- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Stream volt mindenfelé, kb. 3 különbözőt találtam ahol a BBC közvetítést nyomták, angol kommentárral.
Futamhoz annyit, hogy azért a Ferrari erőviszonyok alapján nem itt tart, ahogy pl. a Toyota se ilyen gáz. Kicsit olyan most a mezőny, hogy a brawn és red bull gépek mögött bármi lehet a sorrend. Szerintem az idény későbbi szakaszában lesz is
Kimi teljesítménye viszont kiábrándító, mert ez az óvatos taktika okés lett volna, ha 5-6. helyen araszol, de így... Mikor kiment tankolni, a visszajövetel után agyig tankolt autóval futotta (az addigra lassan ürestankos) Hamilton, Kovalainen idejeit. kb. 3 kör alatt behozta az előtte 7mp-vel araszoló Rosberget és onnantól kezdve filmszakadás. Pedig tudhatta, hogy ha beragad, akkor - mivel elég szoros volt a mezőny - lőttek a 8. helynek is. Láthatóan nem szarta össze magát a dolog láttán. Pedig most igazán nem vetette volna senki a szemére ha falba repül, vagy megpörög mint hamilton, de ilyen nyugodtan végignézni és elspórolni a versenyt... Iceman, vagy mi?
-
-
hunnylander
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
??
Ezt hogyan?Mármint hogy Hamilton-t nyomja a csapat Kovalainen-nel szemben...
Kovalainen akkor fogja átadni a helyét (számolhatólag) ha Hamiton mögötte van.
Neki az a dolga a jelenlegi helyzetben, hogy megnyerje a futamot, és elvigye a 2 pont különbséget. Hamilton-nak pedig az hogy bejöjjön pontszerzőnek..lehetőleg legközelebb Massa-hoz. -
wildrain
addikt
Eredetileg alacsonyabb nyomással mentek volna, mint amit a Micheline javasolt nekik. Ez az alacsony nyomás akkor azért lett volna veszélyes, mert deformálódott a gumi oldalfala, és ez defektveszélyt vont maga után. A Micheline ennek elkerülése érdekében magasabb nyomást javasolt, mert az stabilabban tartotta volna a gumit, de ez lassította volna őket, egyszerűen azért, mert nem az volt az ideális guminyomás.
Hogy most DC-nek miért veszélyes az alacsony guminyomás azt nem tudom pontosan, de szerintem arra gondolhatott, hogy a nyomást az üzemi hőmérsékletű gumihoz lövik be, hiszen azt használják huzamosabb ideig, viszont indulásnál a gumimelegítők használatának hiánya miatt ez extrém alacsony guminyomást eredményez, túlságosan deformálódó gumival, így a gumi nem csak a hőmérséklete, hanem a formája miatt sem fog tapadni az első körben. -
gV
őstag
lehet de nekem Schumi szavai a mérvadóak ö pedig igy látta az 50/50 százalék az viszont egyáltalán nem álja meg a helyét ebben a helyzetben coulthard lekörözésrte várt ezért nem a versenyvonalon kellett volna szerencsétlenkednie + ilyen rossz látásviszonyokkal teljesen megértem h Schumi csak minmalizálni tudta a baleset mértékét, elkerülni nem
Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lexus, Toyota topik
- Garmin topik
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest