő versenyző van..rossz igazolásokkal, rosszul sikerült belépővel...vagy sok sok igérettel stb, ezzel-azzal ott marad egy rossz technikánál.
Valamikor Button is hitt ebben a szerződésben, hogy az autó jó lesz, és voltak jelei is lényegében..de erre az évre valszeg nem számított ő sem.Azt is elhiszem, hogy valahol bent rossz érzés lehet, hogy a másik pedig beleül a jóba...hozzáteszem a szerződés pillanatában az még nem volt ennyire jó, de induló autónak persze hogy sirály. de sztem erről nem a másik tehet...ha Button-t bekínálták volna, akkor habozás nélkül leszerződött volna, és bárki más is....de tuti nem utasította volna vissza senki azzal, hogy ő egy gyengébb autóban akar kezdeni, mert abban milyen jól lehet tanulni...
...ez egy ilyen helyzet sajnos, és amíg Hamilton nem áll neki lebecsülni button Honda-s teljesítményét, addig nem feltétlen kellene ezt megtenni vele.
de annyira nem nagy dolog, tény hogy Button jobb autót érdemelne, és talán jövőre meg is kapja..remélem. -
törölt tag
válasz
brownus #32613 üzenetére
szerintem ez a kijelentés elég meredek volt töle az idei évének fényében, szerintetek van rá elfogadható magyarázat.
Amit egyébként én el is fogadok....mert valóban lehet.De az elsődleges, elverni a csapattársat...és akkor, ha az adott technikai feltételek között nincs aki jobban teljesítsen, akkor lehet nagyokat mondani.
Most gondolj bele, Hamilton-nak ez a második éve..és az F1-s pályafutása első két futamát leszámítva (ahol mindkétszer a csapattársa mögött ért célba), nem volt senki aki a tabella-n több pontot szerzett volna nála az adott kocsival...azaz az eddig teljesített 36 futamból 34-n, meg ugye mindkét évben sanszos volt a vb-re.
Ezért nehezen nehezen kikezdhető az ő pozíciója.....és persze ezt is be lehet támadni, olyanokkal, hogy Alonso-t elnyomták, meg Kovalainen gyenge...de egyfelől nem indokolja semmi, hogy 2× bajnokot elnyomjanak, valmint a McLaren sok-sok évre visszatekintve sem szerződtetett le 'gyenge' versenyzőt.
Tehát a minimum lenne, hogy alá legyen támasztva bármiféle elképzelés.
-
törölt tag
válasz
brownus #32609 üzenetére
Meg még..szvsz persze, listán Button-t sem igazolja a teljesítménye, idézek az Interlagos-i formabontóból:
"..A Hondánál valóban érdekes a szituáció, mert a korán kívül semmilyen racionális érv nem indokolja, hogy Rubens-t küldjék el, és azért lássuk be, hogy még ő sem egy aggastyán. Aláírom, hogy a vérfrissítés olykor jót tesz egy csapatnak, de a szememben meglehetősen visszás lenne, ha azt a versenyzőt tennék lapátra, aki a Honda 14 pontjából 11-et szerzett, és 10:8-ra az időmérőkön is lenyomta a csapattársát.."
Itt ugye Rubens vs. Button éves mutatása a lényeg. Button-t én is csípem, de ebben az éves sommázásban inkább a csöndben maradás lett volna a jó választás a hangzatos: 'McLaren-ben én is bajnok lennék' helyett.
...hisz az alap cél a csapattárs legyőzése, ...ami az ő esetében a fentieket nézve a legrózsaszínebb szeművegben sem fest másként mint büdös nagy vereségként.
..szal őt mindenképpen kivenném. -
törölt tag
válasz
brownus #32582 üzenetére
Ezen az alapon a tavalyi Kimi féle vb Ferrari-ra is áll a lista gondolom.
...egyébként Alonso-t én is rátenném, ...meg talán Kimi-t és Massa-t, a többiek még nem álltak a vb cím esélyének 'árnyékában' így nem rizikóznám meg.
...de végiggondoilva mennyi előzést kívánt meg ez az év ettől az autótól, így még is csak Alonso-t nevezném egyedüliként.
Sztem hajtásban/brusztolásban és odatevésben versenyről versenyre egyedül Alonso az aki kitekerte volna...meg pontszámban talán többet is, mert Hamilton többször is rendesen megnehezítette a saját dolgát. -
hunnylander
őstag
válasz
brownus #32207 üzenetére
Ez meg nekem is faj. Nem ertem, miert kellett orulni, amikor nez(het)tek (volna) a kozvetitest, es abban lehetett latni Glock megelozeset es a celebaerkezesi sorrendet. Lehet, hogy a kozonseg (meg tudatlan) ovacioja vezette oket felre, ami meg csak Massa celbaerkezesenek szolt.
-
LOTR
addikt
válasz
brownus #32197 üzenetére
k*rv*sok
mi ttudom én, de lehet elvegetálnék belőle egy pár nap erejéigén akkor sem változtatnék, meg kell nézni mennyi versenyző nem szerzett pontot, pontosan 2 csapat 4 versenyzője, jövőre lesz épp elég változtatás, ha meg unalmas lenne (nagyok lennének a különbségek), akkor majd úgyis változtatnak a pontkiosztáson, mint ahogy pár éve már megtették
azt még azért tegyük hozzá, hogy a super agurinak idén 4 futam jutott, tehát szezon végére csak a force india maradt pont nélkül -
LOTR
addikt
válasz
brownus #32190 üzenetére
csak a motoroskonál gyakorlatilag kanyaronként van több előzés is, itt meg nincs, így lehet, hogy sokan megelégednének az utolsó pontszerző helyekkel, és így még kevesebb előzés lenne, így legalább a kisebb csapatoknak nagyobb a motivációjuk, hogy ha meg akarják kímélni magukat a szállítási költségektől
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
brownus #32185 üzenetére
Jaja, bár ahogy LOTR is írta kicsi a mezőny. Igazából amit hiányolok az a sok előzés ami más motorsportban megvan .. pontot adnék azért, ha vki előz vagy nemtom
ez az egy bajom van csak az F1-el .. bár talán nem is kis baja a sportnak mostanra. De talán megoldják a kérdést idővel, remélem rövid időn belül, s anélkül, hogy egyenruhába öltöztetik a sportot.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
brownus #32171 üzenetére
ez pontosan így van, most lehet "kényelmeskedni" mert nincsenek drasztikus különbségek, ráadásul a 8. helyezett is kap pontot. Azért jó oldala is van mert így a kisebb csapatok is könnyen ponthoz juthatnak, s így csomó költségtől megkímélik magukat.
b-type: tudom jól csak érzékeltetni szerettem volna a hunnylanderrel a dolgot, hogy ne irogáljon emeletes ökörségeket
-
Markgx10
őstag
válasz
brownus #32122 üzenetére
Jogos, nem kell négerezni stb, én sem teszem soha, de rögtön hitlert meg gyilkosságot meg KKK-t felhozni egy néger szó miatt? Akkor mit mondjunk arra a 18 éves felvidéki magyar srác esetére, aki nem fog felépülni (sőt...) annyira megverték a szlovák rendőrök, üsd a magyart felkiáltással viperával? Befejeztem az offolást, elnézést.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest